Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.063 secunde)

Articole despre "clotilde armand"

Cristian Tudor Popescu: „Dacă autoritățile nu dau jos mizeriile astea, o să o fac eu”. Răspunsul lui Clotilde Armand

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 08:55
Cristian Tudor Popescu: „Dacă autoritățile nu dau jos mizeriile astea, o să o fac eu”. Răspunsul lui Clotilde Armand
Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat, pe Facebook, după ce panouri cu Ioan Mihai Pacepa, Eugen Barbu și Ștefan Foriș au fost afișate în fața Parcului Copiilor „Cireșarii” din Sectorul 1.

„Trec pe lângă vechiul parc al Copiilor, „Cireșarii”, din sectorul 1, oarecum renovat în ultimele luni și redeschis după îndelungi pertractări între ministerul Educației și Primăria sect. 1. Ceva îmi zgârie colțul ochiului: Ion Mihai Pacepa, cu poză. Pe gardul Cireșarilor. Ce?! Ce mama dracului caută Pacepa acolo?

Întorc mașina și cobor să mă uit. 9 panouri dreptunghiulare pe înalt. 6 dintre ele conțin informații despre trecutul cartierului Steaua-Grivița, fabrica și parcul Textila, spitalul Elias și halele Domenii, locuințele sociale pentru muncitorii ceferiști din interbelic (stau și eu în una dintre ele). Pot fi de citit, eventual, pentru cei interesați de istoria urbanistică a Bucureștiului.

Dar pe 3 dintre ele, purtând și acestea emblema „Părinți de Cireșari”, sunt afișați Ion Mihai Pacepa, Eugen Barbu și Ștefan Foriș. Afișați, căci nu e nicidecum vorba de biografii documentate, relevante ale acestor personaje”, a scris CTP, pe Facebook.

Potrivit gazetarului, despre Pacepa se spune că „în 1936, tatăl generalului de Securitate Ion Mihai Pacepa a construit în str. Vasile Gherghel nr. 93 o casă cu două etaje – un etaj pentru domnia sa (sic!) și unul pentru fiu. Statul român i-a...

Maldăr cu licitații supraevaluate la Sectorul 1: "48.000 de tablete modeste cumpărate la prețuri uriașe"

Duminica, 04 Septembrie 2022, ora 17:39
Maldăr cu licitații supraevaluate la Sectorul 1: "48.000 de tablete modeste cumpărate la prețuri uriașe"
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a prezentat pe Facebook un maldăr de dosare cu licitații supraevaluate, făcute de către fosta conducerea. COnform edilului, s-au sifonat astfel sute de milioane de lei.

Clotilde Armand precizează că a sesizat DNA în cazul mai multor licitații din trecut, descoperite la Primăria Sectorului 1.

„Pentru că tot începe școala m-am gândit să vă spun puțin despre cum s-au furat bani de la învățământ în Sectorul 1. Am adunat documente pentru cei care s-au crezut mai presus de lege și au făcut licitații supraevaluate pe sute de milioane de lei în defavoarea cetățenilor Sectorului 1. Fosta administrație a făcut plățile prin Administrația Unităților de Învățământ - structură pe care am desființat-o la început de mandat, instituție condusă de persoane apropiate de Marean Vanghelie și prin care s-au alocat ilegal sute de milioane pentru firmele de casă ale PSD și PNL. De exemplu: o tabletă cu specificații tehnice modeste era vândută la preț enorm. Și s-au cumpărat vreo 48.000 de bucăți. Am stopat această situație și am sesizat DNA”, scrie edilul pe Facebook.Clotilde Armand a explicat apoi că din prejudiciul creat de fostele administrații se vor construi trei noi școli în Sectorul 1.

„Primăria Sectorului 1 a transmis către toate unitățile de învățământ aflate în administrarea sa, și spre știință Inspectoratului Școlar al Municipiului București,...

Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand

Joi, 11 August 2022, ora 03:05
Comenteaza acest articol | 23 comentarii
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
La un an de zile după ce au început să strângă primele semnături, PSD alături de alte cinci partide nu au reușit să strângă îndeajuns de multe semnături pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului de la Sectorul 1 Clotilde Armand.

