Vanghelie, despre audierea lui Voicu: Azi e bine pentru unul, maine pentru altul

Vineri, 11 Decembrie 2009, ora 16:37
1430 citiri
Vanghelie, despre audierea lui Voicu: Azi e bine pentru unul, maine pentru altul
Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie a declarat ca social-democratii nu sunt speriati de felul in care senatorul PSD Catalin Voicu a fost ridicat de acasa si nici de acuzatiile care i se aduc. Liderul PSD le-a transmis, insa, celor care au comandat retinerea acestuia ca vor primi acelasi lucru.

"Nu va reusi sa ma sperie. Pe mine nu a reusit sa ma sperie. Nu cred ca poate sa inspaimante pe cineva. (...) Si daca ne chema? Nu se intampla nimic. Se incearca si e usor sa inscenezi tot felul de dosare. Eu sunt increzator in Dumnezeu si spun ca ce dau aia primesc", a declarat liderul PSD Bucuresti.

Social-democratul a adaugat ca liderii PD-L ii acuzau pe ei ca sunt comunisti, insa felul in care Catalin Voicu a fost ridicat de acasa seamana cu ce se intampla in acea perioada.

"Daca ai de chemat pe cineva, puteai sa trimiti citatie. Nu era nevoie sa speriem familiile cum a fost si la becali. Mergem sa ii luam cu japca si speriem familia si pe urma spunem ca nu stim, mai vedem", a adaugat el.

Vanghelie a mai spus si ca toate acestea se vor intoarce in cele din urma asupra celor care le comanda. "Azi e bine pentru unul, maine pentru altul. Ce dai in viata, aia primesti. Sa nu creada ca pot pune in aplicare un mecanism care va speria intreaga clasa politica", a conchis liderul PSD.

Senatorul PSD Catalin Voicu a fost ridicat vineri dimineata si dus la DNA pentru audieri. Procurorii l-au informat ca este acuzat de trafic de influenta si de faptul ca, in 2009, a pretins si a primit sume de bani de la oameni de afaceri pentru solutionarea unor cauze civile si penale aflate pe rolul organelor judiciare.

La iesirea de la audieri, Voicu le-a spus urnalistilor ca retinerea sa nu are legatura cu serviciile de informatii sau cu alegerile prezidentiale.

"Urmarirea penala este confidentiala", a declarat Voicu, mentionand ca nu face precizari, insa adaugand ca el nu crede in coincidente, referitor la faptul ca este vicepresedintele Comisiei de Aparare din Senat. "Nu as putea spune ca are legatura cu faptul ca am fost in comisie, dar nu cred in coincidente", a mai spus senatorul.

Voicu a mai spus ca nu a avut niciun fel de citatie, nici scrisa, nici telefonica.

"Am fost ridicat in fata casei, in fata vecinilor, in fata multor oameni", a mai spus Voicu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Catalin Voicu DNA, #Catalin Voicu acuzatii, #Catalin Voicu retinut DNA, #Vanghelie Catalin Voicu DNA , #DNA