Rezultatele 1 - 15 din 1000 (1.611 secunde)

Articole despre "camera de comert"

Principalele obstacole în calea internaţionalizării întreprinderilor mici şi mijlocii din UE

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 23:53
Principalele obstacole în calea internaţionalizării întreprinderilor mici şi mijlocii din UE
Comisia Europeană a identificat principalele obstacole în calea internaţionalizării întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) din UE şi a pus în aplicare numeroase măsuri pentru a le ajuta să îşi extindă activitatea pe pieţele internaţionale, atât în interiorul UE, cât şi în afara acesteia.

Însă, acestea sunt însă uneori lipsite de coerenţă şi de vizibilitate, iar CE nu le coordonează întotdeauna suficient de bine cu programele proprii ale statelor membre, potrivit unui nou raport al Curţii de Conturi Europene.

"Iniţiativa emblematică a Comisiei privind Reţeaua întreprinderilor europene (EEN), care oferă o reţea de sprijin pentru IMM-urile cu ambiţii internaţionale, necesită o acoperire mai bună în ţările din afara UE, în timp ce în cazul unei alte iniţiative, de mai mică amploare, axată în mod specific pe întreprinderile de înaltă tehnologie nou-înfiinţate - Startup Europe - este necesar să se asigure o mai mare continuitate pe termen lung a activităţilor desfăşurate în cadrul acesteia", se spune într-un comunicat al ECA.

Întreprinderi cu mai puţin de 250 de angajaţi - constituie coloana vertebrală a economiei UE
Conform documentului, IMM-urile - întreprinderi cu mai puţin de 250 de angajaţi - constituie coloana vertebrală a economiei UE, ele reprezentând 99% din totalul întreprinderilor din UE. În afara sectorului financiar, ele asigură două treimi din locurile de muncă din...

Mâine începe PACK SHOW 2022, cea mai relevantă expoziţie de packaging din România!

Marti, 10 Mai 2022, ora 16:24
Mâine începe PACK SHOW 2022, cea mai relevantă expoziţie de packaging din România!
Miercuri, 11 mai 2022, se deschide Pack Show, cea mai relevantă expoziţie de packaging din România organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României!

Timp de 4 zile, între 11 şi 14 mai, specialiştii industriei se vor reuni în pavilionul B1 de la ROMEXPO Bucureşti pentru a prezenta cele mai noi echipamente, inovații, tehnologii SMART și soluții eficiente din domeniu: de la echipamente de producție a ambalajelor la toate tipurile de ambalaje (biodegradabile, hibride, din plastic, metal, sticlă sau carton ondulat), tehnologii de ambalare ingenioase, soluții software și logistică.La expoziţie participă peste 70 de firme internaţionale din 7 ţări: Bulgaria, Italia, Olanda, România, Slovenia, Turcia și Ungaria.

HIGHLIGHTS PACK SHOW 2022

masa de tăiere, frezare şi biguire Kongsberg C20, prezentată în premieră naţională – este cea mai mică masă de producţie de mare viteză din piaţă;noul paletizator din seria S-PAL, care poate fi o unitate de paletizare de sine stătătoare sau integrat cu alte module;noi concepte de design care au la bază metrici de proiectare circulară pentru ambalare;soluţii premium de ambalare, care garantează securitate totală în industrii-cheie precum auto, electronice, farma;cutterul digital multi-funcţional CB03II-2516, cu o structură modulară a capului care permite schimbarea instrumentelor de tăiere;imprimanta cu jet de cerneală...

Singura cameră de comerț județeană care se delimitează de ”Je suis Ciucă”: ”În anii 90 ni se cerea să lăsăm politicienii să fure, că ţara are nevoie de linişte”

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 21:15
Singura cameră de comerț județeană care se delimitează de ”Je suis Ciucă”: ”În anii 90 ni se cerea să lăsăm politicienii să fure, că ţara are nevoie de linişte”
Mesajul de susținere asumată public de conducerea CCIR pentru premierul Nicolae Ciucă, în urma scandalului legat de plagiat, a fost criticată dur miercuri, 19 ianuarie, de preşedintele unei camere de comerţ şi industrie județene.

