Rezultatele 1 - 15 din 1001 (0.124 secunde)

Articole despre "iohannis"

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Data nasterii: 13 iunie 1959Cariera: profesor de fizica, primar al Sibiului, presedinte PNL

Klaus Werner Iohannis este profesor de fizica, de origine germana, nascut in Romania. Din 21 decembrie 2014 indeplineste fuctia de presedinte al Romaniei.

 

El a fost ales sef al statului dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 16 noiembrie 2014,  de 54,43% din cetatenii romani care au votat, insemnand un numar total de 6.288.769 de...

Personalitati: Klaus Iohannis

Prințul Charles a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce a discutat șeful statului cu moştenitorul Coroanei Britanice VIDEO

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 16:58
Prințul Charles a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce a discutat șeful statului cu moştenitorul Coroanei Britanice VIDEO
Prințul Charles a fost primit miercuri, 25 mai, la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. Ulterior, moştenitorul Coroanei Britanice s-a întâlnit și cu premierul Nicolae Ciucă.

Preşedintele României a apreciat dedicarea şi implicarea Alteţei Sale Regale în promovarea biodiversităţii şi a mediului rural românesc, precum şi în activităţi caritabile în ţara noastră, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis felicitări Alteţei Sale Regale cu ocazia Jubileului de Platină al Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a şi a evocat excelentele relaţii bilaterale şi Parteneriatul Strategic româno-britanic. Preşedintele României a subliniat rolul de liant al relaţiei bilaterale pe care îl are comunitatea de români din Marea Britanie, bine integrată şi având o contribuţie pozitivă în sectoarele esenţiale ale economiei şi ale societăţii britanice.


În ceea ce priveşte situaţia gravă de securitate generată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, Preşedintele Klaus Iohannis l-a informat pe ASR Prinţul de Wales despre ajutorul acordat Ucrainei şi refugiaţilor ucraineni de către România, inclusiv privind coordonarea, prin hub-ul umanitar de la Suceava, a eforturilor de sprijin din partea mai multor state în beneficiul Ucrainei.

Preşedintele României a apreciat dedicarea şi implicarea Alteţei Sale Regale în promovarea biodiversităţii şi a mediului rural...

Radiocomunicațiile, bruiate în toate zonele unde își desfășoară activitățile deținuții. Klaus Iohannis a promulgat legea

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 06:11
Radiocomunicațiile, bruiate în toate zonele unde își desfășoară activitățile deținuții. Klaus Iohannis a promulgat legea
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi, 24 mai, legea care vizează utilizarea sistemelor destinate blocării şi întreruperii radiocomunicaţiilor în perimetrele unităţilor din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Actul normativ modifică şi completează Legea nr. 374/2013, în scopul extinderii aplicării actului normativ la nivelul tuturor unităţilor din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi la nivelul tuturor spaţiilor unde desfăşoară activităţi persoanele private de libertate.

Legea prevede crearea posibilităţii achiziţionării şi a altor servicii sau echipamente care să contribuie la diminuarea utilizării de către persoanele private de libertate a serviciilor de comunicaţii electronice furnizate prin intermediul undelor radio.

Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea PNL: "Timpul luptelor politice interne a trecut" VIDEO

Marti, 24 Mai 2022, ora 12:09
Comenteaza acest articol | 16 comentarii
Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea PNL: "Timpul luptelor politice interne a trecut" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, 24 mai, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că „timpul luptelor politice interne a trecut”, și a vorbit despre planurile electorale aferente anului 2024.

”Mă bucur să ne revedem în acest loc simbolic, în acest loc plin de istorie, în acest loc încărcat de semnificaţii nu numai pentru Partidul Naţional Liberal, ci şi pentru România. Mă bucur că am prilejul de a vă transmite câteva gânduri despre trecut, prezent şi viitor într-un moment aniversar, când Partidul Naţional Liberal împlineşte 147 de ani de la înfiinţare”, a spus preşedintele în discurs.

