Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.098 secunde)

Articole despre "parada"

NATO, paradă de forță în Mediterană. Impresionantul portavion american trimis la nord de oraşul Benghazi VIDEO

Marti, 24 Mai 2022, ora 17:35
NATO, paradă de forță în Mediterană. Impresionantul portavion american trimis la nord de oraşul Benghazi VIDEO
NATO face, în această săptămână, o demonstraţie de forţă în estul Mării Mediterane care se vrea un mesaj clar adresat Rusiei. Piesa principala este portavionul USS Harry S. Truman.

Neptune Shield este al treilea dintr-o serie de exerciții între Statele Unite și aliații NATO. SUA au participat anterior la Neptune Challenge în octombrie 2021 și la Neptune Strike din ianuarie până în februarie 2022, potrivit news.usni.org.

„Această activitate mărește ritmul, flexibilitatea de comandă și control al forțelor navale și amfibie ale SUA între Flota a șasea, Grupul de atac de transport Harry S. Truman, care operează în Marea Mediterană, grupul pregătit pentru amfibii USS Kearsarge care operează în Marea Baltică, împreună cu cea de-a 22-a Unitate Expediționară Marină îmbarcată”, a spus purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.

Harry S. Truman CSG operează în și în jurul Mediteranei din ianuarie, când a intrat pentru prima dată sub comanda NATO ca parte a atacului Neptune. Este a doua oară de la Războiul Rece când un portavion american este plasat sub controlul NATO.”Vreau să fim cât mai pregătiţi posibil”, subliniază amiralul Curt Renshaw.

”Ne uităm la capacităţile ruse şi ne uităm şi la ale noastre, iar noi ne antrenăm pentru a contracara ceea ce ar putea să facă (ruşii) şi pentru a ne apăra, astfel, atât pe noi, cât şi partenerii şi aliaţii noştri”, declară el.

Dacă Putin ar fi grav bolnav, luptele pentru putere ar măcina Kremlinul. Expert politic: ”Este ca o haită de lupi”

Luni, 23 Mai 2022, ora 22:10
Dacă Putin ar fi grav bolnav, luptele pentru putere ar măcina Kremlinul. Expert politic: ”Este ca o haită de lupi”
Informațiile despre bolile lui Putin sunt contradictorii. Cele mai recente remarci apar pe fondul speculațiilor tot mai mari cu privire la sănătatea președintelui rus. Un oligarh cu identitate protejată ar fi spus că Putin este „foarte bolnav de cancer de sânge”. Însă Ambasada Rusiei la București a dezmințit că ar avea cancer.


Se pare totuși că Vladimir Putin ar fi fost totuși operat, în noaptea de 12 spre 13 mai. Însă nu de cancer ci pentru a-i îndepărta lichidul din abdomen, informează ndtv.com.

Conform The New York Post în ziua intervenției chirurgicale a lui Putin și în ziua următoare ieșirile președintelui au fost acoperite folosind tehnologia „deepfake”.

Nicu Fălcoi: ”Dacă plecăm de la premisa că este grav bolnav, este clar că acolo sunt niște lupte pentru putere”

Nicu Fălcoi, membru în Comisia de apărare, membru al Adunării Parlamentare NATO și al Comitetului interparlamentar NATO-Ucraina este de părere că putem vorbi despre un război informațional care pornește de la reacțiile lui Putin din ultima vreme.

”Este un război, iar acesta este total, nu se duce numai cu arme se duce și pe planul informațional. Interesul nu este al rușilor să transmită astfel de informații ci al celorlalți. Pentru că dacă astfel de informații ajung la armata rusă, este clar că îi demoralizează. Dacă ajung la cea ucraineană, îi crește moralul.


Deci, în opinia mea putem vorbi aici de un...

Rusia a anulat parada aeriană în Piața Roșie. Motivul invocat de Kremlin

Luni, 09 Mai 2022, ora 11:29
Rusia a anulat parada aeriană în Piața Roșie. Motivul invocat de Kremlin
Rusia pregătește parada aeriană din Piața Roșie de o săptămână, astfel că avioane de vânătoare și bombardiere au survolat cerul zilnic.


