Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.152 secunde)

Articole despre "germania"

Mii de persoane au protestat în Germania împotriva mişcării anti-vaccinare VIDEO

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 08:00
Mii de persoane au protestat în Germania împotriva mişcării anti-vaccinare VIDEO
Mii de persoane din toată Germania s-au adunat sâmbătă, 15 ianuarie, pentru a protesta împotriva celor care neagă pandemia de COVID-19, transmite dpa.

La Hamburg, peste 1.000 de persoane au participat la o demonstraţie împotriva celor care susţin teoriile conspiraţiei, desfăşurată sub bannerul "solidaritate şi iluminism în loc de ideologii ale conspiraţiei".

Mitingul a fost planificat iniţial ca o contra-demonstraţie la un protest al activiştilor anti-vaccinare la care erau aşteptaţi să participe până la 15.000 de persoane.

Evenimentul anti-vaccinare a fost interzis joi de poliţie, care a invocat pericolul de infectare pe măsură ce varianta Omicron se răspândeşte la nivel naţional, dar mii de persoane care se opun măsurilor de combatere a COVID-19 s-au adunat totuşi în faţa muzeului Hamburger Kunsthalle.

Poliţia a estimat o participare de aproximativ 3.000 de participanţi. Cei mai mulţi dintre ei nu purtau mască şi au izbucnit încăierări.

O instanţă administrativă a respins un recurs al organizatorilor care cerea anularea interdicţiei.Alte demonstraţii erau planificate la Hamburg pe parcursul zilei, unele de către oponenţi ai politicilor sanitare ale guvernului.

La Freiburg, în landul Baden-Wuerttemberg, aproximativ 2.500 de persoane s-au adunat pentru a protesta împotriva ideologiilor conspiraţioniste şi a minimalizării importanţei pandemiei de coronavirus, potrivit poliţiei.

De...

Germania ia în calcul închiderea Telegram. Ministru: „Nu excludem acest lucru”

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 09:40
Germania ia în calcul închiderea Telegram. Ministru: „Nu excludem acest lucru”
Germania ar putea închide Telegram, dacă serviciul de mesagerie popular printre grupurile de extremă-dreapta şi oamenii care se opun restricţiilor legate de pandemia de Covid-19 continuă să încalce legislaţia germană, a declarat ministrul de Interne Nancy Faeser, în observaţii publicate miercuri, transmite Reuters.

”Nu putem exclude acest lucru”, a spus Faeser pentru săptămânalul Die Zeit.

O blocare a platformei de socializare ar fi gravă şi în mod clar o ultimă soluţie, a spus Faeser, adăugând că ”mai întâi ar trebui epuizate toate celelalte opţiuni”.

Aceasta a mai declarat că Germania discută cu partenerii săi din Uniunea Europeană cum să reglementeze platforma Telegram.

Stațiunile bulgare de la Marea Neagră, refugii pentru antivacciniștii din Germania

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 06:17
Stațiunile bulgare de la Marea Neagră, refugii pentru antivacciniștii din Germania
Mai multe orașe de pe țărmul bulgăresc al Mării Negre au ajuns refugii pentru germanii și austriecii corona-sceptici, care cred că măsurile antiepidemice luate de guvernele din țările lor de baștină se apropie de dictatură.

Au ajuns aici ca să rămână definitiv. Mașinile lor cu numere din zona coastei Mării Nordului, Berlin și Bavaria sunt parcate în fața Château Aheloi, de pe coasta bulgară a Mării Negre. Complexul de apartamente din oraș este considerat un bastion de nemți corona-sceptici și așa-numiți "Querdenker", adepți antiguvernamentali ai teoriei conspirației, care au declarat război oricăror măsuri antiepidemice.

Un gardian păzește complexul, care are o mare poartă de fier la intrare. Cei care spun că sunt interesați să se mute aici sunt conduși la Dirk Gelbrecht, un bărbat din Germania, care a înființat în ianuarie anul trecut un grup pe Telegram numit „emigranți germani în Bulgaria”. Acum, la un an distanță, grupul său are peste 2.500 de membri.

Printre cei care s-au mutat în Château, Gelbrecht este vocea autorității. Bărbatul și-a exprimat clar disprețul față de jurnaliștii Der Spiegel, care au ajuns în complex. „Pentru voi, noi toți suntem niște nebuni cu pălării de staniol. Vreți să ne împingeți într-un colț, cu fața la perete”, a spus Gelbrecht.

