Rezultatele 1 - 30 din 8415

Articole despre "ludovic orban"

Ludovic Orban, la primul termen în procesul în care a dat Guvernul în judecată. „Atacă democraţia şi a ajuns să reprezinte un grav pericol pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor români”
06 Februarie 2023 - Ludovic Orban, la primul termen în procesul în care a dat Guvernul în judecată. „Atacă democraţia şi a ajuns să reprezinte un grav pericol pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor români”
Primul termen din procesul în care Ludovic Orban cere organizarea alegerilor în localitățile rămase fără primari. Anunțul făcut de fostul premier
06 Februarie 2023 - Primul termen din procesul în care Ludovic Orban cere organizarea alegerilor în localitățile rămase fără primari. Anunțul făcut de fostul premier
Ludovic Orban, despre ancheta care îi vizează pe șeful Romarm și pe Victor Pițurcă: ”Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier”
02 Februarie 2023 - Ludovic Orban, despre ancheta care îi vizează pe șeful Romarm și pe Victor Pițurcă: ”Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier”
Partidele cu care s-ar alia Ludovic Orban: ”Este posibilă o coagulare electorală”
30 Ianuarie 2023 - Partidele cu care s-ar alia Ludovic Orban: ”Este posibilă o coagulare electorală”
Cum arată noua structură de putere din Parlament. Opoziția, vlăguită de numărul mare de aleși neafiliați
03 Februarie 2023 - Cum arată noua structură de putere din Parlament. Opoziția, vlăguită de numărul mare de aleși neafiliați
Ludovic Orban dă puține șanse PSD-ului la prezidențiale: ”Nu va câștiga decât într-o singură situaţie”
18 Ianuarie 2023 - Ludovic Orban dă puține șanse PSD-ului la prezidențiale: ”Nu va câștiga decât într-o singură situaţie”
Dezvăluiri fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban: "Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângaia și mă pupa"
31 Ianuarie 2023 - Dezvăluiri fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban: "Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângaia și mă pupa"
Ce șanse ar avea o alianță USR-PMP-Forța Dreptei împotriva PNL și PSD: „Deocamdată această structură nu are un lider care să poată fi locomotivă”
25 Ianuarie 2023 - Ce șanse ar avea o alianță USR-PMP-Forța Dreptei împotriva PNL și PSD: „Deocamdată această structură nu are un lider care să poată fi locomotivă”
Drulă refuză o alianță cu foștii colegi din USR, dar nu exclude o construcție cu partidul lui Ludovic Orban
23 Ianuarie 2023 - Drulă refuză o alianță cu foștii colegi din USR, dar nu exclude o construcție cu partidul lui Ludovic Orban
Ludovic Orban a dat în judecată Guvernul: ”A interzis dreptul de vot pentru sute de mii de cetățeni români”
09 Ianuarie 2023 - Ludovic Orban a dat în judecată Guvernul: ”A interzis dreptul de vot pentru sute de mii de cetățeni români”
Care este ministerul care a inițiat cele mai multe legi în 2022. Ministerul Sportului, un singur proiect tot anul
24 Ianuarie 2023 - Care este ministerul care a inițiat cele mai multe legi în 2022. Ministerul Sportului, un singur proiect tot anul
Ludovic Orban acuză guvernul dă „bagă bețe-n roate”: „Dacă vrem să scadă preţul la energie, trebuie să creştem producţia”
18 Decembrie 2022 - Ludovic Orban acuză guvernul dă „bagă bețe-n roate”: „Dacă vrem să scadă preţul la energie, trebuie să creştem producţia”
Singura soluție pe care o vede Ludovic Orban pentru eliminarea pensiilor speciale: ”CCR va declara neconstituțională orice lege de desfiinţare a lor”
20 Decembrie 2022 - Singura soluție pe care o vede Ludovic Orban pentru eliminarea pensiilor speciale: ”CCR va declara neconstituțională orice lege de desfiinţare a lor”
Ludovic Orban, detalii din culisele înlăturării sale de la șefia PNL. „Iohannis a planificat. Vrea să fie premier, nu vrea să se pensioneze”
22 Decembrie 2022 - Ludovic Orban, detalii din culisele înlăturării sale de la șefia PNL. „Iohannis a planificat. Vrea să fie premier, nu vrea să se pensioneze”
De ce legea Guvernului de a elimina pensiile speciale nu va funcționa. Fost președinte CCR: „Scriem legi ca să ne aflăm în treabă”
22 Decembrie 2022 - De ce legea Guvernului de a elimina pensiile speciale nu va funcționa. Fost președinte CCR: „Scriem legi ca să ne aflăm în treabă”
Porecle notorii ale politicienilor români. De la „rangă” Drulă la generalul deșertului sau „Superman” Cîțu
02 Ianuarie 2023 - Porecle notorii ale politicienilor români. De la „rangă” Drulă la generalul deșertului sau „Superman” Cîțu
Anul partidelor de carton. Liviu Dragnea anunță că a pus bazele altei formațiuni după despărțirea de Codrin Ștefănescu
