Continuă tensiunile din coaliție. Lider PNL, critici la adresa PSD: „Avem premier, dar nu prea suntem la guvernare”

Vineri, 26 August 2022, ora 12:13
2000 citiri
Continuă tensiunile din coaliție. Lider PNL, critici la adresa PSD: „Avem premier, dar nu prea suntem la guvernare”
Liderul PNL Vrancea Cătălin Toma a vorbit și de relația dintre PNL și PSD pe plan local FOTO Facebook / Cătălin Toma

Liderul PNL Vrancea Cătălin Toma a lansat joi, 26 august, la o ședință de partid un atac la adresa PSD, susținând că asocierea dintre liberali și social-democrați „nu este atât de fericită pe cât ne-am dori”.

”Avem premier, dar ce să vezi, nu prea suntem la guvernare pentru că suntem loviți din toate părțile. Orice face un ministru PSD, că trebuie să vorbim românește, este atacat cine? E atacat premierul, voi sunteți atacați, că sunteți liberali. Această asociere PNL-PSD nu este atât de fericită pe cât ne-am dori. Și nu trebuie să ne ferim de acest lucru”, a declarat Toma la ședința aleșilor locali din PNL Vrancea.

Toma a vorbit apoi și despre relația locală dintre PNL și PSD.

”Dacă ai un partid la fel sau mai puternic, în opoziție cu tine, crezi că duci la capăt un proiect? Cum se întâmplă la voi în consiliul local unde nu aveți majoritate? Vine proiectul, îl votează și la revedere. Cum se întâmplă unde avem noi majoritate? De regulă, din ce știu de la colegii primari și știu bine se discută cu toți consilierii locali și se prezintă corect. La colegii de coaliție nu prea se discută, doar se votează. Dar aceste lucruri ne prezintă ceva: că în 2020 Vrancea a vrut o schimbare. Dar nu putem să ne oprim aici. Observ că mi se reproșează de către opoziție că nu terminăm proiecte și nu facem nimic. Oprișan a stat 20 de ani și nu a făcut nimic”, a mai spus Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

#catalin toma, #coalitie de guvernare, #PSD, #PNL , #stiri PNL