Povestea referendumului împotriva primarului Clotilde Armand a început încă din luna iulie 2021, când membrii TSD (Tineretul Social-Democrat) anunțat că vor fi zilnic pe teren pentru a aduna semnături care să ducă la înlăturarea edilului. Inițiativa capătă apoi având în luna august a anului trecut, când PSD a dezgropat la mai multe televiziuni subiectul alegerilor de la Sectorul 1, acuzând din nou că acestea au fost fraudate. Mai mult, aceștia cereau prin vocea președintelui de partid Marcel Ciolacu organizarea unei ședințe CSAT pe acest subiect.

Pe 10 octombrie 2021, social-democrații continuau campania împotriva lui Clotilde Armand, anunțând că li s-au alăturat și alte partide, precum și că ai adunat 40.000 de semnături și că mai au nevoie de doar 13.000. Concret, PSD a semnat atunci un protocol de colaborare împotriva edilului de la Sectorul 1 cu alte patru partide: Pro România Social Democrat, Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) - PPUsl, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) şi Partidul Ecologist Român (PER).

La începutul anului, fostul edil al Sectorului 1 Dan Tudorache relata pentru Ziare.com că social-democrații mai au nevoie doar de...

Consilierii locali PNL Sector 1 o acţionează în instanţă pe Clotilde Armand pentru abuz în serviciu

Joi, 04 August 2022, ora 17:38
Consilierii locali PNL Sector 1 o acţionează în instanţă pe Clotilde Armand pentru abuz în serviciu
Consilierii locali ai PNL Sector 1 o vor chema pe primarul Clotilde Armand în judecată, din cauza ştirilor false „propagate în spaţiul media de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand”, potrivit cărora ministrul Cercetării Sebastian Burduja ar bloca digitalizarea primăriei cu fonduri europene.

„Care este de fapt realitatea? Clotilde Armand, printr-un abuz în serviciu săvârşit cu sprijinul funcţionarilor din aparatul de specialitate refuză cu rea credinţă să pună în aplicare Hotărârile Consiliului Local al Sectorului 1, obligaţie prevăzută în sarcina primarului de art. 154 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, abuz constatat şi de echipa de control a Instituţiei Prefectului prin Raportul nr. 9818 din 05.05.2022, prin care stabileşte şi un plan de măsuri, cu termene şi responsabilităţi concrete, ignorat de asemenea de doamna primar”, arată sursa citată.

„Atitudinea primarului este de dispreţ total faţă de cetăţeni şi lege. De doi ani vedem numai circ şi scandal. Singura mare realizare a fost alocarea a 100 de milioane de lei pentru panseluţe la ultima rectificare bugetară, în timp ce sectorul se scufundă în mizerie şi incompetenţă administrativă. În plus, vorbim despre un abuz continuu şi extrem de grav: zeci de hotărâri de consiliu local deja votate şi care, în loc să fie puse în executare, sunt blocate cu bună ştiinţă de...

Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”

Joi, 18 August 2022, ora 13:23
Comenteaza acest articol | 14 comentarii
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Reprezentanţii PNL Sector 1 i-au transmis joi, 18 august, edilului Clotilde Armand că o aşteaptă la şedinţa de joi a Consiliului Local cu raportul Curţii de Conturi, în contextul în care „primarul scandal al sectorului 1” ar putea chiuli, aşa cum face mereu.

„Din păcate, Clotilde Armand nu a reuşit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ şi să vadă realitatea în care se află comunitatea de care îşi bate joc: mizerie, şobolani, blocaje instituţionale şi ilegalităţi flagrante constatate de Curtea de Conturi. O primărie complet blocată, în care interesul cetăţenilor nu este nici măcar pe ultimul loc în lista de priorităţi”, mai arată comunicatul de presă al organizaţiei liberale Sector 1.

„Clotilde Armand, te aşteptăm astăzi la şedinţa de Consiliu Local să le prezinţi cetăţenilor raportul integral al Curţii de Conturi. Cum ai încălcat legea, de ce şi ce măsuri ai luat. Te asigurăm că bucureştenii din Sectorul 1 vor afla oricum toate ilegalităţile comise în primărie, iar justitia îşi va face treaba”, conform comunicatului de presă.

