Rezultatele 1 - 30 din 155

Articole despre "meseriasi"

Anunț de angajare "de mare bun simt" postat pe un grup de specialitate și lăudat de utilizatori: "Duminica, plata este dublă"
06 Martie 2023 - Anunț de angajare "de mare bun simt" postat pe un grup de specialitate și lăudat de utilizatori: "Duminica, plata este dublă"
Meseriașii se plâng că nu mai au de lucru: "Nu mișcă nimic pe piață!"/ "Când se cer 200 lei pe metrul pătrat se lipsește omul de orice"
07 Martie 2023 - Meseriașii se plâng că nu mai au de lucru: "Nu mișcă nimic pe piață!"/ "Când se cer 200 lei pe metrul pătrat se lipsește omul de orice"
Realizările unui român la un an de când a început să-și ridice casa în regie proprie: "Lucrez cu soția. Am mare noroc de prieteni buni care mă ajută" FOTO
23 Martie 2023 - Realizările unui român la un an de când a început să-și ridice casa în regie proprie: "Lucrez cu soția. Am mare noroc de prieteni buni care mă ajută" FOTO
Ambiția unei românce de a recondiționa o casă veche de 120 de ani. "Ce să mai renovezi cocioaba asta? Pune mâna și dărâm-o"
20 Februarie 2023 - Ambiția unei românce de a recondiționa o casă veche de 120 de ani. "Ce să mai renovezi cocioaba asta? Pune mâna și dărâm-o"
Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"
22 Februarie 2023 - Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"
"Opera" unui meseriaș pe care îl cheamă chiar Dorel: "Lucrare predată la cheie. Nici ușa nu se închide"
15 Martie 2023 - "Opera" unui meseriaș pe care îl cheamă chiar Dorel: "Lucrare predată la cheie. Nici ușa nu se închide"
Angajatorii din străinătate și meseriașii români se acuză reciproc de țepe: "M-am săturat să tac după 2 ani de experiență în acest domeniu"
18 Martie 2023 - Angajatorii din străinătate și meseriașii români se acuză reciproc de țepe: "M-am săturat să tac după 2 ani de experiență în acest domeniu"
Prețurile halucinante plătite pentru renovarea unui apartament: "Credeți, nu credeți, eu am facturi, 22.000 de euro manoperă și materiale"
11 Martie 2023 - Prețurile halucinante plătite pentru renovarea unui apartament: "Credeți, nu credeți, eu am facturi, 22.000 de euro manoperă și materiale"
Suma uriașă alocată pentru renovarea unui apartament de 3 camere: "Bugetul de care dispunem momentan este 24.000 de euro și mai crește"/ "Este destul de mic"
18 Martie 2023 - Suma uriașă alocată pentru renovarea unui apartament de 3 camere: "Bugetul de care dispunem momentan este 24.000 de euro și mai crește"/ "Este destul de mic"
Anunț ferm de angajare pentru muncitorii români. "Plătim pe fiecare etapă în parte bine executată". Reacțiile meseriașilor: "Ți-ai dreacu de hoți!"
31 Ianuarie 2023 - Anunț ferm de angajare pentru muncitorii români. "Plătim pe fiecare etapă în parte bine executată". Reacțiile meseriașilor: "Ți-ai dreacu de hoți!"
Românii s-au săturat de prețurile mari cerute pentru renovare: "Nu mai apelez la meseriaș. Mi-am format cât de cât mâna, am cumpărat scule și fac în ritmul meu"
15 Februarie 2023 - Românii s-au săturat de prețurile mari cerute pentru renovare: "Nu mai apelez la meseriaș. Mi-am format cât de cât mâna, am cumpărat scule și fac în ritmul meu"
Cât au ajuns să coste lucrări banale de renovare: "Dacă aude un doctor de prețurile astea se oftică rău de tot"
28 Ianuarie 2023 - Cât au ajuns să coste lucrări banale de renovare: "Dacă aude un doctor de prețurile astea se oftică rău de tot"
Meseriașul care se scuză față de colegii de breaslă pentru o lucrare la care a cerut 10.000 de lei: "Cred că am stricat prețul pieței"
02 Februarie 2023 - Meseriașul care se scuză față de colegii de breaslă pentru o lucrare la care a cerut 10.000 de lei: "Cred că am stricat prețul pieței"
Sinceritatea dezarmantă a unui român care vrea să lucreze ca ucenic în construcții: "Nu sunt mofturi, nu sunt leneș". Ce dezavantaje crede că are
24 Februarie 2023 - Sinceritatea dezarmantă a unui român care vrea să lucreze ca ucenic în construcții: "Nu sunt mofturi, nu sunt leneș". Ce dezavantaje crede că are
Apelul neobișnuit al unui tânăr român: "Dacă aveți nevoie de un ucenic, vă rog să mă contactați"
23 Ianuarie 2023 - Apelul neobișnuit al unui tânăr român: "Dacă aveți nevoie de un ucenic, vă rog să mă contactați"
Românul care oferă o mașină la schimb pentru manoperă la finisajele unei case. "Să pregătiți 3 roți avans". Suma uriașă investită în autoturism
22 Ianuarie 2023 - Românul care oferă o mașină la schimb pentru manoperă la finisajele unei case. "Să pregătiți 3 roți avans". Suma uriașă investită în autoturism
Masacrele Revoluției de la 1848. Episoade negative din istoria disputelor dintre români și maghiari
06 Februarie 2023 - Masacrele Revoluției de la 1848. Episoade negative din istoria disputelor dintre români și maghiari
