Rezultatele 1 - 15 din 1001 (0.072 secunde)

Articole despre "nicusor dan"

Nicusor Dan

Nicusor Dan

Data nasterii: 20 decembrie 1969Cariera: presedinte Asociatia Salvati Bucurestiu, candidat Primaria Capitalei

S-a nascut la 20 decembrie 1969, in Fagaras. A candidat la Primaria Bucurestiului, ca independent, dar s-a clasat abia pe locul patru. A candidat si pentru un loc de consilier, dar nu a obtinut cele cinci procente necesare unui independent pentru a putea deveni consilier municipal.  

 

Nicusor Dan este matematician, absolvent al unui masterat si al unui doctorat la...

Personalitati: Nicusor Dan

De ce partid este mai apropiat Nicușor Dan, după ce a ajuns primar cu sprijinul PNL și USR. „Continuă să îşi facă cuiburi în diverse zone de influenţă”

Sambata, 25 Iunie 2022, ora 16:27
De ce partid este mai apropiat Nicușor Dan, după ce a ajuns primar cu sprijinul PNL și USR. „Continuă să îşi facă cuiburi în diverse zone de influenţă”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat sâmbătă, 25 iunie, că “trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general”, precizând că ar fi foarte greu de convins să candideze la Primăria Capitalei când ştie toate probleme.

El i-a recomandat primarul Nicuşor Dan să fie mai apropiat de conducerea PNL Bucureşti decât de Forţa Dreptei.

Ciprian Ciucu a fost întrebat, sâmbătă, la Digi 24, dacă exclude să candideze peste doi la Primăria Capitalei.

“Eu care sunt extrem de conştient ce se întâmplă în Primăria Generală pentru că am fost consilier general, acum sunt permanent, sunt preşedintele PNL Bucureşti şi mă preocupă permanent ce se întâmplă la nivel de Primăria Generală. Trebuie să fii inconştient ca să îţi doreşti un mandat ca primar general. Dacă nu ştii ce e acolo şi nu ştii că urmează să cadă oraşul pe noi, da. Vrei să fii primar general, îţi pui această patalama în frunte că sunt primar general. Dar dacă ştii câţi bani se duc pe termie şi ce probleme sunt acolo pe investiţii, dacă te uiţi pe zona de risc seismic, pot să merg cu această listă la nesfârşit şi ştii cât de mari sunt problemele acolo, doar să fii inconştient ţi-ai dori să fii primar general. Să mă duc primar general, eu sau oricine altcineva trebuie să meargă cu ceva prestabilit înainte. Are nevoie de o dispensă să-şi reorganizeze funcţia publică, să fie puţin mai...

Suma colosală plătită de Gabriela Firea pentru iluminatul festiv la sărbătorile de iarnă. Nicușor Dan: ”Mai avem restanțe pentru autobuzele Otokar și încălzire”

Vineri, 24 Iunie 2022, ora 12:01
Suma colosală plătită de Gabriela Firea pentru iluminatul festiv la sărbătorile de iarnă. Nicușor Dan: ”Mai avem restanțe pentru autobuzele Otokar și încălzire”
Primăria Capitalei a virat Companiei Municipale Iluminat Public ultimele 2 milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei lăsată de fostul edil Gabriela Firea, a anunţat primarul general Nicuşor Dan.

"Am reuşit în sfârşit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Închidem astfel, la un an şi jumătate, încă o datorie lăsată bucureştenilor de fostul primar general", a scris Nicuşor Dan vineri,24 iunie, pe Facebook.

El a atras atenţia că Municipalitatea achită însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanţele la încălzire sau datoria Societăţii de Transport Bucureşti către ANAF.