Sursa citată mai spune că se vor abţine în bloc consilierii locali PNL Sector 1 la toate proiectele propuse de Clotilde Armand până când Primăria Sectorului 1 va intra în legalitate.

„Raportul Curţii de Conturi îi priveşte pe cetăţeni, pentru că arată cum s-au cheltuit ilegal banii lor. De aceea el trebuie să fie public”,...

Primăria Sectorului 1 vrea să recupereze prejudiciul de 200 de milioane de euro de la Romprest. Clotilde Armand: ”Cel mai mare furt din bani publici din România”

Marti, 26 Iulie 2022, ora 17:58
Primăria Sectorului 1 vrea să recupereze prejudiciul de 200 de milioane de euro de la Romprest. Clotilde Armand: ”Cel mai mare furt din bani publici din România”
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a transmis marți, 26 iulie, că Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosar pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro, în cazul Romprest.

„Am primit astăzi de la Direcţia Naţională Anticorupţie Ordonanţa Începerii Urmăririi Penale (143 pagini) şi Raportul de Constatare a Prejudiciului (305 pagini) din dosarul Romprest. Vreau să fac un anunţ: Primăria Sectorului 1 se va constitui parte în dosar pentru recuperarea prejudiciului de 200 milioane euro - cel mai mare furt din bani publici din România. Restul e tăcere”, a scris Clotilde Armand, marţi pe Facebook.Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi, după anunţul DNA privind dosarul penal deschis pe numele fostului edil Daniel Tudorache, pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, că în perioada următoare vor face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vor investi în reconstrucţia Sectorului 1.

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, cu încălcarea legii, firma care aigura salubirtatea în sector fiind Romprest. Anchetatorii au precizat că prejudiciul în acest caz se ridică la peste 940 de milioane de lei.

Primarul Ciprian Ciucu, sarcastic la adresa omoloagei Clotilde Armand: "Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!"

Marti, 07 Iunie 2022, ora 17:06
Primarul Ciprian Ciucu, sarcastic la adresa omoloagei Clotilde Armand: "Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!"
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a vorbit despre serviciul de ridicat mașini pe care l-a înființat de la zero și despre performanțele sale, strecurând o referire la "performanța" omoloagei de la Sectorul 1, Clotilde Armand, ultra-mediatizată cu o zi înainte.

"Fac ceva greșit, ceva îmi scapă.

De când am venit primar am înființat de la zero un serviciu de ridicare de mașini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (știti procedura aceea de 7 luni), am facut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc.

Ce-i drept, ne-am focalizat pe mașinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 și alte mii au fost luate de pe spațiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminența ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de mașini ce așteaptă să facă sorocul și să le ducem la remat.

Ce vreau să spun... al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!", a scris Ciucu pe Facebook marți, 7 iunie.Cu o zi înainte, Clotilde Armand a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu o mașină Ferrari ridicată cu platforma de Poliția Locală.

"Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Acest autoturism marca Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion!

Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1....

Cum a fost menținută în instanță o amendă de 60.000 de lei, aplicată de CNA postului România TV, pentru linșarea lui Clotilde Armand

Luni, 02 Mai 2022, ora 04:25
Cum a fost menținută în instanță o amendă de 60.000 de lei, aplicată de CNA postului România TV, pentru linșarea lui Clotilde Armand
O amendă de 60.000 de lei aplicată postului de televiziune România TV de către Consiliul Național al Audiovizualului a fost menținută de Curte de Apel Ploiești. Instanța a arătat că postul TV fondat de Sebastian Ghiță a încălcat Legea Audiovizualului. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Printr-o decizie din data de 28 septembrie 2021, Consiliul Național al Audiovizualului a amendat postul de televiziune România TV cu suma de 60.000 de lei, reținând că în mai multe emisiuni din lunile mai și iunie 2021, emisiuni care o vizau Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, au fost încălcate mai multe articole din Legea Audiovizualului.

CNA a decis amendarea postului de televiziune pentru că „a difuzat emisiuni de ştiri şi dezbateri, care au vizat şi tratat subiecte privind alegerea doamnei Clotilde Armand în funcţia de primar al Sectorului 1 Bucureşti şi activitatea desfăşurată în noua funcţie, apreciindu-se că informaţiile prezentate pe post în cadrul emisiunilor monitorizate, precum şi titlurile afişate pe ecran nu au asigurat o informare obiectivă a publicului”.