Valentin Cismaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, a transmis că se delimitează de opinia conducerii Camerei Naţionale, publicată pe site-ul instituţiei sub titlul ”Je suis Ciucă”, susţinând că aceasta nu are legătură cu camerele de comerţ şi rolul lor pentru mediul de afaceri.

Cismaru a precizat că prin această luare de poziţie, preşedintele CCIR îşi exprimă ”pe faţă” un interes personal şi îi răspunde cu replica ”Je ne suis pas Ciucă”.

”Camera de Comerţ Vâlcea se delimitează de poziţia exprimată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, prin conducătorul ei vremelnic Mihai Daraban, în articolul 'Je suis Ciucă!' publicat pe site-ul instituţiei. Prin conţinutul acestei luări de poziţie, nediscutată cu membrii CCIR, preşedintele Camerei Naţionale demonstrează că este un apropiat al Cotrocenilor şi îşi exprimă pe faţă un interes nelegitim, anume acapararea celor 40 de hectare de teren ale Romexpo, pe care să le atribuie apoi discreţionar unor firme agreate de partidele care îl susţin la conducerea Camerei Naţionale. Argumentele din poziţia jenantă a CCIR, cum că mediul de afaceri are nevoie de stabilitate ca să poată funcţiona şi...

Percheziții la Camera de Comerț Sibiu. Directorul instituției, cercetat într-un dosar de delapidare, spălare de bani și dare de mită

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 19:04
Percheziții la Camera de Comerț Sibiu. Directorul instituției, cercetat într-un dosar de delapidare, spălare de bani și dare de mită
Procurorii au făcut miercuri, 8 decembrie, percheziţii în 32 de locaţii din Sibiu şi Bucureşti, într-un dosar în care sunt vizați mai mulți angajați ai Camerei de Comerţ Sibiu, printre care și directorul Eugen Iordănescu. Ancheta vizează, între altele, plăţi nejustificate din suma de două milioane de euro, bani obţinuţi din înstrăinarea, în decembrie 2018, a sediului CCIA Sibiu, și modul în care s-a desfășurat programul ”Sibiu- Regiune Gastronomică Europeană 2019”.

”La data de 10.06.2021, organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare (în formă continuată), complicitate la delapidare (în formă continuată) şi spălare a banilor (în formă continuată). În urma sesizării, la aceeaşi dată, s-a înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a transmis, miercuri, Parhetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Procurorii precizează mai multe aspecte, în urma cercetărilor:

1. Prin ordonanţa nr. 398/P/2021 din data de 10.06.2021 a organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-a dispus începerea urmăririi penale ”in rem” pentru comiterea infracţiunilor de delapidare, în formă continuată, complicitate la delapidare, în formă continuată şi...

UPDATE Liber pentru mega-proiectul imobiliar al lui Iulian Dascalu. CCR a decis ca trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert si Industrie este constitutionala

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 13:33
Comenteaza acest articol | 15 comentarii
UPDATE Liber pentru mega-proiectul imobiliar al lui Iulian Dascalu. CCR a decis ca trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert si Industrie este constitutionala
Curtea Constitutionala a respins miercuri, 3 martie, sesizarea depusa de USR si UDMR. CCR a decis ca trecerea unei suprafate de teren de 46 hectare de la Romexpo in proprietatea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este consitutionala.

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CCR.

UPDATE 13.30:

USR-PLUS solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea care permite acordarea in mod gratuit a unui teren de sute de milioane de euro din centrul Bucurestiului.

"Trebuie sa reasezam intreaga discutie si transparenta este cea mai buna cale pentru statul roman de valorificare a terenului. Sa nu uitam ca vorbim de o suma, poate, de 300-400 de milioane de euro. Adica, cam cat s-a investit anual in drumurile nationale si autostrazile din Romania", a declarat deputata USR-PLUS Cristina Pruna.

