Catalin Voicu: Nu sunt un om usor de pus jos, nici la propriu, nici la figurat

Sambata, 12 Decembrie 2009, ora 18:16
2469 citiri
Catalin Voicu: Nu sunt un om usor de pus jos, nici la propriu, nici la figurat

Senatorul PSD, Catalin Voicu, care a fost ridicat vineri de pe strada si dus la DNA, a declarat sambata ca nu e "un om usor de pus jos, nici la propriu, nici la figurat".

Cu toate acestea, senatorul PSD a recunoscut ca episodul l-a marcat, atat pe el, cat si pe familia sa, el facand referire la parintii sai care au 80 de ani si la copii. "Imaginati-va cu ce fata mai trec copiii mei pe la scoala acum", a spus Voicu, intr-o interventie telefonica din cadrul emisiunii 3x3, la Realitatea TV.

"Nu am fost invitat niciodata la DNA, nu am avut cunostinta despre un dosar. M-am urcat in fata casei in masina senatoriala, am mers 20 de metri si am fost blocat de o masina de politie. Au coborat mai multi civili, au scos catusele si mi-au spus ca daca ma opun, ma aresteaza. Nici nu stii cum sa reactionezi in asemenea clipe. Daca ma sunau la poarta, era interesul meu sa ma duc", a declarat senatorul.

"S-a lansat si aceasta ipoteza ca nu se stie ca sunt senator. Le-am spus ca sunt senator si mi-au spus ca nu are relevanta. Sunt suparat ca au fost supusi familia mea, parintii mei la asemenea scene. Bine ca nu am avut vreun gest necugetat", a mai spus Voicu.

Senatorul PSD a adaugat ca l-a deranjat modul in care a fost ridicat, declarand ca "daca venea hartia", ar fi lecturat-o si s-ar fi prezentat singur sau condus la DNA, fara ca presa sa afle si fara ca subiectul sa capete aceste dimensiuni.

"Cine ii mai da viata inapoi acelui om?", s-a intrebat Voicu retoric, facand referire la implicatiile pe care acest caz il va avea asupra vietii sale de acum inainte. "Stiam ca eram monitorizat", a mai spus fostul consilier prezidential, general SPP in rezerva.

"Nu a fost niciodata vorba de vreun flagrant. Daca era asa, nu mai plecam din DNA. Oamenii mi-au spus ca au executat un mandat de aducere", a declarat el, mentionand ca nu este suparat pe cei care l-au ridicat, acestia nefacand decat sa dea curs unui ordin.

Intrebat in legatura cu ce dosar este cercetat pentru trafic de iunfluenta, Voicu a tinut sa declare ca "Nu e nimic adevarat", nedorind insa sa dea prea multe amanunte.

"Ar aduce prejudiciu de imagine unor oameni publici, a spus Catalin Voicu, nuantand ulterior ca este vorba despre "oameni de afaceri si oameni politici" carora le-ar crea "probleme uriase".

Despre interdictia de a vorbi cu unii colegi de partid, Voicu a declarat ca nu a inteles de ce apare acest punct in ordonanta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Voicu DNA, #Catalin Voicu ridicat, #Catalin Voicu trafic influenta , #DNA
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Asa a zis si Geoana+Antonescu
C
Cronos
rank 3
"Imaginati-va cu ce fata mai trec copiii mei pe la scoala acum",