Rezultatele 1 - 30 din 9957

Articole despre "crin antonescu"

Crin Antonescu

Data nasterii: 21 septembrie 1959Cariera: Presedinte interimar al Romaniei

Crin Antonescu, pe numele sau intreg George Crin

Românul implicat în conspirația criminală din Bulgaria: ar fi virat bani pentru asasinarea procurorului-șef de la Sofia
02 Mai 2023 - Românul implicat în conspirația criminală din Bulgaria: ar fi virat bani pentru asasinarea procurorului-șef de la Sofia
Ce spune Cătălin Drulă despre o candidatură la alegerile prezidențiale. „România poate doar combinăgeala asta pesedisto-penelistă”
22 Ianuarie 2023 - Ce spune Cătălin Drulă despre o candidatură la alegerile prezidențiale. „România poate doar combinăgeala asta pesedisto-penelistă”
Porecle notorii ale politicienilor români. De la „rangă” Drulă la generalul deșertului sau „Superman” Cîțu
02 Ianuarie 2023 - Porecle notorii ale politicienilor români. De la „rangă” Drulă la generalul deșertului sau „Superman” Cîțu
Strategia pentru prezidențiale. Ce așteaptă partidele mari înainte să-și anunțe candidații
02 Decembrie 2022 - Strategia pentru prezidențiale. Ce așteaptă partidele mari înainte să-și anunțe candidații
Victor Ponta: ”Iohannis a reușit ce n-am reușit nici eu cu Crin de marțea neagră, nici Dragnea cu OUG 13”
25 Octombrie 2022 - Victor Ponta: ”Iohannis a reușit ce n-am reușit nici eu cu Crin de marțea neagră, nici Dragnea cu OUG 13”
Rechinul imobiliar Dragoș Dobrescu, trimis în judecată de DNA. Dosarul șpăgii de 1 milion de euro la metroul din Drumul Taberei
06 Octombrie 2022 - Rechinul imobiliar Dragoș Dobrescu, trimis în judecată de DNA. Dosarul șpăgii de 1 milion de euro la metroul din Drumul Taberei
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
29 Septembrie 2022 - Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Dan Vîlceanu, despre rotaţia premierilor: ”Ori pleacă PSD, ori se întâmplă rotaţia şi PSD te scoate de la guvernare”
04 Iulie 2022 - Dan Vîlceanu, despre rotaţia premierilor: ”Ori pleacă PSD, ori se întâmplă rotaţia şi PSD te scoate de la guvernare”
Ce șanse ar avea Mircea Geoană la prezidențialele din 2024. „Electoratul PSD nu e mofturos”
11 Iulie 2022 - Ce șanse ar avea Mircea Geoană la prezidențialele din 2024. „Electoratul PSD nu e mofturos”
Nicolae Ciucă, despre coaliția cu PSD: ”Chiar dacă pare împotriva firii, totuşi, a asigurat stabilitatea de care aveam nevoie”
24 Mai 2022 - Nicolae Ciucă, despre coaliția cu PSD: ”Chiar dacă pare împotriva firii, totuşi, a asigurat stabilitatea de care aveam nevoie”
Crin Antonescu, mesaj neașteptat la aniversarea PNL: ”Nu mi-e dor de nimic din politică, cu excepţia emoţiei pe care am trăit-o când partidul s-a reînfiripat”
24 Mai 2022 - Crin Antonescu, mesaj neașteptat la aniversarea PNL: ”Nu mi-e dor de nimic din politică, cu excepţia emoţiei pe care am trăit-o când partidul s-a reînfiripat”
Cum a confundat-o Ciucă pe Alina Gorghiu cu Roberta Anastase: ”Nu închei înainte de a le mulțumi celor patru președinți PNL” VIDEO
25 Mai 2022 - Cum a confundat-o Ciucă pe Alina Gorghiu cu Roberta Anastase: ”Nu închei înainte de a le mulțumi celor patru președinți PNL” VIDEO
Alianțele politice, un eșec anunțat
18 Februarie 2022 - Alianțele politice, un eșec anunțat
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
08 Decembrie 2021 - Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
27 Octombrie 2021 - Fostul lider PNL Crin Antonescu nu crede în refacerea coaliției cu USR: „Niciodată nu am simțit atâta ostilitate între două partide”
Premierul prin rotație, soluția de compromis a negocierilor PNL-PSD. Analist politic: ”Ambii masculi alfa încearcă să arate că au ieșit câștigători”
17 Noiembrie 2021 - Premierul prin rotație, soluția de compromis a negocierilor PNL-PSD. Analist politic: ”Ambii masculi alfa încearcă să arate că au ieșit câștigători”
Dragnea, despre Iohannis: „Nu negociază nimic, nu discută nimic, doar cere, doar solicită şi aşteaptă să se rezolve”
18 Octombrie 2021 - Dragnea, despre Iohannis: „Nu negociază nimic, nu discută nimic, doar cere, doar solicită şi aşteaptă să se rezolve”
Când rupe Ludovic Orban PNL. Fostul lider liberal așteaptă mutarea președintelui Klaus Iohannis
08 Octombrie 2021 - Când rupe Ludovic Orban PNL. Fostul lider liberal așteaptă mutarea președintelui Klaus Iohannis
