Catalin Voicu tot nu poate parasi Capitala

Marti, 29 Decembrie 2009, ora 11:45
2327 citiri
Catalin Voicu tot nu poate parasi Capitala
Foto: Realitatea TV

Senatorul Catalin Voicu si-a retras marti contestatia impotriva interdictiei DNA de a parasi localitatea, care trebuia sa se judece marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe motiv ca DNA a trimis in instanta o copie si nu originalul dosarului de urmarire penala.

Voicu a spus ca a cerut instantei sa solicite DNA dosarul original, insa judecatorul a refuzat. "Am cerut Instantei sa solicite dosarul originar, cel din sala este o copie", a spus el la Realitatea TV.

"Fiind o copie, nu am ce sa discut", a mai spus el. "Nu ma pot judeca pe o copie", a declarat senatorul, intarind ca "am retras actiunea mea pentru ca nu ma pot judeca pe o copie".

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta, tot marti, cererea omului de afaceri Costel Casuneanu de inlocuire a masurii preventive de a nu parasi localitatea.

Atat senatorul, cat si omul de afaceri Casuneanu, sunt prezenti la instanta suprema impreuna cu avocatii care ii reprezinta. Intrebat de jurnalisti daca i se pare corecta interdictia, Catalin Voicu a spus ca nu si de aceea a decis sa o conteste.

Cererea senatorului PSD Catalin Voicu de inlocuire a masurii preventive de a nu parasi localitatea, cu cea de a nu parasi tara, pentru a-si putea exercita activitatea de senator, este aplicata de procurori in dosarul in care parlamentarul este cercetat pentru trafic de influenta.

Senatorul a mai facut si o plangere dupa ce procurorii i-au interzis sa se intalneasca cu anumite persoane, printre care si colegi de partid. Legat de aceasta, senatorul a declarat ca va incerca sa-si evite colegii pe holuri.

Procurorii fac cercetari penale fata de Catalin Voicu pentru trafic de influenta, senatorul fiind acuzat ca a primit bani pentru solutionarea favorabila a unor cauze civile si penale aflate pe rolul organelor judiciare.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Catalin Voicu contestatie, #interdictie Voicu parasire Capitala, #dosar DNA Voicu, #Costel Casuneanu plangere , #DNA