Rezultatele 1 - 15 din 643 (0.100 secunde)

Articole despre "cncav"

Vlad Voiculescu îl acuză pe Ciolacu de „prostie” și „minciună” după ce liderul PSD a lansat acuzații privind achizițiile de vaccinuri

Luni, 18 Aprilie 2022, ora 13:31
Comenteaza acest articol | 15 comentarii
Vlad Voiculescu îl acuză pe Ciolacu de „prostie” și „minciună” după ce liderul PSD a lansat acuzații privind achizițiile de vaccinuri
Doi foşti miniştri au reacţionat luni, 18 aprilie, după acuzaţiile lui Marcel Ciolacu referitoare la achiziţia a 100 de milioane de doze de vaccin pentru 15 milioane de români. Fostul ministru USR al Sănătăţii Vlad Voiculescu îl acuză pe liderul PSD de ”prostie”, ”minciună” şi manipulare.

”Nea Ciolacu a deschis iar gura şi a scos din nou ceva urât-mirositor. Noile declaraţii calomniatoare despre Dr. Ioana Mihăilă şi USR miros a prostie, miros a minciună, miros a stat USL-securistoid care nu ştie decât să fure şi să arunce cu rahat în oricine îi încurcă. Nea Ciolacu zice de un memorandum din mai 2021 pentru achiziţie de vaccinuri şi pune asta în legătură cu expirarea unui milion de doze zilele trecute”, a scris, luni, pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii din partea USR Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Voiculescu ”prostia” constă în faptul că Ciolacu se referă la un memorandum pentru livrări în anii 2022-2023.

”Suntem în aprilie 2022, cu siguranţă nu a expirat nimic ce ar fi fost livrat în 2022-2023. O mică prostie şi manipulare deci. Dar prostia şi mai mare este că aruncă vina cumpărării unor vaccinuri ministrului (USR) şi vicepremierului (USR). Ori un memorandum se face tocmai atunci când decizia nu se ia la nivelul unui ministru ci la nivelul întregului guvern - decizia finală fiind mereu a premierului”, a mai scris Voiculescu.

Potrivit acestuia, atât el cât şi următorul...

Alexandru Rafila vrea să renegocieze contractele de achiziţie a vaccinurilor anti-Covid: ”Este o risipă a banilor publici”

Vineri, 15 Aprilie 2022, ora 17:06
Alexandru Rafila vrea să renegocieze contractele de achiziţie a vaccinurilor anti-Covid: ”Este o risipă a banilor publici”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat vineri, 15 aprilie, că încearcă să renegocieze contractele privind achiziția vaccinurilor împotriva Covid-19, care sunt valabile până în 2023, pentru a preveni ”risipa banilor publici”.

”A fost un mecanism complex de gestionare a vaccinurilor pentru că a fost acel Comitet Naţional CNCAV, a fost implicat Ministerul Apărării, care asigura sprijinul logistic şi inclusiv depozitarea acestor vaccinuri. Expirarea vaccinurilor nu este un proces nemaiîntâlnit, dar expirarea vaccinurilor în cantitate mare, şi lucrul ăsta e posibil să se întâmple şi în perioada următoare, dacă interesul pentru vaccinare este redus şi dacă şi interesul pentru a-l cumpăra din partea altor ţări sau chiar pentru a-l primi gratuit este, de asemenea, scăzut. Eu am avut această preocupare din primul moment şi am reuşit să vând practic tot vaccinul primit de la compania Pfizer în luna ianuarie şi în luna februarie. Deci am vândut 6,5 milioane de doze către Germania şi către Ungaria”, a afirmat Alexandru Rafila la Craiova, într-o conferință de presă.

El a precizat că doreşte renegocierea acestor contracte de achiziţie a vaccinurilor anti-COVID, care sunt valabile până în 2023.

”Avem nişte obligaţii contractuale. Aceste obligaţii contractuale au avut două elemente, dacă vreţi, unul legat de poziţia şi negocierea realizată la nivelul Comisiei Europene cu principalii...