Paginademedia.ro a prezentat mai multe burtiere și fragmente din emisiune pentru care postul România TV a fost amendat:
• „Furtul reziştilor dovedit, Poliţiştii i-au prins în fapt”
• „Jaf la Primăria Sectorului 1”
• „Cât au furat reziştii”
• „Câte voturi au furat reziştii”
De asemenea, unii invitaţi...

Daunele morale pe care le va plăti consilierul PSD care a spus despre Clotilde Armand că în Franța ”era răpită și violată zile în șir”

Sambata, 30 Aprilie 2022, ora 18:09
Comenteaza acest articol | 19 comentarii
Daunele morale pe care le va plăti consilierul PSD care a spus despre Clotilde Armand că în Franța ”era răpită și violată zile în șir”
Un consilier județean PSD din Vrancea a fost obligat de Tribunalul București să îi plătească daune importante primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.


Ioan Micu va trebui să plătească daune morale în valoare de 30.000 de lei. ”Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 30.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare; cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti”, se precizează în dispozitivul hotărârii Tribunalului București din 27 aprilie 2022. Hotărârea nu este definitivă.

Ioan Micu a lansat, în iunie 2021, un atac grosolan la adresa primarului Clotilde Armand, într-un comentariu la o postare pe Facebook despre criza gunoaielor din Sectorul 1. El a scris că "În Franţa era răpită şi violată zile în şir".

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a reacţionat tot printr-o postare pe Facebook: ”Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în Bucureşti.

În condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se știe prea bine), sancționarea...

Clotilde Armand pretinde că a fost exclusă din lista invitaților la întâlnirea cu Jill Biden. ”Au venit unii politicieni să-și bage capul în poză. Nimic consistent”

Sambata, 07 Mai 2022, ora 18:52
Comenteaza acest articol | 15 comentarii
Clotilde Armand pretinde că a fost exclusă din lista invitaților la întâlnirea cu Jill Biden. ”Au venit unii politicieni să-și bage capul în poză. Nimic consistent”
Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, scrie pe Facebook că ar fi fost exclusă din lista invitaților la evenimentul organizat la Şcoala Gimnazială "Uruguay".

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii - Jill Biden și Prima Doamna a României - Carmen Iohannis au avut o întâlnire, sâmbătâ, 7 mai, cu cadrele didactice din Ucraina, refugiate în România.

”Şcoala Gimnazială "Uruguay" este la care țin mult și pentru care am muncit mult. Un proiect pe care l-am propus săptămâna aceasta la vot în ședința de Consiliu Local și care a trecut cu unanimitate de voturi.

Peste 150 de elevi din Ucraina își vor desfășura orele de curs într-un spațiu special amenajat cu profesori de origine ucraineană sau în sistem online cu școli din Ucraina.

PS: Am fost anunțată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitați participanți la evenimentul de astăzi cu toate că această școală este proiectul Primăriei Sectorului 1. Motivul?! Vă las pe voi să-l ghiciți. Eu n-am primit nici o lămurire.

Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite. Și din păcate din cauza unor orgolii politice ale unor persoane din vârful Statului Român este destul de frustrant să vezi cum munca ta și a echipei tale este atribuită unor personaje care n-au pus umărul deloc la acest proiect. Au venit unii politicieni să-și băga capul în poză. Nimic consistent.


Pentru cine nu știe: acest proiect...

Clotilde Armand vrea să dizolve Consiliul Local Sector 1: ”Nu avem altă soluție la acest blocaj”

Miercuri, 30 Martie 2022, ora 15:00
Clotilde Armand vrea să dizolve Consiliul Local Sector 1: ”Nu avem altă soluție la acest blocaj”
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că va depune în justiţie o solicitare de dizolvare a Consiliului Local, şi plângeri pentru abuz în serviciu pe numele consilierilor locali care refuză „sistematic şi fără argument” votarea bugetului autorităţii locale pe acest an.


