Catalin Voicu, dus noaptea cu ambulanta la Penitenciarul Rahova (Video)

Marti, 23 Aprilie 2013, ora 09:22
6298 citiri
Catalin Voicu, dus noaptea cu ambulanta la Penitenciarul Rahova (Video)

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost incarcerat in noaptea de luni spre marti la Penitenciarul Rahova, el fiind transportat cu o ambulanta de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Biroul de presa al Penitenciarului Rahova a confirmat ca Voicu a fost adus luni noaptea, in jurul orei 1.30, cu o ambulanta de la Spitalul Floreasca si a fost internat la Spitalul Penitenciarului Rahova, sectia chirurgie.

Catalin Voicu va sta 72 de ore la Spitalul Penitenciarului Rahova, unde va fi supus unor investigatii medicale, starea sa fiind in prezent stabila.

In schimb, omul de afaceri Marius Locic, condamnat la patru ani inchisoare, s-a predat luni noaptea la arestul Politiei Capitalei.

Catalin Voicu a fost internat la Spitalul Floreasca in cursul diminetii de luni, iar in aceeasi zi Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv la sapte ani inchisoare pentru trafic de influenta.

Catalin Voicu in spital, procesul continua - Procurorii cer pedeapsa maxima

Prof. dr. Mircea Beuran a declarat atunci ca Voicu s-a prezentat cu hemoragie rectala si cu anemie.

In acelasi dosar, omul de afaceri Costel Casuneanu si fostul judecator Florin Costiniu au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de noua ani.

Cei patru au fost trimisi in judecata in mai 2010 de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care sustin ca in anul 2009 Catalin Voicu a pretins de la Costel Casuneanu in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro, din care a primit suma de 200.000 euro, promitand ca in schimb va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie investiti cu solutionarea unui dosar avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL Bacau si CNADNR si-i va determina pe acestia sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale la care acesta era asociat.

Catalin Voicu scapa iarasi de verdict - a fost internat de urgenta in spital (Video)

In perioada iulie-noiembrie 2009, in schimbul foloaselor materiale reprezentand suma de 200.000 euro (pretinsa si primita de Catalin Voicu de la Casuneanu Costel), Florin Costiniu l-a sprijinit pe fostul senator sa intervina pe langa magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a-i determina sa adopte o solutie in favoarea societatii la care omul de afaceri era asociat.

De asemenea, in perioada 30 august 2009 - 21 octombrie 2009, Catalin Voicu a pretins si primit de la Marius Locic suma de 119.000 lei, promitandu-i ca in schimb va interveni pe langa politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si-i va determina sa nu dispuna masura preventiva a retinerii impotriva omului de afaceri, ci sa propuna solutia de neurmarire penala, intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru inselaciune de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Anchetatorii mai declara ca Voicu a acceptat, in mod repetat, la diferite intervale de timp, promisiunea lui Marius Locic de a-i remite foloase materiale constand in publicarea cu titlu gratuit, in cotidianul 'Interesul Public', a unor articole cu continut electoral.

Eveniment Quarterly Report

Șansele unui tur doi la alegerile prezidențiale între Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă. „Spectacol de o josnicie şi de o vulgaritate extremă”
Șansele unui tur doi la alegerile prezidențiale între Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă. „Spectacol de o josnicie şi de o vulgaritate extremă”
Politologul Theodor Paleologu a afirmat, duminică seară, 10 decembrie, că PNL este ”anexa PSD”, chiar dacă la alegeri va ”pretinde că este independent”. Un candidat propriu al PNL...
Solicitările liberalilor către ministrul Finanțelor, în pline discuții aprinse în coaliție, pe bugetul de stat
Solicitările liberalilor către ministrul Finanțelor, în pline discuții aprinse în coaliție, pe bugetul de stat
Liderii liberali au avut discuții cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, duminică, 10 decembrie, potrivit unor surse politice, în contextul în care în coaliție se pun la punct ultimele...
#Catalin Voicu ambulanta Rahova, #Voicu dus salvare penitenciar, #Catalin Voicu penitenciar Rahova , #proces