Întrebat dacă este adevărat că germanii și austriecii ajung aici într-o încercare de a scăpa de restricțiile...

Pentru unii mumă: UE, energia și cearta nucleară franco-germană

Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 13:00
Pentru unii mumă: UE, energia și cearta nucleară franco-germană
În buza anului nou, Comisia Europeană a vexat Germania, anunțându-și planul de a conferi eticheta verde energiei nucleare, o declarație de sustenabilitate vrută neapărat de Franța, dar respinsă de ecologiștii germani.

Decizia Comisiei n-a survenit probabil, întâmplător, ”noaptea, ca hoții”, după cum o critică nu puțini militanți ecologiști. Căci e o hotărâre extrem de sensibilă, cu potențialul de a gripa relațiile franco-germane și de a adânci diviziunile europene.

Declarația de eligibilitate ecologică a investițiilor în energia produsă de centralele nucleare, o energie curată din punctul de vedere al emisiei de bioxid de carbon, dar ”câh” din unghiul verzilor și al militanților stângii care se tem de atomi și de prezumtiva lipsă a unei soluții pentru stocarea durabilă a deșeurilor radioactive a supărat rău Germania. Și Austria. Și alte trei țări mici.

Contradicții între interese economice, ecologice și politice

În schimb, a încântat Franța și majoritatea statelor europene. Acestea înțeleg că, fără să recurgă la reactoare atomice, n-au cum să rezolve concomitent și foamea lor de energie care să nu se scumpească debordant și să le afecteze grav economia, pe de o parte, și problema satisfacerii imperativului ecologic al protejării climei prin reducerile de emisii de bioxid de carbon, pe de alta.

Dar una e politica, alta ideologia. Sau democrația.

Conflictul e mai vechi și, la...

Noi amenințări la adresa Germaniei, după restricţiile impuse canalului de ştiri Russia Today: „Sunt atât de mulţi jurnalişti germani în Rusia”

Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 14:16
Noi amenințări la adresa Germaniei, după restricţiile impuse canalului de ştiri Russia Today: „Sunt atât de mulţi jurnalişti germani în Rusia”
Ambasadorul Rusiei la Berlin, Serghei Neceaev, a promis că Moscova va răspunde la anunţul privind restricţiile asupra canalului de ştiri Russia Today în limba germană (RT DE), transmite duminică dpa.

''Va exista cu siguranţă o reacţie dinspre partea rusă. Nu sunt Oracolul din Delphi, dar există diferite posibilităţi. Sunt atât de mulţi jurnalişti germani în Rusia'', a spus diplomatul rus.

Toţi aceşti jurnalişti se simt confortabil în peisajul media din Rusia, a adăugat el. ''Şi nu dorim niciun conflict. Vrem doar ca staţia noastră din Germania să aibă aceleaşi drepturi şi oportunităţi şi să poată lucra în pace'', a precizat Neceaev.

Germania a suspendat în 22 decembrie difuzarea prin satelit a canalului de ştiri Russia Today în limba germană, în absenţa unei licenţe valide.

Postul Russia Today are sediul la Moscova şi dispune de o licenţă sârbă pentru transmisia prin cablu şi prin satelit, licenţă care, potrivit RT, îi permite să fie difuzat în Germania conform legislaţiei europene.

Berlinul consideră însă că licenţa sârbă este insuficientă întrucât RT DE ''este în limba germană şi se adresează pieţei germane''.

RT, considerat un instrument de propagandă al Kremlinului în străinătate, începuse să emită în limba germană la data de 16 decembrie. În aceeaşi zi, Youtube a suspendat contul în germană al Russia Today pentru încălcări ale condiţiilor sale de utilizare,...

Focurile de artificii au făcut victime în Germania și Austria. Doi tineri au murit iar mai multe persoane au fost rănite

Sambata, 01 Ianuarie 2022, ora 16:18
Focurile de artificii au făcut victime în Germania și Austria. Doi tineri au murit iar mai multe persoane au fost rănite
Artificiile au ucis doi bărbați în ajunul Anului Nou, unul în Germania și celălalt în Austria, a transmis sâmbătă, 1 ianuarie, presa locală.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit în Hennef, lângă orașul Bonn, din vestul Germaniei. Un alt bărbat de 39 de ani a fost grav rănit în același incident și transportat la spital, conform abcnews.com.