„Aş vrea să vă prezint o situaţie excepţională din Primăria Sectorului 1. În urmă cu două luni de zile am pus în dezbatere publică proiectul de buget. Acesta cuprinde o lungă listă de investiţii. Printre cele mai importante sunt:

- Reabilitarea termică a 47 de blocuri;

- Lucrările de modernizare a 50 de străzi din Sectorul 1;

- Demararea proiectului “Termoficare de la soare”;

- Lucrările de semnalizare din jurul şcolilor: treceri de pietoni înălţate, montarea de limitatoare de viteză, marcaje etc;

- Achiziţia sistemului de antiefracţie pentru toate unităţile de învăţământ din Sectorul 1;

- Lucrările la extensia modulară de la Şcoala Gimnazială „Herăstrău”;

- Lucrările de refuncţionalizare a corpului din strada Mareşal Averescu a şcolii “Pia Brătianu”;

- Achiziţia „Atelierelor Bertholet”, imobilul în care fac practica elevii Liceului “Nicolae Tonitza”;

- Lucrările de la creşa „Jiului” din strada Pajura;

- Achiziţia mai multor imobile de patrimoniu - hotel Dunărea, Casa Miclescu, Casa Radio, clădirea Ciclop etc - în vederea implementării unor proiecte de regenerare...

Bugetul Primăriei Sectorului 1, votat în a 11-a ședință. Care sunt planurile edilului Clotilde Armand pentru 2022

Sambata, 02 Aprilie 2022, ora 08:33
Comenteaza acest articol | 14 comentarii
Bugetul Primăriei Sectorului 1, votat în a 11-a ședință. Care sunt planurile edilului Clotilde Armand pentru 2022
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat, vineri, că bugetul pentru anul 2022 a fost votat cu o întârziere de două luni, în cea de-a unsprezecea şedinţă convocată cu acest subiect.

„Proiectul de buget pe anul 2022 a fost votat astăzi în Consiliul Local. Dăm drumul la investiţii istorice în Sectorul 1! Avem multe programe şi proiecte care aşteptau, de două luni, acest vot”, a scris, vineri, pe Facebook, Clotilde Armand.

Primarul din Sectorul 1 anunţă investiţii pe mai multe paliere: şcoli şi grădiniţe, spitale, infrastructură, mediu şi digitalizare.

„Avem multe priorităţi, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 şi avem mai multe unităţi de învăţământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea şi vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorităţi. Deşi bugetul a fost aprobat cu întârziere de două luni, vrem ca la finalul anului să racordăm peste 2.000 de apartamente în programul “Termoficare de la soare”. Anul acesta începem reamenajarea şi modernizarea marilor parcuri aflate în administraţia noastră”, a mai transmis Armand.

Aceasta susţine că nu a vrut să cedeze „nicio clipă şantajului USL”.

„Şi uitaţi că bugetul propus de mine în urmă cu două luni, care mai ieri era declarat „ilegal” de consilierii PNL PSD, a fost votat tocmai de aceştia. Astăzi au înţeles că este legal totul. După unsprezece şedinţe”, a mai scris...

PNL o acuză pe Clotilde Armand că a întocmit ilegal bugetul pentru Sectorul 1: „Curtea de conturi confirmă negru pe alb”

Vineri, 04 Martie 2022, ora 14:27
PNL o acuză pe Clotilde Armand că a întocmit ilegal bugetul pentru Sectorul 1: „Curtea de conturi confirmă negru pe alb”
PNL Sector 1 a transmis vineri, 4 martie, un comunicat în care se arată că bugetul propus de primarul Armand Clotilde pentru anul în curs este ilegal, acest lucru fiind confirmat de Curtea de Conturi a României.


Practic, Curtea de Conturi spune foarte clar că toate datoriile primăriei trebuie incluse în buget, conform legii, afirmă liberalii, care arată că primarul ”ar trebui să le prezinte scuze public pentru circul pe care l-a făcut în ultimele săptămâni, politizând tema refugiaţilor”.

PNl Sector 1 afirmă că este ceea ce ei spun ”de mai bine de un an de zile, încă de la primul buget propus de primarul în funcţie”.

