Rezultatele 1 - 15 din 419 (0.182 secunde)

Articole despre "burse studii romania"

Cum a ajuns un chimist, exmatriculat de la Academia de Poliție să înființeze una dintre cel mai îndrăgite trupe din România

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 20:55
Cum a ajuns un chimist, exmatriculat de la Academia de Poliție să înființeze una dintre cel mai îndrăgite trupe din România
Trupa Azur a reușit să cucearească inimile oamenilor de-a lungul a 45 de ani de carieră, devenind un reper atunci când vine vorba de muzica lăutărească, dar și de folclorul orășenesc. Nelu Vlad, solistul și fondatorul trupei, a vorbit despre noul său album, care se lansează în 1 decembrie, despre munca depusă pentru a duce Azur acolo unde este acum, despre prima sa carte autobiografică, despre primele concerte din perioada comunistă, precum și despre povestea celebrei piese „Se mărită Mona”.

Noutate și recapitulare în albumul „Mai întoarce Doamne roata”

Trupa Azur a fost înființată în 1977, după un șir de evenimente care l-au adus pe Nelu Vlad în punctul în care a trebuit să se gândească la un nou mod în care să-și întrețină familia.
Proaspăt exmatriculat din Academia de Poliție, cel ce urma să devină solistul și fondatorul trupei Azur, și-a investit bursa de studiu pe care a strâns-o în instrumente muzicale la care a învățat să cânte singur. Au urmat repetiții în garajul său, formarea repertoriului și participarea la diferite concursuri la restaurante, pentru a găsi o scenă unde oamenii să-i asculte.
La 45 de ani de Azur, Nelu Vlad se miră de succesul și de relevanța pe care încă o au pe piața muzicală din România, iar în această perspectivă a ales să lanseze un nou album, cu melodii înregistrate profesional, respectând toate rigorile artistice.
„Am zis că după atâta...

Cum vor politicienii să crească natalitatea României oferind mașini cu șapte locuri familiilor numeroase. Ungaria dă zeci de mii de euro cuplurilor tinere

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 03:05
Cum vor politicienii să crească natalitatea României oferind mașini cu șapte locuri familiilor numeroase. Ungaria dă zeci de mii de euro cuplurilor tinere
Autoriățile române se pregătesc să stimuleze natalitatea în România. Astfel, în noul guvern a fost creat un nou minister care se va ocupa de acest aspect. Este vorba despre Ministerul Familiei şi Tineretului.

Acest departament nu este o invenție a politicienilor români. În alte state din Europa, astfel de ministere reprezintă o normalitate și se ocupă de susținerea familiilor și copiilor, cei care contribuie la creșterea natalității, având de fapt o serie de beneficii sustenabile care îi ajută să asigure celor mici o creștere sănătoasă.

La noi, portofoliul, care a revenit senatoarei PSD Gabriela Firea și care vrea, printre altele, să crească natalitatea ”prin măsuri concrete care să ofere ajutor real familiilor”, se referă la diverse vouchere și subvenții. În comparație, țara vecină Ungaria acordă credite subvenționate de zeci de mii de euro cuplurilor care se căsătoresc, iar o parte din datorie va fi ștearsă la nașterea celui de-al doilea copil.

Politologul Cristian Hrituc: ”Din păcate, în programul de guvernare am văzut un ”ghiveci” de măsuri”

Politologul Cristian Hrituc a comentat pentru Ziare.com acest demers al guvernului spunând că inițiativa în sine este bună însă rămâne de văzut dacă va putea fi pusă în practică.

”Este un lucru bun că în sfârșit se acordă o atenție deosebită situației demografice. Nu cred că era nevoie de un minister al Familiei, dar avem un prim...

Peste 3.000 de tineri moldoveni se bat pentru burse de studii in Romania

Marti, 04 August 2009, ora 22:50
Peste 3.000 de tineri moldoveni se bat pentru burse de studii in Romania
In doar zece zile, peste 3.000 de tineri moldoveni, 2800 de studenti si 610 de elevi, au depus, la Consulatul Romaniei de la Chisinau, dosare pentru a beneficia de posibilitatea de a continua studiile in una din institutiile de invatamant din Romania.

