Casuneanu: Catalin Voicu era inconjurat de oameni puternici

Joi, 27 Mai 2010, ora 17:49
2594 citiri
Casuneanu: Catalin Voicu era inconjurat de oameni puternici

Omul de afaceri Costel Casuneanu, trimis in judecata alaturi de senatorul Catalin Voicu arata, potrivit rechizitoriului procurorilor, ca il percepea pe senator ca fiind o persoana puternica, in sensul ca era inconjurat de oameni puternici.

"In anturajul lui Catalin Voicu l-am vazut pe domnul general Isac, pe care Catalin Voicu mi l-a prezentat ca facand parte din serviciile secrete, domnul general Suceava, de la Academia de Politie, domnul general Marin de la SRI, domnul Marian Vanghelie, domnul Dan Nica, fost ministru al Administratiei si Internelor, domnul Georgescu de la DGA, domnul Hrebenciuc", sustine, in declaratia de la DNA, Costel Casuneanu.

Procurorii DNA au dispus, pe 21 mai, trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a senatorului Catalin Voicu, acuzat pentru trafic de influenta. In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Marius Locic, precum si judecatorul Florin Costiniu.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a urmatorilor inculpati: Catalin Voicu, senator in Parlamentul Romaniei, care este acuzat de procurori de doua fapte de trafic de influenta in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata; Florin Costiniu, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, fost presedinte al Sectiei civile si de proprietate intelectuala din cadrul ICCJ, acesta fiind deferit justitiei pentru complicitate la trafic de influenta;

Costel Casuneanu, asociat la SC PA&CO International SRL Bacau, pentru cumparare de influenta, in forma continuata; Marius Locic, administrator al S.C. Locic Imobiliare S.R.L, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.

La data de 4 mai 2010, procurorii au dispus instituirea inscriptiei ipotecare asupra unui imobil proprietate a inculpatului Locic Marius situat in Bucuresti, pana la concurenta sumei de 119.000 RON.

Pe 6 mai 2010, procurorii au dispus instituirea popririi asupra sumei de 200.000 euro apartinand inculpatului Costel Casuneanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Costel Casuneanu Catalin Voicu, #Voicu inconjurat oameni puternici , #stiri Catalin Voicu