Totuși, parada aeriană pregătită pentru 9 mai a fost anulată, Kremlinul invocând condiții meteo nefavorabile.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a susținut că parada aeriană a fost anulată din cauza condițiilor meteo, scrie Tass, conform BBC.

"Componenta aviatică nu va avea loc din cauza vremii", a spus Peskov.

În cadrul repetițiilor din ultima săptămână, avioanele au zburat inclusiv în formație simbolizând litera Z.

#Russia held a dress rehearsal on Saturday for the military parade to commemorate #VictoryDayParade on May 9, when the country marks the defeat of #Nazi Germany during #WorldWarII.This year's #VictoryDay, which falls on Monday, won't just honor a conflict that ended 77 years ago pic.twitter.com/7INsL6SJeO— Santosh Sagar (@santoshsaagr) May 8, 2022

Parada din Piața Roșie a început la ora 10:00. După defilarea trupelor, a urmat discursul președintelui Vladimir Putin.

Acesta a spus că ”a fost nevoit să înceapă această operațiune pentru că NATO a ajuns la granițele Rusiei”. De asemenea, Putin a spus că la sfârșitul anului trecut Occidentul pregătea în mod deschis un atac asupra Donbasului și Crimeei, iar la Kiev au existat apeluri pentru arme nucleare care creează „o amenințare inacceptabilă chiar la granița noastră”....

Noi suspiciuni privind starea de sănătate a lui Putin. Momentul de la parada militară de Ziua Victoriei devenit viral VIDEO

Luni, 09 Mai 2022, ora 16:34
Comenteaza acest articol | 32 comentarii
Noi suspiciuni privind starea de sănătate a lui Putin. Momentul de la parada militară de Ziua Victoriei devenit viral VIDEO
Noi speculații privind starea de sănătate a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, au fost făcute luni, 9 mai, după imaginile de la parada de Ziua Victoriei apărute în spațiul public.

Momentul care a atras atenția a fost acela în care liderul de a Kremlin a fost surprins acoperindu-și picioarele cu o pătură.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

9 degrees and cloudy in Moscow for the Victory Day parade so Putin had a thick green blanket.
👉 The weather meant the popular flyover was cancelled. Former Moscow Mayor Yuri Luzhkov always found a few rubles to seed the clouds. https://t.co/oewPFoZEuM— Jason Corcoran (@jason_corcoran) May 9, 2022

Amiralul Sir Tony Radakin a subliniat că pătura a fost ”un detaliu interesant”. Potrivit acestuia, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi alţi oamenii care au vorbit cu Vladimir Putin au raportat că acesta nu pare să se simtă bine.

”Da, pătura este un detaliu interesant. Au existat în mod regulat zvonuri despre starea de sănătate precară a lui Putin, care, desigur, nu au fost recunoscute de Kremlin. Acei oameni care au vorbit cu el, oameni ca Macron şi americanii, au raportat mai puţină coerenţă decât sunt obişnuiţi să obţină de la el. Există motive să ne îngrijorăm pentru el”, a declarat oficialul britanic, citat de Adevărul.

Și fostul șef al armatei britanice, Lord Dannatt, a subliniat că Putin arăta ”umflat” și...

Umilințele pregătite de ruși la ”parada” din Mariupol pe 9 Mai. ”Plănuiesc să-i deghizeze pe civili în soldați”

Vineri, 06 Mai 2022, ora 11:50
Comenteaza acest articol | 15 comentarii
Umilințele pregătite de ruși la ”parada” din Mariupol pe 9 Mai. ”Plănuiesc să-i deghizeze pe civili în soldați”
Invadatorii ruși vor să organizeze o „paradă a prizonierilor” cu ucraineni pe 9 mai la Mariupol. Astfel, Kremlinul va arăta public că nu respectă normele dreptului internațional.

Mikhail Podolyak, consilier al președintelui Zelenski, scrie despre acest lucru pe Twitter, amintind că pe 24 august 2014 invadatorii au organizat o astfel de paradă la Donețk.

