Rezultatele 1 - 15 din 91 (0.179 secunde)

Articole despre "a patra doza vaccin"

Unde trebuie să mergi dacă vrei să-ți faci doza a patra de vaccin anti-COVID-19. Centrele clasice de vaccinare sunt închise

Sambata, 13 August 2022, ora 13:04
Unde trebuie să mergi dacă vrei să-ți faci doza a patra de vaccin anti-COVID-19. Centrele clasice de vaccinare sunt închise
Românii care vor să se vaccineze cu doza a patra de vaccin anti-COVID o pot face în prezent doar în anumite cabinete ale medicilor de familie.

Pentru că trebuie să plătească dozele de vaccin expirate sau aruncate, medicii încearcă să se coordoneze și să-și „paseze” între ei puținii pacienți care doresc să se vaccineze, astfel încât numărul celor programați să se potrivească cu cel al dozelor de vaccin existente la un moment dat într-un cabinet.

Centrele de vaccinare anti-COVID și-au încetat, oficial, activitatea, de la 1 iulie, dată de la care românii care doresc să se vaccineze o pot face doar în cabinetele medicilor de familie. Iar de aici încep complicațiile.

„Problema este că nu toți medicii de familie vaccinează. Pentru vaccinul anti-COVID există niște prevederi speciale în legislație astfel încât, dacă jumătate din dozele aflate în flacon sunt nefăcute, medicul le plătește. Și atunci, ca să poți vaccina fără să plătești - plata fiind de 200 și ceva de lei pe o doză - trebuie să-ți programezi pacienții astfel încât să ai jumătate plus unu dintr-un flacon”, a spus Sandra Alexiu, președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov.


Citește mai mult pe digi24.ro

Țara din Europa care începe vaccinarea anti-Covid cu a patra doză

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 09:02
Țara din Europa care începe vaccinarea anti-Covid cu a patra doză
Polonia va oferi cetăţenilor cu vârste între 60 şi 79 de ani a patra doză dintr-un vaccin anti-COVID-19 începând de vineri, 22 iulie, a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Adam Niedzielski, potrivit DPA.


Pentru persoanele cu sisteme imunitare slăbite, vaccinul va putea fi administrat de la vârsta de 12 ani, a spus Niedzielski, potrivit agenţiei de ştiri PAP. Circa 22,5 milioane de locuitori din populaţia de 40 de milioane a Poloniei a fost vaccinată cu primele două doze, iar dintre aceştia 11,9 milioane au primit şi doza booster.

Niedzielski a raportat că pe teritoriul ţării se înregistrează în medie circa 3.000 de noi cazuri de COVID-19 zilnic, vârful valului de vară fiind aşteptat în cea de-a doua jumătate a lunii august, când numărul cazurilor se estimează că va creşte până la 10.000 pe zi.

Într-un interval de şapte zile până pe 20 iulie, Polonia a înregistrat 22 de decese din cauza COVID-19. De la începutul pandemiei în martie 2020, în Polonia s-au înregistrat 116.480 de decese asociate coronavirusului.

Spania introduce oficial a patra doză de ser anti-COVID pentru întreaga populație. Când începe marea campanie de vaccinare

Vineri, 17 Iunie 2022, ora 13:30
Spania introduce oficial a patra doză de ser anti-COVID pentru întreaga populație. Când începe marea campanie de vaccinare
Guvernul spaniol va pune la dispoziția întregii populații a patra doză de vaccin anti-COVID, a anunțat ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, relatează AFP.

”Va exista o a patra doză (de vaccin anticovid) pentru toată lumea”, a anunţat ministrul joi, 16 iunie, la postul de televiziune La Sexta, precizând că mai este de stabilit doar data începerii acestei campanii de vaccinare.

”O posibilă dată ar fi către toamnă”, a declarat ea, precizând că Spania se aşteaptă, în acea perioadă, la ”apariţia unor noi vaccinuri adaptate variantelor” noului coronavirus.

Spania, la fel ca multe alte ţări, a optat până acum pentru o a doua doză ”booster” numai în cazul persoanelor celor mai vulnerabile, în vârstă de peste 80 de ani sau imunodeprimate.

Unele ţări, ca Statele Unite, administrează deja un al doilea ”booster” persoanelor în vârstă de peste 50 de ani.