Stire initiala:

Judecatorii constitutionali au amanat in mai multe randuri pronuntarea deciziei in acest caz.

Pe terenul respectiv urmeaza sa se construiasca cel mai mare proiect imobiliar din Romania, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascalu si Camera de Comert. Investitia ar include un centru de conferinte si congrese, 14 turnuri de birouri, Muzeul de Istorie Monetara, cel mai mare oceanariu din...

CCR s-ar putea pronunta cu privire la trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert

Marti, 23 Februarie 2021, ora 07:24
CCR s-ar putea pronunta cu privire la trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert
Curtea Constitutionala ar putea pronunta, marti, decizia in cazul sesizarii USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Judecatorii constitutionali au amanat in mai multe randuri pronuntarea deciziei in acest caz.

USR anunta in septembrie anul trecut ca, alaturi de UDMR, a depus o sesizare de neconstitutionalitate in cazul acestei propuneri legislative.

"Nu este corect sa legiferam politici publice prin intermediul carora sa poata fi date noi 'tunuri imobiliare'. Unul dintre terenurile care va intra sub incidenta noii legi este localizat chiar pe bulevardul Expozitiei. Daca se doreste valorificarea si dezvoltarea, aici, a unor proiecte imobiliare, ar fi putut fi organizata o procedura transparenta de licitatie. Sustinem dezvoltarea si investitiile, dar nu acordarea cu dedicatie de terenuri in plina campanie electorala", declara deputatul Cristina Pruna.

Potrivit USR, legea incalca principiul bicameralismului. "In Camera decizionala, Camera Deputatilor, propunerea legislativa a fost modificata substantial, ceea ce a condus la o configuratie diferita fata de textul adoptat de Senat si de finalitatea urmarita de initiator", explicau semnatarii sesizarii.

USR semnala, totodata, incalcarea art. 1 alin (5) din Constitutie prin lipsa studiului de impact asupra efectelor scoaterii din patrimoniul...

CCR dezbate sesizarea privind trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert

Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 07:16
CCR dezbate sesizarea privind trecerea terenului de la Romexpo la Camera de Comert
Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

USR a anuntat, in septembrie, ca, alaturi de UDMR, a depus o sesizare de neconstitutionalitate in cazul acestei propuneri legislative, prin care o suprafata de teren de 46 hectare, din nordul Capitalei, trece din proprietatea statului in proprietatea Camerei de Comert.

"Nu este corect sa legiferam politici publice prin intermediul carora sa poata fi date noi 'tunuri imobiliare'. Unul dintre terenurile care va intra sub incidenta noii legi este localizat chiar pe bulevardul Expozitiei. Daca se doreste valorificarea si dezvoltarea, aici, a unor proiecte imobiliare, ar fi putut fi organizata o procedura transparenta de licitatie. Sustinem dezvoltarea si investitiile, dar nu acordarea cu dedicatie de terenuri in plina campanie electorala", declara deputatul Cristina Pruna, membra in Comisia pentru industrii si servicii.

Potrivit USR, legea incalca principiul bicameralismului. "In Camera decizionala, Camera Deputatilor, propunerea legislativa a fost modificata substantial, ceea ce a condus la o configuratie diferita fata de textul adoptat de Senat si de finalitatea urmarita de initiator", explica sursa citata.

USR semnaleaza, totodata, incalcarea art. 1 alin (5) din Constitutie prin lipsa studiului de impact...

Misiune economica la New York si Washington organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Marti, 29 Septembrie 2015, ora 12:33
Misiune economica la New York si Washington organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au organizat luni la New York un forum de afaceri dedicat atragerii de investitii americane in Romania.

La reuniunea din capitala financiara a Statelor Unite au participat numeroase fonduri de investitii americane alaturi de companii romanesti, intre care Transgaz, Romgaz, Transelectrica, Hidroelectrica si Nuclearelectrica, Rig Service, Oil Terminal, Grup Petrol Marin, Conpet.