Reacția CNCAV după ce Șoșoacă a blocat vaccinarea într-o comună din Iași: ”Încurajăm sesizarea imediată a instituțiilor abilitate”

Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 17:57
Comenteaza acest articol | 20 comentarii
Reacția CNCAV după ce Șoșoacă a blocat vaccinarea într-o comună din Iași: ”Încurajăm sesizarea imediată a instituțiilor abilitate”
Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a făcut precizări în legătură cu incidentul din comuna Răchiteni, județul Iași, unde procesul de vaccinare al oamenilor a fost blocat de către senatoarea Dian Șoșoacă.

Comuna din Iași este în scenariul roșu ca urmare a creșterii incidenței cazurilor de COVID-19 la peste 6 cazuri la mia de locuitori. Oficialii Direcției de Sănătate au amenajat un centru de vaccinare la Răchiteni și au mobilizat oamenii la imunizare. Numai că sâmbătă, 4 septembrie, ușile centrului au fost blocate de un grup de protestatari anti-vaccinare conduși de parlamentarul Diana Șoșoacă.

”Este regretabil faptul că se încearcă aducerea campaniei de vaccinare într-o zonă a speculațiilor, a răspândirii de informații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor medicale implicate în procesul de vaccinare a populației. Astfel de fapte se produc în contextul creșterii considerabile a ratei de infectare în rândul populației și a efortului depus în tot acest timp pentru susținerea ritmului de vaccinare la nivel național.

CNCAV dezaprobă ferm acțiunile care aduc atingere derulării procesului de vaccinare, act medical care trebuie derulat într-un mediu favorabil și sigur, în beneficiul cetățenilor, a sănătății publice. Încă de la începutul pandemiei, personalul angrenat în procesul de vaccinare și-a concentrat eforturile dedicate...

CNCAV: Cazurile noi de infecţie au crescut brusc, din săptămâna 25, ajungând la 2/3 din magnitudinea valului precedent

Joi, 22 Iulie 2021, ora 18:32
CNCAV: Cazurile noi de infecţie au crescut brusc, din săptămâna 25, ajungând la 2/3 din magnitudinea valului precedent
Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, joi, că numărul infectărilor cu noul coronavirus a început o creştere bruscă în săptămâna 25 a anului, respectiv finalul lunii iunie, ajungând la 2/3 din magnitudinea valului precedent. Cu toate acestea, atât internările în ATI, cât şi decesele sunt mult scăzute comparativ cu valul anterior.


CNCAV precizează că, până în prezent, 47% dn populaţia Europei a fost vaccinată cu cel puţin o doză.

CNCAV prezintă, joi, 22 iulie, datele unui studiu care vorbeşte despre evoluţia COVID-19 în Europa de la începutul verii.

"Harta se referă la incidenţa numărului de cazuri, respectiv la diferenţa procentuală a numărului de cazuri a ultimelor 14 zile raportat la numărul de cazuri a 14 zile precedente acestora descărcată în 20.07.2021 (rata de creştere / scădere din 2 în 2 săptămâni). Graficele reprezintă evoluţia numărului de cazuri noi de infecţie, de internări în ATI şi decese raportate la 1 milion de persoane din săptămânile 7 până la 29, respectiv 27 (internări ATI) ale anului 2021", a transmis CNCAV.

Specialiştii precizează că au fost evidenţiate cu albastru şi bleu ţările în care cazurile stagnează sau chiar scad, însă după cum se poate vedea sunt din ce în ce mai puţine.

Cu roz – roşu se evidenţiază ţările în care a apărut o creştere a numărului de cauzri, chiar până la 200% (roşu închis).

"Sunt evidenţiate, prin cadrane,...

Mofturile colonelului Gheorghita. Conditiile bizare impuse pentru a-i putea adresa o intrebare presedintelui CNCAV. Nu dai bine in poza, nu ti se raspunde

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 00:10
Comenteaza acest articol | 15 comentarii
Mofturile colonelului Gheorghita. Conditiile bizare impuse pentru a-i putea adresa o intrebare presedintelui CNCAV. Nu dai bine in poza, nu ti se raspunde
O initiativa cel putin ciudata organizata de Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV) propune romanilor sa adreseze intrebari doar in format video colonelului dr. Valeriu Gheorghita.