"Plătim mai ales, cu toţii, pentru lipsa de viziune şi indolenţa Gabrielei Firea, care - în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport şi dezvoltare urbană sănătoasă - ne-a dat festivaluri, beculeţe şi o mare doză de dispreţ pentru viitorul acestui oraş", a adăugat Nicuşor Dan

Nicușor Dan anunță cât vor dura lucrările la rețeaua de termoficare. „Au crescut preţurile, materialele vin cu întârziere”

Joi, 23 Iunie 2022, ora 14:07
Nicușor Dan anunță cât vor dura lucrările la rețeaua de termoficare. „Au crescut preţurile, materialele vin cu întârziere”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis joi, 23 iunie, că lucrările de reabilitare a reţelei de termoficare pe cele şapte tronsoane, totalizând 63 de kilometri, ar putea fi realizate până la finele anului 2023.

Edilul general spune că în acest an au fost reabilitaţi 12-15 kilometri şi că până la finalul anului ar putea fi înlocuiţi în total 30-35 de kilometri. Pe de altă parte, el atrage atenţia asupra faptului că firmele se confruntă cu creşterea preţurilor şi întârzieri în livrarea materialelor.

Declaraţiile au fost făcute joi, cu ocazia unei vizite de lucru pe şantierul din şos. Olteniţei nr. 50 - 52, unde se efectuează lucrări de modernizare a sistemului de termoficare.

"Pentru tronsonul Berceni-Olteniţei, termenul de realizare este în mai, anul viitor. Ferentari - acolo este o problemă generată de un contract care a fost semnat, de explozia preţurilor şi de o dificultate tehnică de a modifica valorile contractului, venită din legea achiziţiilor publice. Ferentari ar fi trebuit terminat anul acesta, provizoratele sunt făcute, conducta există, numai că nu se poate ca ei să lucreze în pierdere. Pe tronsonul de la Pantelimon - probabil vor începe în trei săptămâni şi au termen de 12 luni. Tronsonul Mihalache - Romană, 11 kilometri, un tronson dificil, pentru că e o zonă foarte aglomerată - sfârşitul anului viitor. Tronsonul din Colentina - sfârşitul anului viitor. Dar în paralel le...

Rică Răducanu acuză că a fost dat afară de la CSM București pentru a fi angajată altă persoană în locul său. Ce a spus Nicușor Dan

Joi, 23 Iunie 2022, ora 23:17
Rică Răducanu acuză că a fost dat afară de la CSM București pentru a fi angajată altă persoană în locul său. Ce a spus Nicușor Dan
Rică Răducanu a fost înlăturat de la CSM București.

Fostul mare portar al Rapidului și al naționalei sugerează ar fi fost dat afară pe nedrept și insinuează lucruri necurate la clubul Primăriei Capitalei.


Rică Răducanu deținea o poziție onorifică la CSM București și era remunerat cu suma 1800 lei lunar.


"Puțină lume știe, dar în urmă cu câteva luni am fost dat afară de la Clubul Sportiv Municipal București. Mi s-a spus doar că nu pot avea și pensie, și salariu. Am făcut un pas în spate, dar am cerut să vorbesc și cu directorul general, Gabi Szabo, încă, în acea perioadă de început de an, dar și cu primarul general. Cea dintâi mi-a sugerat să merg la Rapid, să cer un post, ceva, că doar la clubul feroviar am cunoscut gloria ca sportiv, nu?

Când am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit ceva explicații vizavi de cazul meu. Am plecat din biroul său cu senzația că habar nu avea de ce fusesem dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.

Ajuns la 76 de ani, fostul mare portar a povestit drama prin care trece după ce a fost dat afară de la CSM București.


"Nu am o pensie mare, ceva în jur de 1.800 de lei. Poate s-o mai fi mărit puțin în ultimele luni, dar vă spun sincer că nu știu cu exactitate, fiindcă la noi în...

Ilie Năstase îl atacă pe Nicușor Dan: vrea statuie și muzeu în Herăstrău, dar primarul îl ignoră

Miercuri, 22 Iunie 2022, ora 13:15
Comenteaza acest articol | 17 comentarii
Ilie Năstase îl atacă pe Nicușor Dan: vrea statuie și muzeu în Herăstrău, dar primarul îl ignoră
Ilie Năstase și-ar dori o statuie la intrarea în parcul Herăstrău, considerând că e mai indicat să fie el decât generalul francez Charles de Gaulle.

