Catalin Voicu, de la tribunal, la spital - i s-a facut rau la proces

Luni, 25 Martie 2013, ora 17:23
4081 citiri
Catalin Voicu, de la tribunal, la spital - i s-a facut rau la proces
Foto: RTV

Fostului senator Catalin Voicu, prezent la termenul de judecata ce trebuia sa fie ultimul din procesul in care este invinuit pentru trafic de influenta si fals, i s-a facut rau si a fost dus la spital.

O ambulanta a fost chemata la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), iar fostul senator a fost scos pe hol de doi medici si a fost dezbracat pentru a i se lua tensiunea, transmite Romania TV.

Initial, chiar daca se simtea rau, Catalin Voicu a refuzat sa paraseasca sediul ICCJ si a cerut sa se intoarca in sala de judecata, dar in cele din urma a fost urcat in ambulanta si dus la spital.

Ultimul termen de judecata in dosarul de coruptie intocmit pe numele fostul senator Catalin Voicu a fost pe 25 februarie. Atunci, judecatorii au respins mai multe cereri ale acuzatului, stabilind o dezbatere finala pentru lunea aceasta.

Catalin Voicu este acuzat ca ar fi primit sute de mii de euro de la afaceristii Costel Casuneanun si Marius Locic, ca sa intervina pe langa judecatorii si politistii care ii cercetau pe cei doi pentru inselaciune.

#Catalin Voicu dus spital, #Voicu ambulanta ICCJ, #termen proces Catalin Voicu, #Voicu consultat medici ICCJ , #proces