Rezultatele 1 - 30 din 181

Articole despre "gelu duminica"

Un jurnalist a fost găsit mort la subsolul unui bloc din Focșani. A lucrat, în carieră, la mai multe publicații locale și centrale
28 August 2023 - Un jurnalist a fost găsit mort la subsolul unui bloc din Focșani. A lucrat, în carieră, la mai multe publicații locale și centrale
Prestația cântărețului Gheboasă la Untold a stârnit un val uriaș de controverse. „Dacă muzica lor nu ar avea un public consistent, s-ar reprofila” VIDEO
05 August 2023 - Prestația cântărețului Gheboasă la Untold a stârnit un val uriaș de controverse. „Dacă muzica lor nu ar avea un public consistent, s-ar reprofila” VIDEO
Femeia care a născut în fața spitalului este surdomută și de etnie rromă. „Dacă era fiica sau nevasta vreunui ștab avea spitalul la degetul mic”
31 Iulie 2023 - Femeia care a născut în fața spitalului este surdomută și de etnie rromă. „Dacă era fiica sau nevasta vreunui ștab avea spitalul la degetul mic”
Reacție vehementă după un concert la Untold. „Tânăra care și-a ucis prietena și a băgat-o într-un geamantan e fană Gheboasă?”
08 August 2023 - Reacție vehementă după un concert la Untold. „Tânăra care și-a ucis prietena și a băgat-o într-un geamantan e fană Gheboasă?”
România, statul cu cele mai mari venituri obținute din videochat. Țara noastră se clasează pe primul loc în lume
19 Iulie 2023 - România, statul cu cele mai mari venituri obținute din videochat. Țara noastră se clasează pe primul loc în lume
Dezastrul învățământului rural, în 15 puncte. Dirigintă: "Trei fete din clasă au renunțat la școală și au copii de aceeași vârstă cu al meu"
29 Iunie 2023 - Dezastrul învățământului rural, în 15 puncte. Dirigintă: "Trei fete din clasă au renunțat la școală și au copii de aceeași vârstă cu al meu"
Reacții în val pro și contra Soranei Cîrstea: "Nu înțeleg tona de lături aruncată în capul ei" / "A găsit și ea cine știe pe unde citatul ăla de doi bani"
05 Iulie 2023 - Reacții în val pro și contra Soranei Cîrstea: "Nu înțeleg tona de lături aruncată în capul ei" / "A găsit și ea cine știe pe unde citatul ăla de doi bani"
Cum arăta Alexandru, tânărul decedat după accidentul provocat de actrița Monica Odagiu FOTO
10 Aprilie 2023 - Cum arăta Alexandru, tânărul decedat după accidentul provocat de actrița Monica Odagiu FOTO
Prima reacție a actriței Monica Odagiu după accidentul soldat cu moartea unui bărbat de 35 de ani: ”Nu am mai avut ce să fac”
09 Aprilie 2023 - Prima reacție a actriței Monica Odagiu după accidentul soldat cu moartea unui bărbat de 35 de ani: ”Nu am mai avut ce să fac”
Sociolog care a cunoscut-o pe Ana Morodan: "O femeie cu sufletul praștie care poza în divă"
30 Martie 2023 - Sociolog care a cunoscut-o pe Ana Morodan: "O femeie cu sufletul praștie care poza în divă"
Cum putea actrița Monica Odagiu să evite accidentul mortal pe care l-a provocat în centrul Capitalei
12 Aprilie 2023 - Cum putea actrița Monica Odagiu să evite accidentul mortal pe care l-a provocat în centrul Capitalei
Accident provocat de "un bizon care făcea slalom printre mașini cu vreo 200 km la oră": "A dispărut în goana cu care a șicanat"
20 Martie 2023 - Accident provocat de "un bizon care făcea slalom printre mașini cu vreo 200 km la oră": "A dispărut în goana cu care a șicanat"
Gelu Duminică: ”Mizeria cu "eu nu sunt casier, vreau pe cineva să-mi scaneze produsele" pute a superioritate grețoasă”
06 Martie 2023 - Gelu Duminică: ”Mizeria cu "eu nu sunt casier, vreau pe cineva să-mi scaneze produsele" pute a superioritate grețoasă”
Pagina de Facebook a lui Mihai Șora este actualizată zilnic, însă pierde din urmăritori: "Acum am certitudinea că nu scrie domnia sa"
04 Martie 2023 - Pagina de Facebook a lui Mihai Șora este actualizată zilnic, însă pierde din urmăritori: "Acum am certitudinea că nu scrie domnia sa"
De ce ar trebui BOR să-și ceară scuze pentru robia romilor
02 Martie 2023 - De ce ar trebui BOR să-și ceară scuze pentru robia romilor
Gelu Duminică, revoltat de ipocrizia arătată de români la orice subiect public: ”Suntem autoritari, până la violență emoțională”
23 Ianuarie 2023 - Gelu Duminică, revoltat de ipocrizia arătată de români la orice subiect public: ”Suntem autoritari, până la violență emoțională”
Misoginismul ca politică de stat
08 Martie 2023 - Misoginismul ca politică de stat
Rata de angajare a tinerilor este foarte redusă în România. Care sunt cauzele
16 Noiembrie 2022 - Rata de angajare a tinerilor este foarte redusă în România. Care sunt cauzele
Absurditatea cursei aviatice anunțate de TAROM între București și Brașov: "Multe țări normale la cap au interzis zborurile pe distanțe scurte"
17 Noiembrie 2022 - Absurditatea cursei aviatice anunțate de TAROM între București și Brașov: "Multe țări normale la cap au interzis zborurile pe distanțe scurte"
Bucureștiul nu mai figurează în topul orașelor în care românii sunt mulțumiți să locuiască. Explicațiile unui specialist
29 Septembrie 2022 - Bucureștiul nu mai figurează în topul orașelor în care românii sunt mulțumiți să locuiască. Explicațiile unui specialist
Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
04 Octombrie 2022 - Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
Cum își apără colegii infractori preoții, profesorii, medicii sau politicienii. Singurul grup din România lăsat de izbeliște: "Tot nu vi se pare nimic aiurea?"