Pentru anul de studii 2009-2010, Ministerul Educatiei de la Bucuresti a oferit tinerilor din Republica Moldova, insa, doar 2.590 de burse, dintre care 950 sunt burse pentru studii preuniversitare si 1.100 pentru studii cu licenta, informeaza Jurnal de Chisinau.

Cu toate acestea, numarul elevilor basarabeni care au optat pentru o bursa de studii preuniversitare este mai mic decat anul trecut, astfel, mai multe locuri ramanand neocupate. Deocamdata, ministerul de resort de la Bucuresti nu a precizat daca locurile vacante vor fi ocupate in cadrul unei noi etape de admitere.

Fiecare licean admis va beneficia de o bursa in valoare de 65 de euro, la care se adauga facilitati de transport si cazare.

Rezultatele selectiei si inmatricularea elevilor si studentilor se vor comunica pana la 31 august la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii din Romania, la Ambasada Romaniei din Chisinau si institutiilor de invatamant universitar care primesc tineri din R.Moldova.

Elevii romani din Ucraina vor primi burse de studiu

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 16:30
Elevii romani din Ucraina vor primi burse de studiu
Elevii de etnie romana din Ucraina vor beneficia de burse de studiu, iar profesorii lor vor putea urma stagii de specializare in universitati din Romania, potrivit unei Hotarari adoptate in sedinta de Guvern de astazi, in scopul promovarii si protejarii dreptului cetatenilor ucraineni de etnie romana de a studia in limba materna.

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni (MRP) va acorda, intr-o prima etapa, 1.000 de burse, in cuantum lunar de 200 de lei, pentru elevii etnici romani cu domiciliul stabil in Ucraina, care au rezultate scolare deosebite si care studiaza in scolile cu predare in limba romana sau cu studiul unor materii in limba romana ca limba materna, din sistemul preuniversitar de invatamant din Ucraina.

Totodata, MRP, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, va acorda stagii de specializare in Romania pentru 300 de cadre didactice din scolile romanesti din Ucraina, in scopul dezvoltarii si perfectionarii competentelor de predare a limbii romane sau in limba romana.

Stagiile de specializare sunt organizate de Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati.

Vor putea aplica pentru aceste stagii de specializare cadrele didactice din scolile romanesti din Ucraina care detin diplome de studii ce permit exercitarea profesiei pe teritoriul Ucrainei si fac dovada declararii apartenentei la spatiul identitar roman....

Arafat: Mandria ca am studiat in Romania nu poate sa mi-o ia nimeni

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 21:48
Arafat: Mandria ca am studiat in Romania nu poate sa mi-o ia nimeni
Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat miercuri in cadrul primului congres medical palestino-roman cu participare internationala ca mandria ca a studiat in Romania nu poate sa i-o ia nimeni si ca nu va uita niciodata de unde a plecat si unde se afla.

"Cand am ajuns in Romania si aveam 16 ani si jumatate, niciodata nu m-am gandit ca o sa raman aici, asa cum cred ca s-a intamplat cu multi dintre cei care au ramas in Romania. Dar faptul ca la aceasta conferinta au aparut atat de multi absolventi care nu au ramas in Romania, au ramas cu amintirile din Romania, arata cat de importanta a fost pentru noi experienta de a primi educatia care ne-a facut ce suntem acum in domeniul medical in aceasta tara.

Raed Arafat, si la Sanatate, si la MAI - detalii despre serviciul de urgenta creat pentru el

Pentru mine mandria ca am studiat in Romania cred ca nu poate sa mi-o ia nimeni, asa cum este si pentru dumneavoastra in fiecare zi cand practicati meseria de medic. Cei care au o casa sunt norocosi, cei care au doua case sunt si mai norocosi. Eu consider ca am doua case, niciodata nu voi uita de unde vin, niciodata nu o sa uit unde sunt", a spus Arafat.

Potrivit acestuia, relatia dintre Romania si Palestina va continua atat in domeniul medical, cat si in alte domenii.

"Sunt mandatat sa va transmis un bun venit si din partea domnului vicepremier ministrul de Interne Gabriel Oprea si sa spun ca la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie inca avem locuri...