În Austria, un tânăr de 23 de ani a murit la sud-vest de Viena, iar alte trei persoane au fost rănite.

Alte câteva persoane au fost rănite în alte accidente care au implicat artificii în orașele germane Leipzig și Hamburg, a informat agenția de presă germană dpa.

Vânzarea de artificii pentru uz personal a fost interzisă în Germania anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Unii germani au cumpărat artificii ilegale sau și-au construit propriile lor, crescând riscul accidentelor.

Cinci milioane de doze de vaccin Pfizer, nefolosite în România, trimise în Germania

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 08:59
Cinci milioane de doze de vaccin Pfizer, nefolosite în România, trimise în Germania
Germania a achiziţionat de la România 5 milioane de doze de vaccin Pfizer/BioNTech împotriva coronavirusului pentru a accelera campania de administrare a dozei booster, a anunţat Ministerul federal al Sănătăţii marţi seara, informează dpa.


România primise aceste doze prin schema de achiziţie comună de vaccinuri a Uniunii Europene, dar urmau să rămână neutilizate.

Ele vor fi disponibile în Germania din săptămâna care începe la 24 ianuarie.

Germania estimează că, per total, aproximativ 32 milioane de doze de vaccin - 12 milioane produse de Pfizer/BioNTech şi 20 milioane de Moderna - vor fi disponibile în următoarele trei săptămâni, începând din 17 ianuarie.

Aceasta va face ca, în următoarele trei săptămâni, primirea unei doze booster să fie accesibilă oricui va dori, a subliniat Ministerul Sănătăţii de la Berlin.

SUA și Germania se unesc împotriva lui Putin: Întorsătură privind conducta Nord Stream 2 a Rusiei VIDEO

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 00:30
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
SUA și Germania se unesc împotriva lui Putin: Întorsătură privind conducta Nord Stream 2 a Rusiei VIDEO
La întâlnirea de ieri, 5 ianuarie 2022, de la Washington dintre Antony Blinken, Secretarul de Stat al SUA și Annalena Baerbock, ministrul de Externe al Germania, cei doi diplomați au declarat la unison că, conducta de gaze Nord Stream 2 a Rusiei ”nu va fi folosită de Moscova ca o armă împotriva Europei”, ci din contră ea va fi ”o pârghie pentru bătrânul continent contra Kremlinului”.

În privința crizei legată de Ucraina, Blinken a afirmat că ”dacă totuși Rusia alege să escaladeze situația, noi vom răspunde rapid. Statele Unite, Germania și aliații și partenerii noștri, inclusiv NATO și UE, G7, au fost foarte clari că Rusia se va confrunta cu consecințe grave la o agresiune reînnoită împotriva Ucrainei”, conform site-ului oficial al guvernului american.

Trebuie subliniat faptul că Statele Unite și Germania au convenit în declarația comună din iulie 2021, ”să lucreze împreună pentru a sprijini securitatea energetică a Ucrainei și pentru a împiedica Rusia să folosească energia ca pe o armă”.

Acum, Blinken și Baerbock au reafirmat acest angajament în cadrul întâlnirii de la Washington. ”Am discutat și despre statutul conductei Nord Stream 2, căruia SUA i s-au opus atât de mult.

Aceasta nu are gaze care circulă prin ea, în prezent. Și dacă Rusia își reînnoiește agresiunea față de Ucraina, cu siguranță va fi dificil să vadă gaze circulând prin ea în viitor.

Statele Unite...

Gazoductul Nord Stream 2 intră din nou în atenția Senatului american. Diplomații germani fac lobby la Washington pentru a evita sancțiunile

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 12:22
Gazoductul Nord Stream 2 intră din nou în atenția Senatului american. Diplomații germani fac lobby la Washington pentru a evita sancțiunile
Săptămâna viitoare la Washington ar putea avea deja loc votul asupra unei propuneri a senatorului republican Ted Cruz, care cere reimpunerea de sancțiuni împotriva firmelor care contribuie la proiectul gazoductului Nord Stream 2. Gazoductul leagă Rusia direct de Germania, prin Marea Baltică, ocolind Ucraina care pierde astfel venituri importante din taxele pe tranzitul gazului rusesc.