De asemenea, Năstase și-ar dori amplasarea unui muzeu în Herăstrău, muzeu în care să își aducă toate trofeele câștigate și alte obiecte prețioase din trecutul său glorios ca jucător de tenis.

Ilie Năstase a declarat pentru Fanatik că Nicușor Dan nu i-a dat niciun răspuns la cererea înaintată.

"O să fac și muzeul, dar domnul ăsta care e la Primărie nu prea m-a băgat în seamă. Acum trei luni am dus proiectul și nici măcar nu mi-a returnat proiectul să îmi spună dacă se poate sau nu.Am înțeles că el nici măcar nu e din București, e din Făgăraș! Ce are omul ăsta din Făgăraș cu Bucureștiul? Asta chiar nu înțeleg! Urât! Urât!”.

"I-am cerut acolo în parcul Herăstrău, unde trec toți copiii și sunt și niște statui. Avem cea mai mare statuie a unui general care nici măcar nu e român!Alo! Să se trezească și el puțin! Că mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie și o să îi întreb pe cetățenii care trec pe cine preferă: Un general român sau unul francez?!”.

"De trei luni nu mi-a dat niciun răspuns. Am fost la el în audiență. Mi-a spus doar că nu crede pentru că arhitectul șef nu prea dă voie acolo că e iarbă. Păi acolo sunt chioșcuri! Se vinde alcool, bere, ce vreți dumneavoastră! Dar un muzeu nu e frumos în Parcul...

Nicușor Dan, singur în războiul deschis cu Gabriela Firea. Campania electorală a început deja la mijlocul mandatului

Marti, 07 Iunie 2022, ora 21:50
Nicușor Dan, singur în războiul deschis cu Gabriela Firea. Campania electorală a început deja la mijlocul mandatului
Actualul primar al Capitalei Nicușor Dan și fostul edil, Gabriela Firea, nu au avut niciodată o relație apropiată, cei doi aflându-se într-un război continuu care în ultimele săptămâni a devenit din ce în ce mai intens.

Încă din primele luni de mandat la primăria Capitalei, Nicușor Dan a făcut mai multe dezvăluiri despre cum funcționa vechea conducere și a realizat numeroase acuze adresate PSD-ului, și în special Gabrielei Firea. La primul său bilanț după zece luni, Nicușor Dan declara că atunci când a preluat primăria aceasta era „precum un pacient în comă aflat la terapie intensivă”. Mai mult, acesta spunea despre Gabriela Firea că, în mandatul ei, a creat haos în administrație și că din „disperare” înaintea campaniei electorale din 2020 a început să preia proiecte de la sectoare pe care nu le-a terminat niciodată.

Replicile tăioase dintre cei doi au continuat și au culminat zilele trecute după ce Firea l-a acuzat pe actualul primar că nu construiește nimic în ciuda faptului că i-ar fi lăsat „proiecte la îndemână” de vechea sa echipă.

„Un primar gospodar face, acționează, clădește pentru locuitori, nu pasează răspunderea! Primarul general Nicușor Dan nu e în stare să construiască nimic și preferă să „arunce” la sectoare marile lucrări de investiții. În loc să caute soluții, Nicușor Dan preferă să scape de proiecte esențiale pentru București. Nu e înțelepciune, ci...

Marile proiecte de infrastructură pe care și le asumă Primarul Capitalei până la finalul mandatului. Anunțul lui Nicușor Dan despre taxa auto

Luni, 20 Iunie 2022, ora 22:37
Marile proiecte de infrastructură pe care și le asumă Primarul Capitalei până la finalul mandatului. Anunțul lui Nicușor Dan despre taxa auto
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni, 20 iunie, că introducerea unei taxe auto de la 1 ianuarie 2023 nu este o soluţie pentru Bucureşti. Edilul a vorbit și despre proiectele pe care le mai are în plan până la finalizarea mandatului.