Klaus Iohannis a arătat: Mă bucură să ne revedem în acest loc simbolic, în acest loc plin de istorie, în acest loc încărcat de semnificaţii nu numai pentru Partidul Naţional Liberal, ci şi pentru România. Mă bucur că am prilejul de a vă transmite câteva gânduri despre trecut, prezent şi viitor într-un moment aniversar, când Partidul Naţional Liberal împlineşte 147 de ani de la înfiinţare”.

VIDEO Facebook / Administrația Prezidențială

Potrivit preşedintelui, ”destinul României moderne este strâns legat de destinul Partidului Naţional Liberal, de curajul şi înţelepciunea unor lideri vizionari, care au contribuit decisiv la reformarea societăţii româneşti”.

”Nu trebuie să uităm că România şi-a proclamat independenţa, în 1877, în timpul marii guvernări liberale, iar fundamentul...

Cine e noul sforar al PNL. Un singur lider mai mârâie la deciziile lui Iohannis

Marti, 05 Aprilie 2022, ora 18:30
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
Cine e noul sforar al PNL. Un singur lider mai mârâie la deciziile lui Iohannis
Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu este principalul sforar al partidului, susțin surse liberale pentru Ziare.com.

Dumitrescu controlează toate filialele din sudul țării și are o influență foarte mare în partid, fiind în competiție cu baronii PNL din Transilvania. Spre exemplu, Iulian Dumitrescu l-a convins pe Klaus Iohannis să se dezică de Cîțu, apoi a strâns semnături de la liderii de filiale pentru a-l forța pe liderul ”echipei câștigătoare” să demisioneze din fruntea partidului. Iulian Dumitrescu vizează funcția de secretar general al PNL, însă are concurență puternică: Lucian Bode, alt favorit al președintelui Iohannis.

Înainte de congresul din toamna anului trecut, Iulian Dumitrescu a jucat la două capete: a fost lângă Ludovic Orban o bună perioadă, apoi s-a sucit și a prins un loc de titular în ”echipa câștigătoare” condusă de Florin Cîțu. Însă tot Iulian Dumitrescu a orchestrat puciul din PNL împotriva lui Cîțu, în timp ce președintele partidului se afla în vizită de lucru în SUA, susțin sursele citate. „Iulian Dumitrescu a vorbit cu liderii filialelor din Sud, apoi l-a convins pe Iohannis să-l schimbăm pe Cîțu cu Ciucă. Iar Iohannis i-a dat undă verde”, susține unul dintre liderii PNL.

Iulian Dumitrescu a pus ochii pe funcția de secretar general al partidului, însă are un rival pe măsură: ministrul de Interne Lucian Bode. ”După Ciucă, Bode este preferatul lui...

Preşedintele Klaus Iohannis a mers împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere, la Sibiu VIDEO

Sambata, 16 Aprilie 2022, ora 22:19
Preşedintele Klaus Iohannis a mers împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere, la Sibiu VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis au mers, sâmbătă seara, 16 aprilie, la slujba de Înviere de la biserica din centrul Sibiului. Şeful statului a transmis sărbători fericite şi a arătat că ”este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace”.


Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj reprezentanţilor mass-media aflaţi la biserică.

”Vă doresc tuturor Sărbători fericite! Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate iar celor care mâine vor sărbători Floriile le doresc Florii frumoase. Tuturor, linişte, pace, zile frumoase şi cred că trebuie să subliniez, vă doresc tuturor pace, şi cum acum imediat intrăm în biserică, cred că este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Vă doresc tuturor sărbători fericite!”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului, cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi.

”De Sfintele Paşti înţelegem mai profund mesajul Jertfei şi suntem pătrunşi de Lumina Învierii. Să nu îi uităm, în această perioadă, pe semenii noştri greu încercaţi din Ucraina”, a...

Klaus Iohannis a cerut soluții comune în UE pentru combaterea scumpirii energiei și suplimentarea sancțiunilor impuse Rusiei. Concluziile reuniunii Consiliului European

Vineri, 25 Martie 2022, ora 23:11
Klaus Iohannis a cerut soluții comune în UE pentru combaterea scumpirii energiei și suplimentarea sancțiunilor impuse Rusiei. Concluziile reuniunii Consiliului European
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, organizat în contextul războiului din Ucraina.

