Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.094 secunde)

Articole despre "pandemie"

Nostradamusul zilelor noastre are o predicție sumbră! Ce urmează după pandemie și moartea Reginei Elisabeta

Marti, 04 Octombrie 2022, ora 09:35
Nostradamusul zilelor noastre are o predicție sumbră! Ce urmează după pandemie și moartea Reginei Elisabeta
Un profet care prezice viitorul, supranumit "Nostradamus al zilelor noastre", susține că a fost binecuvântat cu daruri pentru a salva lumea, dar a avertizat asupra unei apocalipse iminente.


Conform publicației britanice DailyStar, Athos Salomé din Divinópolis, Brazilia, susține că a prezis pandemia de Covid-19, moartea reginei Elisabeta în acest an și chiar încercarea lui Elon Musk de a cumpăra Twitter.

Într-o altă predicție sinistră legată de cel mai bogat om de pe planetă, Athos spune că a prevăzut roboți care să arunce oamenii în șomaj cu mult înainte ca miliardarul să-și anunțe umanoizii "Optimus".

Cea mai înfricoșătoare dintre toate, însă, este declarația tânărului de 36 de ani, potrivit căreia cel de-al treilea război mondial a început deja, fiind confirmat de, susține el, invazia Rusiei în Ucraina într-o eră digitală fantastică.

Respingând acuzațiile că nu ar fi decât un șarlatan, Athos a declarat: "Nu mă consider un ghicitor, nu cred în așa ceva. Știința a început să dovedească faptul că abilitățile mele sunt reale, am trecut printr-o analiză tehnică și nu s-a dovedit niciun truc".

"La vârsta de 12 ani mi-am dat seama că sunt diferit de ceilalți oameni, cu o sensibilitate mai mare de a simți, auzi și vorbi despre evenimente asupra cărora nu aveam control.

Athos nu are nicio îndoială cu privire la locul sau abilitățile sale, citându-l pe Dumnezeu. El crede că toți...

Un superstar de la Bayern Munchen a căzut în depresie din cauza pandemiei de Covid

Duminica, 25 Septembrie 2022, ora 17:08
Un superstar de la Bayern Munchen a căzut în depresie din cauza pandemiei de Covid
Fotbalistul francez Benjamin Pavard, de la Bayern Munchen, a recunoscut duminică, într-un interviu oferit cotidianului Le Parisien, că a suferit de depresie în timpul izolării impuse de pandemia Covid-19.


”Nu îmi place cuvântul depresiv, dar aşa am fost!”, a recunoscut Pavard în interviul din Le Parisien. ”Mă trezeam, nu aveam poftă de mâncare şi încercam să-mi ocup timpul cu ceva.

Găteam, încercam să mă uit la seriale, însă nu era în regulă. Mi se părea că totul nu mai funcţionează cum trebuie. La început îţi spui că nu e nici o problemă şi că o să treacă repede, dar când vezi că persistă trebuie să reacţionezi. Am acasă o sală de forţă, dar simţeam nevoia de contact cu alte persoane. Am devenit depresiv, apoi am încercat să maschez asta în faţa oamenilor. Foarte puţină lumea ştie prin ce am trecut”, a mai declarat Benjamin Pavard pentru Le Parisien.

Fotbalistul francez a reuşit să îşi revină şi s-a reîntors în echipa naţională, alături de care va juca împotriva Danemarcei duminică seara.

Cum și-au folosit Bill Gates și partenerii săi influența pentru a da un răspuns global Pandemiei Covid -19

Vineri, 16 Septembrie 2022, ora 23:02
Cum și-au folosit Bill Gates și partenerii săi influența pentru a da un răspuns global Pandemiei Covid -19
Patru organizații de sănătate, au lucrat îndeaproape, au cheltuit aproape 10 miliarde de dolari pentru a da un răspuns coordonat în lupta cu Pandemia Covid-19 în întreaga lume. Dar au ieșit din sfera de control a guvernelor și nu au reușit să își atingă obiectivele, potrivit unei investigații realizate de Politico și Welt.

Când a lovit Covid-19, guvernele lumii nu erau pregătite. Din America până în Europa și până în Asia, au trecut de la minimizarea amenințării, la închiderea granițelor în încercări nefaste de a opri o răspândire virală care a cuprins în curând lumea. În timp ce cele mai puternice națiuni priveau în interior, patru organizații neguvernamentale globale de sănătate au început să facă planuri pentru o luptă pe viață și pe moarte împotriva unui virus care nu recunoaște granițe.