Dintr-o postare publicata luni dimineata pe pagina oficiala de Facebook/ROVaccinare, aflam ca Grupul de Comunicare al CNCAV va selecta doar mesajele video care respecta anumite conditii extrem de exigente. Vor ajunge la colonelul Gheorghita doar acele clipuri selectate pe baza "calitatii videoclipului si relevantei intrebarii". In plus, jurnalistii nu au voie sa participe la aceasta sesiune de comunicare."Participarea este deschisa numai persoanelor care intreaba in nume propriu. Orice inregistrare trimisa de jurnalisti si reprezentantii mass-media nu va fi luata in considerare", se arata la capitolul termeni si conditii de eligibilitate aferent proiectului.
Doar cinci dintre videoclipurile cu intrebari care vor fi trimise de catre participanti vor ajunge la colonelul Gheorghita, se mai arata in comunicat.

"Selectia mesajelor video, care nu trebuie sa depaseasca 30 de secunde, va fi realizata de echipa Social Media ROVaccinare in numele CNCAV pe baza criteriilor de eligibilitate si de primire, fiind alese cele mai semnificative 5 intrebari. Vom contacta cei 5 participanti si le vom cere sa fie de acord cu declaratia de confidentialitate privind protectia datelor si cu Termenii si conditiile", potrivit...

Ce este oxidul de grafen care s-ar găsi în vaccinul Pfizer. "Clarificăm o tâmpenie care tot apare"

Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 18:12
Comenteaza acest articol | 35 comentarii
Ce este oxidul de grafen care s-ar găsi în vaccinul Pfizer. "Clarificăm o tâmpenie care tot apare"
Comitetul de coordonare a vaccinării a reacționat vineri, 28 ianuarie, în legătură cu un fake-news legat de unul dintre serurile anti-Covid.

Reacția vine după ce pe platformele de social media au apărut în ultima perioadă informații conform cărora oxidul de grafen ar fi prezent în vaccinul Pfizer împotriva Covid-19. Informațiile, care citează un studiu al unui profesor de la Universitatea din Almeria, Spania, au fost distribuite de mii de ori în mai multe limbi.

”Clarificăm o tâmpenie care tot apare în secțiunea de comentarii: Vaccinurile împotriva Covid-19 nu conțin oxid de grafen!
Acuzația este nefondată și provine dintr-un studiu greșit metodologic. Experții au confirmat pentru AFP că nu există dovezi privind prezența acestor substanțe în vaccinul Pfizer - sau în vreun alt vaccin disponibil pe piața din Europa de astăzi. Mai mult, universitatea s-a distanțat de document și de concluziile sale”, se arată în mesajul transmis de CNCAV.

Ce este este oxidul de grafen

Potrivit autorităților, grafenul este un nanomaterial (un compus format din particule minuscule) despre care se spune că are proprietăți antibacteriene și antivirale. Printre alte proprietăți pe care le are, este flexibil, conductiv, ușor, puternic și se pare că este cel mai subțire material din lume - ceea ce îl face atractiv pentru inovație. Materialul a fost izolat pentru prima dată în 2004.
O inițiativă de cercetare care poate oferi...

Raport vaccinare 21 februarie. Puțin peste 1.000 de români, din care 40 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Luni, 21 Februarie 2022, ora 17:33
Raport vaccinare 21 februarie. Puțin peste 1.000 de români, din care 40 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore
6.024 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise luni, 21 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 1.031 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 2.070 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 40 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.658.509 doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.750.236 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.048.492 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.508.697 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei reacții adverse, una la Pfizer, una la Moderna și una la Johnson & Johnson, toate fiind de tip general.