”Preşedintele Klaus Iohannis a evocat relevanţa strategică a parteneriatului UE-SUA şi a cooperării UE-NATO, aspecte accentuate inclusiv prin prezenţa Preşedintelui Statelor Unite ale Americii la Consiliul European. În ceea ce priveşte securitatea şi apărarea zonei euro-atlantice, Preşedintele României a subliniat importanţa dezvoltării capabilităţilor interoperabile şi a evitării duplicărilor cu NATO”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Administraţia Prezidenţială.

Sursa citată precizează că preşedintele Iohannis a evidenţiat şi necesitatea promovării apărării şi securităţii europene prin abordarea cu prioritate a provocărilor din vecinătatea estică a Uniunii Europene, susţinând valorificarea întregului potenţial al instrumentelor europene pentru consolidarea rezilienţei Ucrainei, a Republicii Moldova şi a Georgiei, având în vedere că ameninţarea serioasă a Rusiei pentru securitatea euroatlantică va rămâne o realitate pentru următorii ani.

”Liderii europeni au agreat necesitatea îmbunătăţirii capacităţii Uniunii de a acţiona mai rapid şi decisiv în faţa crizelor, în paralel cu consolidarea capacităţii Uniunii de a anticipa şi atenua ameninţările, subliniind necesitatea de a stimula investiţiile şi inovaţiile în acest...

Mesajul lui Klaus Iohannis după convorbirea cu premierul Olandei. Grupul de luptă din țara noastră și războiul din Ucraina, pe agenda discuțiilor

Miercuri, 04 Mai 2022, ora 18:50
Mesajul lui Klaus Iohannis după convorbirea cu premierul Olandei. Grupul de luptă din țara noastră și războiul din Ucraina, pe agenda discuțiilor
Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Olandei, Mark Rutte, au avut miercuri, 4 mai, o discuţie telefonică.

Șeful statului i-a mulțumit premierului Olandei pentru trimiterea a 200 de soldaţi în România pentru a face parte din Grupul de luptă aliat care va fi desfăşurat în ţara noastră.

”O conversaţie foarte bună cu premierul Rutte. I-am mulţumit lui şi Olandei pentru trimiterea a 200 de soldaţi în România ca parte a Grupului de luptă ce va fi condus de Franţa”, a scris Iohannis, pe Twitter.

Very good 📞conversation with PM @MinPres Rutte. I thanked him and 🇳🇱 for deploying 200 soldiers to 🇷🇴 as part of the Battle Group led by 🇫🇷. We also exchanged views on enhancing the support to 🇺🇦&🇲🇩 and further sanctioning RU. Unity & solidarity are our strength in these times.— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) May 4, 2022

Discuţiile au vizat şi sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova.

”Am făcut un schimb de opinii cu privire la consolidarea sprijinului acordat Ucrainei şi Moldovei şi sancţionarea în continuare a Rusiei. Unitatea şi solidaritatea sunt forţa noastră în aceste vremuri”, a mai scris preşedintele Iohannis.

Pe 21 aprilie, ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Roelof van Ees, i-a prezentat ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, scrisoarea de participare la Grupul de Luptă aliat din România, cu 200 de militari.

Klaus Iohannis, după întâlnirea cu președintele Germaniei: Am abordat necesitatea adoptării de noi sancţiuni pentru Rusia

Miercuri, 04 Mai 2022, ora 13:43
Comenteaza acest articol | 16 comentarii
Klaus Iohannis, după întâlnirea cu președintele Germaniei: Am abordat necesitatea adoptării de noi sancţiuni pentru Rusia
Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, 4 mai, la Palatul Cotroceni, pe omologul său german Frank-Walter Steinmeier, aflat în vizită oficială în România. La finalul discuțiilor dintre cei doi, șeful statului de la București a reconfirmat relația bilaterală dintre țara noastră și Germania.