Aproximativ 93% din populaţia spaniolă în vârstă de peste 12 ani a fost vaccinată complet, iar 53% dintre cei 47 de milioane de spanioli au fost vaccinaţi cu un prim ”booster”.

Spania este, astfel, unul dintre ”campionii” vaccinării anti-Covid în lume.

Opoziţia faţă de vaccinarea anti-Covid este aproape inexistentă în Spania, care a înregistrat în total 12,5 milioane de infectări şi 107.239 de morţi din cauza Covid-19 de la începutul pandemiei, în martie 2020.

Madridul a adoptat la sfârşitul lui martie o strategie care...

Când ar putea fi administrată a patra doză de vaccin anti-Covid în România: ”Nu este momentul să discutăm acum”

Luni, 28 Martie 2022, ora 16:50
Când ar putea fi administrată a patra doză de vaccin anti-Covid în România: ”Nu este momentul să discutăm acum”
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat luni, 28 martie, că, momentan, nu se pune problema discuției despre administrarea dozei a patra a vaccinului anti-Covid.

Ministrul a precizat că încă se fac studii despre eficiența acestei doze, amintind și despre rata scăzută de vaccinare din țara noastră.

”Nu ştiu dacă au început foarte multe state (vaccinarea cu a patra doză de ser anti-COVID -n.red) deocamdată sunt studii. Nu cred că este momentul să discutăm în România despre a patra doză, în măsura în care doar un sfert dintre cei care au făcut două doze au făcut-o şi pe a treia, deci haideţi să terminăm întâi pe a treia şi după aia discutăm şi de a patra” a spus Rafila luni, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Comisia germană a vaccinării STIKO a recomandat, în februarie, vaccinarea cu a doua doză ”booster” împotriva COVID-19 în cazul persoanelor deosebit de vulnerabile, la trei luni după a treia doză, şi al personalului din sectorul sănătăţii aflat în contact direct cu bolnavi de COVID-19, la şase luni de la vaccinarea cu primul ”booster”.

Recent, Serviciul public de sănătate din Marea Britanie (NHS) a anunţat că a patra doză de vaccin contra coronavirusului va fi propusă milioanelor de persoane din Anglia.

Situația vaccinărilor în România

Un număr de 13.628 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 21 - 27...

Cât de eficientă este a patra doză de vaccin anti-Covid împotriva Omicron. Concluziile unui studiu realizat în Israel

Joi, 17 Februarie 2022, ora 20:56
Cât de eficientă este a patra doză de vaccin anti-Covid împotriva Omicron. Concluziile unui studiu realizat în Israel
Un nou studiu realizat în Israel, la care au participat lucrători sanitari, arată că efectul unei a patra doze de vaccin anti-Covid este redus în protejarea faţă de infectarea cu varianta Omicron a coronavirusului.

În urma administrării acestei a patra doze, lucrătorii sanitari care au participat la respectivul studiu au dobândit anticorpi restabiliţi la nivelul celor de după a treia doză, dar infectările simptomatice în rândurile lor au fost totuşi frecvente, potrivit concluziilor studiului încă neevaluat de alţi experţi.

Persoanele din acest grup infectate au resimţit simptome uşoare, dar majoritatea au avut încărcături virale relativ ridicate şi erau potenţial contagioase.

Pe ansamblu, datele studiului sugerează că a patra doză de vaccin anti-COVID-19 nu creşte imunitatea, ci doar o restabileşte la nivelul de vârf de după doza a treia.

”Eficacitatea redusă în prevenirea infectărilor cu Omicron uşoare sau asimptomatice şi potenţialul infecţios al cazurilor de îmbolnăvire arată urgenţa dezvoltării unui vaccin de nouă generaţie”, menţionează în concluzii autorii studiului.

”Aceste date din Israel vorbesc mai degrabă împotriva (administrării) unei a patra doze pentru toată lumea”, a remarcat pe Twitter ministrul german al sănătăţii, Karl Lauterbach.

Totuşi, conform autorilor cercetării, persoanele vârstnice şi cele din alte grupuri vulnerabile ar putea avea un beneficiu în urma...

”Epuizează” răspunsul imun a patra doză de vaccin anti-COVID? Specialist: cheia este în "potența" celulelor B și T

Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 03:18
”Epuizează” răspunsul imun a patra doză de vaccin anti-COVID? Specialist: cheia este în "potența" celulelor B și T
Un studiu preliminar realizat în Israel, prima țară care a autorizat un al doilea rapel la vaccinul anti-COVID pentru populația sa generală, arată că a patra doză nu pare, de fapt, să ofere o protecție semnificativă față de varianta Omicron.