În total, au fost raportate 19.972 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.200 au fost reacţii de tip local, iar 17.772 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 126 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 18 februarie. Numărul românilor care au făcut booster-ul a depășit 2,5 milioane

Vineri, 18 Februarie 2022, ora 17:43
Raport vaccinare 18 februarie. Numărul românilor care au făcut booster-ul a depășit 2,5 milioane
8.579 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise vineri, 18 februarie 2022, de autoritățile sanitare.


Din total, 1.255 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 3.080 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 79 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.641.520 de doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.737.619 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.041.209 români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.500.166 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, a fost înregistrată o reacție adversă, la Moderna, fiind de tip general.

În total, au fost raportate 19.965 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.199 au fost reacţii de tip local, iar 17.766 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 124 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Aproape 140 de centre de vaccinare din 28 de județe, închise într-o săptămână. Câți români au primit prima doză în ultimele zile

Joi, 17 Februarie 2022, ora 17:14
Aproape 140 de centre de vaccinare din 28 de județe, închise într-o săptămână. Câți români au primit prima doză în ultimele zile
Coordonatorul CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a anunțat joi, 17 februarie, că în ultima săptămână au fost închise 138 de centre de vaccinare din 28 de județe.


Șapte centre de vaccinare funcţionează în sistem hibrid, adică desfăşoară şi activităţi de testare, a mai precizat medicul.

”În procesul de evaluare a activităţii centrelor de vaccinare, la acest moment pot să vă spun că în ultima săptămână au fost 138 de centre de vaccinare care şi-au încheiat activitatea, în 28 de judeţe, două centre de vaccinare au fost transformate în centre de testare şi şapte centre de vaccinare în momentul de faţă funcţionează în sistem hibrid, practic desfăşoară atât activităţi de testare, cât şi activităţi de vaccinare. Acest proces de evaluare continuă periodic. La cel puţin două săptămâni se evaluează activitatea centrelor de vaccinare şi acolo unde se consideră oportun, unde se poate asigura accesibilitatea la vaccinare prin alte mijloace, cum ar fi prin medici de familie, ne dorim în continuare să reducem din activitatea centrelor, atâta timp cât acestea nu mai au adresabilitate”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

În ultima perioadă, interesul românilor pentru vaccinarea anti-Covid a scăzut considerabil.

Potrivit datelor autorităților sanitare, luni au primit prima doză de vaccin 1.193 de persoane, marți - 1.407, iar miercuri - 1.231. O prezență mai crescută este la administrarea dozei booster.

Raport vaccinare 16 februarie. 1.230 de români, între care zeci de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Miercuri, 16 Februarie 2022, ora 17:36
Raport vaccinare 16 februarie. 1.230 de români, între care zeci de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore
7.488 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise miercuri, 16 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 1.231 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 2.353 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 58 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.625.314 doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.725.325 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.034.488 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.491.921 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate patru reacții adverse, două la Pfizer, una la Moderna și una la Johnson & Johnson. Două reacții au fost de tip local, iar două, de tip general.

În total, au fost raportate 19.962 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.197 au fost reacţii de tip local, iar 17.765 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 131 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 15 februarie. Sub 1.500 de români, din care 45 minori, au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Marti, 15 Februarie 2022, ora 17:32
Comenteaza acest articol | 11 comentarii
Raport vaccinare 15 februarie. Sub 1.500 de români, din care 45 minori, au primit prima doză în ultimele 24 de ore
7.538 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise marți, 15 februarie 2022, de autoritățile sanitare.


Din total, 1.407 români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 2.103 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 45 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.617.794 de doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.719.394 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.031.588 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.487.886 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate cinci reacții adverse, patru la Pfizer și una la Johnson & Johnson, toate fiind de tip local.

În total, au fost raportate 19.958 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.195 au fost reacţii de tip local, iar 17.763 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 125 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 13 februarie. Sub 700 de români, printre care 80 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Duminica, 13 Februarie 2022, ora 17:22
Raport vaccinare 13 februarie. Sub 700 de români, printre care 80 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore
4.844 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise duminică, 13 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 691 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 1.303 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 80 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.603.599 de doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.707.775 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.026.627 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.479.803 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate două reacții adverse, la Pfizer, ambele de tip general.

