Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.089 secunde)

Articole despre "insula"

Cele mai apreciate destinaţii de vacanţă în natură. Top 10 insule europene hipnotizante pe care le poţi vizita în următoarea călătorie

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 23:45
Cele mai apreciate destinaţii de vacanţă în natură. Top 10 insule europene hipnotizante pe care le poţi vizita în următoarea călătorie
Ţi-ai fi dorit ca în timpul vacanţei de vară să te fi bucurat mai mult de natură si tare ai vrea ca în următoarea călătorie să îţi satisfaci această dorinţă. Iar cu această ocazie, să reuşeşti să te relaxezi mai mult.

Potrivit specialiștilor în turism, dacă ai chef de o vacanță în natură, în care să te odihnești și să te bucuri de peisaje divine, dar în care să ai și locuri interesante de explorat, insulele reprezintă alegerile ideale.

Nici măcar nu trebuie să părăsești continentul, deoarece există o mulțime de insule europene de vizitat pe toată durata anului, conform unei analize realizată de vola.ro, prin care s-a evidențiat un clasament de 10 astfel de locuri minunate.

PORTUGALIA

1. Madeira

Portugalia este faimoasă pentru destinații ca Porto, Lisabona, Sintra sau regiunea ei sudică, Algarve. Deși toate acestea sunt absolut superbe și merită cel puțin o vizită, țara ascunde și comori insulare, precum Madeira.

Madeira se află la vest de Maroc, are capitala în Funchal și este foarte accesibilă – poți rezerva bilete de avion operate de companii low-cost. Odată ce vei ajunge acolo, vei descoperi un tărâm abundent, cu peisaje naturale incredibile și o mulțime de locuri de străbătut.

Nu rata Cabo Girao, o platformă cu podea transparentă prin care poți vedea oceanul. Apoi, închiriază o mașină și bucură-te de drumurile panoramice inedite.

2. Insulele Azore

Tot de...

Misterioasele statui de pe Insula Paştelui, deteriorate de un incendiu

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 23:15
Misterioasele statui de pe Insula Paştelui, deteriorate de un incendiu
Un incendiu a deteriorat statuile de pe Insula Paștelui, iar o parte dintre ele nu mai pot fi recuperate după carbonizare. Un număr nespecificat de statui sculptate în piatră au fost afectate de incendiu, a declarat subsecretarul pentru patrimoniul cultural al statului Chile. Insula Paștelui are aproape 1.000 de megaliți, cunoscuți sub numele de moai. Au capete supradimensionate și în general aproximativ 4 m înălțime. Au fost sculptate de un trib polinezian acum mai bine de 500 de ani. Incendiul, care a izbucnit luni, a cuprins „aproape 60 de hectare”, a scris pe Twitter Carolina Perez Dattari, oficialul patrimoniului cultural.

Se spune că incendiul a fost provocat în mod deliberat și este centrat în jurul vulcanului Rano Raraku din Insula Paștelui - care este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO.
Insula Paștelui (Rapa Nui) este o insulă din sud-estul Oceanului Pacific, teritoriu special al statului Chile, anexat în 1888 și aflat la 3.200 de kilometri de statul sud-american. Insula găzduiește peste 1000 de statui de piatră, denumite Moai, sculptate de populația indigenă în urmă cu sute de ani. Aceste statui au făcut insula faimoasă și au transformată într-un sit de Patrimoniu Mondial UNESCO.

Insula Paștelui se bazează pe turism și a fost redeschis în urmă cu doar trei luni după închiderea sa în timpul pandemiei de Covid-19. Situl a fost acum închis din nou, în timp ce o echipă de conservare examinează...

De ce casele construite pe insulele din Grecia sunt colorate în albastru și alb

Marti, 23 August 2022, ora 13:12
De ce casele construite pe insulele din Grecia sunt colorate în albastru și alb
Destinații celebre din Grecia, cum ar fi Mykonos și Santorini, sunt ușor de identificat în fotografii, în parte datorită arhitecturii lor distincte.

Turiștilor le place să facă poze în fața caselor văruite în alb ale insulelor și cu accente și uși albastre.

De ce casele insulelor grecești sunt albastre și albe

Mulți oameni recunosc albastrul și albul drept culorile iconice ale Greciei. Sunt culorile steagului. Ele sunt, de asemenea, culorile mării strălucitoare și ale cerului, sinonime cu frumoasa Mediterană.