Klaus Iohannis: „Am deosebita plăcere de a-l avea ca oaspete în România pe Preşedintele Republicii Federale Germania, domnul Frank-Walter Steinmeier. Consultările noastre de astăzi au confirmat încă o dată că relaţia bilaterală privilegiată, cu caracter strategic, dintre România şi Germania este foarte puternică şi are perspective foarte bune, în pofida perioadei actuale dificile, marcate de multiple provocări, mai ales pe plan securitar. Legăturile noastre economice sunt foarte strânse, Germania fiind, de mulţi ani, primul partener comercial al României şi al treilea investitor în economia românească. Am evocat în cadrul întâlnirii noastre puntea solidă dintre cele două ţări, care este reprezentată pe de o parte de comunitatea românească din Germania, pe de cealaltă parte de cea a etnicilor germani din România. Desigur, discuţiile de astăzi s-au concentrat pe situaţia gravă de securitate generată de războiul Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, precum şi pe combaterea efectelor sale multiple”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni.El a adăugat că a reconfirmat sprijinul deplin pe...

Klaus Iohannis solicită accelerarea înființării Grupului de Luptă în România. Concluziile discuțiilor cu liderii NATO și ai UE

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 20:31
Klaus Iohannis solicită accelerarea înființării Grupului de Luptă în România. Concluziile discuțiilor cu liderii NATO și ai UE
Președintele Klaus Iohannis a participat marți, 19 aprilie 2022, la o nouă rundă de consultări în format restrâns cu lideri aliați, ai instituțiilor UE și NATO și ai statelor partenere, în contextul continuării agresiunii militare ilegale a Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Discuțiile au avut loc la invitația Președintelui Statelor Unite ale Americii, Joseph R. Biden.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, la discuții au mai participat Președintele Franței, Emmanuel Macron, Președintele Poloniei, Andrzej Duda, Prim-Ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, Prim-Ministrul Canadei, Justin Trudeau, Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, Prim-Ministrul Italiei, Mario Draghi, Prim-Ministrul Japoniei, Fumio Kishida, Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și Președintele Consiliului European, Charles Michel.

Această nouă rundă de consultări transatlantice a avut loc în contextul evoluțiilor umanitare dramatice din Ucraina și al pregătirilor militare ale Federației Ruse pentru reluarea ofensivei.
”Liderii au analizat situația de securitate și perspectivele de evoluție ale acesteia, respectiv cea umanitară deosebit de gravă, rezultată în urma retragerii forțate a armatei ruse din zonele ocupate anterior, și au condamnat crimele comise împotriva civililor, dar și...

Premierul Republicii Portugheze Antonio Costa efectuează o vizită de lucru în România. Acesta are întrevederi cu Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis

Joi, 19 Mai 2022, ora 07:36
Premierul Republicii Portugheze Antonio Costa efectuează o vizită de lucru în România. Acesta are întrevederi cu Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis
Premierul Republicii Portugheze, Antonio Costa, efectuează joi, 19 mai, o vizită de lucru în România, în cadrul căreia se va întâlni cu prim-ministrul Nicolae Ciucă,iar mai apoi va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit programului anunţat de autorităţi, premierul portughez va fi întâmpinat, joi dimineaţă, la Palatul Victoria, de omologul său român, pe agenda întâlnirii figurând şi o conferinţă de presă comună a celor doi înalţi oficiali.

Totodată, cei doi premieri urmează să participe şi la semnarea acordului între România şi Republica Portugheză privind cooperarea în domeniul apărării.

Ulterior, prim-ministrul Antonio Costa va fi primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis, unde va purta cu acesta o serie de convorbiri, tete-a-tete şi oficiale.

În aceeaşi zi, premierul portughez va avea la Palatul Parlamentului o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, viceprim-ministrul şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Senatului, Angel Tîlvăr şi vicepreşedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu.

Joi după-amiază, şeful Executivului de la Lisabona va efectua, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă, o vizită la Batalionul 1 Instrucţie "Olt", localitatea Caracal, judeţul Olt.

