Rezultatele 1 - 15 din 15

Articole despre "laurentiu belusica covid"

Un spital suport COVID din România apelază la mila publică ca să strângă bani pentru medicamente: ”Am adunat 56 de milioane și ne-am dus cu ei la farmacie”
03 Noiembrie 2021 - Un spital suport COVID din România apelază la mila publică ca să strângă bani pentru medicamente: ”Am adunat 56 de milioane și ne-am dus cu ei la farmacie”
Mărturiile unui psiholog care consiliază bolnavii de covid: ”Nu știu ce îi așteaptă mai departe, sunt speriați”
05 Noiembrie 2021 - Mărturiile unui psiholog care consiliază bolnavii de covid: ”Nu știu ce îi așteaptă mai departe, sunt speriați”
Ministrul Sanatatii aproba folosirea camerelor hiperbare pentru recuperarea pacientilor post-COVID. Este o decizie istorica, spun medicii
27 Aprilie 2021 - Ministrul Sanatatii aproba folosirea camerelor hiperbare pentru recuperarea pacientilor post-COVID. Este o decizie istorica, spun medicii
Medicii de la ATI ameninta cu demisia in bloc, daca le vor fi reduse veniturile
20 Martie 2021 - Medicii de la ATI ameninta cu demisia in bloc, daca le vor fi reduse veniturile
Managerul Spitalului Gaesti acuza ca Arafat minte in privinta camerelor hiperbare: "Ne-a vandut castraveti uitand ca si noi cultivam"
27 Februarie 2021 - Managerul Spitalului Gaesti acuza ca Arafat minte in privinta camerelor hiperbare: "Ne-a vandut castraveti uitand ca si noi cultivam"
Ministrul Sanatatii, lamuriri despre zvonurile privind taierea salariilor medicilor: "Guvernul nu are un plan pentru reducerea veniturilor medicilor in general"
20 Martie 2021 - Ministrul Sanatatii, lamuriri despre zvonurile privind taierea salariilor medicilor: "Guvernul nu are un plan pentru reducerea veniturilor medicilor in general"
200 de doze de vaccin anti COVID-19 au fost aruncate la Cluj, dupa ce frigiderul spitalului s-a stricat
25 Ianuarie 2021 - 200 de doze de vaccin anti COVID-19 au fost aruncate la Cluj, dupa ce frigiderul spitalului s-a stricat
Cine este medicul-manager care le-a facut vaccinuri contra COVID-19 unor batrani, in loc sa arunce dozele: "Pe primul loc este interesul pacientului"
05 Ianuarie 2021 - Cine este medicul-manager care le-a facut vaccinuri contra COVID-19 unor batrani, in loc sa arunce dozele: "Pe primul loc este interesul pacientului"
Ministerul Sanatatii a trimis DSP in control la spitalul din Gaesti. Managerul: "Sa arunci 80 de doze de vaccin, asta e management defectuos"
05 Ianuarie 2021 - Ministerul Sanatatii a trimis DSP in control la spitalul din Gaesti. Managerul: "Sa arunci 80 de doze de vaccin, asta e management defectuos"
DSP, in control la Spitalul din Gaesti. Medicul Laurentiu Belusica: "Sa arunci 80 de doze de vaccin, acesta e management defectuos"
06 Ianuarie 2021 - DSP, in control la Spitalul din Gaesti. Medicul Laurentiu Belusica: "Sa arunci 80 de doze de vaccin, acesta e management defectuos"
Raed Arafat: "Se pot vaccina si persoanele care nu sunt in etapa a doua". Care este conditia sa poti beneficia de vaccin
15 Ianuarie 2021 - Raed Arafat: "Se pot vaccina si persoanele care nu sunt in etapa a doua". Care este conditia sa poti beneficia de vaccin
Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, clarificari dupa scandalul vaccinarii de la Spitalul Gaesti: "Directorul nu a gresit cu nimic"
06 Ianuarie 2021 - Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, clarificari dupa scandalul vaccinarii de la Spitalul Gaesti: "Directorul nu a gresit cu nimic"
INTERVIU Seful Spitalului din Gaesti, dupa episodul cu vaccinarea care a deranjat "la centru": "Daca voi fi in situatia sa arunc doze, asta e. Cum imi spune sistemul asa fac"
06 Ianuarie 2021 - INTERVIU Seful Spitalului din Gaesti, dupa episodul cu vaccinarea care a deranjat "la centru": "Daca voi fi in situatia sa arunc doze, asta e. Cum imi spune sistemul asa fac"
UPDATE Seful Spitalului din Gaesti anunta ca vaccineaza "orice persoana" care se prezinta la centrul de imunizare. Valeriu Gheorghita: Un management defectuos
05 Ianuarie 2021 - UPDATE Seful Spitalului din Gaesti anunta ca vaccineaza "orice persoana" care se prezinta la centrul de imunizare. Valeriu Gheorghita: Un management defectuos
Unitatea medicala din Gaesti, transformata in spital COVID
13 Iulie 2020 - Unitatea medicala din Gaesti, transformata in spital COVID
  1. Ilie Năstase, demascat de cea de-a patra nevastă. Ce obișnuia să facă în timpul mariajului cu ea
  2. Calvarul trăit de un român la casele de marcat self scan: ”După 17 minute și 4 intervenții ale angajatului… mă simt tot mai antrenat”
  3. Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii FOTO
  4. Leguma foarte rară scoasă la vânzare în România: Cât costă un kilogram din soiul denumit "Rareș"
  5. Cine este pesedista propusă la șefia Șantierului Naval 2 Mai. În trecut a fost dată afară de la un salon de înfrumusețare, fiind suspectată că fura banii clienților
  6. Modificările de neimaginat făcute în unele blocuri ceaușiste: "Scară interioară către apartamentul de deasupra"
  7. Angajatorii din străinătate și meseriașii români se acuză reciproc de țepe: "M-am săturat să tac după 2 ani de experiență în acest domeniu"
  8. "Opera" unui meseriaș pe care îl cheamă chiar Dorel: "Lucrare predată la cheie. Nici ușa nu se închide"
  9. Cine ține România dependentă de gazul rusesc, deși avem unele dintre cele mai mari rezerve de gaze din Europa
  10. Farmacistul român care a ridicat un imperiu al drogurilor. Fabrica banală de la marginea Bucureștiului unde a creat clandestin "aur"