Cu toate acestea, pe insulele Ciclade, culorile distinctive de albastru și alb ale caselor nu se bazează pe simbolismul culorilor din Grecia. De fapt, au existat mai multe motive în spatele acestei caracteristici iconice a arhitecturii insulelor grecești. Acestea au fost în mare parte motive practice.

Răcirea caselor de pe insulă vara

Multe case de pe insule precum Mykonos, Paros și Naxos au fost inițial construite din piatră. Aceasta a fost o decizie practică, deoarece lemnul nu a fost ușor de găsit pe insulele stâncoase din Marea Egee.

Cu toate acestea, terenul stâncos este de o culoare mai închisă. Acest lucru a reprezentat o problemă în timpul verilor însorite grecești. Lumina soarelui care lovește casele ar fi absorbită de pietrele întunecate, făcând interiorul insuportabil de fierbinte.

Prin urmare, locuitorii au început să picteze pietrele în alb în efortul de a-și răci spațiile...

Două insule grecești au fost scoase la vânzare. ”Disponibile pentru hoteluri, restaurante, zonă turistică și pentru extracția petrolului”

Duminica, 21 August 2022, ora 11:27
Două insule grecești au fost scoase la vânzare. ”Disponibile pentru hoteluri, restaurante, zonă turistică și pentru extracția petrolului”
O femeie pretinde că este moștenitoarea a două insule, Arkonisos și Nera la sud de Kalymnos pentru turism și... „extracție de petrol”

Kalliopi Magli Mougrou scoate insula apropiată de Turcia, Akronisos (Karaada), la intrarea în portul Halicarnassus (Bodrum ), susținând că deține titluri de proprietate care o fac moștenitoarea legală a proprietății bunicului ei, care după 1923 se afla pe teritoriul Turciei. Akronisos, situat la aproximativ 9 km est de Kos, face parte din Riviera Turciei și este o destinație pentru bărci de agrement.

Femeia spun că preferă o companie americană.

„2 insule de vânzare în Marea Egee. 1) Insula Arkonisos - Turcia, în afara Bodrum vizavi de Kos (Dodecanezul, Grecia) 2) Insula Nera Greece, lângă Kalymnos (Dodecanezul, Grecia). Disponibil pentru hoteluri, restaurante, zonă turistică și pentru extracția petrolului . Am contracte, testamente, hărți topografice și hârtii din Turcia din 1922 de la bunicul meu care se află și în Mitropolia Kalymnos . Întâlnire pentru discuții la Kos, Dodecanez, Grecia cu avocatul meu”.

Cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru izvoarele sale termale

Insula a fost cunoscută din cele mai vechi timpuri ca un loc de vindecare datorită izvoarelor sale termale. Numele grecesc antic Arkonissis a fost păstrat și în anii bizantini.

Se spune că Cleopatra a VII-a a Egiptului s-a ascuns pe insulă pentru o perioadă de trei ani de Marc Antoniu înainte de...

Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"

Joi, 01 Septembrie 2022, ora 11:38
Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"
Anul acesta numărul românilor care au ales Grecia și au abandonat litoralul romanesc a crescut. În timp ce unii au bifat în premieră experianța, alții au revenit pe tărâmul elen ani la rând.

Sunt români care schimbă locul din Grecia în care merg, dornici să descopere zone noi, în timp ce unii preferă să revină unde le-a plăcut cel mai mult.

Insula Thassos este una dintre destinațiile populare. O româncă a fost curioasă să afle de ce românii revin ani la rând aici, după cum a întrbat pe Facebook:

"Pură curiozitate. Cu ce vă motivează insula Thassos de faceți ani sau zeci de ani concediile aici?", a scris românca pe Forum Thassos.

De ce nu se mai satură românii de Thassos

"Grecia are multe insule, dar Thassos este cea mai aproape de România! Este unul dintre motive!"

"Am fost doar o dată și asta pentru că lumea asta are așa de multe locuri frumoase ce merită descoperite încât mi-ar fi ciuda să mă întorc în același loc și să zic "nu" la toate experiențele ce le-aș fi putut avea în altă parte. În Thassos eram gata să mă mut pt că fiului meu alergic i-a mers extraordinar de bine acolo, dar dacă ar fi să revin ar fi pentru:
*Plajă minunată și ascunsă aproape de kinira
*Alfas restaurant din skala Marion (pun la pachet cu plajă astpas)
*Apă frumoasă."