28 Septembrie 2022 - Cum își apără colegii infractori preoții, profesorii, medicii sau politicienii. Singurul grup din România lăsat de izbeliște: "Tot nu vi se pare nimic aiurea?"
Gelu Duminică despre Florin Salam: "Are clienți peste tot, și în zona de intelectuali și în cea de interlopi. Injectăm ura în numele superiorității noastre"
15 August 2022 - Gelu Duminică despre Florin Salam: "Are clienți peste tot, și în zona de intelectuali și în cea de interlopi. Injectăm ura în numele superiorității noastre"
Gelu Duminică, scandalizat de succesul lui Dani Mocanu: "Voi realizați ce umbre zac în noi de rezonăm la astfel de versuri?"
09 August 2022 - Gelu Duminică, scandalizat de succesul lui Dani Mocanu: "Voi realizați ce umbre zac în noi de rezonăm la astfel de versuri?"
Gelu Duminică, amintiri tulburătoare de la nunta verișoarei minore: "Urletul ăla de om distrus m-a făcut să plâng de milă"
05 August 2022 - Gelu Duminică, amintiri tulburătoare de la nunta verișoarei minore: "Urletul ăla de om distrus m-a făcut să plâng de milă"
Cum a ajuns justiția română egala staborului țigănesc. Sentința halucinantă prin care "tradiția" justifică violarea unei fete de 12 ani
08 Iulie 2022 - Cum a ajuns justiția română egala staborului țigănesc. Sentința halucinantă prin care "tradiția" justifică violarea unei fete de 12 ani
Cum au reușit traficanții de droguri să intre la Saga Festival. Sociolog: „Erau în colaborare cu autoritățile”
06 Iunie 2022 - Cum au reușit traficanții de droguri să intre la Saga Festival. Sociolog: „Erau în colaborare cu autoritățile”
Cum s-au agățat politicienii de succesul lui David Popovici. Analist: „Societatea are o foame după modele de succes”
24 Iunie 2022 - Cum s-au agățat politicienii de succesul lui David Popovici. Analist: „Societatea are o foame după modele de succes”
Cum a ajuns scandalul meciului de hochei să provoace tensiuni în coaliția de guvernare. Jigniri și cereri de demisie
11 Mai 2022 - Cum a ajuns scandalul meciului de hochei să provoace tensiuni în coaliția de guvernare. Jigniri și cereri de demisie
Ion Iliescu: „Este momentul să încetăm să căutăm vinovați“
13 Aprilie 2022 - Ion Iliescu: „Este momentul să încetăm să căutăm vinovați“
  1. Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o absolventă. "Majoritatea nu știu situația reală din spate, până e prea târziu"
  2. Corporatiștii români, exasperați de indieni la locul de muncă. "Una, două, salut băieți, puteți verifica?"/ "Am ajuns să vorbesc și eu o engleză stricată"
  3. Când vom folosi în România moneda euro
  4. E oficial: Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României. Județele vizate
  5. Leonard Doroftei s-a întors în țară după cinci ani: "Aveam nevoie de un șoc"
  6. Care sunt cele mai ieftine mașini la întreținere. "1.500 lei în 6 ani, de când o avem noi. Mai bine de atât nu cred că se poate"
  7. Singurul oraș din România care a reintrodus tramvaiul, după Revoluție. În proiectul de 80 de milioane de euro, de la UE, s-au modernizat zone întregi
  8. Ce putea face Guvernul în loc să crească taxele pentru angajați și firme
  9. Cel mai avansat avion de luptă de pe planetă a traversat pentru prima dată Atlanticul. România vrea 32 de astfel de aeronave. Cât costă și unde a aterizat
  10. Cum pot fi învinse mafia pădurilor și mafia gunoaielor