Încă înainte de Crăciun, relatează Politico.eu, senatorul Ted Cruz a încheiat un acord cu democrații ca acești să sprijine sancțiunile. În schimb, republicanii ar putea debloca numirea unui număr de noi ambasadori ai administrației Biden.

Votul de săptămâna viitoare i-ar putea pune pe mulți democrați într-o situație dificilă, relatează Politico. Anul trecut, au criticat decizia președintelui Biden de a renunța la sancțiunile impuse de fosta administrație Trump, pe motiv că oricum gazoductul este terminat – motiv pentru care cu greu s-ar putea opune acum inițiativei lui Cruz.

Din acest motiv, Bob Menendez, președintele democrat al Comisiei pentru Relații Externe a Senatului, propune un proiect alternativ de lege care prevede impunerea de sancțiuni aspre împotriva Moscovei, inclusiv sancțiuni legate de Nord Stream 2, dar numai după o invazie a Ucrainei. O soluție de compromis care le-ar permite democraților să voteze împotriva proiectului de lege Cruz.

Între timp, mai relatează Politico, diplomații germani fac lobby la Washington...

Germania oprește exporturile de arme către Kazahstan. Licențele de livrări valorau circa 2,2 milioane de euro

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 10:19
Germania oprește exporturile de arme către Kazahstan. Licențele de livrări valorau circa 2,2 milioane de euro
Germania a oprit exporturile de arme către Kazahstan din cauza tulburărilor din această ţară, informează DPA sâmbătă.


Anul trecut, au fost acordate 25 de licenţe pentru livrări de arme către Kazahstan, în valoare totală de aproximativ 2,2 milioane de euro. Aceasta este o valoare relativ scăzută, dar s-a considerat necesară oprirea exporturilor, având în vedere situaţia actuală.

Zeci de persoane au murit, iar clădiri publice au fost jefuite şi incendiate, în special la Almatî, cel mai mare oraş şi centru economic din Kazahstan, în cele mai grave violenţe pe care le-a cunoscut fosta republică sovietică în cei 30 de ani de independenţă.

Cel mai mare val de proteste din ultimii ani a fost declanşat de indignarea faţă de creşterea semnificativă a preţurilor la carburanţi la staţiile de benzină din fosta republică sovietică, bogată în petrol şi gaze naturale, cu peste 18 milioane de locuitori. Acestea s-au transformat în proteste antiguvernamentale.

În replică, preşedintele Kasîm-Jomart Tokaev a demis guvernul înainte ca armata să intervină în oraşul Almatî, miercuri târziu.

La invitaţia lui Tokaev, o alianţă militară condusă de Rusia a fost desfăşurată în ţară într-un moment de mare tensiune în relaţiile Est-Vest: Rusia şi Statele Unite se pregătesc pentru discuţii săptămâna viitoare privind criza din Ucraina.

În contextul protestelor, autorităţile l-au reţinut pe fostul şef...

Pățania unor români beți-criță, pe o autostradă din Germania. Au rămas fără benzină și au confundat testul pentru alcoolemie cu vaccinul

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 08:14
Pățania unor români beți-criță, pe o autostradă din Germania. Au rămas fără benzină și au confundat testul pentru alcoolemie cu vaccinul
Doi români, rămași fără benzină la mașină pe o autostradă din Germania, au început să împingă autoturismul. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că românii sunt rupți de beți, iar în momentul în care un echipaj medical a venit să le verifice alcoolemia, cei doi s-au speriat că o să fie vaccinați, arată Libertatea, care citează site-ul de știri Neumarkt Aktuell.

Potrivit sursei citate, cei doi români au fost surprinși pe A3, între nodurile rutiere Neutraubling și Regensburg-Ost. Au fost observați pe 1 ianuarie, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care i-a privit pe cei doi bărbați împingându-și mașina pe autostradă. Patrula de poliție sesizată a constatat că ambele persoane erau alcoolizate puternic, în jur de 2,5 la mie fiecare.

Întrucât inițial s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi fost la volan, amândurora li s-a prelevat câte o probă de sânge. Amândoi erau atât de beți, încât au presupus că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina împotriva COVID.