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat ca atragerea investitiilor straine este un aspect esential pentru dezvoltarea Romaniei, iar CCIR si-a propus sa contribuie in mod direct la relansarea pozitiei Romaniei pe piata internationala.

El a mai spus ca promovarea companiilor romanesti prin intermediul misiunilor economice poate duce la cresterea "accesului la noi piete globale sau la inceperea unor proiecte comune pe terte piete. Intensificarea legaturilor cu partenerii din SUA este o prioritate a CCIR pe linie de relatii externe, existand potential neexploatat pana in prezent".

Iohannis, la New York: Ce le-a promis investitorilor americani
Intr-un mesaj adresat participantilor la reuniunea de la New York, presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat credinta ca Statele Unite pot deveni, in anii ce urmeaza, unul dintre investitorii de top din tara noastra.

"Economia Romaniei beneficiaza de avantaje importante: crestere economica sustinuta, stabilitate financiara si monetara, datorie publica redusa,...

Camera de Comert a Romaniei va da joi publicitatii Topul National al Firmelor 2014

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 13:09
Camera de Comert a Romaniei va da joi publicitatii Topul National al Firmelor 2014
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va premia joi, in cadrul Topului National al Firmelor, desfasurat la Romexpo, o serie dintre cele mai puternice firme din Romania, in cadrul unui eveniment care va reuni oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului politic si ai zonei guvernamentale, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

In opinia Presedintelui CCIR, Mihai Daraban, "evenimentul va fi un moment in onoarea antreprenorilor romani si un bun prilej de a creste vizibilitatea mediului de afaceri, cel care in ciuda tuturor dificultatilor reuseste sa creeze locuri de munca si prosperitate. Trebuie cunoscute atat performantele companiilor, cat si interesele legate de nevoia de predictibilitate a legislatiei pentru 2015 si anii care urmeaza".

Topul National al Firmelor este un barometru al performantei economice si este realizat in baza unei metodologii complexe si unitare la nivel national, implementata de intregul Sistem Cameral romanesc, in baza legislatiei in vigoare.

Topurile judetene de firme si Topul National realizate de Camerele de Comert din Romania sunt structurate pe sase domenii de activitate:

cercetare - Dezvoltare si High - Tech;industrie;agricultura, silvicultura, pescuit;constructii;servicii;comert si turism.
Indicatorii utilizati pentru clasificarea firmelor sunt:

cifra de afaceri netaprofitul din exploatarerata profitului din exploatareeficienta utilizarii resurselor umaneeficienta utilizarii capitalului angajat

Camera de Comert Bucuresti si conducerea institutiei, trimise in judecata pentru fapte de coruptie

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 12:20
Camera de Comert Bucuresti si conducerea institutiei, trimise in judecata pentru fapte de coruptie
Camera de Comert si Industrie Bucuresti, presedintele institutiei, Sorin Dimitriu, consilierul acestuia, directorul general si directorul economic au fost trimisi in judecata pentru accesarea frauduloasa de fonduri europene pentru mai multe proiecte POSDRU si abuz in serviciu.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) a fost trimisa in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru doua infractiuni concurente impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, respectiv folosirea sau prezentarea de documente sau declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave.

Presedintele CCIB, Sorin Petre Dimitriu, va fi judecat pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosirea autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial in scopul obtinerii pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase, trei infractiuni de abuz in serviciu si infractiunea impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, respectiv folosirea sau prezentarea de documente sau declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinte deosebit de grave.

Consiliera acestuia, Gabriela Dumitriu, va fi cercetata pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la folosirea autoritatii de catre o persoana care detine o...

Camera de Comert din SUA finanteaza eforturile de slabire a legilor anticoruptie

Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 22:35
Camera de Comert din SUA finanteaza eforturile de slabire a legilor anticoruptie
Camera de Comert al SUA, care a injectat sume importante in alegerile din 2010, este acuzata ca se afla in spatele unor incercari de a slabi legile privind coruptia.