Înarmate cu expertiza necesară, având contacte la cele mai înalte niveluri în statele occidentale și relații bine consolidate cu producătorii de medicamente, cele patru organizații și-au asumat roluri în mod normal care reveneau guvernelor, dar fără posibilitatea de a fi trase la răspundere.

În timp ce națiunile încă dezbăteau gravitatea pandemiei, grupurile au identificat potențiali producători de vaccinuri și au vizat investiții în dezvoltarea de teste, tratamente și vaccinuri. Și și-au folosit influența pe lângă Organizația Mondială a Sănătății pentru a ajuta la crearea unui plan de...

Audieri în al doilea dosar al achizițiilor frauduloase pe timp de pandemie. Martor, despre petrecerile în lockdown: „În fiecare zi organizam”

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 03:25
Audieri în al doilea dosar al achizițiilor frauduloase pe timp de pandemie. Martor, despre petrecerile în lockdown: „În fiecare zi organizam”
Al doilea dosar al „afacerilor” făcute pe timpul pandemiei a debutat la Tribunalul București cu detalii despre ce se întâmpla în culise, pe vremea când România trecea de la starea de urgență la starea de alertă, iar românii erau îndemnați să păstreze distanțarea, să lucreze de la domiciliu și să nu iasă din case decât cu declarație pe propria răspundere, totul pe fondul răspândirii noului coronavirus.

În primul dosar de corupție pe vremea COVID-19, Adrian Ionel, fost director Unifarm, a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Ei bine, așa cum reiese din depoziția unui martor audiat luni, 19 septembrie, la Tribunalul București în procesul lui Avram Marius Gal (fost consilier al deputatului Ben Oni Ardelean), mai-marii de la Unifarm și băieții deștepți ai pandemiei se întâlneau și puneau la cale contracte de achiziții.

Aceste întâlniri – „petreceri” cum le spun procurorii, „socializare” cum s-a exprimat martorul – se desfășurau în perioada mai-iunie 2020. România tocmai trecuse de la starea de urgență la starea de alertă pe 15 mai a acelui an.

Cum arăta România în acel timp se desprinde dintr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică din ziua respectivă:

„Odată cu instituirea stării de alertă, pentru persoanele care vin în România din străinătate, măsura izolării/carantinării la locuință împreună cu familia/aparținătorii cu care locuiesc împreună, iar pentru cele...

Consecințele pandemiei de coronavirus: creștere cu 30% a cazurilor de HIV/SIDA. Care este explicația

Vineri, 26 August 2022, ora 08:15
Consecințele pandemiei de coronavirus: creștere cu 30% a cazurilor de HIV/SIDA. Care este explicația
Dr. Adrian Marinescu, medic infecţionist şi director medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală a declarat pentru News.ro că tot mai mulţi pacienţi sunt diagnosticaţi în această perioadă cu HIV/SIDA, cu 20-30 % mai mulţi faţă de anii de dinainte de pandemie, mulţi dintre ei fiind tineri.


Fenomenul a apărut pentru că în pandemie oamenii nu au mai mers spre spitale pentru controale şi diagnostic iar acum ajung la unităţile medicale cu alte probleme de sănătate şi descoperă că au şi această afecţiune, în urma testelor. Creşterea numărului de cazuri diagnosticate este pusă şi pe seama numărului tot mai mare de oameni care folosesc droguri injectabile, fenomen care are loc deja în România, dar şi în alte state, de mai mulţi ani. Medicul Adrian Marinescu spune că pot apărea complicaţii grave în cazul în care un pacient cu HIV face şi gripă sau boala COVID-19.

Adrian Marinescu: Ne aşteptăm ca în viitorul apropiat şi chiar în anii care urmează să fie o creştere clară

„Cred că nu greşim dacă spunem că este un fenomen care este legat de momentul actual al pandemiei. Nu aş spune post pandemie pentru că suntem încă în pandemie. Din păcate, cei aproape 3 ani înseamnă printre altele şi subdiagnosticarea pentru infecţiile hiv/sida, în mod real, ceea ce înseamnă că pacienţii s-au infectat dar nu au ajuns la spital şi atunci nu au avut un diagnostic, din păcate. Ne aşteptăm...