"Combinația munte mare e super! Multe locuri de vizitat. Plaje frumoase! Aici chiar ai ce să faci! Depinde de ce anume îți dorești de la...

Ucraina a recunoscut oficial insulele Kurile ca teritoriu ocupat de Rusia. Apelul către comunitatea internațională

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 19:11
Comenteaza acest articol | 30 comentarii
Ucraina a recunoscut oficial insulele Kurile ca teritoriu ocupat de Rusia. Apelul către comunitatea internațională
Vineri, 7 octombrie, parlamentul ucrainean a susținut un proiect de rezoluție privind un apel către comunitatea internațională privind proprietatea asupra Insulelor Kurile, recunoscute ca teritoriu ocupat de Rusia.

Decizia a fost susținută de 287 de parlamentari. Documentul notează că aceste teritorii fac parte integrantă din Japonia și se află în prezent sub ocupație rusă.

Kievul face apel la comunitatea internațională și îi cere să depună toate eforturile pentru a oficializa un tratat legal în care teritoriile nordice să fie atribuite Japoniei.

Apelul a fost trimis ONU, Parlamentului European și altor organizații și instituții internaționale importante.

Proiectul clarifică statutul insulelor Habomai și Shikotan din lanțul Kuril.

După cel de-al Doilea Război Mondial, o serie de insule ale lanțului Kuril au devenit parte a Uniunii Sovietice. În Rusia sunt de obicei numite Kurile de Sud, în Japonia - teritoriile nordice.

Tokyo consideră aceste teritorii ocupate de Rusia și caută întoarcerea lor sub jurisdicția sa.

În luna martie a acestui an, guvernul japonez a subliniat că Moscova a ocupat ilegal teritoriul japonez și a cerut Federației Ruse să retragă trupele ruse din Ucraina. Tokyo a subliniat că ocupația rusă a Kurilelor este contrară dreptului internațional, la fel ca și invazia pe scară largă a armatei ruse în Ucraina.

Cum îți alegi insula potrivită când mergi în Grecia. Zonele ideale pentru îndrăgostiți, familii, gurmanzi sau iubitorii de petreceri

Joi, 11 August 2022, ora 03:40
Cum îți alegi insula potrivită când mergi în Grecia. Zonele ideale pentru îndrăgostiți, familii, gurmanzi sau iubitorii de petreceri
Există aproximativ 6000 de insule și insulițe grecești în Marea Egee și Ionică de descoperit, iar cele care sunt locuite au fiecare un stil, ambianță, bucătărie, arhitectură, cultură și istorie unice.

Fiecare insulă grecească are propria ei frumusețe și alura neprețuite, dar dacă timpul de vacanță este limitat, merită să luați în considerare în prealabil care dintre ele se potrivesc cel mai bine nevoilor și viselor.

Îndrăgostiți

Când ești cu adevărat îndrăgostit, poți fi fericit împreună aproape oriunde, dar de ce să nu adaugi fundalul perfect care să se potrivească stilului tău de relație?

Dacă sunteți în căutarea genului de insulă sălbatică și liniștită, cu un sentiment de izolare între voi, mergeți la Limnos, Paxos și Anti-Paxos, Aghia Anna în Naxos, Amorgos, Folegandros, Kythira, sudul Cretei, Sifnos, Samothraki, Milos sau Ithaka.

Dacă, în schimb, preferați cine pline de farmec și shot-uri la bar pentru a petrece toată noaptea, mergeți la Santorini, Mykonos, Paros, Naxos, Skopelos și Sifnos.

Pasionații de gastronomie

Nu este nimic rău în a face din mâncare cea mai mare prioritate atunci când călătoriți.

Unele insule sunt cunoscute în special pentru bucătăria lor locală remarcabilă și vin. Tinos, Santorini, Creta, Sifnos, Naxos, Symi, Lesvos, Kefalonia, Limnos și Chios sunt locurile în care veți găsi arome locale unice datorită produselor lor faimoase de casă și...