Cum a ieșit în câștig un român, victima unei escrocherii: S-a ales cu un acoperiș nou pe casă la un preț de nimic. "Și tu, și ăia niște hoți"
29 Decembrie 2022 - Cum a ieșit în câștig un român, victima unei escrocherii: S-a ales cu un acoperiș nou pe casă la un preț de nimic. "Și tu, și ăia niște hoți"
Românii s-au săturat de meseriașii care fac lucrări de mântuială: "Merg la poliție să recuperez banii să pot repara paguba" FOTO
03 Ianuarie 2023 - Românii s-au săturat de meseriașii care fac lucrări de mântuială: "Merg la poliție să recuperez banii să pot repara paguba" FOTO
Sfatul dur primit de un meseriaș în construcții care vrea să revină în România după ce a lucrat în străinătate. "Decât slugă în țara ta, mai bine slugă la străini"
08 Ianuarie 2023 - Sfatul dur primit de un meseriaș în construcții care vrea să revină în România după ce a lucrat în străinătate. "Decât slugă în țara ta, mai bine slugă la străini"
Modul spectaculos în care o româncă și-a decorat singură locuința, în doar câteva ore: "Este pentru prima dată când fac" FOTO
20 Decembrie 2022 - Modul spectaculos în care o româncă și-a decorat singură locuința, în doar câteva ore: "Este pentru prima dată când fac" FOTO
Românul care și-a recondiționat singur canapeaua ruptă: "A fost destul de ușor. Cam 4 ore a durat" / "Foarte fain, le-ai mai dat viață încă 20 de ani!" FOTO
01 Ianuarie 2023 - Românul care și-a recondiționat singur canapeaua ruptă: "A fost destul de ușor. Cam 4 ore a durat" / "Foarte fain, le-ai mai dat viață încă 20 de ani!" FOTO
Meseriașii români se plâng și ei de clienți: "Ar trebui să facem recenzii. Nu mai cereți avioane de le-ati văzut voi pe Pinterest sau Instagram"
12 Decembrie 2022 - Meseriașii români se plâng și ei de clienți: "Ar trebui să facem recenzii. Nu mai cereți avioane de le-ati văzut voi pe Pinterest sau Instagram"
Poveștile orășenilor care se mută la țară: Cât a costat "căsuța visurilor." "M-am teleportat în copilărie în vacanță la bunici" FOTO
22 Noiembrie 2022 - Poveștile orășenilor care se mută la țară: Cât a costat "căsuța visurilor." "M-am teleportat în copilărie în vacanță la bunici" FOTO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
05 Decembrie 2022 - Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
Țeapa luată de un român care a angajat meseriași de pe Facebook: "Avans fără să bată un cui, 2.000 de lei. O nenorocire, fraților"
15 Noiembrie 2022 - Țeapa luată de un român care a angajat meseriași de pe Facebook: "Avans fără să bată un cui, 2.000 de lei. O nenorocire, fraților"
Cei 6 pași de urmat pentru a te asigura că nu iei țeapă când angajezi meșteri. "Din păcate Doreii au devenit cu adevărat meseriași la aburire"
18 Noiembrie 2022 - Cei 6 pași de urmat pentru a te asigura că nu iei țeapă când angajezi meșteri. "Din păcate Doreii au devenit cu adevărat meseriași la aburire"
Surprizele de care au parte unii români la cumpărarea unui apartament nou: "A fost achitat integral. Prețul s-a mărit cu încă 10.000 de euro"
17 Decembrie 2022 - Surprizele de care au parte unii români la cumpărarea unui apartament nou: "A fost achitat integral. Prețul s-a mărit cu încă 10.000 de euro"
Cât de greu este să găsești un meseriaș bun: "Ne-a programat după vreo 12-14 luni"
20 Noiembrie 2022 - Cât de greu este să găsești un meseriaș bun: "Ne-a programat după vreo 12-14 luni"
Ce pretenții au la angajare cei care nu știu meserie, dar vor să lucreze în construcții: "Nu mă voi chinui să car singur cine știe ce saci de ciment de 40-50 kg"
16 Noiembrie 2022 - Ce pretenții au la angajare cei care nu știu meserie, dar vor să lucreze în construcții: "Nu mă voi chinui să car singur cine știe ce saci de ciment de 40-50 kg"
  1. Ilie Năstase, demascat de cea de-a patra nevastă. Ce obișnuia să facă în timpul mariajului cu ea
  2. Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii FOTO
  3. Suma scrisă ca sugestie de bacșiș pe o notă la restaurant de 123 de lei. "Ciubucul se câștigă, nu se cerșește!"
  4. Un exercițiu banal de matematică a divizat lumea în două: care e răspunsul corect, 9 sau 1?
  5. Noua regulă de circulație din sensul giratoriu. Poliția avertizează: „Vechea practică nu mai este valabilă”
  6. Soluția uluitoare a unui șofer care a vrut să scape de amendă după ce a găsit roata mașinii blocată: "Nu recomandăm așa ceva" VIDEO
  7. Insula luată cu asalt de ruși și ucraineni. Autoritățile nu mai suportă situația: ”Se comportă ca și cum ar fi mai presus de lege”
  8. Rușii iau cu asalt o țară NATO: Creștere cu 670% a firmelor Moscovei din acest stat
  9. Refuzul amar al lui Xi Jinping. Contractul pe care Putin voia sa-l vadă semnat cu disperare. ”China poate aștepta oricât”
  10. Patru bănci au căzut în 11 zile, un nou faliment la orizont: Eforturi disperate pentru evitarea unui dezastru