28 Decembrie 2022 - Anul partidelor de carton. Liviu Dragnea anunță că a pus bazele altei formațiuni după despărțirea de Codrin Ștefănescu
Pe cine dă vina USR și Forța Dreptei pentru eșecul aderării României la Schengen. ”Este absolut rușinos ce se întâmplă”
12 Decembrie 2022 - Pe cine dă vina USR și Forța Dreptei pentru eșecul aderării României la Schengen. ”Este absolut rușinos ce se întâmplă”
Guvernul a avut câte o urgență la fiecare două zile, iar Parlamentul a adoptat câte o lege pe zi în 2022
09 Ianuarie 2023 - Guvernul a avut câte o urgență la fiecare două zile, iar Parlamentul a adoptat câte o lege pe zi în 2022
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
09 Decembrie 2022 - Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Ludovic Orban nu exclude candidatura la prezidențiale. Ce spune fostul lider al PNL despre planul lui Iohannis pentru 2024
21 Noiembrie 2022 - Ludovic Orban nu exclude candidatura la prezidențiale. Ce spune fostul lider al PNL despre planul lui Iohannis pentru 2024
Ludovic Orban, mesaje de colaborare către USR și PMP. „Am fi avut o coaliţie de centru-dreapta care nu ar fi permis trădătorului şef să readucă PSD la putere”
27 Noiembrie 2022 - Ludovic Orban, mesaje de colaborare către USR și PMP. „Am fi avut o coaliţie de centru-dreapta care nu ar fi permis trădătorului şef să readucă PSD la putere”
Ludovic Orban la organizația din Bihor a Forței Dreptei: ”Niciun om nu poate merge foarte repede înainte sărind numai în piciorul stâng”
20 Noiembrie 2022 - Ludovic Orban la organizația din Bihor a Forței Dreptei: ”Niciun om nu poate merge foarte repede înainte sărind numai în piciorul stâng”
Un nou gest provocator al lui Viktor Orban. Premierul de la Budapesta a purtat un fular cu harta Ungariei Mari VIDEO
21 Noiembrie 2022 - Un nou gest provocator al lui Viktor Orban. Premierul de la Budapesta a purtat un fular cu harta Ungariei Mari VIDEO
Un fost deputat AUR riscă închisoarea dacă nu plătește o amendă penală de 40.000 de lei. Documentele au ajuns la Camera Deputaților
08 Decembrie 2022 - Un fost deputat AUR riscă închisoarea dacă nu plătește o amendă penală de 40.000 de lei. Documentele au ajuns la Camera Deputaților
Cu nivelul de trai făcut praf, spre Schengen voios mărșăluim
30 Ianuarie 2023 - Cu nivelul de trai făcut praf, spre Schengen voios mărșăluim
Ludovic Orban îi propune lui Nicușor Dan să suspende căldura pentru clădirile guvernamentale: ”Mai bine să le îngheţe ţurloaiele guvernanţilor decât să sufere de frig bucureştenii”
10 Noiembrie 2022 - Ludovic Orban îi propune lui Nicușor Dan să suspende căldura pentru clădirile guvernamentale: ”Mai bine să le îngheţe ţurloaiele guvernanţilor decât să sufere de frig bucureştenii”
Primarul Nicușor Dan anunță construirea unui Centru de Excelenţă în Oncopediatrie. Investiția depășește 300 de milioane de lei
11 Noiembrie 2022 - Primarul Nicușor Dan anunță construirea unui Centru de Excelenţă în Oncopediatrie. Investiția depășește 300 de milioane de lei
Ludovic Orban, despre „pesediști”: „Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști”
04 Noiembrie 2022 - Ludovic Orban, despre „pesediști”: „Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști”
Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP. „Există opoziție. Există alternativă”
29 Octombrie 2022 - Posibilă alianță între USR, Forța dreptei și PMP. „Există opoziție. Există alternativă”
  1. Vedeta filmelor pentru adulți care a ajuns să trăiască în canale, printre șobolani și cerșetori
  2. Ponturile unei românce pentru cei care vor să construiască o casă cu bani mai puțini: "Nu a mai fost nevoie să cumpărăm dulapuri"
  3. Cazul de coșmar al unei românce care și-a dat demisia pentru un loc de muncă mai bun: "Poziția mea s-a desființat și nu mai încep luni"
  4. Caz incredibil într-un cartier rezidențial din București. Ce a pățit un cuplu care a fost prădat de vecini
  5. Recordul unui român care nu a mai primit de un an facturi la energia electrică: "Ce credeți, să mai aștept?"
  6. O femeie a renovat casa la 3 ani după decesul soțului. Ce a descoperit în ascunzătoarea secretă a bărbatului din perete
  7. Hidroelectrica scoate la concurs sute de posturi. Condițiile de angajare la cea mai profitabilă companie de stat din România
  8. Ioana Cosma a primit o nouă lovitură după ce trustul Pro a pus capăt emisiunii matinale de sport
  9. Ajutorul neprețuit al Chinei pentru Rusia pentru a duce războiul cu Ucraina
  10. Horoscop zilnic. Joi, 2 februarie. Zodia care e prea suspicioasă și va avea parte de scandal