Catalin Voicu vine la Senat, la votul in privinta arestarii sale

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 10:27
3084 citiri
Catalin Voicu vine la Senat, la votul in privinta arestarii sale

Senatorii au luat in calcul amanarea votului in cazul lui Catalin Voicu, din cauza starii de sanatate a acestuia. Plenul Senatului trebuie sa decida daca da aviz favorabil cererii DNA si il trimite pe Voicu in arest. Amanarea ar putea fi de maximum cinci zile.

Cu toate acestea, liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a declarat ca Voicu va fi prezent la Senat, potrivit Realitatea TV. Catalin Voicu a cerut externarea din spital in aceasta dimineata.

De asemenea, la ora 13.00 Spitalul Universitar face publice, intr-o conferinta de presa, detalii despre starea de sanatate a senatorului PSD.

Senatorul PSD Catalin Voicu a cerut, miercuri, externarea din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) desi medicii au dorit sa continue investigatiile in cazul sau, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Popescu.

"Pacientul a cerut externarea desi medicii au dorit sa continue investigatiile medicale", a spus Bogdan Popescu.

"Daca nu doreste sa participe la un astfel de moment, vom decide in absenta lui.

Plenul se va reuni si in cateva zeci de minute o sa va dam un raspuns daca se amana sau nu. Momentan avem un plen reunit la ora 14.00. Presa portocalie face rau la ficat, stenogramele sunt false si prefacute", declarase anterior seful Senatului, Mircea Geoana.

Senatorul Catalin Voicu a fost internat, in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orelor 00:30, dupa ce a avut probleme cu tensiunea. Imaginile surprinse de televiziuni il infatiseaza pe Voicu intr-un halat alb si cu un fes negru pe cap.

Lui Voicu i-a crescut tensiunea si a fost chemata ambulanta, insa dupa ce au incercat mai bine de o ora sa il stabilizeze, medicii au decis ca acesta sa fie transportat la spital.

Senatorul a fost supus la mai multe teste medicale iar medicii au constatat ca Voicu are o hipertensiune arteriala si au hotarat sa isi petreaca noaptea in spital.

Starea de sanatate a senatorului Catalin Voicu este stabila, insa, deocamdata, nu se stie cat va mai ramane internat, conform purtatorului de cuvant al Spitalului Universitar din Capitala, dr. Bogdan Popescu.

Senatorii juristi au aprobat, marti, cererea DNA privind arestarea lui Catalin Voicu, iar plenul Senatului va decide miercuri daca va da aviz favorabil si daca il vor trimite pe senator in arest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Catalin Voicu, #amanare vot , #senator