”Taxa auto este o propunere, a fost o propunere a administraţiei anterioare. Acum este o propunere formată de nişte consilieri generali, foarte bine, am tot respectul pentru orice fel de propunere de dezbatere. În opinia mea, nu este soluţia pentru Bucureşti. Soluţia pentru Bucureşti, în opinia mea - şi există un acord politic pe asta - este o taxare a parcării proporţională cu importanţa locului public pe care se parchează şi strategia noastră merge în direcţia asta. Adică nu e normal să ai o parcare subterană sau cum avem la Străuleşti o parcare care e goală şi după aceea pe toate străduţele pe care vii către centru să ai o parcare gratuită. Atunci, evident că nimeni nu o să-şi lase maşina la marginea oraşului”, a declarat Nicuşor Dan luni seară, la Digi24.

Primarul nu a dezvăluit taxa pe care o are în vedere pentru parcarea proporţională în funcţie de importanţa locului.

”Asta se întâmplă peste tot, în oraşele occidentale. M-am gândit la o sumă, dar nu o să o public înainte să am un acord cu Consiliul General, pentru că e decizia Consiliul General”, a declarat el.

Nicuşor Dan a explicat că urmează să fie luată o decizie în privinţa...

Replici tăioase între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Fostul și actualul primar își reproșează unul altuia dezastrul din București

Luni, 06 Iunie 2022, ora 13:01
Replici tăioase între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Fostul și actualul primar își reproșează unul altuia dezastrul din București
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a răspuns luni, 6 iunie, Gabrielei Firea că avea, încă din 2017, o expertiză privind mai multe obiective de infrastructură din Bucureşti, inclusiv Pasajul Unirii.


"În loc să se apuce imediat de treabă pornind de la acest studiu, «Doamna Altădată» s-a apucat cu nădejde de târguri, festivaluri şi alte paranghelii din bani publici. (...) A preferat nişte spectaculoşi iepuraşi gigantici unei plictisitoare consolidări de pasaj", a susţinut el.

"Pentru fostul primar general, propria nepăsare / incompetenţă ar trebui să fie prilej de reflecţie, nu de noi scandaluri. Îi reamintesc Gabrielei Firea că, încă din 2017, a avut pe masă o expertiză privind mai multe obiective de infrastructură din Bucureşti, inclusiv Pasajul Unirii. Cunoştea deci problema de la începutul mandatului şi a avut la dispoziţie trei ani ca s-o rezolve. În loc să se apuce imediat de treabă pornind de la acest studiu, Doamna Altădată s-a apucat cu nădejde de târguri, festivaluri şi alte paranghelii din bani publici, amânând această problemă (şi alte probleme reale ale Capitalei) fără nicio remuşcare. A preferat nişte spectaculoşi iepuraşi gigantici unei plictisitoare consolidări de pasaj", a afirmat Nicuşor Dan, luni, pe Facebook.

El a adăugat că a găsit o soluţie pentru problema Pasajului Unirii şi a planşeului, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4.

"Spre deosebire de ea, eu am...

Culise. Cum s-au răzbunat PSD și PNL pe Nicușor Dan lovind în bucureșteni

Miercuri, 11 Mai 2022, ora 16:37
Comenteaza acest articol | 11 comentarii
Culise. Cum s-au răzbunat PSD și PNL pe Nicușor Dan lovind în bucureșteni
Capitala a primit cei mai puțini bani din programul Anghel Saligny dedicat dezvoltării locale și urbane. Gabriela Firea, dar și mai mulți lideri PNL au cerut ca Nicușor Dan să nu primească bani de la guvern, pe motiv că a rămas apropiat de Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, desprins din PNL, susțin surse politice pentru Ziare.com. Astfel, PSD și PNL l-au taxat pe Nicușor Dan, lovind în bucureșteni.

”Gabriela Firea a cerut ferm ca Nicușor Dan să nu primească niciun ban. Firea se pregătește să candideze din nou la Primăria Capitalei în 2024 și nu are niciun interes ca Nicușor Dan să aibă realizări. De altfel, Firea, în calitate de președinte al PSD București, nu are interes nici la sectoare. La 3 e certată cu finul Negoiță, iar Băluță, de la Sectorul 4, o ignoră de când nu mai e primar general”, susțin surse din conducerea PSD pentru Ziare.com.