Aceste constatări, publicate în urmă cu o săptămână, par să confirme îndoielile exprimate de autoritatea principală de reglementare a medicamentelor din Uniunea Europeană săptămâna trecută, scrie dw.com.

Expert din cadrul Agenției Europene pentru Medicamente: ”Stimularea frecventă ar putea avea un impact negativ asupra răspunsului imun la COVID-19”

Marco Cavaleri, șeful strategiei de vaccinare al Agenției Europene pentru Medicamente, a declarat, la un briefing de presă, că nu există date care să susțină eficacitatea generală a celei de-a patra doze.

Însă, unele țări – cum ar fi Danemarca, Ungaria și Chile – au autorizat deja al doilea booster, în ciuda îngrijorării autorităților de reglementare. Aproape de sfârșitul lunii decembrie, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății spunea că politicile generale de booster au mai multe șanse să prelungească pandemia decât să îi pună capăt.

Pe lângă invocarea lipsei de date privind eficacitatea dozelor de rapel multiple, Marco Cavaleri a spus că stimularea frecventă ar putea avea un impact negativ asupra răspunsului imun la COVID-19, provocând „oboseală în populația” care a primit...

A patra doză de vaccin anti-Covid crește de cinci ori nivelul de anticorpi la o săptămână după administrare STUDIU

Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 18:30
A patra doză de vaccin anti-Covid crește de cinci ori nivelul de anticorpi la o săptămână după administrare STUDIU
Un studiu preliminar din Israel făcut public marți, 4 decembrie, arată că a patra doză a unui vaccin anti-Covid creşte de cinci ori nivelurile de anticorpi la o săptămână după ce este administrată.

Anunțul a fost făcut de premierul israelian, Naftali Bennett
”La o săptămână după a patra doză, ştim acum cu un grad înalt de certitudine că cea de-a patra doză este sigură”, a declarat acesta la Sheba Medical Center, unde cea de-a doua doză ”booster” este administrată în cadrul unui studiu clinic realizat pe angajaţi din sistemul medical, în contextul creşterii infectărilor provocate de noua variantă Omicron a virusului SARS-CoV-2.
”A doua informaţie: știm că la o săptămână după administrarea celei de-a patra doze, vedem o creştere de cinci ori a numărului de anticorpi în organismul persoanei vaccinate”, a adăugat prim-ministrul israelian.

”Cel mai probabil, acest fapt înseamnă o creştere semnificativă a protecţiei oferite împotriva infectărilor, spitalizărilor şi simptomelor severe”, a adăugat Naftali Bennett.

Israel a jucat un rol principal în rândul statelor care au studiat efectele vaccinurilor anti-Covid, fiind totodată ţara cu cea mai rapidă campanie de vaccinare cu două doze a populaţiei sale în 2021 şi una dintre primele ţări din lume care au început să administreze doze de rapel (”booster”).

În prezent, țara administrează cea de-a patra doză a vaccinului...

Autorităţile de reglementare din SUA analizează posibila autorizare a unei a patra doze de vaccin pentru COVID-19

Sambata, 19 Februarie 2022, ora 23:33
Autorităţile de reglementare din SUA analizează posibila autorizare a unei a patra doze de vaccin pentru COVID-19
Autorităţile de reglementare din SUA analizează posibila autorizare a unei a patra doze de vaccin pentru Covid-19, în toamnă.


Administraţia pentru Medicamente şi Alimente (FDA) a analizat datele pentru a autoriza o a doua doză de rapel a vaccinurilor cu ARN mesager de la Pfizer şi partenera său germană BioNTech şi vaccinurilor de la Moderna.

FDA nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

Agenţia a redus luna trecută intervalul până la administrarea unei doze de rapel de vaccinuri pentru Covid-19 de la Pfizer şi BioNTech, precum şi de la Moderna, în încercarea de a oferi mai rapid o protecţie mai bună împotriva variantei Omicron.

Planificarea este încă în faze incipiente, iar autorizarea va depinde de determinările dacă al doilea rapel ar trebui autorizat pentru toţi adulţii sau anumite grupuri de vârstă şi dacă ar trebui să vizeze varianta Omicron sau să fie formulat diferit, se arată în articolul publicat de WSJ.