Iohannis, către antreprenori: "Situaţia actuală a confirmat perpetuarea în timp a unei dependenţe energetice critice faţă de Rusia"

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 11:38
Iohannis, către antreprenori: "Situaţia actuală a confirmat perpetuarea în timp a unei dependenţe energetice critice faţă de Rusia"
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 18 mai, un mesaj în cadrul celei de-a X-a ediţii a Romanian Business Leaders Summit. Şeful statului a apreciat că perioada pe care o traversăm se află încă sub semnul incertitudinii şi aduce noi provocări de ordin economic şi social, dar susţine că este încurajatoare creşterea economică de pe trimestrul I, peste aşteptări în raport cu prognozele.


Mesajul a fost prezentat de către Cosmin Marinescu, Consilier Prezidenţial - Departamentul Politici Economice şi Sociale.


”Comunitatea de afaceri îşi confirmă încă o dată rezilienţa şi capacitatea de adaptare, chiar şi în aceste circumstanţe dificile, dovadă fiind numeroasele rezultate pozitive ale proiectelor dumneavoastră. Perioada pe care o traversăm se află încă sub semnul incertitudinii şi aduce noi provocări de ordin economic şi social, inclusiv la nivel european”, a transmis preşedintele.

Potrivit acestuia, pe fondul crizei energetice resimţite de toate statele membre, Uniunea este în situaţia de a identifica soluţii de avarie şi de a accelera atingerea obiectivului Pactului Verde European.

”În ciuda politicii de susţinere a energiilor regenerabile şi de creştere a ponderii acestora în mixurile energetice ale statelor membre, situaţia actuală a confirmat perpetuarea în timp a unei dependenţe energetice critice faţă de Rusia.

Trebuie să fim conştienţi că securitatea energetică...

Klaus Iohannis, președintele reacțiilor întârziate: ”Cu cetățeanul român în această criză nu a comunicat aproape nimeni cu adevărat”

Miercuri, 09 Martie 2022, ora 03:02
Comenteaza acest articol | 25 comentarii
Klaus Iohannis, președintele reacțiilor întârziate: ”Cu cetățeanul român în această criză nu a comunicat aproape nimeni cu adevărat”
Klaus Iohannis, președintele României, este recunoscut pentru reacțiile sale întârziate în cele mai multe dintre situațiile delicate apărute.

Evenimentele generate de războiul din Ucraina, cu afluxul de refugiați care a ajuns în România, nu au făcut excepție.

De exemplu, președintele României a ajuns în tabăra de refugiați din Vama Siret în 5 martie, adică în a zecea zi de la izbucnirea războiului și de la momentul în care ucrainenii au început să se îndrepte în masă spre România.

La sfârșitul lunii ianuarie, când tensiunile se intensificau, Iohannis convoca o ședință CSAT privind situația din Ucraina și securitatea în zona extinsă a Mării Negre și pe Flancul Estic al NATO abia 6 zile mai târziu.

Klaus Iohannis nu se va schimba

Analistul politic Adrian Zăbavă a explicat pentru Ziare.com că președintele României ”nu se va schimba” și că ”aceasta este tipologia lui de lucru”. Mai mult, punctează că electoratul a dorit de-a lungul timpului ca acesta să acționeze mai rapid și să fie mai implicat, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

”Klaus Iohannis nu se va schimba și asta e tipologia lui de lucru. Deși o bună parte a electoratului, odată cu trecerea timpului, și-a dorit de la președintele Iohannis un mod de lucru mai orientat către acțiunea imediată și mai implicat în scena politică și socială românească, Klaus Iohannis nu se schimbă.

E un om politic care acționează greu...

Iohannis, despre cauza inflației crescute din România: "Vinovat este Putin care a declanşat acest război împotriva Ucrainei”

Joi, 12 Mai 2022, ora 14:34
Comenteaza acest articol | 33 comentarii
Iohannis, despre cauza inflației crescute din România: "Vinovat este Putin care a declanşat acest război împotriva Ucrainei”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că pentru inflaţia crescută în România este Vladimir Putin şi războiul pe care îl duce împotriva Ucrainei, iar impactul este unul global, nu afectează doar ţara noastră. Şeful statului a adăugat că Guvernul României a luat şi va lua măsuri în continuare pentru a ameliora efectele inflaţiei. El a mai sfătuit oamenii să îşi cheltuie banii chibzuit.