Foreign Corrupt Practices Act, o lege care intrat in vigoare pentru prima data in 1977, interzice companiilor sa acorde diverse sume de bani oficialilor pentru a obtine anumite avantaje. Atat companiile americane, cat si cele straine care functioneaza in SUA, trebuie sa se supuna acestei legi, potrivit Rawstory.

La inceputul acestei luni, blogul liberal ThinkProgress, o aripa a organizatiei Center for American Progress, a dezvaluit faptul ca fondul Camerei de Comert pentru activitatile politice, a fost creat de mai multe firme internationale, inclusiv compania franceza AXA, banca elevetiana Credit Suisse, banca britanica HSBC, si companiile farmaceutice Novartis si Sanofi-Aventis.

Lista mai include alte noua companii din Bahrain, Arabia Saudita si Kuwait.

Contributiile variau intre 5.000 si 20.000 de dolari. ThinkProgress a calculat ca toate cele 83 de companii au contribuit cu aproximativ 885.000 de dolari fondului, care plateste pentru publicitatea politica.

O parte din activitatile Camerei de Comert sunt finantate de aceste firme straine, care sunt afectate in mod special de aceasta lege anticoruptie.

ThinkProgress a notat intr-un nou raport a aratat ca grupul, ca parte a Sumitului Camerei de Comert pentru Reformele Legale, va prezenta un document intitulat "Restaurarea Balantei:...

Camera de Comert Romano-Germana: Modificarea cotei unice ar fi o greseala

Marti, 13 Iulie 2010, ora 19:55
Camera de Comert Romano-Germana: Modificarea cotei unice ar fi o greseala
"Orice discutie referitoare la renuntarea la cota unica dauneaza considerabil Romaniei ca amplasament investitional si apasa greu pe dezvoltarea economica", apreciaza reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, intr-un comunicat dat publicitatii marti.

"Romania se afla intr-o profunda criza economica si financiara. Altfel decat in alte tari europene, Guvernul Romaniei nu a reusit sa ofere niciun fel de impulsuri de redresare. Dimpotriva, s-au luat masuri in detrimentul firmelor, cum ar fi, anul trecut, cresterea contributiilor sociale, ingradiri in ce priveste deductibilitatea TVA si introducerea impozitului forfetar, iar anul acesta a crescut TVA, peste noapte, cu 5 la suta" se arata in comunicatul de presa al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana.

Pentru toate firmele, atat pentru cele romanesti cat si pentru cele straine, siguranta sistemului juridic si mai ales predictibilitatea impozitelor sunt deosebit de importante.

"Pentru a putea investi pe termen lung, este nevoie de incredere pe termen lung", se mai arata in comunicatul Camerei.

Intr-o situatie economica si asa dificila, apreciaza Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, cu toate aceste masuri adoptate, se porneste acum o discutie despre o atat de drastica modificare de sistem in domeniul impozitelor, care are ca efect pierderea increderii. Conform comunicatului Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, discutia este de prisos, pentru ca renuntarea la cota unica nu...

Deputatii au dat Registrul Comertului pe mana Camerelor de Comert

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 18:20
Deputatii au dat Registrul Comertului pe mana Camerelor de Comert
Deputatii au adoptat, marti, propunerea legislativa privind trecerea Oficiului Registrului Comertului din subordinea Ministerului Justitiei in cea a Camerelor de Comert, intrunind 242 voturi favorabile, 36 impotriva si 8 abtineri, Camera Deputatilor este decizionala in acest caz.

Parlamentarii au avut opinii divergente la dezbaterea proiectului, ce a avut loc luni, in timp ce PDL a cerut retrimiterea la Comisie pe motiv ca proiectul e impotriva "bunului simt", PNL si PSD au pledat pentru adoptare.

Deputatul PSD-PC Bogdan Ciuca a declarat, luni, in plenul Camerei, ca initiativa legislativa vizeaza "sa puna in firesc o relatie care se birocratizase profund", subliniind ca, in istoria sa, Oficiul Registrului Comertului "nu avut nicio legatura cu Ministerul Justitiei, ci doar cu Camerele de Comert".