Acesta a adăugat că nu a fost luată o decizie definitivă şi că ar putea fi necesar ca repelurile să fie disponibile mai devreme, pentru eventualitatea că apare o nouă variantă.

Statele Unite au raportat vineri 2.323 de decese cauzate de Covid-19, ridicând numărul total la 936.523.

Când își face efectul doza a 3-a a vaccinului anti-COVID

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 14:58
Când își face efectul doza a 3-a a vaccinului anti-COVID
Cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID-19 a început să fie administrată și în România, la persoanele care au deja șase luni de la vaccinarea cu schema completă.


Oamenii de știință din Israel au stabilit că o a treia doză de vaccin Pfizer-BioNTech coronavirus poate preveni atât infectarea, cât și forme grave ale bolii la persoane cu vârsta peste 60 de ani, la scurt timp după injectare. Studiul a fost publicat în New England Journal of Medicine și a fost citat de nytimes.com.

Vaccinarea rămâne cel mai puternic mijloc de protecție împotriva formelor severe de COVID-19, puțini dintre cei imunizați ajungând să fie spitalizați, susțin experții. Vaccinurile, în schimb, nu sunt la fel de puternice împotriva infecției cu varianta Delta a Sars-CoV-2, care este extrem de contagioasă.

Ceea ce arată datele cercetătorilor israelieni este că un rapel poate spori protecția față de virus. „Răspunsul imun la acest rapel va spori, însă apoi se va diminua din nou”, a declarat Marion Pepper, imunolog la Universitatea din Washington din Seattle.

Și oamenii de știință britanici au recomandat administrarea celei de a treia doze în special adulților peste 50 de ani, dar și altor persoane vulnerabile din punct de vedere medical. Israelul a autorizat rapeluri pentru toți cei peste 12 ani și are deja în vedere și o a patra doză pentru populația sa.

Când își începe efectul doza booster

În noul studiu, echipa...

Israelul aprobă a patra doză de vaccin pentru cei de peste 60 de ani şi personalul medical

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 22:58
Comenteaza acest articol | 11 comentarii
Israelul aprobă a patra doză de vaccin pentru cei de peste 60 de ani şi personalul medical
Israelul va oferi a patra doză de vaccin împotriva COVID-19 locuitorilor în vârstă de peste 60 de ani şi personalului medical, a anunţat duminică prim-ministrul Naftali Bennett, în plină creştere a contaminărilor cu varianta Omicron a coronavirusului, transmit AFP şi Reuters.

Vorbind într-o conferinţă de presă pe tema pandemiei, Bennett a precizat că Ministerul Sănătăţii şi-a dat acordul pentru administrarea dozei a patra, după ce în urmă cu două zile o autorizase pentru persoanele vulnerabile.

'Valul Omicron este aici şi trebuie să ne protejăm', a subliniat şeful guvernului.

Autorităţile sanitare au dat joi undă verde pentru vaccinarea cu doza a patra a persoanelor imunodeprimate.

La scurt timp după debutul vaccinării acestor persoane, directorul din Ministerul Sănătăţii, Nachman Ash, a autorizat administrarea imediată a unei a patra doze rezidenţilor din căminele pentru vârstnici şi pacienţilor din secţiile de geriatrie.

Pe de altă parte, în Israel a ajuns joi un prim transport de pilule anticoronavirus de la Pfizer.

În ultimele zile a fost consemnată o creştere spectaculoasă a cazurilor de COVID-19, care nu se traduce însă, cel puţin deocamdată, într-o creştere marcantă a spitalizărilor.

Duminică, autorităţile au raportat 4.206 de cazuri noi de infectare şi o creştere de 195% pe o săptămână, ce ar putea conduce rapid la o presiune suplimentară pe sistemul medical.

'Putem...

Omicron doboară recordul infectărilor în țara care administrează deja a patra doză de vaccin anti-Covid

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 18:36
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Omicron doboară recordul infectărilor în țara care administrează deja a patra doză de vaccin anti-Covid
Ministerul Sănătății din Israel a anunțat luni, 10 ianuarie, 21.501 noi cazuri de Covid-19, un număr record în 24 de ore de la debutul pandemiei.

Precedentul record, de aproximativ 11.000 de cazuri zilnice de infectare, a fost atins în perioada de vârf a celui de-al patrulea val al pandemiei, în toamna anului trecut.