Ce e rău în uselismul 2.0?
19 Noiembrie 2021 - Ce e rău în uselismul 2.0?
Ludovic Orban, politicianul care de aproape 30 de ani a urcat pas cu pas scara de putere. S-a opus formării USL și a dărâmat guvernul Dăncilă. Cum s-a erodat la putere PORTRET
24 Septembrie 2021 - Ludovic Orban, politicianul care de aproape 30 de ani a urcat pas cu pas scara de putere. S-a opus formării USL și a dărâmat guvernul Dăncilă. Cum s-a erodat la putere PORTRET
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
25 Septembrie 2021 - Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Ceremoniile realităţii: Liberalismul postdecembrist, de la Brătieni la Florin Cîțu
07 Octombrie 2021 - Ceremoniile realităţii: Liberalismul postdecembrist, de la Brătieni la Florin Cîțu
Vicepreședinte PSD: „Dacă motivaţia ruperii Coaliției este programul Anghel Saligny, atunci ţin cu PNL”
13 Septembrie 2021 - Vicepreședinte PSD: „Dacă motivaţia ruperii Coaliției este programul Anghel Saligny, atunci ţin cu PNL”
Discursurile lungi și plictisitoare îi trimit în lumea viselor și pe politicieni. Cele mai celebre cazuri
20 August 2021 - Discursurile lungi și plictisitoare îi trimit în lumea viselor și pe politicieni. Cele mai celebre cazuri
USR PLUS, despre criticile privind alianța cu AUR: „PNL și PD au inițiat o moțiune de cenzură alături de PRM”
05 Septembrie 2021 - USR PLUS, despre criticile privind alianța cu AUR: „PNL și PD au inițiat o moțiune de cenzură alături de PRM”
Nu mai vrea nimeni să lucreze la DNA Ploiești: Un singur candidat pe șase locuri, la concursul organizat de CSM
10 Septembrie 2021 - Nu mai vrea nimeni să lucreze la DNA Ploiești: Un singur candidat pe șase locuri, la concursul organizat de CSM
De ce PNL nu va mai fi la fel după Congres. Deznodământul care l-ar trimite pe Orban lângă Antonescu
18 August 2021 - De ce PNL nu va mai fi la fel după Congres. Deznodământul care l-ar trimite pe Orban lângă Antonescu
Orban, atac la șeful statului: Inclusiv preşedintele Iohannis trebuie să se gândească la soarta PNL. Am ajuns ciuca miştourilor
16 August 2021 - Orban, atac la șeful statului: Inclusiv preşedintele Iohannis trebuie să se gândească la soarta PNL. Am ajuns ciuca miştourilor
Echipa lui Florin Cîţu îl acuză pe Orban că susține campania de linșaj împotriva premierului. “Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României”
17 August 2021 - Echipa lui Florin Cîţu îl acuză pe Orban că susține campania de linșaj împotriva premierului. “Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României”
Lupta cu „cuțitele pe masă” de la PNL versus pacea internă de la USRPLUS. Analist: „Elita partidului n-a văzut niciodată în Orban vreun lider salvator”
31 August 2021 - Lupta cu „cuțitele pe masă” de la PNL versus pacea internă de la USRPLUS. Analist: „Elita partidului n-a văzut niciodată în Orban vreun lider salvator”
  1. Turiști români, cazați la cinci stele și all inclusive, nevoiți să mânânce în oraș: „Egiptenii sunt needucați”
  2. Românii își caută parteneri de drum spre Grecia. "Sunt niște băieți care repară aceeași mașină în aceeași curbă, de vreo 10 ani"
  3. O cunoscută prezentatoare tv din România, acuzată că a venit beată la emisiune: "Stare vizibilă de incoerență, gesticulări excesive, glume deplasate" VIDEO
  4. Paradox pe piața muncii: șoferii de TIR sunt plătiți regește, dar sunt tot mai greu de găsit. „Multe persoane „dezertează” fără un minim preaviz”
  5. Apelul la „chibzuință” al unui român din diaspora care vrea să se mute la sat, în România: „Poate cineva s-o simți și mai taie din lăcomie”
  6. Lista telefoanelor care emit cel mai ridicat nivel de radiații: "Mai bine să fii precaut decât să regreți"
  7. Blocată în aeroport, Monica Tatoiu a desființat Taromul: ”Nu trebuie să investești în pipițele de la marketing și amantele nu știu cui”
  8. Șocul unui român după ce a fost cazat într-o cameră minusculă: "Dacă aveți impresia c-a fost ieftin hotelul și de-aia, nu, n-a fost"
  9. "Ce să-i facem, să-l castrăm?" Reacția mamei Deliei Matache, după ce s-a întâmplat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol
  10. Când se vor termina grevele. Previziunile făcute de Carmen Harra: ”Să vă așteptați toamna asta”