În cele din urmă, cei doi români, care nu aveau nici permis, au fost convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal, românii fiind cercetați în stare de libertate.

Germania a suspendat difuzarea postului rus de știri Russia Today. Moscova amenință cu represalii

Joi, 23 Decembrie 2021, ora 14:56
Comenteaza acest articol | 20 comentarii
Germania a suspendat difuzarea postului rus de știri Russia Today. Moscova amenință cu represalii
Germania a suspendat difuzarea prin satelit a postului rus de ştiri Russia Today în limba germană RT DE, care nu deţine o licenţă validă, şi a iritat Rusia, care a ameninţat cu represalii, relatează AFP.

La 15 zile de la instalarea la putere a Guvernului lui Olaf Scholz, contencioasele între Rusia şi Germania se acumulează - între altele expluzări reciproce de diplomaţi în legătură cu un asasinat judecat la Berlin, avertismente lansate de Vladimir Putin cu privire la situaţia din Ucraina, o fermitate germană pe frontul gazoductului controversat Nord Stream 2.

Autoritatea presei din Berlin-Brandenburg (Mabb) a obţinut miercuri oprirea difuzării prin satelit a RT în germană, după ce a protestat pe lângă operatorul european de satelit Eutelsat.

”Nicio autorizaţie de rediodifuzune nu a fost cerută la şi nici acordată de către Mabb” acestui program, a justificat autoritatea germană de reglementare.

RT DE a replicat că acest blocaj este ”ilegal” şi rezultatul presiunilor politice exercitate de către Berlin.

Postul are sediul la Moscova şi dispune de o licenţă sârbă de transmisie prin cablu şi satelit, ceea ce, consideră RT, îi permite să fie difuzată în Germania, conform dreptului european.

Autoritatea germană de reglementare consideră însă că licenţa sârbă este insuficientă, deoarece RT DE ”este în germană şi ţinteşte piaţa germană”.

Eutelsat a confrmat AFP că a întrerupt miercuri...

Germania închide trei reactoare nucleare în plină criză energetică în Europa. Urmează alte trei până la finalul anului 2022

Vineri, 31 Decembrie 2021, ora 09:33
Comenteaza acest articol | 12 comentarii
Germania închide trei reactoare nucleare în plină criză energetică în Europa. Urmează alte trei până la finalul anului 2022
Jumătate din capacităţile nucleare ale Germaniei vor fi scoase din funcţiune vineri, 31 decembrie.

Măsura este luată într-un moment în care Europa se confruntă cu cea mai gravă criză energetică din istoria sa și se întâmplă la un deceniu după decizia istorică a fostului cancelar Angela Merkel de abandonare a energiei atomice, potrivit AFP.

Închiderea a trei din cele şase reactoare nucleare care mai funcţionează în Germania are loc în mijlocul unei grave crize energetice europene, ca urmare a tensiunilor politice dintre Rusia, principalul furnizor de gaze naturale al Europei, şi clienţii săi.

Concret, trei unităţi situate în apropiere de oraşele germane Brokdorf (nord), Grohnde (centru) şi Gundremmingen (sud) vor înceta să mai funcţioneze la trecerea în anul 2022. Cele trei reactoare au împreună o putere instalată de aproximativ patru Gigavaţi oră, echivalentul a 1.000 de turbine eoliene.

La finele anului 2022 are urma să fie oprite şi restul de trei reactoare nucleare din Germania, amplasate la Neckarwestheim (sud), Isar 2 (sud) şi Emsland (nord), ceea ce va însemna de asemenea eliminarea din reţea a unor capacităţi de aproximativ patru Gigavaţi oră.

Catastrofa nucleară de la Fukushima din 2011 a convins-o în câteva zile pe Angela Merkel să demareze procesul de renunţare la energia nucleară în Germania.

În pofida renunţării la o sursă de energie care este responsabilă pentru aproximativ 11% din...

Ce semnifică vizitele făcute în Franța și Polonia de noua conducere a Germaniei. Proiectul "Europa autonomă strategic" ANALIZĂ

Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 22:02
Ce semnifică vizitele făcute în Franța și Polonia de noua conducere a Germaniei. Proiectul "Europa autonomă strategic" ANALIZĂ
Noul ministru de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, s-a aflat, astăzi în Polonia, iar noul cancelarul Scholz urmează să vină și el la Varșovia, duminică, după ce astăzi se află la Paris.