Burse pentru studii de master si doctorat in Franta

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 19:14
Burse pentru studii de master si doctorat in Franta
Ambasada Frantei a anuntat lansarea programului de burse pentru studii de master si doctorat derulat de guvernul acestei tari, pentru anul universitar 2013-2014.

Astfel, sunt oferite burse pentru studentii inscrisi sau care au terminat primul an de master in Romania si care doresc sa urmeze al doilea an de studii in Franta.

De asemenea, sunt oferite burse pentru studii de doctorat in cotutela, pentru studentii care urmeaza sau care au terminat cinci ani de studii in Romania sau care sunt, in prezent, in primul an de studii in cotutela in Franta.

Bursele pentru studii de masterat vor fi acordate timp de zece luni. Valoarea bursei va fi de 770 de euro pe luna. Bursele pentru studiile de doctorat vor consta intr-o alocatie lunar de 1.060 de euro timp de 12 luni, repartizate pe durata a trei ani.

Bursierii vor beneficia si de suportarea taxei de inscriere in cadrul institutiei de invatamant superior, precum si a asigurarilor sociale si a celor de responsabilitate civila.

In plus, bursierii vor avea acces la cazarea in campusul univeristar sau vor putea beneficia de acordarea unei indemnizatii de cazare. Totodata, ei vor primi o indemnizatie pentru achizitionarea de material bibliografic.

Selectia se va desfasura in doua etape. Este vorba despre o preselectie realizata pe baza dosarului de candidatura complet, care va avea loc in luna martie, si un interviu in limba franceza, in fata unui juriu franco-roman. Interviurile vor avea loc la Bucuresti, in cursul...

Bursierii romani din strainatate primesc banii restanti

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 19:42
Bursierii romani din strainatate primesc banii restanti
Ministerul Educatiei si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) au semnat, luni, un contract pentru asigurarea platii burselor "Guvernul Romaniei", sumele restante urmand sa fie disponibilizate in aceasta saptamana.

Pe 25 martie, presedintele Aliantei Nationale a Studentilor din Romania, Cezar Mihai Haj, a anuntat ca studentii, masteranzii si doctoranzii care au primit burse "Guvernul Romaniei" sunt in pericol sa fie eliminati din universitatile straine unde invata, din cauza faptului ca statul roman nu si-a platit datoriile fata acestea.

In acest moment, se afla la studii in strainatate, prin programul de burse "Guvernul Romaniei", 73 de bursieri, dintre care 38 nu si-au primit banii pentru semestrul II al anului scolar in curs, au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii PNUD.

Prin programul de burse "Guvernul Romaniei", statul roman ofera, pentru studii in strainatate de maximum cinci ani, sume de pana la 35.000 de euro pe an. Dupa terminarea studiilor, beneficiarii burselor sunt obligati sa munceasca in folosul statului roman intre trei si cinci ani, in functie de durata bursei primite.

Programul, lansat in 2004, are drept principal finantator Guvernul Romaniei, prin intermediul Ministerului Educatiei, in timp ce PNUD Romania asigura cofinantarea si implementarea acestuia.

Tinerii moldoveni stau la coada pentru bursele oferite de statul roman

Vineri, 05 August 2011, ora 17:33
Tinerii moldoveni stau la coada pentru bursele oferite de statul roman
Tinerii din R. Moldova sunt atrasi de bursele oferite de statul roman, atat pentru liceeni, cat si pentru studenti, masteranzi sau doctoranzi, presa locala relatand pe larg in ultimele zile despre cozile imense formate la Consulatul de la Chisinau.

Ministerul de Externe a precizat intr-un comunicat remis Mediafax ca pentru o mai buna organizare a concursului s-a format o comisie mixta itineranta formata din reprezentanti ai MAE, MECTS si ai Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni. Membrii Comisiei s-au deplasat in regiunile in care exista consulate ale Romaniei.

La Balti, inscrierile au avut loc in perioada 31 iulie - 2 august, fiind depuse 650 de dosare, potrivit datelor MAE. La Chisinau, inscrierile au inceput in data de 3 august si se vor incheia sambata, pana astazi la ora 12.00 fiind inregistrate 1.200 de dosare. Ulterior, in zilele de 7 si 8 august vor incepe inscrierile la Cahul.