Însă nici liberalii nu l-au susținut pe Nicușor Dan, deși, în Consiliul General, îi asigură majoritate. Mai mulți lideri ai PNL i-au cerut premierului să nu se afișeze și să nu-l sprijine financiar pe Nicușor Dan pentru că oricum PNL va avea alt candidat la Primăria Capitalei în 2024, susțin surse liberale. ”Noi îi votăm proiectele lui Nicușor Dan, dar nu se poate vorbi de o susținere politică. Relația sa cu PNL s-a terminat în momentul în care Ludovic Orban a pierdut șefia partidului. E adevărat, premierul Nicole Ciucă i-a promis lui...

Cine este șeful ANPC, pesedistul de care Nicușor Dan se plânge că a fost trimis să-i pună bețe-n roate

Vineri, 13 Mai 2022, ora 03:03
Cine este șeful ANPC, pesedistul de care Nicușor Dan se plânge că a fost trimis să-i pună bețe-n roate
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor este condusă din luna ianuarie a acestui an de către Horia Constantinescu, fost membru PSD, pe care primarul Capitalei Nicușor Dan și edilul de la Sectorul 1 Clotilde Armand îl acuză că acționează politic.

Constantinescu a fost numit președinte ANPC de către premierul Nicolae Ciucă la finalul lunii ianuarie a acestui an, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Anterior, Horia Constantinescu a vizitat mai multe partide. Mai întâi a fost membru PSD, apoi a trecut la PPUSL, după care a intrat în echipa liberalului Vergil Chițac, actual primar al Constanței, iar în final s-a întors la prima dragoste, PSD.

În 2020, Constantinescu a candidat la Primăria Constanței din partea PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, însă a pierdut cursa.

Acesta este cunoscut pentru relații strânse de prietenie cu numeroși grei din PSD, precum cea cu Nicușor Constantinescu (fost baron de Constanța, condamnat în numeroase dosare de corupție), Liviu Dragnea (cel care l-a și pus în 2019 șef la ANPC sub semnătura Vioricăi Dăncilă), dar și familia Năstase. Horia Constantinescu este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase, și deține alături de acesta terasa Bonton din Herăstrău.

Horia Constantinescu are relații strânse cu liderii PSD, el fiind de altfel naș de cununie al lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase.

Conform Info Sud-Est,...

Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost surprins traversând prin loc nepermis, cu copilul în brațe: ”Sindicatul polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea”

Miercuri, 08 Iunie 2022, ora 14:18
Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost surprins traversând prin loc nepermis, cu copilul în brațe: ”Sindicatul polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a reacționat pe Facebook după ce o filmare în care a fost surprins traversând strada neregulamentar cu copilul în brațe a devenit virală pe internet.

Edilul recunoaște că a făcut o greșeală și că gestul său nu este scuzabil. Pe de altă parte,
Nicușor Dan s-a arătat contrariat de faptul că sindicaliștii din poliție au distribuit filmarea pe Facebook.

Imaginile au fost publicate marți seara de Sindicatul Europol.

Sindicaliștii afirmă că primarul dă un exemplu negativ copilului, încurajând încălcarea legii.

În filmare se poate observa cum primarul vorbește la telefon și își ține fetița de mână. Apoi, Nicușor Dan ia copilul în brațe și, printre mașini și biciclete, traversează strada printr-un loc nepermis.

”Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.
Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Cum a reacționat Gabriela Szabo după ce Nicușor Dan a înlăturat-o de la conducerea clubului CSM București

Sambata, 04 Iunie 2022, ora 13:47
Cum a reacționat Gabriela Szabo după ce Nicușor Dan a înlăturat-o de la conducerea clubului CSM București
Fosta mare atletă a fost înlăturată de la conducerea clubului CSM București și mutată la Centrul Dalles. O decizie care, susține Szabo, nu are nicio bază și a fost luată în urma unor discuții cu oameni care în trecut au defăimat-o. Szabo mai spune că nu a avut discuții cu primarul Nicușor Dan.