„Daţi-mi voie să răspund într-un cadru mai larg. Inflaţia e un factor şi am toată încrederea că Guvernul va lua măsurile care se impun. Dar haideţi să vedem de ce am ajuns aici, inflaţia, preţurile la energie, asta s-a întâmplat nu pentru că nu şi-a făcut cineva treaba. Vor fi aceste probleme în plan global.

Toate acestea au o singură cauză şi ea e războiul lui Putin împotriva Ucrainei. Guvernul României poate să amelioreze impactul acestei crize şi să ajunte consumatorul vulnerabil, persoanele cu venituri mici. Problemea e una globală şi în SUA inflaţia se apropie de 10% şi în ţări din Europa. Am avut aseară o discuţie cu premierul, mi-a prezentat măsurile pe care le planifică ei.


Trebuie să fim foarte realişti, crizele nu se vor termina mâine, iar situaţia se va complica. Se găsesc anumite soluţii, dar nu e cazul să încercăm să aruncm vina asupra Guvernului, Parlamentului sau clasei politice. Vinovat este Putin care a declanşat acest război împoriva Ucrainei”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat...

Designerul care a creat rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden: "Toate ţinutele sunt returnate, ulterior fiind vândute"

Luni, 09 Mai 2022, ora 17:06
Designerul care a creat rochia pe care Carmen Iohannis a îmbrăcat-o la întâlnirea cu Jill Biden: "Toate ţinutele sunt returnate, ulterior fiind vândute"
Designerul ieşean Andreea Tincu, care asigură vestimentaţia pentru Carmen Iohannis, susţine că toate ţinutele soţiei preşedintelui îi sunt returnate, apoi sunt fie vândute, fie utilizate la alte şedinte foto importante.

Andreea Tincu a scris pe Facebook, în urma unor comentarii referitoare la ţinuta folosită de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, că toate rochiile îi sunt returnate.

"Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către Solista Diana Bucur (de la Opera Iaşi – n.r.), când am realizat împreună campania eşarfei "Oda Bucuriei".

Clientele fidele Andreea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni", a precizat designerul Andreea Tincu.

Totodată, Andreea Tincu a adăugat că anumite ţinute din prezentările sale de modă sunt purtate de diverse persoane publice, inclusiv de soţia preşedintelui, şi că acest lucru este "absolut...
  1. Experiența unui român care a mers cu o mașină electrică din București până în Grecia aproape gratis
  2. Avionul A-36 ținut secret: Bombardierul proiectat să lovească Rusia cu arme nucleare VIDEO
  3. Schimbare de regulament istorică la Roland-Garros. Ce se va întâmpla în setul decisiv
  4. Prima reacție a soției părăsite pentru o ucraineancă refugiată: ”Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
  5. O ucraineancă refugiată a stricat în 10 zile o căsnicie de 10 ani. Cine e bărbatul care și-a lăsat familia și a fugit cu ea FOTO
  6. Cum erau aprovizionați cu muniție, medicamente și mâncare soldații ucraineni din Azovstal: „Așa ceva nu a mai existat în istoria omenirii”
  7. Avocat Dr. Daniel MOREANU: Codul Urbanismului şi Construcţiilor: principalele modificări pe care le va aduce!
  8. Catastrofa războiului Rusiei: De ce nimic nu îl mai poate salva pe Putin de la cădere
  9. Putin: "E barbar". Tehnologia care l-a scos din sărite pe Putin și ar putea să facă din Rusia o țară irelevantă
  10. Insula Șerpilor s-a umplut de vehicule militare și este înconjurată de nave rusești. Reacția Ucrainei este neclară: "Prea puține unități de artilerie cu rază lungă"