„Atunci, 50 de luptători ai Forțelor Armate ale Ucrainei au fost conduși pe străzile orașului, aruncându-se gunoaie în ei. După 8 ani, Kremlinul a decis să repete „performanța” pe 9 mai la Mariupol. Pentru aceasta, pe lângă prizonierii de război, ei plănuiesc să-i deghizeze pe civili în soldați. Aceasta este o batjocură a Convenției de la Geneva", a spus el.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Potrivit lui Podolyak, Ucraina înregistrează fiecare ocupant care îi umilește și îi torturează pe prizonieri. "Cartea călăilor este actualizată acum, dar într-o zi vor începe să fie tăiate nume din ea. Aceste infracțiuni nu au termen de prescripție", a adăugat consilierul.

Pentru a-și pune în aplicare planul, rușii controlează aproximativ două mii de oameni într-o închisoare de filtrare. Pregătirile pentru paradă au început deja, rușii îndepărtează molozul și curăță străzile, obligându-i pe localnici să muncească pentru mâncare.

Mesajul lui Poroșenko pentru Putin după parada de Ziua Victoriei: ”Încă o dovadă că e complet nebun”

Luni, 09 Mai 2022, ora 23:03
Mesajul lui Poroșenko pentru Putin după parada de Ziua Victoriei: ”Încă o dovadă că e complet nebun”
Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko a reacționat dur luni, 9 mai, după parada organizată de liderul de la Kremlin în plin război cu țara sa.

Poroșenko a descris parada de Ziua Victoriei din Rusia ca fiind un „marș al înfrângerii”

„Asta este încă o dovadă că Putin este complet nebun. Trăiește într-o lume paralelă, într-un alt univers”, a spus Poroșenko.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Fostul lider de la Kiev i-a adresat un mesaj direct actualului președinte rus: „Acesta este pământ ucrainean, nu are nimic de-a face cu tine și te urâm! A spus că, în realitate, se opune NATO. Domnule Putin, NATO este pentru securitatea statelor membre și nu vi se opune, tu ești cel care încerci să ataci pe toată lumea, inclusiv statele NATO”, a mai spus fostul președinte ucrainean, potrivit Pro TV.

Încă de la începutul războiului, Poroșenko s-a implicat activ în apărarea țării sale. Fostul preşedinte s-a alăturat militarilor şi civililor care luptă să protejeze Kievul.

Bogdan Aurescu, despre parada organizată de Putin în plin război: ”Un discurs mai degrabă defensiv și justificativ”

Luni, 09 Mai 2022, ora 22:24
Bogdan Aurescu, despre parada organizată de Putin în plin război: ”Un discurs mai degrabă defensiv și justificativ”
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit luni, 9 mai, despre parada organizată de Rusia de Ziua Victoriei, în plin război cu Ucraina, și despre discursul președintelui Vladimir Putin.

”Parada de la Moscova era un eveniment pe care Federaţia Rusă îl organiza în fiecare an, dar, în ciuda acelor analize care spuneau că 9 mai va fi momentul la care va fi sărbătorită o victorie pe frontul din Ucraina - dacă a existat o astfel de planificare din partea conducerii Federaţiei Ruse - este clar că realitatea din teren a dus la o altă realitate astăzi, pe 9 mai şi nu a putut fi, evident, sărbătorit nimic notabil”, a declarat Aurescu luni seară, la Digi24.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Ministrul de Externe a răspuns, întrebat fiind ce a sărbătorit Putin la 9 mai, că a urmărit cu atenţie evenimentul, dar că nu a constatat nimic deosebit.

”De altfel, am urmărit cu atenţie evenimentul şi nu am constatat nimic deosebit, nimic spectaculos, în afară de absenţele notabile pe care toată lumea le-a observat şi, de asemenea, un discurs al preşedintelui Putin mai degrabă defensiv şi justificativ pentru acţiunea Federaţiei Ruse în Ucraina. Dar un discurs care arată, în anumite puncte ale sale, o serie de elemente care indică o realitate răsturnată, adică un alt tip de realitate decât cea pe care toată lumea o cunoaşte”, a declarat Aurescu.

Putin le-a vorbit ruşilor,...