În total, au fost raportate 19.952 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.189 au fost reacţii de tip local, iar 17.763 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 124 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 12 februarie 2022. 1.355 de români, între care 244 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Sambata, 12 Februarie 2022, ora 17:39
Raport vaccinare 12 februarie 2022. 1.355 de români, între care 244 de copii, au primit prima doză în ultimele 24 de ore
8.142 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise sâmbătă, 12 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 1.355 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 1.963 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 244 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.598.759 de doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.703.638 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.025.062 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.476.905 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate două reacții adverse, la Pfizer. O reacție a fost de tip local, iar una, de tip general.

În total, au fost raportate 19.950 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.189 au fost reacţii de tip local, iar 17.761 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 123 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 10 februarie 2022. Peste 10.500 de doze administrate în ultimele 24 de ore. Nicio reacție adversă

Joi, 10 Februarie 2022, ora 17:36
Raport vaccinare 10 februarie 2022. Peste 10.500 de doze administrate în ultimele 24 de ore. Nicio reacție adversă
10.591 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise joi, 10 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 1.976 români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 2.744 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 131 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.579.214 doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.687.596 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.018.900 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.465.577 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, nu au fost înregistrate reacții adverse.
Până acum, au fost raportate 19.944 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.187 au fost reacţii de tip local, iar 17.757 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 127 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Raport vaccinare 9 februarie 2022. Câți copii de peste 5 ani au primit prima doză în ultimele 24 de ore

Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 17:31
Raport vaccinare 9 februarie 2022. Câți copii de peste 5 ani au primit prima doză în ultimele 24 de ore
10.843 de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate în total în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise miercuri, 9 februarie 2022, de autoritățile sanitare.

Din total, 2.030 de români au primit prima doză de vaccin sau serul Johnson & Johnson, iar 2.844 a doua doză.
Din cei care s-au vaccinat cu prima doză, 116 au fost copii.

De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în țara noastră au fost administrate 16.568.632 de doze de vaccin, cele mai multe, respectiv 12.678.821 de la Pfizer.

Până în prezent, 8.015.323 de români s-au vaccinat cu schema completă, iar 2.459.560 au primit și booster-ul.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate patru reacții adverse, trei la Pfizer și una la Moderna, toate fiind de tip general.

În total, au fost raportate 19.944 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. Dintre acestea, 2.187 au fost reacţii de tip local, iar 17.757 reacţii generale.

CNCAV a mai transmis că 124 de reacții adverse sunt în curs de investigare.
  1. Autorul hitului „Omul bun și pomul copt”, condamnat pentru corupție, după 14 ani de la încasarea unei mite de 400.000 de lei
  2. Experiența unui român care a mers cu o mașină electrică din București până în Grecia aproape gratis
  3. Ce este moneda fiduciară. De ce trebuie să învăţăm despre natura schimbătoare a banilor în timp
  4. Schimbare de regulament istorică la Roland-Garros. Ce se va întâmpla în setul decisiv
  5. Prima reacție a soției părăsite pentru o ucraineancă refugiată: ”Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
  6. O ucraineancă refugiată a stricat în 10 zile o căsnicie de 10 ani. Cine e bărbatul care și-a lăsat familia și a fugit cu ea FOTO
  7. Bobonete și Oțil, înainte să ajungă celebri. "Cea mai valoroasă treabă: soția care face poza este tot aia de când erai sărac"
  8. Cum erau aprovizionați cu muniție, medicamente și mâncare soldații ucraineni din Azovstal: „Așa ceva nu a mai existat în istoria omenirii”
  9. Putin: "E barbar". Tehnologia care l-a scos din sărite pe Putin și ar putea să facă din Rusia o țară irelevantă
  10. Catastrofa războiului Rusiei: De ce nimic nu îl mai poate salva pe Putin de la cădere