Statul roman aloca pentru anul scolar 2011-2012 un numar de 900 de locuri cu bursa si 300 fara bursa pentru invatamant liceal, 1300 de burse si 286 de locuri fara plata in invatamantul universitar si 163 de burse pentru studii de masterat si 230 de locuri cu plata.

Locurile sunt, potrivit metodologiei de scolarizare, destinate cetatenilor de origine etnica romana din Republica Moldova, din alte state invecinate si a etnicilor romani cu domiciliul stabil in strainatate.

Pentru cei care, in anul de invatamant 2011-2012, vor primi bursa, statul roman asigura urmatoarele...

Un ONG moldovean incearca sa-i convinga pe bulgarii din Vidin ca sunt romani?

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 22:13
Un ONG moldovean incearca sa-i convinga pe bulgarii din Vidin ca sunt romani?
In Bulgaria au fost distribuite mai multe brosuri, care incearca sa-i convinga pe locuitori sa se declare romani, la recensamantul national. Cei care sunt de acord cu acest lucru primesc burse si subventii pentru a studia in Romania. In plus, acestia vor beneficia si de tabere de vara gratuite.

Brosurile au fost distribuite in nordul Bulgariei, mai exact in mai multe localitati din regiunea Vidin, in timpul unor concerte sustinute de formatii romanesti de muzica folk, organizate de o miscare etnica din Romania, noteaza Novinite.

Organizatia neaga insa ca ar fi implicata in aceasta actiune.

Se pare ca brosurile ar fi fost distribuite de catre studenti, membri ai unui ONG, cu sediul in Republica Moldova.

La ultimul recensamant realizat in Bulgaria, doar 0,4 din locuitorii din regiunea Vidin au declarat ca sunt romani. Recensamantul actual urmeaza sa se incheie luni, 28 februarie.

Statul roman ofera 2.500 de burse basarabenilor

Vineri, 19 Iunie 2009, ora 22:00
Statul roman ofera 2.500 de burse basarabenilor
Tinerii basarabeni beneficieaza de 2.500 de burse pentru anul de invatamant 2009-2010, oferite de Guvernul Romaniei.

Cei care doresc sa studieze in Romania trebuie sa se inscrie la liceele si universitatile din Romania in perioada 17 - 27 Iulie la Iasi sau la Ambasada Romaniei la Chisinau, informeaza Amos News.

Tinerii basarabeni au primit 1.100 de locuri la universitati si 950 la licee.

Intrarea la uiversitate sau la liceu se va face in urma unui concurs.

Studentii romani fac foamea la universitati din strainatate din cauza Guvernului

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 16:26
Comenteaza acest articol | 22 comentarii
Studentii romani fac foamea la universitati din strainatate din cauza Guvernului
Zeci de tineri romani trimisi de statul roman sa studieze la cele mai bune facultati din lume nu mai au bani de mancare pentru ca Guvernul nu le-a mai platit bursele si stipendiile.

Mai precis, Guvernul nu si-a respectat obligatiile si de la inceputul acestui an nu a onorat platile catre 38 de bursieri la universitati de prestigiu din strainatate, care in acest moment se afla in imposibilitatea de a-si plati hrana si cazarea, scrie revista Capital.

In plus, autoritatile romane au si restante fata de zece universitati privind taxele de scolarizare.

Intr-o asemenea situatie se afla Raluca Dorobantu care, dupa ce a terminat liceul in 2006, nu a mers la o facultate din Romania, ci a plecat la studii in Anglia, la Universitatea din Liverpool. Dar pentru ca taxele de scolarizare ale universitatii britanice erau uriase pentru o familie din Romania, tanara a obtinut o bursa in valoare de 23.000 de euro pe an de la statul roman pentru a avea acces la o educatie de calitate.

"Acesti bani urmau a fi folositi pentru taxele de studii, cazare, masa si un bilet de avion dus-intors pentru Romania", a povestit Raluca Dorobantu, una din cei 149 de tineri care au primit finantare in valoare totala de aproximativ cinci milioane de euro pentru a se instrui la cele mai bune facultati din Europa si din Statele Unite.

