Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.067 secunde)

Articole despre "cazare"

Cât costă o cameră în centrul Sibiului, în perioada târgului de Crăciun. Peste 90% dintre locurile de cazare, rezervate

Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 18:28
Cât costă o cameră în centrul Sibiului, în perioada târgului de Crăciun. Peste 90% dintre locurile de cazare, rezervate
Ediția cu numărul 15 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se va desfășura în perioada 11 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023.

Un val de turiști este așteptat să ajungă în oraș, în weekend, la inaugurarea târgului.

Locurile de cazare „se dau” ca pâinea caldă în această perioadă în Sibiu. Doar câteva zile au mai rămas până la începutul celui mai așteptat moment al anului: Târgul de Crăciun, considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa se deschide vineri în Piața Mare. Bradul a fost montat, multe dintre căsuțe sunt la locul lor, iar centrul Sibiului a fost împodobit, scriu jurnaliștii de la trbibuna.ro.

Cei care s-au grăbit și și-au rezervat un loc de cazare pot sta acum liniștiți în așteptarea marelui eveniment. Alții, sunt în căutarea unei variante convenabile unde să își petreacă weekendul următor. Potrivit celei mai importante platforme de rezervări on-line, 94% dintre locurile oferite de hotelurile din Sibiu sunt ocupate, existând mai multe oferte la pensiuni și apartamente închiriate în regim hotelier.

Cazarea în centru, ca într-o capitală europeană

Cei mai mulți dintre turiștii care vin la Târgul de Crăciun din Sibiu vor să fie cât mai aproape de „kilometrul zero” al distracției de Sărbători și își aleg cazarea de pe platformele online. O cameră într-un spațiu de cazare foarte apropiat de Piața Mică, așezat pe o străduță...

Cazare în deșert la Campionatul Mondial, în camere de 18 metri pătrați. Care e prețul și câte locuri libere au rămas

Miercuri, 09 Noiembrie 2022, ora 21:58
Cazare în deșert la Campionatul Mondial, în camere de 18 metri pătrați. Care e prețul și câte locuri libere au rămas
Omar Al-Jaber, responsabil pentru cazare în cadrul Comitetului Suprem de Organizare al Cupei Mondiale de fotbal 2022 din Qatar, a anunţat miercuri că mai sunt "camere disponibile" pe platforma oficială de rezervare, cu unsprezece zile înainte de startul competiţiei, transmite AFP.

"Avem destule locuri de cazare şi oamenii pot veni să se bucure de turneu", a spus Al-Jaber, adăugând că aproximativ 25.000 de camere sunt încă libere în zilele de vârf ale fazei grupelor, din 24 până pe 28 noiembrie.

Oficialul s-a exprimat în faţa presei în timpul unei vizite într-o tabără de 6.000 de camere prefabricate într-o zonă semi-deşertică de la periferia capitalei Doha.

Aceste camere de 18 m2 cu aer condiţionat, dotate cu două paturi de o persoană, o baie cu duş şi un frigider, sunt închiriate cu 740 de riali qatarieni (200 de euro) pe noapte şi în jur de 270 de euro pentru demipensiune.

În tabăra, a cărei instalare se apropie de sfârşit, există restaurante, un supermarket, un ecran uriaş şi instalaţii sportive.

Acest tip de cazare, destinat în mare parte ţărilor sărace după Cupa Mondială, reprezintă 24% din rezervările de pe platforma oficială, a indicat Al-Jaber.

Apartamentele şi vilele sunt cele mai căutate, în special camerele cele mai ieftine (300 riali qatarieni pe noapte, adică 80 de euro), situate în barăci permanente cu bucătării comune, într-un complex care poate găzdui 11.000 de persoane la sud...

Turist care caută cazare la Azuga cu cel mult 150 de lei/ zi, ironizat crunt pe Facebook: ”Se poate. Dacă te întorci în timp”

Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 13:14
Turist care caută cazare la Azuga cu cel mult 150 de lei/ zi, ironizat crunt pe Facebook: ”Se poate. Dacă te întorci în timp”
Solicitarea unui turist pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor ieftine a strânit o
avalanșă de ironii.

Turistul caută cazare la prețul de 150 de lei pe noapte cel mult, la
Azuga, de 1 decembrie, în perioada în care în această stațiune este organizat un festival.

Nu neapărat prețul a strârnit cometariile acide, ci pretențiile pe care bărbatul le solicită
din partea proprietarilor pensiunii: perna să nu fie din vată, la 15 lei bucata, neapărat cu
baie în cameră, pereții să nu fie subțiri, căldură non-stop și televizor LCD.

”Bună ziua, oameni buni.
Caut cazare la Azuga, perioada 1-4 decembrie, 2 (posibil 3, dar pentru a 3 a pot confirma
doar spre finalul lunii).

Condiții:
1. Preț maxim 150 Lei / cameră / noapte.
2. Condiții decente overall. Neapărat cu baie în cameră, căldură non-stop (nu cu porția ) și
TV lcd / led.
3. Fără mucegai, igrasie, mirosuri neplăcute în baie, gândaci/ păianjeni, pereți din rigips
prin care se aude tot, perne din vată la 15 Lei bucata.
4. Să fie posibil Check-In-ul în jur de ora 11-12 A.M.
Aștept oferte, mulțumesc”,
este postarea turistului, considerată de mulți dintre membrii grupului exagerate la prețul pe
care îl solicită.

”Ma uit prin comentarii... Ce oameni răi.
Eu am stat o dată la o pensiune în Sinaia cu 130 lei. Bine, era vară. Nu aveau TV și se
întâmpla acum vreo 20 de ani, dar e mai puțin important. Ce vreau să zic e că: se poate. Se...

Un timișorean este plătit de stat cu 54.000 de lei pe lună pentru cazarea a 26 de refugiați ucraineni

Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 19:07
Un timișorean este plătit de stat cu 54.000 de lei pe lună pentru cazarea a 26 de refugiați ucraineni
Una din metodele de sprijin pentru refugiații ucraineni care ajung în România este „Programul 50/20” prin care statul acordă o sumă de 50 de lei pentru cazare și 20 de lei pentru mâncare pentru fiecare refugiat ucrainean găzduit în România. Pentru mulți proprietari de locuințe programul a devenit atractiv.

În Timișoara, spre exemplu, după izbucnirea războiului din Ucraina s-a deschis centrul „Timișoara pentru Ucraina”. Aici, mulți oameni care au fost dispuși să ajute oamenii fugiți de război s-au înscris pentru a-și pune la dispoziție, gratuit, locuințele.

Din cei 20 de lei pentru hrană proprietarul trebuie să asigure trei mese pe zi. De cele mai multe ori, cei 20 de lei sunt acordați refugiatului, iar suma de 50 de lei este păstrată de proprietar, care trebuie să asigure, din această sumă, și plata utilităților. Un calcul simplu arată că pentru un refugiat, doar pentru cazare, un proprietar poate primi de la stat 1.500 de lei lunar, potrivit adevarul.ro.

Potrivit reprezentanților centrului „Timișoara pentru Ucraina” în luna octombrie au fost cazați în locuințele unor persoane fizice din Timișoara 672 de refugiați ucrainei. Sumele decontate pentru cazarea și masa refugiaților gazduiți de persoane fizice din Timișoara, în octombrie 2022, este de 1,3 milioane de lei. Cea mai mare sumă, 54.000 de lei, a încasat-o un timișorean care găzduiește 26 de refugiați într-o casă cu două niveluri....

"Cazarea la schimb" devine populară în România. Oferte la mare, la munte, în Deltă și în străinătate: "Doar experiențe minunate"

Marti, 16 August 2022, ora 13:22
"Cazarea la schimb" devine populară în România. Oferte la mare, la munte, în Deltă și în străinătate: "Doar experiențe minunate"
Populară în străinătate, cazarea la schimb începe să fie de interes și pentru români. Aceștia oferă apartamentele sau casele pe care le au pentru altele cu dotări similare, în zonele pe care le doresc să le viziteze.

Orice poate fi schimbat cu orice

Pe Facebook a fost creat un grup pentru persoanele interesate de aceste schimburi.

"Acesta este un grup pentru toți cei care vor să meargă în vacanțe, nu vor să plătească o avere, dar vor să încerce și ceva nou, pentru că vor sta în casele altora. Apartamente, vile, cabane, palate, yachturi, bărci, cabane orice poate fi schimbat cu orice.
Poate fi un schimb în România, unul între România sau orice altă zona din lume sau unul între zone diferite din lume.

Românii sunt peste tot și merg peste tot. Și se ajută unii pe alții.

Vă rog să va oferiți sprijin, să fiți cinstiți unii cu alții, să lăsați curat în urmă voastră (ca la voi acasă). Cei care ne dezamăgesc vor fi eliminați din grup.

În urmă oricărui schimb, ambele gazde vor da feedback, astfel încât grupul să știe, pe viitor, dacă este ok să facă schimb sau nu cu respectivele gazde. Vom ține o evidență a calificativelor pozitive și negative, pentru că informațiile se mai pierd pe facebook.
Cine cere schimb e rugat să specifice perioada, locația, nr camere, facilități și să pună și o poză, două. Cine răspunde, la fel", se precizează în descrierea grupului.

Ce oferă și ce...

Cu cât s-au mărit tarifele la locurile de cazare în căminele studențești. Rector: ”Era normal ca totul să fie mai scump”

Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 23:39
Cu cât s-au mărit tarifele la locurile de cazare în căminele studențești. Rector: ”Era normal ca totul să fie mai scump”
Studenții de la Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România susțin că universitățile au mărit tarifele de cazare în cămine.

”Multe universități au crescut, la începutului acestui an universitar, tarifele pentru regia de cămin, aceasta situându-se, în medie, între 150 și 450 lei/lună, existând majorări chiar și de peste 50% față de anul trecut”, atrag atenția studenții de la ANOSR.

Autoritățile nu au luat măsuri

Creșterea semnificativă a costurilor de trai ale studenților pe parcursul ultimelor luni și lipsa oricărei măsuri din partea autorităților statului pentru a contracara aceste probleme sunt semnalate de către reprezentanții studenților.

"Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, valoarea minimă a bursei studențești ar trebui să acopere cel puțin cheltuielile de masă și cazare.

Conform hotărârii CNFIS, această valoare este, în acest moment, 700 lei/lună, însă
există universități în țară care nu respectă nici măcar acest cuantum minim al
bursei”, se arată în comunicatul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din
România.

Alocația pentru bursele studențești a rămas aceeași

Studenții ANOSR mai spun că, din 2017 și până în 2022, alocația pentru bursele
studențești a rămas aceeași: "Practic, valoarea burselor studenților este aceeași
acum ca în urmă cu ultimii 5 ani, aspect evident separat de orice realitate socială...

O româncă își pune la dispoziție gratuit casa din Paris: "Cazare, masă după posibilități şi transport punctual". Ce solicită în schimb

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 10:26
O româncă își pune la dispoziție gratuit casa din Paris: "Cazare, masă după posibilități şi transport punctual". Ce solicită în schimb
O nouă formă de turism populară datorită costurilor reduse pentru o vacanță prinde contur și în țara noastră.

Unii români își oferă locuințele la schimb cu cele din alte zone ale țării sau ale lumii pentru diferite perioade de timp.

Este cazul unei românce care locuiește la Paris și caută români dornici să petreacă timp în capitala Franței. Aceasta cere în schimb ajutor pentru a termina de renovat casa în care stă, după cum a scris pe Facebook.

"O postare puțin mai atipică, dar care merită luată în seamă cred. Vă mulțumim pentru răbdarea de a citi şi pentru interes.

Suntem o familie care locuieşte în regiunea pariziană şi recent am cumpărat o casă pe care am renovat-o la interior. Am dori să oferim unei familii din România cu puține posibilități sau unei echipe de 1-2 persoane pricepute ocazia de a vizita regiunea pariziană şi o parte a vechii Picardia, pe scurt cazare, masă după posibilități, acompaniament şi transport punctual.

Acest serviciu nu include acoperirea cheltuielilor personale, dar mici cadouri sunt posibile. Contra acestor elemente dorim ajutor în gospodărie pentru renovarea curții şi a exteriorului casei.

Nu este nimic diferit de cum trebuie renovată cu gust o curte. Durata lucrărilor va fi separată de aceea a vacanței propriu-zise. Dacă vom fi mulțumiți de ajutor această colaborare poate să se dezvolte către ceva frumos, putem lega prietenii şi ne putem vizita...

Bugetul echilibrat pentru trei persoane în Thassos. Calculul include transport, cazare, mese zilnice, plajă și suveniruri

Marti, 19 Iulie 2022, ora 14:05
Bugetul echilibrat pentru trei persoane în Thassos. Calculul include transport, cazare, mese zilnice, plajă și suveniruri
În plin sezon estival românii își fac în continuare planuri de vacanță. Grecia rămâne destinația preferată de mulți, iar numărul care ajung pentru prima dată în această țară este în creștere.

Aceștia vor să se asigure că și-au pregătit corespunzător bugetul pentru concediu și cer asigurări de la cei care au încheiat deja vacanța sau se află în Grecia.

Este cazul unei românce care cere calcule pentru 5 nopți în Thassos care să includă tot.

"Face cineva o scurtă contabilitate a unui sejur de 5 nopți în Tassos? Benzină, taxe, autostrăzi, fery, cazare 2 adulți+copil, două mese/zi la tavernă, șezlonguri și alte răsfățuri", a scris aceasta pe Forum Thassos.

Cele mai multe dintre sumele vehiculate sunt în jurul sumei de 1.500 de euro

"Un buget echilibrat pentru Thassos, pentru 3 persoane, este 1500 EURO, adică 7500 lei autentic românești. Asta înseamnă 300 euro transport (benzină, taxe drum, ferry), 500 euro cazare, 100 euro masa/zi= 700 (aici fiind calculat și bugetul de plajă cu șezlong, bere etc, rămân alte mici cheltuieli gen miere, ulei măsline, suveniruri după bunul plac al fiecăruia."

"1500 euro 7 nopți pentru 2 adulți și un copil 11 ani, atâta am cheltuit noi."

"Și noi la fel acum 2 săptămâni. Și ne-am rupt în figuri la banii ăștia. Se poate și cu mai puțin. Adică ne-am plimbat, mâncat, croaziere, seară grecească etc. Nu ne-am abținut de la nimic."

"Cam 2700 euro 7...

Suma uriașă decontată de Guvernul României pentru cazarea refugiaților ucraineni

Miercuri, 17 August 2022, ora 10:27
Comenteaza acest articol | 17 comentarii
Suma uriașă decontată de Guvernul României pentru cazarea refugiaților ucraineni
Statul a plătit în perioada aprilie-iunie aproape 108 milioane lei pentru cazarea şi masa cetăţenilor ucraineni. Din această sumă, 87,3 milioane sunt bani decontaţi de către persoane fizice care au cazat ucraineni, iar restul, de către persoane juridice, relevă date analizate de Profit.ro.

Cei care încasează bani pentru cazarea ucrainenilor - până la 2.100 de lei pe lună pentru fiecare persoană - nu trebuie să îi declare la ANAF şi nici nu au obligaţii de plată, aspect care a făcut această activitate extrem de atractivă în detrimentul veniturilor clasice din chirii, unde veniturile sunt mai mici şi există obligaţii fiscale. Guvernul nu doar că nu a acordat sprijinul de cazare direct refugiaţilor, ci acordă chiar şi banii de hrană tot celor care îi cazează, precizează Profit.ro.

Lider în ceea ce priveşte sumele decontate de persoane fizice este zona Bucureşti-Ilfov - cu 18,4 milioane lei, urmată de Constanţa - cu 10,6 milioane lei, Suceava - 6,85 milioane lei, Cluj - 5,61 milioane lei şi Sibiu - 4,9 milioane lei.