Numărul real de infectări este probabil mult mai mare, în condiţiile în care Israelul a relaxat săptămâna trecută măsurile privind testarea. În prezent, doar grupurile cu risc ridicat şi persoanele cu vârsta peste 60 de ani trebuie să facă un test PCR după intrarea în contact cu o persoană infectată cu COVID-19, în timp ce un test rapid antigen este suficient pentru toţi ceilalţi.

Cu o zi înainte de anunțarea noului record, premierul Naftali Bennett a avertizat că, în timpul acestui ultim val de coronavirus, numărul israelienilor infectaţi cu COVID-19 va ajunge între 2 şi 4 milioane. Aproximativ 61% din populaţia de 9,4 milioane a Israelului a fost vaccinată cu schema completă, conform cifrelor ministerului, în timp ce circa 320.000 de persoane au primit deja o a patra doză de vaccin.

Israelul aprobă a patra doză de vaccin pentru pacienţii imunocompromişi

Joi, 30 Decembrie 2021, ora 23:15
Israelul aprobă a patra doză de vaccin pentru pacienţii imunocompromişi
Israelul va administra a doua doză de rapel - a patra de vaccin împotriva coronavirusului - pacienţilor cu sistemul imunitar slăbit, a anunţat joi Nachman Ash, director general în ministerul sănătăţii, citat de Reuters.

Printre altele, imunitatea poate fi compromisă de tratamentele pentru cancer sau transplantul de organe, precum şi de unele boli cronice.

Un spital israelian a administrat luni a patra doză de vaccin unui grup pentru testare, format din lucrători din domeniul sanitar. Cercetătorii au afirmat că este primul studiu important privind eficienţa celui de-al doilea rapel în combaterea versiunii Omicron a coronavirusului.

Rezultatele nu vor fi însă disponibile decât peste două săptămâni. Unii experţi susţin că nu există suficiente date ştiinţifice care să justifice prelungirea schemelor de vaccinare. O comisie a ministerului sănătăţii a recomandat săptămâna trecută să li se ofere a patra doză de vaccin Pfizer lucrătorilor medicali, celor în vârstă de peste 60 de ani sau cu sistem imunitar deficitar.

Ash, căruia îi revine decizia pentru lansarea unei noi campanii de rapel, nu a acţionat imediat. Joi, el a declarat într-o conferinţă de presă că a patra doză va fi administrată deocamdată numai celor imunocompromişi şi că va studia în continuare extinderea eligibilităţii pentru al doilea rapel.

Joi, 30 decembrie, Israelul a primit primul transport de pilule pentru tratamentul COVID-19 de la...

Încă o țara va începe administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID. „Prioritatea noastră este de a proteja viaţa şi sănătatea compatrioţilor noştri”

Vineri, 24 Decembrie 2021, ora 18:36
Încă o țara va începe administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID. „Prioritatea noastră este de a proteja viaţa şi sănătatea compatrioţilor noştri”
Mai multe țări au anunțat că iau în calcul sau că vor începe administrarea celei de-a patra doze de vaccin anti-COVID-19, în contextul în care noua varianta Omicron mult mai contagioasă se răspândește rapid.

Chile va administra din luna februarie cea de-a patra doză a unor vaccinuri anti-COVID-19, începând cu persoanele din grupele de risc, înainte ca măsura să fie extinsă la nivelul întregii populaţii, a anunţat preşedintele chilian Sebastian Pinera.

"Principala preocupare şi totodată prioritatea noastră este aceea de a proteja viaţa şi sănătatea compatrioţilor noştri", a declarat preşedintele Pinera în cadrul unui eveniment ce a marcat prima aniversare a lansării în Chile a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Primii chilieni care vor primi cea de-a patra doză de vaccin vor fi angajaţii din sectorul sănătăţii, persoanele în vârstă şi persoanele diagnosticate cu boli cronice.

Chile dispune deja de dozele necesare, a precizat preşedintele Sebastian Pinera.

Ministrul chilian al Sănătăţii, Enrique Paris, a justificat noua decizie prin faptul că studiile locale "arată cu adevărat că există o scădere a nivelului anticorpilor" care luptă împotriva virusului la şase luni după administrarea primei doze de vaccin.

Cel puţin 16,5 milioane de chilieni din totalul de 19,2 milioane de locuitori din Chile sunt vaccinaţi deja cu schema completă (două doze), reprezentând mai mult de 86% din...

