Catalin Voicu ramane in arest (Video)

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 11:52
1926 citiri
Catalin Voicu ramane in arest (Video)

Catalin Voicu ramane in arest. Asta dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru vineri la ora 10:00 recursul lui Catalin Voicu la decizia de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar.

Fostul senator si-a luat un nou avocat, iar acesta a spus ca are nevoie de timp pentru a studia dosarul.

Voicu nu i-a impresionat luni pe judecatori, desi le-a spus ca are deja "o condamnare in buzunar" si ca ultima "reduta" la care se poate adresa este justitia.

In aceeasi zi, insa, au fost eliberati judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, judecati in acelasi dosar.

Catalin Voicu a fost arestat preventiv pe data de 30 martie, in urma unei sentinte date de Inalta Curte de Casatie si Justitie. El este acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata si participare improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii.

Pe 2 aprilie, un complet de noua judecatori ai Curtii Supreme a respins recursul facut de senator impotriva deciziei de arestare preventiva.

Decizia instantei supreme a fost definitiva, asftel ca senatorul Catalin Voicu mai putea solicita sa fie eliberat doar prin cereri de punere in libertate sub control judiciar, cereri de ridicare a masurii arestarii preventive sau cereri de eliberare pe cautiune.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Catalin Voicu proces amanat, #Catalin Voicu recurs amanat, #Voicu proces recurs , #proces