Dan Sova, la TV Ziare.com: Cum se vede scandalul Voicu din PSD?

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 11:00
3430 citiri
Dan Sova, la TV Ziare.com: Cum se vede scandalul Voicu din PSD?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog miercuri, incepand cu ora 12.10, cu Dan Coman Sova, senator PSD si vicelider al grupului social democrat din Senat, pe tema scandalului iscat de Catalin Voicu.

Social democratul va incerca sa arate cum se vede scandalul Voicu din PSD. De asemenea va incerca sa isi expuna argumentele pentru care a decis sa voteze pentru arestarea senatorului Catalin Voicu.

Sunt veridice stenogramele si inregistrarile din acest caz?

Cum se va delimita PSD de acest scandal? Catalin Voicu a afectat imaginea PSD?

Ar trebui romanii sa se alarmeze ca sistemul de Justitie poate fi influentat pana la acest nivel asa cum reiese din aceste stenograme?

La aceste intrebari, dar si la altele va incerca sa raspunda senatorul PSD Dan Coman Sova.

Pentru a participa la emisiune, intrati AICI, incepand cu ora 12.10.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
#Dan Coman Sova, #scandal Catalin Voicu PSD , #PSD