Gabriela Szabo a reacționat la anunțul primarului Nicușor Dan, care a scris pe Facebook că a decis să o detașeze pe fosta atletă la Centrul Dalles.

Ce a scris Gabriela Szabo pe Instagram:

"Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin detașarea mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar din interior (al clubului).

Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia.

Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului", a scris Szabo.

Cu o zi înainte, Nicușor Dan își anunțase decizia.

"Am luat decizia de...

Val de ironii după ce Nicușor Dan s-a scuzat că a traversat prin loc nepermis cu copilul în brațe: "Dacă eram eu mama fetiței, acum nu puteai tasta singur prostia asta"

Miercuri, 08 Iunie 2022, ora 15:11
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
Val de ironii după ce Nicușor Dan s-a scuzat că a traversat prin loc nepermis cu copilul în brațe: "Dacă eram eu mama fetiței, acum nu puteai tasta singur prostia asta"
La scurt timp după ce primarul Capitalei a recunoscut că a greșit când a traversat cu fetița în brațe prin loc nepermis, pe Facebook au apărut ironiile.


Nicușor Dan s-a arătat contrariat de faptul că sindicaliștii din poliție au distribuit filmarea pe Facebook.

Imaginile au fost publicate marți seara, 7 iunie, de Sindicatul Europol.

În filmare se poate observa cum primarul vorbește la telefon și își ține fetița de mână. Apoi, Nicușor Dan ia copilul în brațe și, printre mașini și biciclete, traversează strada printr-un loc nepermis.

”Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.


Ironii pe Facebook la adresa lui Nicușor Dan


Unii dintre cei care au citit despre reacția primarului l-au ironizat în postări pe Facebook:

"1. Viață privată ai acasă, bosulică, pe domeniul public oricine are dreptul să te filmeze. Dacă erai primarul Parisului, te tocau ăia la toate televiziunile până îți cereai scuze în genunchi de la parizieni și ziceai că nu mai faci. Sigur, dacă erai primarul Moscovei sau al Beijingului era un pic mai ușor -...

Mesajul emoționant transmis de Nicușor Dan soției sale după nașterea celui de-al doilea copil: ”S-a ocupat de tot”

Vineri, 27 Mai 2022, ora 10:29
Mesajul emoționant transmis de Nicușor Dan soției sale după nașterea celui de-al doilea copil: ”S-a ocupat de tot”
Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a devenit tată pentru a doua oară joi, 26 mai, când partenera sa a adus pe lume un băiețel.


Nicușor Dan a postat un mesaj pe Facebook mesaj vineri, 27 mai, prin care a mulțumit atât soției sale, cât și medicilor.

”Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.

Sănătate tuturor!”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.
  1. Nepăsarea cruntă cu care sunt tratați curierii de mâncare în București: "Știți la câte restaurante am fost întrebat dacă am nevoie de un pahar cu apă rece?"
  2. O româncă a profitat de defecțiunea unui bancomat și a scos 32.000 de euro în loc de 700
  3. Proprietarii de Dacia Spring reclamă probleme diverse cu aerul condiționat. "Dacă mergi 2 kilometri, nu-ți mai simți piciorul"
  4. Coșmarul românilor care și-au cumpărat bilete la companii aeriene low-cost
  5. Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie. Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar FOTO
  6. Câte țigări și cât alcool puteți să transportați în bagaje dacă veți călători într-un stat al UE. Reguli drastice la vamă
  7. Insule ”plocon” pentru Arabia Saudită dacă va crește producția de petrol. Planul SUA pentru neutralizarea Rusiei
  8. Descoperire epocală, o nouă stare a materiei: Șoc uriaș pentru lumea fizicii VIDEO
  9. Cât costă să mănânci un prânz și o cină pe o insulă din Grecia: „Poate par penibil. Aud zvonuri că prețurile au explodat”
  10. Metoda neinspirată prin care niște fermieri au vrut să fenteze statul. Au legat roșiile cu ață ca să-i păcălească pe inspectori