Catalin Voicu: Altii vrea sa ma cheleasca. De ce sa ma cheleasca?

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 13:27
6769 citiri
Catalin Voicu: Altii vrea sa ma cheleasca. De ce sa ma cheleasca?

Senatorul PSD Catalin Voicu a carui misiune pe Pamant este "sa ajute la oameni" spune ca "e urat la puscarie" pentru ca "te cauta la galceava, e bagabonteala mare" si "te trezesti noaptea cu o aia in coaste".

Un interviu, care pare la prima vedere neverosimil, acordat de senatorul Catalin Voicu pentru Academia Catavencu dezvaluie, din pacate un pic cam tarziu, un personaj politic iesit din comun, cu un mod de gandire si o exprimare greu de caracterizat.

Astfel, Catalin Voicu apreciaza ca "lumea e suparata, e egoista" si ca "egoismul pe lumea asta nu mai face pe oameni sa se uite inapoi, e numai ura".

Cu toate astea, senatorul nu crede ca trebuie sa ne asteptam la un razboi. "Eu cu sufletul meu nu cred in razboi, dar cred ca se baga oameni la puscarie nevinovati", remarca el.

Am vorbit poate si mai usor ca vrabiuta!

Catalin Voicu se plange ca "nu e bine sa ajungi la penitenciare" si subliniaza in repetate randuri in interviul citat ca are suflet mare: "Domnule, fara suflet nu as fi Catalin Voicu(...)Nu-s ciumat. Cine n-are suflet, iese monstruos".

Senatorul respinge din rasputeri asocierea sa cu asa-zisa caracatita a mafiei. "Mafia e numai la handicapati. Ca acolo trebuie sa te ajuti din greu. Eu vorbeam la telefon sa fie bine. Eu vorbesc cum gandesc, sa fac bine la oameni, cine nu vrea sa faca bine la oameni? Cine nu vrea binele? (...) Nimeni-nimeni nu-ti vrea binele. Nu vrea. De ce sa vrea? Or, eu vreau binele. Ca am vorbit poate si mai usor ca vrabiuta, asta e. Dar eu de bine am vorbit. Dovada ca n-am facut nimanui un rau. Un fir de par nu am clintit. Altii vrea sa ma cheleasca. De ce sa ma cheleasca?", se arata Voicu indignat.

Senatorul reaminteste: "am doctorat, am facultati, sunt un om respectabil" si considera ca "ti-e scris sa fii respectabil" si subliniaza foarte clar ca se refera la "un suflet care sa aiba gramul de minte sa ajute, sa dea bucurii".

Are oamenii si o trufie de asta, nu neg

Intrebat de Eugen Istodor, jurnalistul caruia i-a acordat interviul, de ce a vorbit atat de mult cat sa iasa atatea dosare cu stenograme, Voicu a tinut sa explice: "Cand e o urgenta, mai stii sa numeri minutele de la telefon? Nu. Vorbesti, ajuti un om. Ajut la oameni. Atita e misiunea mea pe Pamint, sa ajut la oameni. Vorbesti mult ca spui multe, nu poti lasa un om asa, sa nu inteleaga nimic".

"Domnule, eu nu sunt ticalos, eu prost am fost ca am vorbit pe telefon. Altfel m-ati vazut pe mine ca am facut ceva? Nimic n-am facut. (...)Poate am fost prins intr-un asemenea moment, nu neg, se mai ratacesc oamenii, are oamenii si o trufie de asta, nu neg. Dar cat bine am facut eu, nu stie nimeni", mai atrage senatorul PSD atentia.

Interviul, care merita citit in intregime si chiar recitit, se incheie cu o urare de Paste: "Urez tuturor oamenilor de pe Pamant bine, bine. Nici un rau sa nu ne mai adune impreuna".

Citeste si:
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Fostul președinte PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, despre dorinţa PSD de a se introduce o cotă progresivă, că Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, şi ceea ce...
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, afirmă că PNL nu este dispus să renunţe la cota unică de impozitare şi consideră că partidul este pus în dificultate de faptul că PSD a adus...