Ciuca a precizat ca cele doua probleme ridicate de parlamentari, din cauza carora Legea nu a trecut in sesiunea anterioara, au fost rezolvate. "O problema tinea de regimul datelor detinute de Registru. El va fi de utilitate publica, problema a fost rezolvata, iar a doua problema era ce se intampla cu banii care sunt in excedent. Acestia se vor face venit la bugetul de stat", a lamurit deputatul, solicitand parlamentarilor sa sustina raportul de adoptare elaborat de Comisia juridica.

Democrat-liberalul Daniel Oajdea a solicitat retrimiterea la Comisie a proiectului, sustinand ca adoptarea acestuia "este impotriva moralitatii si a bunului simt", acuzand faptul ca prin...

Camera de Comert Timisoara, in pericol de desfiintare

Duminica, 28 Decembrie 2008, ora 17:15
Camera de Comert Timisoara, in pericol de desfiintare
Camera de Comert din Timisoara este in pericol sa fie desfiintata, dupa ce un grup de membri au cerut instantei de judecata sa constate ca acesta functioneaza ilegal.

Reclamantii sustin ca Adunarea Generala a membrilor Camerei s-a tinut dupa expirarea termenului de 30 de zile, impus de lege, astfel ca votarea noului statut a devenit, in opinia lor, ilegala, informeaza cotidianul Evenimentul Zilei.

"Era o formalitate care trebuia indeplinita. Noi am facut maxim din ce era legal si posibil la vremea respectiva. Nu cred ca sunt motive pentru desfiintarea camerei", a declarat Georgica Cornu, presedintele CCIA Timisoara, citat de Evenimentul Zilei.

In februarie 1990, camera timisoreana a fost prima care s-a reinfiintat in Romania postrevolutionara, iar de atunci pe rolul instantelor timisorene nu a mai existat un proces de acest gen.

Magistratii Tribunalului Timis au fixat primul termen de judecata in acest caz pentru data de 4 februarie 2009.

Daca instanta va admite solicitarea reclamantilor, atunci va trebui infiintata o noua camera de comert la Timisoara.

Camera de Comert si Industrie Bucuresti are un nou presedinte

Vineri, 04 Iulie 2008, ora 14:30
Camera de Comert si Industrie Bucuresti are un nou presedinte
Ion Pargaru este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Acesta a fost validat de Adunarea Generala in cursul acestei zile, dupa ce fostul presedinte Stefan Popa a renuntat la conducerea invocand motive de sanatate.

Noul presedinte a fost deputat si sef al Departamentului pentru Comert Exterior, actualmente profesor universitar la Universitatea Politehnica Bucuresti si la Universitatea Titu Maiorescu din Capitala.

Cei patru noi vicepresedinti vor fi Constantin Rasnoveanu, Viorel Paul, Nicolae Vasile si Marcel Diaconu.
  1. Experiența unui român care a mers cu o mașină electrică din București până în Grecia aproape gratis
  2. Schimbare de regulament istorică la Roland-Garros. Ce se va întâmpla în setul decisiv
  3. Prima reacție a soției părăsite pentru o ucraineancă refugiată: ”Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
  4. O ucraineancă refugiată a stricat în 10 zile o căsnicie de 10 ani. Cine e bărbatul care și-a lăsat familia și a fugit cu ea FOTO
  5. Cum erau aprovizionați cu muniție, medicamente și mâncare soldații ucraineni din Azovstal: „Așa ceva nu a mai existat în istoria omenirii”
  6. Putin: "E barbar". Tehnologia care l-a scos din sărite pe Putin și ar putea să facă din Rusia o țară irelevantă
  7. Catastrofa războiului Rusiei: De ce nimic nu îl mai poate salva pe Putin de la cădere
  8. Turiști prinși la scăldat în lacul Ochiul Bei din Cheile Nerei. Riscă o amendă usturătoare
  9. Zodiile care vor avea un weekend de pomină. Doar lucruri neașteptate vor apărea
  10. Momentul în care patru francezi pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească