Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.139 secunde)

Articole despre "ciolacu"

Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Florin Cîțu: „Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!”

Sambata, 16 Octombrie 2021, ora 14:52
Comenteaza acest articol | 19 comentarii
Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Florin Cîțu: „Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că premierul interimar Florin Cîţu a avut sâmbătă „un ultim spectacol al delirului politic”, când a vorbit despre creştere economică, însă românii au de suferit din cauza măsurilor luate de Guvern. „Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!”, îl îndeamnă Ciolacu pe liderul PNL.

„Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ţine de patologie, că «românii vor simţi la facturile din această iarnă creşterea economică». Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluţie! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu şi bani! Şi nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că Florin Cîţu trebuie să explice celor şapte milioane de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială cum a crescut economia „ca o rachetă spre cer”.

„Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflaţi în risc de săracie şi excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În...

Primul pas spre un guvern PNL susținut de PSD. Planul liberalilor are două scenarii

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 14:43
Comenteaza acest articol | 28 comentarii
Primul pas spre un guvern PNL susținut de PSD. Planul liberalilor are două scenarii
Liberalii vor forța un guvern minoritar PNL-UDMR votat în Parlament de PSD, susțin surse politice pentru ziare.com. Problema rămâne Florin Cîțu. PSD ia în calcul să voteze un guvern minoritar, însă exclude orice sprijin pentru liderul PNL.

PNL așteaptă ca Dacian Cioloș să pice la votul din Parlament, apoi să meargă din nou la consultările cu președintele Klaus Iohannis.

Liberalii au două scenarii:

1. Merg cu un premier de sacrificiu. Printre numele vehiculate sunt Dan Vîlceanu și Lucian Bode. Premierul desemnat va propune un guvern PNL-UDMR, care va fi respins de Parlament. Ar fi al doilea premier desemnat care nu primește votul de învestire, deci președintele Klaus Iohannis ar putea dizolva Parlamentul. Numai că scopul PNL nu e să ajungă la alegeri anticipate, pentru că marele câștigător ar fi PSD. Prin urmare, șeful statului îl va desemna premier pe Florin Cîțu, care va propune la rândul său un guvern minoritar PNL- UDMR. Pe fondul crizei sanitare și a negocierilor subterane, liberalii speră că social-democrații vor vota un guvern condus de Florin Cîțu.

2. Președintele Klaus Iohannis îl sacrifică pe Florin Cîțu, dar tot nu reface coaliția de guvernare cu USR. Șeful statului îl desemnează premier pe Lucian Bode, Dan Vîlceanu sau Nicolae Ciucă. PNL propune un guvern minoritar alături de UDMR, care trece lejer cu voturile PSD. Ar fi o variantă acceptabilă și pentru Marcel Ciolacu, care ar fi scutit de un...

Marcel Ciolacu cataloghează "total neserioasă" abordarea lui Dacian Cioloş, care vede PSD a doua opţiune. "Îi urez succes"

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 12:59
Marcel Ciolacu cataloghează "total neserioasă" abordarea lui Dacian Cioloş, care vede PSD a doua opţiune. "Îi urez succes"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marţi, 12 octombrie, că va discuta cu Dacian Cioloş, dacă va fi invitat, însă a declarat că i se pare ”total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD a doua opţiune. Întrebat dacă PSD exclude susţinerea lui Dacian Cioloş, Ciolacu a afirmat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero?”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat marţi dacă va discuta cu Dacian Cioloş, în cazul în care va fi invitat la discuţii, şi a afirmat: ”Discuţii putem avea, nu am nicio problemă, e ceva firesc în politică să stăm de vorbă, dar am înţeles de la domnul Cioloş că nu discută cu PSD, îi urez succes”.

”Îl anunţ pe domnul Dacian Cioloş că PSD nu este a doua opţiune. Este cel mai mare partid din România, este partidul care a câştigat alegerile şi mi se pare o abordare total neserioasă din partea domniei sale să considere PSD a doua opţiune”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă exclude susţinerea unui Guvern condus de Dacian Cioloş, Ciolacu a declarat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero? Am văzut ce a putut domnul Dacian Cioloş când a fost prim ministru”.

Liderul social-democraţilor îl acuz pe premierul desemnat că vine cu ”poveşti nemuritoare cu reforme”, deşi s-a aflat la Guvernare în ultima perioadă.

”Ne trebuie un Guvern stabil, cu o majoritate largă în Parlament”, a mai afirmat Ciolacu.

Liderul USR...

Ciolacu cere un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 14:22
Comenteaza acest articol | 18 comentarii
Ciolacu cere un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a scris, joi, 14 octombrie, pe Facebook, că ”România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice”, iar desemnarea lui Dacian Cioloş arată ”cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este preşedintele Klaus Iohannis”. Liderul PSD îi cere şefului statului să pună un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate.


”România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloş când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar şi în cimitire! - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!”, a scris Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD arată că sunt ”aproape 400 de morţi pe zi, după ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”.

”Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le...

Ciolacu anunță că vrea să treacă prin parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze. Acuzații la adresa PNL și USR: "Caută majorități iluzorii"

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 09:50
Ciolacu anunță că vrea să treacă prin parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze. Acuzații la adresa PNL și USR: "Caută majorități iluzorii"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat pe Facebook că săptămâna viitoare social democrații vor trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze, întrucât va reuși să construiască o majoritate în acest scop."Sărăcie, Frig și Foame - acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu!
După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare", a scris președintele PSD pe Facebook.

Acesta este convins că social-democraților le va reuși demersul de a trece prin Parlament proiectul de plafonare a prețului energiei și gazelor.

"Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini", a mai...

Marcel Ciolacu: "Criza este la domnul Iohannis. Constituţional, ar trebui să intervină, nu să ne dea declaraţii între două avioane"

Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 14:04
Marcel Ciolacu: "Criza este la domnul Iohannis. Constituţional, ar trebui să intervină, nu să ne dea declaraţii între două avioane"
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că în acest moment criza este la preşedintele Klaus Iohannis, care trebuie să intervină şi nu să dea declaraţii ”între două avioane”. Liderul PSD a reiterat că exclude susţinerea unui guvern minoritar PNL, social-democraţii dorind alegeri anticipate.


”Doamnul Iohannis este cel mai în măsură... criza este la domnul Iohannis. Constituţional, ar trebui să intervină, nu să ne dea declaraţii între două avioane, că trebuie să revenim cu picioarele pe pământ. Să îşi intre în atribuţiile constituţionale”, a spus Ciolacu, la sediul central al partidului.

Liderul PSD a exclus orice colaborare cu USR şi PNL. ”Nu avem o majoritate, nu ne leagă niciun principiu cu USR, cu PNL este exclus atât din partea noastră cât şi a PNL, am înţeles că şi ei au luat nişte decizii statutare. Mă bucur că preşedintele a ajuns la aceeaşi concluzie ca şi noi, că este nevoie de alegeri anticipate”, a precizat Marcel Ciolacu.

El a menţionat că PSD nu doreşte să susţină un guvern minoritar PNL, şi a arătat că social-democraţii vor un guvern de specialişti, care să guverneze până la alegerile anticipate.

Despre posibilitatea ca Florin Cîţu să fie din nou propus premier, aşa cum a declarat şi preşedintele Klaus Iohannis, că nu este exclus, Marcel Ciolacu a arătat că este atributul preşedintelui şi nu a vrut să spună dacă se încalcă astfel o decizie a...

Marcel Ciolacu, despre sfârșitul crizei politice: „Nu sunt cărţile la noi, sunt la Iohannis”

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 07:13
Marcel Ciolacu, despre sfârșitul crizei politice: „Nu sunt cărţile la noi, sunt la Iohannis”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seară, că nu PSD deţine soluţia ieşirii din criza politic, ci ”cărţile sunt la Iohannis”. Întrebat de c nu iniţiază suspendarea preşedintelui, Ciolacu a afirmat: ”Nu vreţi să terminăm cu Guvernul mai întâi?”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la B 1 TV, de ce PSD nu face majoritate cu USR pentru a propune un premier şi a afirmat: ”Am face greşeala lui Iohannis, nu ne leagă aceleaşi valori de ei”.

Întrebat despre posibilitatea unui guvern minoritar, Ciolacu a declarat: ”Nu putem gira iarăşi o guvernare instabilă. Avem 35% şi am câştigat alegerile, Iohannis nu a vrut să vorbească cu PSD. Nu avem o majoritate in acest moment. Nu aţi vrea să îl întrebaţi de soluţii pe Iohannis, ca el a creat criza, nu PSD?

Cu toate acestea, Ciolacu afirmă că nu se pune problema suspendării preşedintelui.

”Nu vreţi să terminăm cu Guvernul mai întâi? Că nu avem guvern”, a mai declarat liderul PSD.

Acesta afirmă că nu PSD are soluţiile la criza oliticăp actuală.

”Nu sunt cărţile la noi, sunt la Iohannis, iar momentan a amânat să stăm de vorba pe săptămâna viitoare”, a mai declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu nu susține suspendarea lui Iohannis: „Nu cred că prioritatea românilor acum este suspendarea președintelui”

Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 07:35
Comenteaza acest articol | 12 comentarii
Marcel Ciolacu nu susține suspendarea lui Iohannis: „Nu cred că prioritatea românilor acum este suspendarea președintelui”
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, la Antena 3, că nu va susține un eventual demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, anunțat de AUR în caz că va insista cu numirea lui Florin Cîțu în funcția de premier după ce Guvernul a picat în Parlament.

”Există vreo majoritate (pentru suspendarea lui Iohannis)? Nu cred că prioritatea românilor acum este suspendarea. Acum facem diferența între partide care câștigă alegeri și partide mici care încearcă cu lucruri fantastice să schimbe agenda. Nu ar trebui suspendat domnul Iohannis. Ca să suspenzi un președinte îți trebuie o majoritate în Parlament. Mi se pare o temă falsă în acest moment. Eu să mă aventurez într-o temă falsă, nu voi face acest lucru”, a declarat Ciolacu.


Dacă invitaţia preşedintelui la Cotroceni este una formală, eu o să le recomand colegilor mei să nu mergem


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi seară, că, dacă invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis la consultări, la Cotroceni, va fi una formală, le va recomanda colegilor săi ca PSD să nu se prezinte. În cazul în care această invitaţie nu va fi formală, PSD va merge cu un program de guvernare pentru susţinerea unui guvern de specialişti.

”Haideţi să vedem forma de invitaţie a preşedintelui. Dacă este una formală, ca şi data trecută, eu o să le recomand colegilor mei să nu mergem la Cotroceni. Nu are rost să mergem la o mascaradă în...

Marcel Ciolacu: Ori îşi refac această alianţă a perdanţilor, ori alegeri anticipate. Noi nu negociem cu PNL

Marti, 05 Octombrie 2021, ora 22:33
Marcel Ciolacu: Ori îşi refac această alianţă a perdanţilor, ori alegeri anticipate. Noi nu negociem cu PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în seara zilei de marți, 5 octombrie, că social-democraţii vor, fie să se refacă "alianţa perdanţilor", care, însă se vor certa din nou în două-trei luni, fie să se declanşeze alegeri anticipate. Potrivit lui Ciolacu, PSD nu va negocia cu PNL.


"Priorităţile românilor sunt cu totul altele, avem legi cum sunt plafonarea preţurilor la energie, de două săptămâni stă în Parlament, nimeni nu mai discută. Opţiunea noastră este foarte clară. Ori îşi refac această alianţă a perdanţilor, dar e aceeaşi Mărie cu altă pălărie, fiindcă ei se vor certa, din nou, peste 2-3 luni. O variantă este că îşi refac alianţa, treaba lor cu cine vin prim-ministru, e treaba lor pe cine desemnează Iohannis. Oricum, încalcă Constituţia, în continuare. Ori alegeri anticipate. Nu mai există altă soluţie. Noi nu negociem cu PNL. Nu neapărat că nu ne-am dori, dar este exclus în acest moment să mai negociem cu PNL în ceea ce priveşte o susţinere de guvern minoritar. Este o asemenea bucurie în rândul Românilor că a plecat acest Guvern, încât oricâte socoteli politice ai face, nu poţi să vii cu ei", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, marţi seara.

Liderul PSD a explicat că nu se poate crea o majoritate funcţională în România.

"Eu am vorbit cu colegii mei şi cu colegi de la alte partide. Noi nu mai putem crea o majoritate funcţională şi politică în România. Această...

Marcel Ciolacu: Dacă USR-ul se ţine de cuvânt şi vor veni la vot, Guvernul Cîţu este căzut

Vineri, 01 Octombrie 2021, ora 07:13
Marcel Ciolacu: Dacă USR-ul se ţine de cuvânt şi vor veni la vot, Guvernul Cîţu este căzut
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că toţi deputaţii şi senatorii partidului, dar şi trei parlamentari neafiliaţi vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură, el adăugând că a primit asigurări şi din partea liderului AUR că parlamentarii formaţiuni vor vota moţiunea. "Dacă USR-ul se ţine de cuvânt şi vor veni la vot, Guvernul Cîţu este căzut", susţine el.


Marcel Ciolacu a afirmat, joi seară, la Realitatea Tv, că le-a cerut parlamentarilor PSD să reducă interacţiunile cu un număr mare de persoane, pentru a evita îmbolnăvirile şi pentru a se putea prezenta, marţi, la votul moţiunii de cenzură. El a susţinut că toţi parlamentarii PSD, dar şi trei neafiliaţi vor fi prezenţi la vot.

Întrebat dacă PSD va lua măsuri împotriva parlamentarilor care nu se vor prezenta marţi la votul asupra moţiunii, liderul PSD a răspuns: "Cunoaşteţi că a fost altfel în PSD când s-a decis ceva, mai ales la acest nivel?”.

"Am stat de vorbă şi cu George Simion, toţi de la AUR mi-au promis că vor fi la vot”, a spus liderul PSD.

El a adăugat că Guvernul cade dacă USR PLUS va fi prezent la vot, marţi, arătând că, potrivit calculelor, este nevoie de 32 de voturi, pe lângă cele ale PSD, neafiliaţilor şi ale AUR pentru ca moţiunea să treacă.

"Dacă USR-ul se ţine de cuvânt şi vor veni la vot, Guvernul Cîţu este căzut”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD i-a criticat pe cei de la USR PLUS.

"Ei aveau de...

Ciolacu: „PSD-ul este de acord dacă domnul Orban şi cu domnul Barna se hotărăsc să pornească un demers de suspendare a preşedintelui”

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 23:18
Ciolacu: „PSD-ul este de acord dacă domnul Orban şi cu domnul Barna se hotărăsc să pornească un demers de suspendare a preşedintelui”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, dacă preşedintele Camerei Deputaţilor sau USR PLUS vor face demersuri privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, PSD va fi "de acord", însă partidul pe care îl conduce nu va iniţia acum un astfel de demers.

"PSD-ul este de acord dacă domnul Orban şi cu domnul Barna se hotărăsc să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. PSD a venit cu două demersuri de suspendare a preşedintelui şi cred că este suficient în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Realitatea Plus.

Ciolacu a susţinut că "autorul moral a ceea ce se întâmplă în acest moment este preşedintele Iohannis, care a decis să fie această coaliţie a perdanţilor”.

El consideră că "agenda românilor" nu este criza politică, "dacă este Cîţu sau nu este Cîţu".

Marcel Ciolacu a dat asigurări că parlamentarii PSD se vor prezenta, marţi, la votul privind moţiunea de cenzură.

"Am vorbit cu marea majoritate a colegilor, toţi PSD-iştii până acum, 157, sunt prezenţi, mai sunt şi nişte parlamentari neafiliaţi care ne-au anunţat că vor fi prezenţi. 160. Vom vota la vedere, nici nu se discută. Am înţeles din declaraţia domnului Simion că şi ei vor vota la vedere", a arătat el.

Ciolacu a reafirmat că PSD va propune declanşarea de alegeri anticipate, PSD fiind hotărât să nu voteze un guvern minoritar.

"Era evident că se va ajunge la ceea ce trăim...

Neîncredere totală între USR PLUS și PSD pentru trecerea moțiunii. „Ciolacu se afundă în ridicol în fiecare oră în care găsește o scuză penibilă ca să nu pice guvernul”

Luni, 06 Septembrie 2021, ora 09:22
Neîncredere totală între USR PLUS și PSD pentru trecerea moțiunii. „Ciolacu se afundă în ridicol în fiecare oră în care găsește o scuză penibilă ca să nu pice guvernul”
Calendarul dezbaterii moțiunii urmează să fie stabilit luni, 6 septembrie, însă din partea USR PLUS există o neîncredere totală în ceea ce privește dorința reală a PSD de a da jos guvernul condus de Cîțu. „Ciolacu se afundă în ridicol în fiecare oră în care găsește o scuză penibilă ca să nu pice guvernul”, a susținut duminică, Liviu Iolu, lider USR PLUS.

Acesta susține că PSD nu este deloc hotărât să dărâme guvernul.

„Săptămâna care a trecut, pe scurt, că mulți interpretează totul în joc politic. Pentru unii o fi joc, pentru USR PLUS nu. E doar o altă etapă pentru apărarea țării de hoți în timp ce restul fac piruete retorice..

Cîțu a aprins fitilul la bombă. A pus pe agenda ședinței de guvern de coaliție, fără acordul acesteia, un program de furt de 10 miliarde, așa cum au fost PNDL-urile Udrea și Dragnea.

Cîțu a dat și cu ciocanul în bombă prin revocarea ministrului Justiției fără un motiv valid, la fel cum făcuse cu Vlad Voiculescu.

Iohannis iese ca un incredibil de bun mediator și trage în USR PLUS cu toate gloanțele oarbe ale PNL enervând cam jumătate dintre oamenii care l-au votat măcar un mandat.

PNL și PSD trag de timp în Parlament după ce USR PLUS a depus moțiune împotriva premierului piroman. Practic nesocotesc o procedură democratică și voința a 25% din Parlament.

Ciolacu se afundă în ridicol în fiecare oră în care găsește o scuză penibilă ca să...

Marcel Ciolacu, replică pentru USR PLUS: „Mă secăturilor. Păi voi faceţi un şantaj extraordinar. Cum trebuie eu să demonstrez că nu am blat cu Florin Cîţu?”

Duminica, 05 Septembrie 2021, ora 21:43
Comenteaza acest articol | 25 comentarii
Marcel Ciolacu, replică pentru USR PLUS: „Mă secăturilor. Păi voi faceţi un şantaj extraordinar. Cum trebuie eu să demonstrez că nu am blat cu Florin Cîţu?”
Marcel Ciolacu a transmis duminică, 5 septembrie, un mesaj către USR PLUS şi le-a spus membrilor acestui partid: „Mă secăturilor. Păi voi faceţi un şantaj extraordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucăria că aţi pus labele pe justiţie şi acum sunteţi supăraţi. Cum trebuie eu să demonstrez că nu am blat cu Florin Cîţu?”. Reacţia vine după ce liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a precizat că Ciolacu trebuie să demonstreze că nu are blat cu premierul şi să aducă cei 157 de parlamentari ai PSD ca să voteze moţiunea de cenzură.

„Cum creşte PSD în sondaje, cum apare asta cu PSD-iştii sunt securişti sau că suntem blat cu Iohannis. Păi de ce să fiu eu blat cu Iohannis, ce-mi poate da mie Iohannis? N-am dosare penale, n-am furat! De să fac blat cu Iohannis? A ieşit nu ştiu ce lider USR supărat că noi nu-i votăm moţiunea de cenzură, să spună că Ciolacu trebuie să demonstreze că nu este blat cu Iohannis şi să voteze. Mă secăturilor. Păi voi faceţi un şantaj extraordinar. S-au prins oamenii, v-au luat jucăria că aţi pus labele pe justiţie şi acum sunteţi supăraţi. Cum trebuie eu să demonstrez că nu am blat cu Florin Cîţu?”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3.

Liderul PSD a precizat că nu a fost sunat de preşedintele Iohannis şi nici nu a vorbit cu premierul Florin Cîţu şi va cere companiei de telefonie mobilă la care e abonat pentru a pune la dispoziţie...

Ciolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: „Și-a plătit funcția la Congres. Plângere penală pentru abuz în serviciu”

Joi, 07 Octombrie 2021, ora 09:37
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Ciolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: „Și-a plătit funcția la Congres. Plângere penală pentru abuz în serviciu”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis joi, 7 octombrie, că partidul pe care îl conduce va face plângeri penale care îi vizează pe toţi demnitarii implicaţi în decizia Guvernului de a aloca bani ”discreţionar” către primării, din Fondul de Rezervă.

Ciolacu îl acuză pe Florin Cîţu că şi-a plătit funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

”Iohannis şi Cîţu au decis că, dacă nu trăiţi într-o comunitate condusă de un liberal, veţi suferi de frig, sărăcie şi foame! Au alocat 80% din banii pentru administraţia locală către localităţi cu primari PNL şi UDMR. Cîţu şi-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiţi! Iohannis şi Cîţu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale şi şcoli închise!”, se arată în mesajul postat de Marcel Ciolacu pe Facebook.


Ciolacu continuă: ”Aşa crede Iohannis că ne pune pe toţi cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că aşa îl va putea tine pe Cîţu, un premier deja mort, în funcţie!”.


Preşedintele PSD anunţă că, ”în ciuda tuturor ameninţărilor şi a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eşuate”, cei de la PSD nu vor ceda.


”Vor primi în schimb ceea ce merită: 1. plângere penală pentru abuz în serviciu faţă de toţi demnitarii implicaţi în decizia luată de Guvern; 2. atacăm şi desfiinţăm hotârărea de Guvern prin care...

Tensiuni în PSD după ce Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința moțiunii de cenzură. O depune înaintea congreselor PNL și USR PLUS

Vineri, 27 August 2021, ora 15:06
Comenteaza acest articol | 19 comentarii
Tensiuni în PSD după ce Marcel Ciolacu s-a răzgândit în privința moțiunii de cenzură. O depune înaintea congreselor PNL și USR PLUS
Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a răzgândit în ce privește data depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. După ce anterior social-democratul a afirmat că PSD nu vrea să se suprapună cu lupta din PNL, acesta s-a răzgândit și anunță că partidul o va depune chiar înaintea congresului liberal. Ciolacu a adăugat și că a început să negocieze cu AUR.

Liderul PSD a anunțat de mai multe ori că PSD va depune o moțiune de cenzură, iar duminica trecută, pe 22 august, Ciolacu sublinia că demersul va fi realizat după congresele PNL și USR PLUS, pentru ca social-democrații să nu intervină în luptele interne ale celor două partide.

"O să discut (...) cu colegii mei (...) Eu nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul PNL, dar o vom depune când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură, de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii", a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la România Tv.

Întrebat atunci dacă moțiunea nu ar avea șanse mai mari să treacă dacă va fi depusă înaintea congresului PNL, liderul PSD sublinia că aceasta vai fi depusă după congres.

"Eu cred că după congresul PNL şi după congresul- nu-l neglijaţi, chiar dacă e pe 'mute' aşa un pic - USR PLUS", adăuga șeful social-democraților.

PSD întoarce fața către AUR
O săptămâna mai târziu Marcel Ciolacu pare că se...
  1. Demi Lovato afirmă că termenul "aliens" este disprețuitor pentru extratereștri. Răspunsul unui fizician celebru VIDEO
  2. Călătoria în timp și spațiu devine posibilă: Invenția minune creată de experții elvețieni VIDEO
  3. Mesaje extraterestre misterioase primite de astronomi din spațiu: ”Nu am văzut niciodată așa ceva” VIDEO
  4. Întâmplare șocantă petrecută în plină noapte: Un meteorit s-a prăbușit într-o casă, pe perna unei femei, care dormea VIDEO
  5. Fenomen misterios surprins de un astronaut: Un glob înfricoșător de lumină FOTO VIDEO
  6. Confruntare între o vulpe și-o pisică filmată pe o stradă din Brașov. Cine a cedat lupta și a părăsit scena în ritm alert VIDEO
  7. Descoperire cheie care descifrează misterul Triunghiului Bermudelor: Filmul documentar are premiera în România VIDEO
  8. Extratereștrii ar putea simula viața oamenilor de pe Pământ: ”Sunt atât de avansați încât sunt capabili să programeze totul” VIDEO
  9. Creatură ascunsă de 16 milioane de ani, găsită miraculos: Descoperire de necrezut, în premieră mondială VIDEO
  10. Bomba care ticăie sub Arctica: Din adâncurile calotei de gheață vor ieși la suprafață și vor ucide omenirea VIDEO