Parada prin care Rusia marchează victoria împotriva Germaniei naziste. Lumea întreagă așteaptă discursul lui Putin

Luni, 09 Mai 2022, ora 10:00
Parada prin care Rusia marchează victoria împotriva Germaniei naziste. Lumea întreagă așteaptă discursul lui Putin
Aproximativ 11.000 de soldați sunt așteptați luni, 9 mai 2022, să participe la parada din Piața Roșie din Moscova, pentru a marca 77 de ani de la victoria rușilor împotriva Germaniei naziste, arată dw.com. Potrivit sursei citate, momentul culminant al paradei este discursul lui Vladimir Putin, așteptat, în contextul războiului din Ucraina, de lumea întreagă.


Potrivit DW, discursul lui Putin este de așteptat să se axeze pe războiul aflat în desfășurare în Ucraina, care a început după invazia Rusiei din 24 februarie. Spre deosebire de anii precedenți, de data aceasta niciun șef de stat străin nu a fost invitat la paradă.

În cadrul paradei, avioanele de luptă vor forma litera „Z” pe cer, simbolul luptei Rusiei în Ucraina.

Potrivit Biziday, inițial, președintele rus ar fi intenționat să declare victoria împotriva Ucrainei în “operațiunea militară specială”, dar, pentru că acest lucru nu este posibil, Vladimir Putin ar putea declara oficial război țării vecine și decreta o mobilizare generală sau parțială a rezerviștilor.

”Avionul Apocalipsei” n-a mai zburat la parada lui Vladimir Putin. De ce s-ar fi temut președintele Rusiei

Luni, 09 Mai 2022, ora 13:05
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
”Avionul Apocalipsei” n-a mai zburat la parada lui Vladimir Putin. De ce s-ar fi temut președintele Rusiei
Moscova a organizat o paradă militară, luni, 9 mai, cu ocazia Zilei Victoriei, care marchează victoria Uniunii Sovietice în faţa Germaniei Naziste, în Al Doilea Război Mondial, însă defilarea aeriană a fost anulată pe ultima sută de metri.

În cadrul ceremoniei era planificat ca 77 de avioane să zboare peste cerul Pieţei Roşii din Moscova, comemorând cea de-a 77-a aniversare de la înfrângerea Germaniei Naziste de către Uniunea Sovietică în al Doilea Război Mondial.

De asemenea, în program era și ”Doomsday” (Avionul Apocalipsei), aeronava fără geamuri care îl poate proteja pe Vladimir Putin în cazul unui război nuclear.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că avioanele nu s-au mai ridicat de la sol din cauza condițiilor meteorologice neprielnice.

Totuși, în presa internațională au apărut speculații conform cărora rușii s-ar fi temut de un atac aerian și au preferat să nu riște.

Rușii au anunțat că renunță "pentru altă dată" la parada de 9 mai care urma să aiba loc la Mariupol

Duminica, 08 Mai 2022, ora 22:15
Rușii au anunțat că renunță "pentru altă dată" la parada de 9 mai care urma să aiba loc la Mariupol
Parada anunțată la Mariupol a fost amânată. Consilierul primarului din Mariupol Petro Andriușcenko a spus, citând oameni din oraș, că ocupanții au anunțat amânarea paradei la o altă dată.

”Interesant este că mesajul colaboratorilor a venit după vizita viceprim-ministrului Rusiei. Motivul nu a fost dezvăluit.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina


Cu toate acestea, se promit evenimente festive, inclusiv deschiderea Aleii Pomenirii pentru luptătorii căzuți împotriva fascism în Ucraina în Parcul Primorski. Informațiile despre „Regimentul Nemuritor” nu au fost specificate”, a transmis Andriușcenko pe contul său de Telegram.

Cel mai probabil motiv ar fi legat de uzina Azovstal. Civilii au fost evacuați din oțelărie însă soldații rămași acolo luptă în continuare.

Un cal care a participat la Parada Junilor a fost bătut cu sălbăticie. În încercarea de a se salva, animalul a căzut din remorcă VIDEO

Luni, 02 Mai 2022, ora 15:57
Un cal care a participat la Parada Junilor a fost bătut cu sălbăticie. În încercarea de a se salva, animalul a căzut din remorcă VIDEO
Un cal care a participat la Parada Junilor a fost bătut cu sălbăticie și a căzut dintr-o remorcă în timp ce se zbătea să scape de lovituri.

Imaginile şocante cu mai mulţi indivizi care lovesc calul au apărut în spaţiul public.

