Marius Locic: Justitia nu m-a inselat

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 22:42
2205 citiri
Marius Locic: Justitia nu m-a inselat

Marius Locic sustine ca exista, la dosarul din cazul Voicu, probe care arata ca este nevinovat si ca senatorul nu a intervenit pentru el in Justitie, adaugand ca a fost convins de Voicu sa denunte un santaj.

"Veti vedea ca la dosar se afla documente in care reiese clar ca domnul Voicu n-a facut nicio interventie, nu a facut decat a ma convinge sa merg sa anunt autoritatile statului asupra unui santaj care se facea asupra mea", a declarat omul de afaceri Marius Locic, la Antena 3.

Marius Locic sustine ca singura sa greseala ar fi fost faptul ca ar fi acceptat sa discute cu inspectorul general adjunct al Politiei Capitalei, Mihai Calinescu, la rugamintea lui Voicu.

"Daca imi reprosez ceva ar fi fost sa refuz sa merg la domnul Calinescu, insa cand domnul Voicu m-a rugat sa merg sa povestesc ce se intampla unei firme, mi s-a parut cea mai buna solutie", a declarat Locic.

Locic adauga ca are incredere in Justitie, pentru ca este un om credincios.

Motivarea pentru lotul Voicu: Arestati pentru a se oferi exemplu

"Am incredere in justitie, pentru ca stiu ca Dumnezeu este sus si adevarul va iesi la iveala. Pentru ca sunt un om credincios si am incredere in justitie, justitia nu m-a inselat", a declarat Marius Locic.

Costiniu, Casuneanu si Locic, eliberati

Omul de afaceri Marius Locic a mai spus ca nu este mason, insa ca i s-a propus sa intre in masonerie si a refuzat.

"Nu sunt mason. Mi s-a propus sa intru in masonerie in 2004, insa am refuzat, iar acum regret acest lucru", a declarat Locic marti, la Antena 3, adaugand insa ca isi regreta decizia, acum ca a aflat mai multe despre aceasta societate secreta.

Marius Locic a fost arestat, vineri, in cazul legat de senatorul PSD Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, care ar fi avut legaturi cu procurori si magistrati. Luni, la recurs, completul 9 de judecata de la ICCJ a decis eliberarea lui Locic, alaturi de judecatorul Florin Costiniu si omul de afaceri Costel Casuneanu, senatorul PSD ramananand in arest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Marius Locic, #Locic santajat , #Marius Locic
Comentarii