Cât de mult au pierdut elevii în pandemie. Expert: ”Nu s-a făcut nimic. Autoritățile au alte preocupări”

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 02:31
Cât de mult au pierdut elevii în pandemie. Expert: ”Nu s-a făcut nimic. Autoritățile au alte preocupări”
Un raport recent arată că România se află printre țările din Europa care și-au ținut cel mai mult școlile închise în perioada pandemiei.

Totodată, sistemul de predare la distanță a scos în evidență inegalitățile dintre elevi, o arată raportul rețelei europene Eurydice.

Opțiunea autorităților din România de a ține închise multă vreme școlile, în favoarea școlii online, vine în condițiile în care, în anul școlar 2020-2021, Eurydice notează că școlile continentului au rămas în mare parte deschise.

Nu există un raport care să ne arate pierderile

Pentru Ziare.com, Anca Tîrcă, consultant internațional în educație, a spus că problema principală în momentul de față este că nu există un raport care să ne arate cât de mult au pierdut elevii, pentru a putea face un calcul real, pentru a știi unde ne situăm.

"Nu există nicio analiză, pentru a vedea care au fost pierderile în pandemie. Niciun studiu referitor la așa ceva. Nu știm cât s-a recuperat. De fapt, nu știm cum stăm cu pierderile în învățare.

Nu știm câți copii au rămas cu pierderi, câți dintre aceștia au recuperat. Se fac trei ani de când tot spun că prioritatea numărul unu era legată de recuperarea pierderilor de învățare. Nu s-a făcut nimic", a declarat Anca Tîrcă.

Oficialii au alte preocupări

"Și ar fi timp în continuare să facem lucrul acesta, însă noi facem schimbări de structură, de evaluare, în loc...

Strângerea de mână a supraviețuit pandemiei, în ciuda măsurilor draconice. "Valoarea simbolică nu trebuie subestimată"

Joi, 25 August 2022, ora 06:05
Strângerea de mână a supraviețuit pandemiei, în ciuda măsurilor draconice. "Valoarea simbolică nu trebuie subestimată"
Când a izbucnit pandemia de Covid-19, salutul cu pumnul și cotul a devenit aproape imediat înlocuitorul pentru strângerile de mână și sărutul pe obraz, la locul de muncă. Mulți au prezis că aceste moduri de salut le vor înlocui pe cele clasice.

Criza de sănătate a făcut ca oamenii să limiteze rapid contactele apropiate, în special la locul de muncă. Cu toate acestea, strângerea de mână revine ca parte inalienabilă a etichetei la locul de muncă, a constatat un sondaj realizat de grupul belgian de servicii de resurse umane Liantis.

"Pumnul rezistent la Covid s-a simțit foarte artificial în comparație cu o strângere de mână. Cu siguranță, într-un context de afaceri, valoarea simbolică a unei strângeri de mână nu trebuie subestimată", a spus Marianne van der Wielen, antreprenor la Liantis.

Doar una din opt persoane se opun încă să strângă mâna altora atunci când se află la birou, a arătat sondajul efectuat pe 1.061 de antreprenori. „Sigilează, parcă, acordurile încheiate și, prin urmare, rămâne un gest important în rândul antreprenorilor”, explică Wielen.

Deși sondajul arată să strângerile de mână au supraviețuit pandemiei, acesta subliniază, de asemenea, că salutul cu pumnul ar putea rămâne și el, în ciuda situațiilor inconfortabile care pot apărea atunci când un pumn este întâmpinat cu o mână întinsă.

Sărutul pe obraz

Cea mai evitată formă de salut în timpul pandemiei a...

Joe Biden anunță sfârșitul pandemiei: „Nimeni nu poartă mască și toată lumea arată destul de bine”

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 07:57
Joe Biden anunță sfârșitul pandemiei: „Nimeni nu poartă mască și toată lumea arată destul de bine”
Preşedintele american Joe Biden a declarat, într-un interviu difuzat duminică seară, că pandemia de COVID-19 s-a "terminat" în Statele Unite, scrie AFP.

"Pandemia s-a terminat, mai avem o problemă cu COVID-19, mai avem multă muncă în acest dosar, dar pandemia s-a încheiat", a declarat liderul de la Casa Albă pentru canalul CBS.


"Dacă te uiţi în jur, nimeni nu poartă mască şi toată lumea arată destul de bine", a afirmat el. "Deci cred că este pe cale să se schimbe", a mai spus Joe Biden, citat de AFP.

Primele vești bune de la OMS despre Covid: ”Se întrevede sfârșitul pandemiei” VIDEO

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 17:56
Primele vești bune de la OMS despre Covid: ”Se întrevede sfârșitul pandemiei” VIDEO
Directorul Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat miercuri, 14 septembrie, că lumea nu a fost într-o poziție mai bună ca acum pentru a pune capăt pandemiei de Covid, relatează Reuters.

”Nu am ajuns încă acolo, dar sfârșitul pandemiei se întrevede”, a declarat Tedros, reiterând apelul la continuarea eforturilor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Potrivit sursei citate, numărul deceselor cauzate de Covid-19 săptămâna trecută a fost cel mai scăzut din martie 2020.

OMS nu exclude alte valuri de îmbolnăviri, însă Maria Kerkhove, responsabilă tehnică pentru Covid, a subliniat că lumea are la îndemână instrumente precum vaccinuri și antivirale pentru a preveni infecțiile grave.Șeful OMS a vorbit și despre cazurile de variola maimuției.
”Ca în cazul Covid-19, nu este momentul să ne relaxăm sau să lăsăm garda jos”, a spus el.

Percheziții la restaurante cunoscute din București. Patronii au primit fără drept bani europeni în timpul pandemiei

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 11:58
Percheziții la restaurante cunoscute din București. Patronii au primit fără drept bani europeni în timpul pandemiei
Poliția economică a descins miercuri, 14 septembrie, la Agenția pentru întreprinderi mici și mijlocii, atragere de investiții și promovare a exportului București, unde au făcut verificări într-un dosar ce vizează fonduri europene.


Șapte firme din domeniul HoReCa ar fi obținut fonduri nerambursabile, în cuantum total de peste 1,5 milioane de euro, drept sprijin financiar în perioada pandemiei.

Printre aceste firme se numără un cunoscut club din București, dar și câteva restaurante și terase. Aceștia nici nu funcționau în perioada respectivă.

”Astăzi, 14 septembrie, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pun în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Activitățile se desfășoară la sediul unei instituții publice, la locuințele unor persoane și sediile/punctele de lucru ale societăților comerciale implicate în activitatea infracțională, într-o cauză în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de obținerea ilegală de fonduri și neglijenţă în serviciu.

Din cercetări a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în anul 2021, 7 societăți comerciale, care desfășoară activități în domeniul alimentației publice (HoReCa), ar fi beneficiat de sprijin financiar din fonduri publice naționale, sub...

Descoperire care îngrijorează lumea: S-au identificat 5 virusuri ce pot provoca o nouă pandemie VIDEO

Miercuri, 31 August 2022, ora 00:21
Descoperire care îngrijorează lumea: S-au identificat 5 virusuri ce pot provoca o nouă pandemie VIDEO
Un grup de experți din cadrul Organizației de cercetare științifică a Commonwealth-ului (CSIRO) din Australia, care a întocmit un studiu recent, trimite un avertisment întregii lumi, spunând că a identificat cinci familii de virusuri, ce pot provoca următoarea pandemie mondială.

Virusurile denumite Coronaviridae, Flaviviridae, Togaviridae, Orthomyxoviridae and Paramyxoviridae reprezintă cea mai mare amenințare pandemică pentru Australia și întreaga lume, potrivit Sydney Morning Herald.

Familia de virusuri Coronaviridae include coronavirusurile, dintre care cinci dintre ele au ajuns la oameni în ultimii 20 de ani. Virusurile Flaviviridae și Togaviridae sunt adesea răspândite de țânțari și ele includ febra Dengue, chikungunya și encefalita japoneză.

Consumul regulat al unui aliment, schimbări remarcabile: Benefic pentru ficat și creșterea duratei de viață VIDEO

Virusurile Orthomyxoviridae includ toate tulpinile de gripă cu care trăim în prezent. Dar virusurile Paramyxoviridae sunt extrem de letale, cum ar fi hendra, sunt poate cea mai mare amenințare pentru omenire.

Amenințările pandemice cresc dramatic pe măsură ce criza climatică și defrișările împing oameni și animalele din ce în ce mai aproape unul de celălalt, în timp ce călătoriile cu avionul permit unui virus să ”măture” rapid tot globul.

”Frecvența și severitatea focarelor virale la scară largă cresc. Va mai fi unul”, a avertizat Greg...

Celentano din Las Fierbinți, într-un avion cu copii care plâng: "Rezultatul statului în casă în pandemie!" VIDEO

Luni, 29 August 2022, ora 15:50
Celentano din Las Fierbinți, într-un avion cu copii care plâng: "Rezultatul statului în casă în pandemie!" VIDEO
Călătoria cu un avion în care se află copii care plâng poate fi o provocare atât pentru părinții celor mici, cât și pentru ceilalți pasageri.


Printre cei care au experimentat recent senzația este actorul Adrian Văncică, interpretul îndrăgitului personaj Celentano din Las Fierbinți.

Acesta a postat o scurtă filmare din avion în care se aud plânsete de copil.

"Rezultatul statului în casă în pandemie!!! Să trăiască și să fie sănătoși!", a scris actorul în textul care însoțește videoclipul."Ce noroc pe tine!"

În comentarii, unii îl încurajează sau îl compătimesc, iar mulți se distrează pe seama actorului.

"Răbdare și zbor plăcut!"

"Crede-mă că nu e zbor să nu avem parte de măcar 2 mici plângăcioși! Recomand un film bun și căștile puse!"

"O perche de căști și o muzică bună și-ai scăpat de “melodiile” astea noi din pandemie!"

"Trebuia să intrați în personjul Celentano că se opreau imediat ce începeați să-i întrebați care e problema lor de fac gălăgie."

"3 ore jumate așa și îți piere gândul de bebei proprii... acum mai ciudat este când ai tăi de aceeași vârstă că și plângăcioși, stau liniștiți dorm, se joacă."

"Exact la fel a fost și acum trei săptămâni."

"Ce fain, barem uiți de frică."

"Te înțeleg, în Fierbinți numai tu cu Firicel va auziți!"

"Se vede că n-ai avut bani de doi piloți și n-ai făcut nici școală pentru...

Financial Times: Putin a evitat mobilizarea generală din același motiv pentru care a evitat vaccinarea în masă în timpul pandemiei COVID

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 21:30
Comenteaza acest articol | 30 comentarii
Financial Times: Putin a evitat mobilizarea generală din același motiv pentru care a evitat vaccinarea în masă în timpul pandemiei COVID
„Geniul comandamentului militar ucrainean este că își trimite forțele acolo unde rușii nu trimit, forțând Rusia să se retragă din teritoriile ocupate”, a scrie analistul canadian Michael McKay.

Acest lucru se întâmplă și pe frontul intern al Rusiei. Într-o perioadă în care trupele ruse se retrag pentru a nu fi înconjurate, Vladimir Putin însuși s-a trezit într-un „mediu politic periculos” la Moscova, scrie Ivan Krastev, șeful Centrului pentru Strategii Liberale și cercetător la Institutul de Studii Umanitare din Viena, într-un articol pentru Financial Times. Cuvântul „război” a început în sfârșit să sune pe canalele de televiziune de stat ruse, iar revendicările „șoimilor” ruși de a începe o mobilizare la scară largă au devenit cea mai mare problemă pentru președintele rus.

După o încercare eșuată de a cuceri Kievul și de a-l răsturna de la putere pe președintele Volodimir Zelenski, Kremlinul a trecut la o nouă strategie, aceea de a ocupa cât mai mult teritoriu cu forțele disponibile, provocând cât mai multe daune posibile economiei ucrainene și organizând referendumuri pentru anexarea teritoriilor ocupate, creând un sentiment de inevitabilitate. Moscova era sigură că această strategie va rupe stabilitatea ucraineană și va convinge Occidentul să nu mai înarmeze armata Kievului. După ce îngheța conflictul în propriile sale condiții, Kremlinul dorea să preia conducerea și să elimine...

Evoluția sectorului turistic și a industriei de rent a car după pandemia de Covid-19

Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 19:00
Evoluția sectorului turistic și a industriei de rent a car după pandemia de Covid-19
La nivel mondial, impactul negativ al pandemiei cu virusul Covid-19 a fost resimțit de majoritatea industriilor. Printre cele mai afectate s-a numărat cu siguranță și turismul. În anul 2019, înainte de pandemie, acesta devenea unul dintre cele mai importante sectoare la nivel mondial, oferind 334 de milioane de locuri de muncă și reprezentând peste 10% din PIB-ul global. În schimb, în anul 2020, contribuția turismului a înregistrat o scădere drastică, reprezentând doar 5,5% din economia globală a anului precendent.

În România, conform Institutului Național de Statistică, în anul 2019 ponderea sectorului de turism cunoștea o creștere considerabilă, atât în ceea ce privește numărul străinilor ajunși în țara noastră (9,3% comparativ cu anul 2018), cât și în ceea ce privește numărul vizitatorilor români plecați în străinătate (9,6% comparativ cu 2018). Însă, în 2020, odată cu venirea pandemiei, statisticile au indicat o scădere de 60,8% a numărului de vizitatori străini în România și de 58,8% a numărului de turiști plecați în străinătate, comparativ cu anul precedent.

În anul următor, 2021, conform Agerpres, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Dumitru Luca a declarat că activitatea de turism a avut o capacitate de 40-45%, iar cu toate acestea, forța de muncă a scăzut numeric cu doar 30%. Astfel, eforturile operatorilor de turism de a ține industria pe o linie de plutire...

Românii spun că s-au îngrășat în pandemie. Mâncatul pe fond de stres, una dintre cauze

Joi, 30 Iunie 2022, ora 12:43
Românii spun că s-au îngrășat în pandemie. Mâncatul pe fond de stres, una dintre cauze
Mai puţin de o treime dintre angajaţii români au reuşit să aibă un regim de viaţă sănătos în timpul pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2.


Un studiu realizat luna aceasta de BestJobs arată că aproape 4 din 10 salariaţi români spun că au luat în greutate în ultimii doi ani, iar 2 din 10 salariaţi consideră că faptul că nu au mai mers fizic la birou, ci şi-au mutat activitatea acasă în pandemie a fost principalul factor care a contribuit la schimbarea stilului de viaţă.

„Doar 27% dintre români au reuşit să aibă un regim de viaţă sănătos în timpul pandemiei, prin menţinerea activităţii fizice şi atenţie la alimentaţie, şi aproape 4 din 10 angajaţi români spun că au luat în greutate în ultimii doi ani. Pentru 20% dintre angajaţi, faptul că nu au mai mers fizic la birou, ci şi-au mutat activitatea acasă în pandemie a fost principalul factor care a contribuit la schimbarea stilului de viaţă.

Teama de a pierde jobul sau de a se îmbolnăvi, dar şi efectele sociale ale pandemiei de Covid-19 au influenţat rutina în cazul altor 30% dintre angajaţi, în timp ce restul au amintit despre stresul de la job (9%), volumul mare de muncă (7%), programul lung de lucru (6%) şi problemele de sănătate (3%). Doar 25% spun că nu au făcut nicio schimbare în stilul de viaţă în această perioadă”, sunt rezultatele unui sondaj realizat pe platforma de recrutare BestJobs în perioada 7 - 24 iunie pe un eşantion de...
  1. Motivul pentru care Regele Charles umblă cu scaunul de toaletă, hârtia igienică și patul după el
  2. Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"
  3. Cine a cumpărat celebra cabană Caraiman. "Nu vreau hotel de 5 stele, nu vreau să fac un business"
  4. "Alexandru Arșinel, un simbol al parvenitismului, al zgârceniei, al imposturii și al corupției"
  5. CTP, nemilos după decesul lui Arșinel: "A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu. S-a legat cu lanțuri de scaunul de director"
  6. „Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică
  7. A fost sau nu Arșinel amantul Stelei Popescu? Adevărul despre relația dintre cei doi regretați actori
  8. O șoferiță lăsată fără permis a învins Poliția printr-o metodă folosită fără succes de mulți mai vitezomani
  9. Ce faci dacă ai băgat bani în criptomonede care s-au ”prăbușit”. Analist: ”Este o greșeală să te căsătorești cu portofoliul tău”
  10. Strângere de mână rece la finalul partidei dintre Ana Bogdan și Irina Begu: "N-a știut cum să fugă mai repede" VIDEO