În filmarea postată pe grupurile Facebook se poate vedea cum un bărbat lovește în repetate rânduri cu biciul animalul care nu vrea să urce în remorcă.

La un moment dat, calul cade de la aproximativ un metru de pe platforma pe care trebuia să urce în remorcă.

„Cam așa arată niște animale, nu ma refer la bietul căluț. Și-au luat bani pentru cai și uite așa sunt băgați în camion… Jegurilor, așa meritați să fiți trataţi și voi!!!”, a scris cea care a postat imaginipe pe Facebook.

„La nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor Brașov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exacitate a stării de fapt și a identificării persoanelor în cauză”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agentul principal Nadia Olaru, pentru Radio România Braşov FM.

Junii sunt nevoiți să închirieze cai pentru eveniment, pe care, la final, îi înapoiază stăpânilor, scrie brasov.net.

Paradele gay, motivul halucinant care justifică invadarea Ucrainei. Predica patriarhului Kiril, șeful bisericii ortodoxe ruse

Marti, 08 Martie 2022, ora 15:35
Comenteaza acest articol | 13 comentarii
Paradele gay, motivul halucinant care justifică invadarea Ucrainei. Predica patriarhului Kiril, șeful bisericii ortodoxe ruse
”Capul” Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, a explicat marți, 8 martie, într-o predică, motivul operațiunilor militare din Ucraina.

Cu prilejul sărbătorii ”Duminica Iertării”, patriarhul nu a susținut în mod direct agresiunea rusească, însă a adus argumente în sprijinul acesteia.

Liderul Bisericii Ortodoxe Ruse a declarat că ceea ce se întâmplă în prezent în Ucraina este doar „începutul ostilităților” și se datorează faptului că anumite forțe încearcă de opt ani să distrugă valorile din societate. Potrivit Patriarhului, „există o respingere, o respingere fundamentală a așa-ziselor valori care sunt oferite astăzi de cei care pretind a reprezenta puterea mondială”.

„Astăzi există un test de loialitate a acestei puteri, un permis de trecere în acea lume a fericirii, o lume a consumului excedent, lumea libertăţii vizibile. Știți ce fel de test este acesta? Este un test simplu și grav. Paradele gay. Solicitările de a organiza parade gay reprezintă testul de loialitate față de acea putere mondială. Noi știm că dacă oamenii sau țările resping aceste solicitări, nu intră în această lume, ei devin străini”, a declarat Patriarhul Kirill, citat de bani.md

Paradă Militară de Ziua Naţională cu 1.500 de militari, în Capitală. Condițiile în care poate participa populația la eveniment VIDEO LIVE

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 08:46
Paradă Militară de Ziua Naţională cu 1.500 de militari, în Capitală. Condițiile în care poate participa populația la eveniment VIDEO LIVE
Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, STS şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice participă, miercuri, la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice, vor evolua şi aproximativ 30 de aeronave. La eveniment vor lua parte preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă, dar şi alţi oficiali, care trebuie să facă dovada vaccinării. Pentru buna derulare a evenimentului au fost aplicate mai multe restricţii de circulaţie, iar Metrorex a anunţat suplimentarea garniturilor pe mai multe trasee.Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că la parada militară organizată de ziua Naţională participă aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din mai multe ministere, dar şi din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

La aceştia se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace. Evenimentul va începe la ora 11.00, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Nicolae Ciucă. În zona oficială a evenimentului pot intra doar persoane vaccinate.

Populaţia poate participa la eveniment dacă păstrează distanţa şi poartă mască de protecţie.

Pentru buna derulare a evenimentului, Brigada Rutieră a Capitalei a instituit...

Paradă militară spectaculoasă la Alba Iulia, fără masă populară. Sute de militari și zeci de vehicule de luptă vor defila de Ziua Națională

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 03:45
Paradă militară spectaculoasă la Alba Iulia, fără masă populară. Sute de militari și zeci de vehicule de luptă vor defila de Ziua Națională
Alba Iulia va fi și la 1 decembrie 2021 al doilea oraș ca importanță din țară din punct de vedere a manifestărilor dedicate Zilei Naționale. Parada militară va fi una spectaculoasă, dar va lipsi celebra masă populară.