Insulele Solomon interzic navelor militare americane să mai acosteze. Țara din Pacific a încheiat un acord de securitate cu China

Marti, 30 August 2022, ora 12:44
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
Insulele Solomon interzic navelor militare americane să mai acosteze. Țara din Pacific a încheiat un acord de securitate cu China
Guvernul Insulelor Solomon a informat Statele Unite că va impune un moratoriu privind intrarea în porturi a navelor militare, a anunţat marţi, 30 august, ambasada americană la Canberra printr-un comunicat preluat de Reuters.

Relaţiile dintre SUA şi Insulele Solomon sunt tensionate din mai, când ţara din Pacific a încheiat un acord de securitate cu China.

"În 29 august, Statele Unite au primit o notificare oficială din partea guvernului Insulelor Solomon privind un moratoriu asupra tuturor vizitelor navale, până la actualizarea procedurilor din protocol", a informat ambasada.

Premierul Insulelor Solomon, Manasseh Sogavare, dezminţise printr-un purtător de cuvânt informaţiile despre moratoriu, transmiţând agenţiei Reuters că va ţine un discurs pe această temă marţi după-amiază.

El va saluta nava-spital americană Mercy, care a sosit luni la Honiara într-o misiune de două săptămâni - înaintea moratoriului, potrivit ambasadei americane în Australia.

"Nava Mercy a Marinei Militare a SUA a primit aprobarea diplomatică înainte de implementarea moratoriului. Vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia", a precizat reprezentanţa diplomatică.

Săptămâna trecută, vasul Oliver Henry al Pazei de Coastă a SUA nu a putut face o escală de rutină în Insulele Solomon, deoarece guvernul acestei ţări nu a răspuns la solicitarea de aprovizionare cu carburant şi alimente. Nava se afla într-o misiune de patrulare...

Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO

Duminica, 07 August 2022, ora 04:46
Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO
Lefkada este o insulă greacă populară, cunoscută pentru plajele sale, în special pentru Porto Katsiki și Egremni. Cu toate acestea, în apropiere de Lefkada există o plajă pe care nu vrei să o ratezi și aceasta este Agios Nikolaos, o insulă uluitoare care constă dintr-o singură plajă.

Uimitoarea „insula Sikelianos” sau Agios Nikolaos este, în întregime, o singură plajă. Fâșia subțire și aurie se extinde în apele curate ale Mării Ionice, făcând din Agios Nikolaos o locație unică.

Insula prezintă o fâșie îngustă de nisip cu ape turcoaz care leapădă țărmurile de fiecare parte a plajei.

Singura structură pe care o veți găsi pe Agios Nikolaos este o capelă cu același nume. În fiecare prima duminică a lunii după 10 mai, biserica sărbătorește trecerea Sfintei Treimi a lui Agios Nikolaos din Lefkada în 1087.

Mulți oameni vin în Lefakada în fiecare an pentru a participa la diferite sporturi nautice. Nu ar fi un ocol grozav să vezi Agios Nikolaos și să te relaxezi la plajă?

Insula greacă Lefkada, care găzduiește plaje uimitoare

Situată în Marea Ionică, Lefkada este o insulă uimitoare chiar și după standardele grecești. Este legată de continent printr-un pod mic și este ușor accesibil cu mașina.

Cu localnici ospitalieri și multe activități de oferit, insula se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase peisaje naturale și unele dintre cele mai pitorești plaje din Grecia.

Lefkada,...

Imagini apocaliptice, după ce o insulă din Grecia a fost lovită de ploi torențiale. O persoană a murit și două sunt date dispărute VIDEO

Sambata, 15 Octombrie 2022, ora 16:35
Imagini apocaliptice, după ce o insulă din Grecia a fost lovită de ploi torențiale. O persoană a murit și două sunt date dispărute VIDEO
În urma unor puternice inundaţii, un bărbat a fost găsit mort în regiunea Heraklion, de pe insula elenă Creta, în timp ce alte două persoane au fost date dispărute, conform unui anunţ făcut sâmbătă, 15 octombrie, de pompierii eleni.


Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a rămas prins în automobilul său, în timp ce ploile torenţiale au început să lovească insula sudică a Greciei.

Conform pompierilor, o femeie, şi ea blocată în maşină, a scăpat cu răni uşoare, conform pompierilor care au mai precizat că este nevoie de intervenţia lor şi în cazul altor cel puţin 9 vehicule ce au fost luate de ape.

Subprefectul regiunii, Nikos Syrigonakis, a făcut apel la populaţie să-şi limiteze deplasările, explicând că "este o zi dificilă", mai notează AFP.

