Fostul senator PSD, Catalin Voicu, in fata magistratilor pentru spaga de 200.000 de euro. Magistratii vor judeca recursul!

Luni, 25 Februarie 2013, ora 08:22
90 citiri
Completul de cinci judecatori de la Curtea Suprema ia in discutie astazi recursul fostului parlamentar PSD, Catalin Voicu, al fostului judecator suprem Florin Costiniu, si al afaceristilor Costel Casuneanu si Marius Locic.

La ultimul termen de judecata, pe 28 ianuarie 2013, fostul senator a depus motivele de recurs si mai multe exceptii de neconventionalitate si de constitutionalitate. Procurorul DNA a cerut termen pentru studierea documntelor. Instanta a dat termen pe data de 25 februarie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.