Persoanele afectate de incendiul de pe Șoseaua Nordului primesc cazare și hrană. Clotilde Armand: ”Străzile sunt înguste, imobilele înghesuite. Victimele suntem noi”

Marti, 11 Octombrie 2022, ora 23:12
Persoanele afectate de incendiul de pe Șoseaua Nordului primesc cazare și hrană. Clotilde Armand: ”Străzile sunt înguste, imobilele înghesuite. Victimele suntem noi”
Persoanele care sunt afectate de incendiul de pe şoseaua Nordului pot suna la numărul Poliţiei Locale Sector 1 - 021.9540 - iar autoritatea locală le va asigura cazarea şi hrana până când se vor putea întoarce la locuinţă, a anunţat primarul Clotilde Armand.

Ea a scris, marţi, pe Facebook, că hidranţii nu funcţionează, iar maşinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă, ca atare a transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor maşinile pompierilor.

"Străzile sunt înguste, imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetăţenii. Cei care au emis autorizaţiile de construcţie în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizaţii şi vom informa opinia publică. Echipajele Poliţiei Locale au ajuns la incendiu imediat ce au fost sesizate, au fluidizat circulaţia şi au asigurat suport pompierilor. În acest moment, echipajele Poliţiei Locale Sector 1 acţionează în afara perimetrului, deoarece la faţa locului sunt foarte multe echipaje IGSU - Pompieri/SMURD şi ale Poliţiei Române", a adăugat Clotilde Armand.

Inspectoratul Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul la acoperişul apartamentului de pe şoseaua Nordului din Capitală a fost localizat şi pompierii acţionează pentru lichidarea acestuia.

Cazare oferită în Florida la schimb pentru vacanță în România: "Avem casă cu cinci dormitoare, piscină"

Luni, 22 August 2022, ora 13:42
Cazare oferită în Florida la schimb pentru vacanță în România: "Avem casă cu cinci dormitoare, piscină"
Populară în străinătate, cazarea la schimb începe să fie de interes și pentru români. Aceștia oferă apartamentele sau casele pe care le au pentru altele cu dotări similare, în zonele pe care le doresc să le viziteze.

Orice poate fi schimbat cu orice

Pe Facebook a fost creat un grup pentru persoanele interesate de aceste schimburi.

"Acesta este un grup pentru toți cei care vor să meargă în vacanțe, nu vor să plătească o avere, dar vor să încerce și ceva nou, pentru că vor sta în casele altora. Apartamente, vile, cabane, palate, yachturi, bărci, cabane orice poate fi schimbat cu orice.

Poate fi un schimb în România, unul între România sau orice altă zona din lume sau unul între zone diferite din lume.

Românii sunt peste tot și merg peste tot. Și se ajută unii pe alții.

Vă rog să va oferiți sprijin, să fiți cinstiți unii cu alții, să lăsați curat în urmă voastră (ca la voi acasă). Cei care ne dezamăgesc vor fi eliminați din grup.

În urmă oricărui schimb, ambele gazde vor da feedback, astfel încât grupul să știe, pe viitor, dacă este ok să facă schimb sau nu cu respectivele gazde. Vom ține o evidență a calificativelor pozitive și negative, pentru că informațiile se mai pierd pe Facebook.

Cine cere schimb e rugat să specifice perioada, locația, nr camere, facilități și să pună și o poză, două. Cine răspunde, la fel", se precizează în descrierea grupului.

Casă oferită...

Un român caută cazare la Mamaia unde să poată sta cu iepurele. "Balconul să fie cu zid până jos. Mulțumesc! Aștept oferte!" FOTO

Miercuri, 03 August 2022, ora 12:49
Un român caută cazare la Mamaia unde să poată sta cu iepurele. "Balconul să fie cu zid până jos. Mulțumesc! Aștept oferte!" FOTO
Exigențele românilor sunt diverse atunci când pleacă în vacanță. Cele comune sunt legate de o zonă anume, de condițiile de cazare, distanța față de plajă, nisipul fin sau limpezimea apei.

Sunt turiști care merg în vacanță cu animalele de companie, iar aceștia caută locații în care prezența acestora să fie binevenită. De obicei este vorba de câini.