Nuntă subacvatică lângă o insulă din Grecia. Mirii și domnișoarele de onoare au făcut lecții de scufundare timp de 4 zile VIDEO

Marti, 30 August 2022, ora 14:25
Nuntă subacvatică lângă o insulă din Grecia. Mirii și domnișoarele de onoare au făcut lecții de scufundare timp de 4 zile VIDEO
O ceremonia de nuntă subacvatică a avut loc pentru prima dată la Alonissos, în Grecia, luni, 29 august.


Petros și Myrto au făcut schimb de jurăminte de iubire eternă și loialitate într-un mediu cu adevărat unic și original: sub apă, pe fundul mării în largul insulei Alonissos.

Prima nuntă subacvatică a avut loc în insula Sporade, luni, 29 august, la inițiativa municipalității.

La ceremonie au fost prezenți alături de cuplu și primarul din Alonissos, Petros Vafinis, domnișoarele de onoare, instructori de scufundări și un cameraman subacvatic. Decorul festiv în formă de inimă nu putea lipsi.

Mireasa a purtat o rochie albă, în timp ce mirele a fost îmbrăcat doar pe jumătate în ținută de gală. Ceilalți au purtat costumele specifice scufundărilor.

După ce și-au făcut jurămintele, Petros și Myrto și-au scos măștile pentru primul lor sărut ca proaspăt căsătoriți.

Un operator cu o cameră subacvatică a filmat întreaga ceremonie, care a fost transmisă în direct pe un ecran mare amplasat pe plajă pentru invitații la nuntă.

Petros din Edessa, nordul Greciei, și Myrto din Komotini, în nord-estul țării, precum și domnișoarele de onoare au luat lecții de scufundări timp de patru zile pe insulă înainte de ceremonie, a informat postul de stat ERT.

Primarul Vafinis a obținut cu mult timp în urmă o licență de scufundare pentru a realiza nunți sub apele turcoaz ale insulei.

Prezenți la...

Summit al Insulelor Pacificului în septembrie. Joe Biden îi va primi pe liderii țărilor din această parte a lumii la Casa Albă

Duminica, 07 August 2022, ora 08:13
Summit al Insulelor Pacificului în septembrie. Joe Biden îi va primi pe liderii țărilor din această parte a lumii la Casa Albă
Preşedintele american Joe Biden îi va primi pe liderii din Insulele Pacificului la Casa Albă în luna septembrie, a anunţat sâmbătă un oficial american, pe fondul unei ofensive de cultivare a relaţiilor cu statele din această parte a globului prin care SUA vizează contracararea influenţei tot mai mari a Chinei în regiune, transmite AFP.

Aflată în vizită în statul polinezian Tonga, adjuncta secretarului american de stat Wendy Sherman a declarat că liderii insulelor din Pacific vor fi invitaţi la Washington pentru o întâlnire şi o cină la sfârşitul lunii viitoare, menţionând acest moment drept o "oportunitate istorică" pentru dialog.

Această iniţiativă face parte dintr-un val de navete diplomatice americane ce vizează întărirea legăturilor în Pacific în faţa unei Chine care îşi afirmă clar prezenţa în regiune.

Washingtonul a anunţat în special deschiderea de noi misiuni diplomatice în regiune. Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a vizitat regiunea, iar vicepreşedinta Kamala Harris a ţinut recent un discurs la Forumul Insulelor Pacificului.

Tot sâmbătă, Wendy Sherman s-a deplasat în Insulele Solomon pentru a participa la o serie de evenimente dedicate aniversării a 80 de ani de la bătălia de la Guadalcanal din al doilea război mondial.

Insulele Solomon au semnat în aprilie un acord de securitate cu Beijingul care îngrijorează Statele Unite şi pe aliaţii săi. Detaliile acordului nu au fost făcute...

Șapte insule din Grecia considerate mai tari decât Santorini. Locul cel mai potrivit pentru îndrăgostiți în luna de miere

Marti, 26 Iulie 2022, ora 13:01
Șapte insule din Grecia considerate mai tari decât Santorini. Locul cel mai potrivit pentru îndrăgostiți în luna de miere
Grecia este plină de destinații pentru luna de miere, cu cele 6.000 de insule și insulițe împrăștiate în Mările Egee și Ionică.