Tanara a explicat ca, in conformitate cu contractul, banii pentru cazare si masa trebuiau sa fie pusi la dispozitie de Guvern cu doua saptamani inaintea inceperii...

Elena Basescu: Ponta se razbuna pe tinerii moldoveni

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 20:21
Comenteaza acest articol | 17 comentarii
Elena Basescu: Ponta se razbuna pe tinerii moldoveni
Elena Basescu l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca vrea sa se razbune pe tinerii moldoveni, pentru ca acestia nu l-au votat, in contextul in care Romania ar putea oferi burse pentru numai sase luni.

"Cei doi premieri de la Bucuresti si Chisinau au pus gand "bun" tinerilor basarabeni care vor sa studieze in Romania. (...)Tinerii nu trebuie sa stea doar cateva luni in Romania, ci minimum 5 ani (facultate si master), pentru a obtine experienta necesara pe care sistemul nostru de invatamant o poate oferi. Din acest subiect privind bursele acordate tinerilor din Republica Moldova, Ponta nu-si face decat un calcul electoral, incercand sa se razbune, de fapt, pe cei care nu i-au acordat votul", precizeaza Elena Basescu.

Ponta, nemultumit de promisiunile lui Basescu: R. Moldova trebuia sa fie mai bogata decat Qatarul

Referitor la bursele oferite de Guvernul roman tinerilor moldoveni, Ponta a declarat, in urma cu cateva zile, ca "este bine sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora". Afirmatia premierului a venit in contextul in care presedintele Traian Basescu a fost, miercuri, in vizita la Chisinau, unde a promis ca Romania va continua sa acorde bani din grantul de 100 de milioane de euro anuntat in 2010.

Polemica a pornit dupa ce premierul moldovean Iurie Leanca a propus ca tinerii din Republica Moldova sa studieze in Romania doar jumatate de an, dupa care sa revina in tara. Propunerea a fost discutata cu Victor Ponta, in cadrul unei intrevederi la...

Studentii cu burse "Guvernul Romaniei" ar putea fi eliminati din facultati

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 18:32
Studentii cu burse "Guvernul Romaniei" ar putea fi eliminati din facultati
Studentii care au primit burse "Guvernul Romaniei" sunt in pericol sa fie eliminati din universitatile straine unde invata, din cauza faptului ca statul roman nu si-a platit datoriile fata acestea, a declarat presedintele Aliantei Nationale a Studentilor din Romania, Cezar Mihai Haj.

"Toti studentii care sunt inscrisi la universitati straine de prestigiu prin programul de burse > sunt amenintati de institutiile respective ca vor fi dati afara, daca nu le sunt platite taxele de studiu", a precizat Haj.

"Pe langa faptul ca ei vor fi nevoiti sa renunte la studii, mi se pare si grav faptul ca, dupa ce s-au cheltuit foarte multi bani cu acesti studenti, guvernul pierde si niste oameni de valoare, care ar fi muncit dupa treminarea studiilor, timp de cinci ani, pentru statul roman", a adaugat el.

Prin programul de burse "Guvernul Romaniei", statul roman ofera, pentru studii in strainatate de maximum cinci ani, sume de pana la 35.000 de euro pe an.

Dupa terminarea studiilor, beneficiarii burselor sunt obligati sa munceasca in folosul statului roman intre trei si cinci ani, in functie de durata bursei primite.

Niciun absolvent al bursei Guvernul Romaniei nu a fost angajat de stat

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 16:02
Comenteaza acest articol | 11 comentarii
Niciun absolvent al bursei Guvernul Romaniei nu a fost angajat de stat
Programul de burse la universitati din strainatate, pentru care Guvernul a cheltuit din 2005 peste sase milioane de euro, a fost accesat de aproape 150 tineri, dar niciun absolvent nu a fost angajat de stat pana in prezent.

Cu toate ca nu au fost angajati la stat, studentii sunt obligati prin contract sa lucreze in institutii publice dupa terminarea studiilor, informeaza Mediafax.

In anul 2004, Executivul a instituit, incepand cu anul universitar 2005-2006, impreuna cu reprezentanta in Romania a Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, bursa speciala "Guvernul Romaniei", prin care tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani beneficiaza de sustinerea financiara a statului pentru a se perfectiona la universitati de prestigiu vest-europene si nord-americane, urmand cursuri universitare, de masterat sau doctorat la universitati din strainatate.

Pentru selectarea beneficiarilor, Guvernul a constituit si o comisie formata din reprezentanti ai mediului academic, sectorului nonguvernamental, mediului de afaceri si bancar, precum si ai unor institutii sau organisme internationale.

Ca o conditie sa primeasca bursa in cuantum cuprins intre 20.000-30.000 euro/an pentru o perioada de studii de pana la trei ani, tinerii au fost obligati de catre autoritati sa semneze un contract prin care s-au angajat ca, la finalizarea studiilor, sa se intoarca in tara si sa lucreze in sectorul public, pentru o perioada minima cuprinsa intre trei si cinci ani.

Daca nu respecta...

Ce trebuie să faci ca să ajungi să studiezi la un liceu celebru din Marea Britanie. Burse de studii dedicate exclusiv elevilor de clasa a X-a

Miercuri, 22 Septembrie 2021, ora 11:34
Ce trebuie să faci ca să ajungi să studiezi la un liceu celebru din Marea Britanie. Burse de studii dedicate exclusiv elevilor de clasa a X-a
Elevii români de clasa a X-a care își doresc să învețe în următorii doi ani de liceu în Marea Britanie se pot înscrie la un concurs pentru obținerea unei burse de studiu.

În anii trecuţi, peste 130 de elevi români au petrecut câte un an sau doi în această bursă, ajungând apoi studenţi la facultăţi britanice.


Potrivit unui comunicat al Asociaţiei "Ţine de Noi", elevii au posibilitatea de a studia timp de doi ani într-o şcoală britanică de cea mai înaltă calitate, precum Epsom College, Dullwich College, Bedford Modern School, Hampton School. De asemenea, ei îşi pot dezvolta abilităţile de comunicare în limba engleză, îşi pot face noi prieteni din diferite culturi şi pot experimenta şi aprecia cultura şi tradiţiile din Marea Britanie.

Termenul pentru înscrieri este 11 decembrie.

Marea majoritate a burselor acoperă în totalitate costurile - taxe şcolare, cazarea şi cheltuielile de masă, însemnând în medie între 35.000 şi 42.000 lire sterline, însă există şi burse parţiale, care acoperă între 50% - 70% din costuri, acestea fiind calculate în funcţie de venitul brut al familiei.

Elevul trebuie să achite o taxă nereturnabilă de 25 lei când îşi înscrie aplicaţia în cadrul acestui concurs. Taxa de administrare a programului, în valoare de 1.250 de lire, va fi achitată doar de către elevii care câştigă bursa şi vor pleca la studiu în Marea Britanie.

Criteriile de eligibilitate pentru...
  1. Un faimos fizician britanic trimite un avertisment lumii: ”Sfârșitul timpului este inevitabil” VIDEO
  2. Fenomen astronomic invizibil observat pentru prima dată în istorie. Ar putea schimba legile fizicii VIDEO
  3. Misterul orașului subacvatic din Japonia, nedescifrat: O civilizație avansată pierdută în istorie VIDEO
  4. Unde sunt extratereștrii: Astronomii au identificat locul unde s-ar putea ascunde VIDEO
  5. Spre noi țărmuri, Germania!
  6. Comoara ascunsă în adâncul oceanelor: Are valoarea de 700 de trilioane de dolari VIDEO
  7. Cartea pe care nimeni nu a putut-o citi de 400 de ani : Secretul alchimiștilor dezlegat prin spargerea unui cifru
  8. ”Este extraterestru”. Creatură rară descoperită pe fundul oceanului, în imagini nemaivăzute VIDEO
  9. Misterul provenienței aurului de pe Pământ a fost descifrat: Originea de necrezut a prețiosului metal VIDEO
  10. Unii internauți cred că au văzut extratereștri pe Marte: Ultimele poze primite de NASA de la rover FOTO VIDEO