Un român plănuiește să plece în vacanță la Mamaia și cu iepurele pe care îl crește în casă, ca pe un animale de companie și caută cazare în Mamaia într-un loc în care să fie primit și acesta, după cum a scris pe Facebook:

"Caut cazare la Mamaia pentru animale de companie. Perioada 15-28 August. Mă interesează la ce interval se face curățenie și se schimbă lenjeriile și prosoapele. Balconul să fie cu zid până jos. Mulțumesc! Aștept oferte!", a scris acesta pe grupul Vacanțe sub 500 de euro, de pe Facebook.

"Si noi am avut iepurașul cu noi"

Unii nu văd o problemă în a merge cu iepurele în concediu.

"Să vă trăiască frumusețea. Și noi am avut iepurașul cu noi și proprietarul chiar s-a bucurat când a văzut că mascota noastră (al doilea copil) este un iepuraș. Sper să aveți succes. Și ei sunt mascote și chiar foarte educate."

"E chiar iepure! Mi-am pus ochelarii, am crezut că e un câine cu urechi mai mari."

"Băi frate, omu' caută cazare! Dacă știți, bine, dacă nu treceți peste! Poate să crească și un șobolan, dacă...

Cazările studenților, între noroc și șpagă. Cum reușesc tinerii să își cumpere locuri în cămine

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 06:49
Cazările studenților, între noroc și șpagă. Cum reușesc tinerii să își cumpere locuri în cămine
Studenţii din București au început să-şi ia în primire camerele de cămin, pentru că în mai puțin de două săptămâni începe noul an universitar.

Cei care au avut restanţe sau medii prea mici şi-au căutat fie chirie, fie s-au îndreptat către piaţa neagră a vânzărilor de locuri.

Vânzările la negru, încă la modă

Internetul abundă în anunţuri cu vânzări de locuri, iar preţurile încep de la 300/400 de euro pentru o cameră într-un cămin din București. Pentru alte cămine se dau șpăgi chiar și de 1.000 de euro.

De îndată ce s-a încheiat tranzacţia, studenţii plătesc în jur de 450 de lei pe lună pentru un loc într-o cameră de două sau trei persoane, în timp ce într-una cu doar două locuri, cazarea ajunge până la 600 de lei.

Cum se practică mita

Unii studenți spun că s-ar practica mita chiar de către administratorii de cămin.

"La noi, în C7, administratorul este cel care te rezolvă. Mereu are câteva camere libere. Cine plătește mai mult, ăla are loc. El te trece direct în registru. Și stai liniștit, dacă se fac controale", a declarat un student pentru Ziare.com, nedorind să îi fie dezvăluită identitatea.

O altă tânără a declarat pentru Ziare.com că a locuit în Campus Tei timp de un an de zile pe un loc cumpărat și nu a avut niciun fel de problemă.

Ce pățesc cei care sunt prinși că își vând locul în cămin

Cei care sunt prinși că ocupă un loc ilegal în camin...
  1. Șpăgară angajată la ANAF, către patroana protejată: Nu mă suni și-mi zici: „Mi-a venit controlul”, ci „Bă!... Mi-e dor de tine rău!”
  2. O șoferiță care a parcat pe locul altcuiva s-a trezit cu parbrizul spart: "Unii numai așa se educă. Fac pariu că de acum încolo nu vei mai repeta figura"
  3. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  4. Soluțiile românilor pentru a evita costurile cu bagajul de cală în avion: "Nu mai aștept nici la coadă la check in și după zbor să îl colectez"
  5. 7 milioane de români sunt obligaţi să îşi schimbe contorul: O parte din cost va fi plătită de ei. De la cât pornesc prețurile
  6. Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
  7. Nouriel Roubini, supranumit ”profetul crizei”, avertizează: „Mama tuturor crizelor economice se profilează”
  8. Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Germaniei de la Mondiale FOTO
  9. Frica i-a intrat în oase lui Putin: Ce face Rusia cu adevărat în Crimeea, dezvăluit de sateliți FOTO
  10. Un val de aer tropical ajunge în România. Zonele în care temperaturile vor depăși 15 grade Celsius