Există destinații care sunt ideale pentru luna de miere, unde puteți alege să explorați istoria, să faceți plajă pe plaje frumoase sau să vă plimbați în liniștea satelor tradiționale.

Există multe opțiuni pentru noii căsătoriți din țara zeiței Afrodita și zeul iubirii Eros.

Desigur, Santorini este una dintre cele mai romantice destinații din lume care s-a format în urma unei erupții vulcanice masive cu mii de ani în urmă. Oferă un amestec unic de bogăție istorică, frumusețe naturală și arhitectură modernă pentru călători.

Frumusețea naturală rară a acestui loc îl face o destinație perfectă pentru luna de miere. Puteți explora plajele vulcanice și peisajele lunare, precum și să creați amintiri care vor dura toată viața.


Cele mai bune destinații pentru luna de miere din Grecia

Folegandros, o destinație pentru luna de miere în afara drumurilor bătute din Grecia

La doar o oră cu barca de mare viteză de populara insula Santorini, Folegandros este pentru cei care doresc să experimenteze o experiență greacă mai simplă și memorabilă.

„Adesea umbrit de vecina Santorini, Folegandros propune o evadare din agitația celor mai populare insule grecești”, potrivit unei recenzii recente de călătorie.

Străzile din Santorini sunt pline de admiratori, dar...

Un cutremur a zguduit Insula Lefkada: "Casa în care stăm s-a scuturat din toate încheieturile"

Marti, 30 August 2022, ora 14:00
Un cutremur a zguduit Insula Lefkada: "Casa în care stăm s-a scuturat din toate încheieturile"
Un cutremur cu magnitudinea de 4,3 pe Richter s-a produs marți dimineață, 30 august, în regiunea mării de lângă insula Lefkada, cu puțin înainte de ora 7.


Potrivit Institutului Geodinamic al Observatorului Național din Atena, epicentrul a fost situat în mare, la 8 km vest-sud-vest de satul Vassiliki din Lefkada.

Presa a relatat că seismul a zguduit întreaga insulă.

Deocamdată nu au fost raportați răniți sau pagube materiale.

Seismologul Gerasimos Papadopoulos a declarat presei că cutremurul nu este un motiv de îngrijorare. El a estimat că acesta a fost un cutremur principal, menționând că nu există activitate seismică puternică și pot urma replici mai mici.

Cutremurul a avut loc într-o zonă cu un potenţial seismic foarte important.

Român care a simțit cutremurul

Un român aflat în zonă a relatat experiența de marți dimineață, într-o postare pe Facebook.

"În dimineața asta, în Lefkada, a fost un cutremur zdravăn!

Interesant e că a durat o secundă, maxim două, dar casa în care stăm, s-a scuturat din toate încheieturile!

Pare-se că în insulele ionice e ceva destul de frecvent, petrecându-se cam o dată la câteva luni! Drept dovadă, nicio zarvă după, tălăngile caprelor din împrejurimi se aud în aceeași cadență…

Totuși, cutremurul e o experiență teribilă, ce activează în tine cele mai adânci și mai primitive resorturi de supraviețuire!"
  1. Ponturi de aur pentru a crește eficiența caloriferelor și a economisi bani: "Tehnica este deosebit de utilă dacă sunt poziționate direct sub o fereastră"
  2. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  3. Locul care a impresionat-o pe una dintre miliardarele lumii: „Am fost peste tot, dar n-am văzut așa ceva!”
  4. 7 milioane de români sunt obligaţi să îşi schimbe contorul: O parte din cost va fi plătită de ei. De la cât pornesc prețurile
  5. Frica i-a intrat în oase lui Putin: Ce face Rusia cu adevărat în Crimeea, dezvăluit de sateliți FOTO
  6. Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Germaniei de la Mondiale FOTO
  7. Cum a cerut șpagă o doctoriță de la pacienta pusă pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”
  8. Ucraina a anunțat numărul uriaș de militari care au murit în război. Diferență dramatică față de ceea ce s-a știut până acum
  9. Horoscop zilnic. Vineri, 2 decembrie. Zodia care va primi în sfârșit schimbarea pe care o dorește de mult timp
  10. Telecabina lui Adrian Sârbu de la Sinaia a fost vândută. Cine a cumpărat-o și pe câți bani: ”Negocierea a durat ani de zile” VIDEO