”În ultimul an am fost acuzaţi şi supuşi presiunilor politice să votăm proiecte de buget ILEGALE, doar pentru că la primăria Sectorului 1 unii cred că legea este opţională. PNL Sector 1 nu a cedat şi nu va ceda vreodată acestui şantaj abuziv. I-am comunicat astăzi primarului Armand Clotilde că are obligaţia de a include urgent toate datoriile primăriei în proiectul de buget şi o somăm (din nou) public să înceteze folosirea temei refugiaţilor ca instrument de şantaj, precum şi presiunile de orice natură, şi să respecte legile acestei ţări”, se arată în comunicat.

Potrivit PNL Sector 1, ”documentul oficial al Curţii de Conturi menţionează că înregistrarea în contabilitate a tuturor operaţiunilor derulate şi achitarea prioritară a restanţelor sunt imperative”....

Clotilde Armand îi cere din nou lui Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale "cartea lui de negăsit". Reacția PSD: "Doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice"

Marti, 15 Februarie 2022, ora 15:31
Comenteaza acest articol | 20 comentarii
Clotilde Armand îi cere din nou lui Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale "cartea lui de negăsit". Reacția PSD: "Doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice"
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a cerut din nou, de Ziua Naţională a Lecturii, vicepremierului Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale "cartea lui de negăsit". În replică, reprezentanţii PSD i-au transmis: "O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, «Ciuma» lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă şi scăzând numărul de şobolani!".

"De Ziua Naţională a Lecturii îl invit din nou pe domnul ministru Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale a României cartea lui de negăsit. În numele matematicii şi al ştiinţei", a scris Clotilde Armand pe Facebook marţi, 15 februarie.

Reprezentanţii PSD i-au răspuns primarului din Sectorul 1 tot într-o postare pe Facebook.

"O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, «Ciuma» lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă şi scăzând numărul de şobolani! Şi să lase doamna edil războaiele noi, pentru că nu le-a finalizat, spre binele cetăţenilor, nici pe cele deja începute! Spre exemplu, «războiul gunoaielor» i-a costat pe locuitorii din Sectorul 1 peste 150 de milioane de lei! Aţi învins «mafia», doamnă! Aţi îngropat-o în bani!!", au afirmat aceştia.

Social-democraţii au făcut referire şi la tensiunile din USR.

"Aveţi grijă că, în...

Clotilde Armand anunță că a discutat cu primarul Kievului Vitali Klitschko VIDEO

Marti, 08 Martie 2022, ora 17:02
Clotilde Armand anunță că a discutat cu primarul Kievului Vitali Klitschko VIDEO
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a avut marți, 8 martie, o discuţie telefonică cu primarul din Kiev, Vitali Klitschko, pentru a-i transmite sprijinul.

”Am avut mai devreme o discuţie telefonică cu Vitali Klitschko - primarul Kievului - şi l-am asigurat de toată susţinerea noastră. L-am anunţat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetăţenii din Kiev şi alte zone ale Ucrainei”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta a postat şi o scurtă înregistrare telefonică, în care primarul din Kiev mulţumeşte pentru susţinere şi ajutor.”Vă mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul acordat Ucrainei, pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina în acest război crunt”, afirmă primarul din Kiev, potrivit înregistrării.
  1. Motivul pentru care Regele Charles umblă cu scaunul de toaletă, hârtia igienică și patul după el
  2. Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"
  3. Cine a cumpărat celebra cabană Caraiman. "Nu vreau hotel de 5 stele, nu vreau să fac un business"
  4. "Alexandru Arșinel, un simbol al parvenitismului, al zgârceniei, al imposturii și al corupției"
  5. CTP, nemilos după decesul lui Arșinel: "A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu. S-a legat cu lanțuri de scaunul de director"
  6. A fost sau nu Arșinel amantul Stelei Popescu? Adevărul despre relația dintre cei doi regretați actori
  7. „Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică
  8. O șoferiță lăsată fără permis a învins Poliția printr-o metodă folosită fără succes de mulți mai vitezomani
  9. Ce faci dacă ai băgat bani în criptomonede care s-au ”prăbușit”. Analist: ”Este o greșeală să te căsătorești cu portofoliul tău”
  10. Strângere de mână rece la finalul partidei dintre Ana Bogdan și Irina Begu: "N-a știut cum să fugă mai repede" VIDEO