Expert german: "O a patra doză de vaccin va fi necesară pentru combatarea pandemiei din cauza variantei Omicron"

Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 16:39
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Expert german: "O a patra doză de vaccin va fi necesară pentru combatarea pandemiei din cauza variantei Omicron"
Ministrul german al sănătăţii, Karl Lauterbach, a declarat miercuri, 22 decembrie, că o a patra doză de vaccin va fi necesară pentru combatarea pandemiei de COVID-19 din cauza variantei Omicron mai contagioase a SARS-CoV-2, informează Reuters.

Ministrul a anunţat că Germania a comandat 80 milioane de doze de vaccin pe care Biontech îl dezvoltă în mod specific contra Omicron, iar acestea ar trebui să sosească în aprilie sau mai.

Germania a comandat, de asemenea, 4 milioane de doze de vaccin Novavax, recent aprobat, şi 11 milioane de doze de vaccin Valneva, care aşteaptă autorizaţia de punere pe piaţă, a mai indicat Lauterbach, într-o conferinţă de presă.

Vaccinurile de la Novavax vor sosi în ţară în luna ianuarie, a indicat el.

'O campanie ofensivă de administrare a dozelor booster este cel mai important zid de apărare al nostru în lupta împotriva (variantei) Omicron', a subliniat ministrul.

Lauterbach şi-a arătat susţinerea faţă de obligativitatea generală de vaccinare, argumentând că, în lipsa ei, nu va fi posibilă gestionarea viitoarelor valuri de epidemie pe termen lung.

Potrivit lui Lothar Wieler, preşedintele Institutului Robert Koch (RKI) de boli infecţioase, varianta Omicron va fi responsabilă de majoritatea infectărilor cu coronavirus în Germania în trei săptămâni..

'Crăciunul nu ar trebui să devină scânteia care declanşează vâlvătaia Omicron', a spus Wieler în aceeaşi conferinţă...

Țara care recomandă a patra doză de vaccin anti-COVID. La câte zile de la booster poate fi făcută noua doză

Luni, 21 Februarie 2022, ora 07:25
Țara care recomandă a patra doză de vaccin anti-COVID. La câte zile de la booster poate fi făcută noua doză
Persoanelor cu un sistem imunitar slăbit din Italia li se recomandă să primească un al patrulea vaccin ARNm împotriva Covid-19, cu condiţia să fi trecut cel puţin 120 de zile de la rapelul anterior.

Comisarul special desemnat de guvern pentru situaţia de urgenţă legată de Covid-19 va stabili data intrării în vigoare a recomandării în funcţie de nevoile campaniei de vaccinare, a precizat instituţia.

Ministerul a adăugat că decizia reflectă circulaţia încă ridicată a virusului şi eficacitatea pe care au arătat-o ​​vaccinurile de rapel în prevenirea deceselor legate de Covid-19 şi, mai general, a simptomelor care ar necesita spitalizare.

Italia a înregistrat 152.848 de decese legate de Covid-19 de la izbucnirea epidemiei, în februarie 2020, al doilea cel mai mare număr din Europa după Marea Britanie şi al optulea cel mai mare din lume. Ţara a raportat până în prezent 12,4 milioane de cazuri.
  1. Site celebru de anunțuri, folosit pentru a înșela sute de români. Banii furați au ajuns în Rusia
  2. Ce înseamnă ”să ne așteptăm la ce e mai rău la iarnă”. Experți: ”Îi forțează pe români să trăiască ca pe vremea lui Ceaușescu”
  3. Rebela familiei regale britanice. Ce ținută provocatoare a ales pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a
  4. Filmul necenzurat cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf VIDEO
  5. Sistemul ingenios de încălzire prin pardoseală inventat de romani. Temperatura ajungea până la 30 de grade Celsius
  6. Magazinele Lidl din România își reduc programul din cauza facturilor. Care va fi noua oră de închidere
  7. Sorana Cîrstea, lovitură în amor primită la miezul nopții. Ce-a făcut fosta soție a fiului lui Ion Țiriac FOTO
  8. Stupoare la discursul lui Klaus Iohannis de la ONU! Ce făcea lumea în sală FOTO
  9. ”Succesorul” lui Putin ar fi plecat în China să negocieze răsturnarea liderului de la Kremlin, după anunțarea mobilizării rezerviștilor
  10. O Dacia 500 Lăstun readusă la viață a ajuns la Registrul Auto Român. Ce viteză poate atinge "fiara de plastic"