Din program a fost scos și concertul folcloric desfăşurat în aer liber, decizia fiind luată pentru a se evita aglomerările mari de oameni. La parada militară vor participa 550 de militari, cu tehnică de luptă terestră și aeriană.

Vor fi prezente nouă detaşamente de defilare pe jos, nouă detaşamente de defilare cu mijloace terestre (vehicule de luptă HUMVEE ale forţelor pentru operaţii speciale, complexe de artilerie antiaeriană şi terestră GEPARD şi HIMARS, transportoare PIRANHA III şi PIRANHA V, autospeciale de intervenţie ale celorlalte structuri din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională) şi aeronave militare ale Bazei 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" (elicoptere IAR 330 SOCAT şi avioane MiG 21 LanceR).

Parada militară va fi precedată, de la ora 15.00, de un ceremonial de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Unirii. Anterior, de la ora 11.00 este programată primirea soliilor din Cetăţile de Scaun la Sala Unirii, iar începând cu ora 12.00 se va desfăşura slujba de Te Deum la Catedrala Ortodoxă.

Tot în programul zilei de 1 Decembrie 2021 a fost cuprins şi un eveniment organizat de Biserica Greco-Catolică, la Monumentul Unirii, de la ora 13.00,...

Interdicția de intrare la parada de Ziua Națională pentru cei nevaccinați, valabilă doar în zona oficială. Precizările Jandarmeriei

Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 16:45
Interdicția de intrare la parada de Ziua Națională pentru cei nevaccinați, valabilă doar în zona oficială. Precizările Jandarmeriei
Certificatul verde va fi solicitat la parada de 1 Decembrie doar în zonele oficiale delimitate de organizatori. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, ceilalți participanți vor trebui să poarte mască de protecție și să respecte distanţa de minimum un metru între ei.

Parada militară va începe la ora 11:00, iar defilarea se va realiza pe şoseaua Pavel D. Kiseleff, pe segmentul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.

Participanţii pot veni în Zona principală - pe şoseaua Pavel D. Kiseleff, segmentul cuprins între Piaţa Victoriei şi Piaţa Arcul de Triumf (pe ambele sensuri), cu acces dinspre Piaţa Victoriei sau dinspre Piaţa Charles de Gaulle (cu restricţii), pe bulevardul Mareşal Constantin Prezan, cu acces în şoseaua Pavel D. Kiseleff prin strada Maior Gheorghe Şonţu şi strada Uruguay, sau în Zona secundară (cu restricţii) - dinspre Piaţa Presei Libere, pe şoseaua Pavel D. Kiseleff, cu acces prin Aleea Primo Nebiolo, către coloana organizată pentru defilare, se arată în comunicat.

”Se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naţionale a României în municipiul Bucureşti cu participarea a cel mult 400 de persoane în zona oficială delimitată de organizatori, cu asigurarea unei distanţe de minimum un metru între participanţi, cu purtarea măştii de protecţie şi cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2. Participarea este permisă...
  1. Experiența unui român care a mers cu o mașină electrică din București până în Grecia aproape gratis
  2. Avionul A-36 ținut secret: Bombardierul proiectat să lovească Rusia cu arme nucleare VIDEO
  3. Schimbare de regulament istorică la Roland-Garros. Ce se va întâmpla în setul decisiv
  4. Prima reacție a soției părăsite pentru o ucraineancă refugiată: ”Așa m-a răsplătit pentru că i-am dat o casă”
  5. O ucraineancă refugiată a stricat în 10 zile o căsnicie de 10 ani. Cine e bărbatul care și-a lăsat familia și a fugit cu ea FOTO
  6. Cum erau aprovizionați cu muniție, medicamente și mâncare soldații ucraineni din Azovstal: „Așa ceva nu a mai existat în istoria omenirii”
  7. Putin: "E barbar". Tehnologia care l-a scos din sărite pe Putin și ar putea să facă din Rusia o țară irelevantă
  8. Catastrofa războiului Rusiei: De ce nimic nu îl mai poate salva pe Putin de la cădere
  9. Turiști prinși la scăldat în lacul Ochiul Bei din Cheile Nerei. Riscă o amendă usturătoare
  10. Avocat Dr. Daniel MOREANU: Codul Urbanismului şi Construcţiilor: principalele modificări pe care le va aduce!