Ce ne spune această ordine despre politica externă și de securitate a noului guvern de centru-stânga de la Berlin? Că Germania conferă o importanță axială legăturilor ei cu Franța și cu Polonia.În cea de-a treia sa zi de mandat, Scholz vizitează cel mai important partner european al Germaniei, ţara vecină Franţa.

Dar Olaf Scholz nu păşeşte pentru prima dată în Palatul Élysée. El a fost acolo nu demult în calitate de vicecancelar şi ministru de Finanţe în cabinetul Merkel, pentru a discuta cu omologul său francez Bruno Le Maire. Cei doi au sprijinit apariţia fondului de reconstrucţie a UE în contextul pandemiei de coronavirus. "La noi Scholz este considerat mai ales un reprezentant al continuităţii şi previzibilităţii", a declarat Christophe Arend, deputat al partidului de guvernământ (LREM), citat de DW.

În Franţa programul noului guvern german este citit cu satisfacţie

Şi în privinţa agendei politice a lui Scholz există bunăvoinţă în Franţa. "Cred că la Paris acordul de coaliţie german a fost citit cu mare bucurie, mai ales secţiunile privind politica europeană, externă şi de securitate", a declarat pentru DW Ronja Kempin, expertă în probleme ce ţin de Franţa a postului de televiziune SWR. Mai ales...

Baerbock, Germania și noua ei politică externă

Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 10:34
Baerbock, Germania și noua ei politică externă
Ce politică externă va face noul guvern german al lui Olaf Scholz? Multe depind de noua șefă a diplomației berlineze, Baerbock. Care a ratat cancelaria, dar nu pierde timpul cu vizitele ei externe la Paris și Varșovia.

Noua șefă a diplomației germane s-a răzgândit. Ecologista Annalena Baerbock a preferat Parisul Bruxelles-ului, ca adresă a celei dintâi vizite externe pe care o efectuează ca ministru de externe al Germaniei federale.

Ce ne spune această ordine despre politica externă și de securitate a noului guvern de centru-stânga de la Berlin? Ceva ce pare multora liniștitor, întrucât semnalizează continuitate. În speță, că Germania (până acum primus inter pares în UE) conferă o importanță axială legăturilor ei cu Franța și cu Polonia. Pe care tânăra Baerbock o va vizita după plecarea de la Bruxelles.

Germania și Europa
Unde a ajuns imediat după ce a părăsit Hexagonul și pe omologul ei francez, Jean-Yves Le Drian, un bărbat "alb", "bătrân", "creștin" și "heterosexual", care nu poate fi preferatul șef al diplomației din unghiul multor tineri colegi de partid ai Annalenei Baerbock, simpatizanți ai stângii șic germane și globale.

Totuși, Europa și nu ideologia va monopoliza partea leului din atenția viitoarei politici externe germane. Una ce riscă să nu fie tocmai lipsită de contradicții, date fiind agendele diplomatice sensibil diferite (inclusiv față de Rusia și China) ale celor trei partide...
  1. Un astronom american face o descoperire neobișnuită: Pământul există într-o super bulă gigantică VIDEO
  2. Descoperire uluitoare a astronomilor: Planeta cu o formă ciudată, non-sferică VIDEO
  3. Un astronom american face dezvăluiri: NASA caută extratereștri VIDEO
  4. Un astrofizician britanic surprinde: ”Extratereștrii sunt mai avansați decât pământenii” VIDEO
  5. Fenomen neobișnuit în Extremul Orient: Nave fantomă apărute pe coasta Rusiei FOTO VIDEO
  6. Erupțiile solare pot afecta grav viața pe Pământ: Catastrofă la nivel mondial VIDEO
  7. Un satelit rusesc de 20 de tone urmează să lovească Pământul. Unde se va prăbuși LIVE VIDEO
  8. Fenomenul neobișnuit despre care lumea nu știe: Pământul își pierde din atmosferă VIDEO
  9. Secretul alinierii Marii Piramide de la Giza, descifrat: De mii de ani nu s-a știut VIDEO
  10. Descoperire neașteptată în adâncurile întunecate din Antarctica: ”Este o surpriză totală, unică” VIDEO