Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.073 secunde)

Articole despre "plaje"

Bolid de lux cu numere de Ucraina parcat pe nisipul unei plaje de fițe din Mamaia. „Nu ne-ajungeau ai noștri, acum îi avem și pe-ai lor”

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 16:56
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Bolid de lux cu numere de Ucraina parcat pe nisipul unei plaje de fițe din Mamaia. „Nu ne-ajungeau ai noștri, acum îi avem și pe-ai lor”
O mașină de lux cu numere de Ucraina a parcat pe nisip pe o plajă din Mamaia.

“Nu ne-ajungeau ai noștri, acum îi avem și pe-ai lor”, este reacția constănțenilor care se plimbau astăzi pe plajă în stațiunea Mamaia și au dat peste bolidul intrat direct pe nisip, în zona Summerland, potrivit Constanta INFO.

Postarea cu fotografiile a strâns zeci de distribuiri și reacții.

„E genist. Caută mine”, se arată într-un comentariu.

„N-a ajuns vaporul în port și a adus grâul cu Audi”, scrie altcineva.

„Lăsași-i în pace ca ei sunt din Ucraina și nu au aceleași legi ca noi.. ei au voie cu geamuri fumurii etc… sărăcuții”, se arată într-un alt comentariu.

Fără baruri pe plajele noi de pe litoralul românesc. "Nu se poate amenaja niciun fel de construcție, nici măcar ușoară, fără PUZ"

Luni, 24 Octombrie 2022, ora 10:24
Fără baruri pe plajele noi de pe litoralul românesc. "Nu se poate amenaja niciun fel de construcție, nici măcar ușoară, fără PUZ"
Hotelierii nu vor mai putea amplasa baruri pe porțiunile noi de plajă de pe litoralul românesc.

Pe plajele extinse nu se va putea construi nimic timp de cinci ani, iar hotelierii cer soluții de la ministerul Mediului. Concret, proiectul privind extinderea plajelor de pe litoral presupune ca România să aibă peste 200 de hectare noi de nisip, potrivit Antena 3.

Totuși, în acest interval de cinci ani cât durează dezvoltarea proiectului, hotelierii nu vor putea exploata economic porțiunile noi.

"Ce facem cu plajele în 2023 este o urgenţă imediată, pentru că sunt pachete deja puse în vânzare pentru vacanțele pe Litoral 2023. Este nevoie de beach-baruri pe plajă, înțelegem, da, nu se poate amenaja niciun fel de construcție, nici măcar ușoară, fără PUZ", spune Corina Martin - patronatul turistic, potrivit sursei citate.

"Pentru beach-baruri înțeleg că este o problemă pe plan local, că există posibilitatea construirii lor fără plan de urbanism, acolo probabil va trebui să găsim împreună cu Ministerul Dezvoltării o excepţie de la regula generală, să asigurăm construcţii temporare, pe perioadă scurtă, care să servească aceastui scop", a declarat Tanczos Barna, ministrul Mediului.

Există o iniţiativă de a muta plajele din administrarea Guvernului la primarii staţiunilor. Totuşi, întrucât realizarea unui plan urbanistic zonal este în desfăşurare, primarii vor sa mai astepte.

"Voi fi unul din semnatari....

Românii care au distrus liniștea unei plaje virgine din Bulgaria. "Mai întâi s-a auzit muzica bubuind. Era o melodie cu multe înjurături"

Joi, 18 August 2022, ora 10:46
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Românii care au distrus liniștea unei plaje virgine din Bulgaria. "Mai întâi s-a auzit muzica bubuind. Era o melodie cu multe înjurături"
Tot mai mulți români au ajuns în acest sezon estival pe litoralul bulgăresc, iar mulți dintre ei s-au îndreptat către plajele virgine, mai puțin aglomerate.

Este și cazul unui grup de români care au ajuns într-un astfel de loc mai puțin aglomerat.

Jurnalistul Vitalie Cojocari a relatat pe Facebook o întâmplare surprinsă de alți români. Aceștia povestesc că grupul format din doi bărbați și o femeie despre care se presupune că erau români s-ar fi distrat pe plajă, iar la un moment dat unul dintre indivizi a fost văzut cum „își golește vezica în apa mării pe o plajă virgină din Bulgaria”.

Nu se știe dacă pe plajă erau toalete ecologice sau un alt fel de toalete care puteau fi folosite de turiști.

Postarea pe larg a jurnalistului Vitalie Cojocari:

„Îl vedeți pe individul din poză?

Pe tipul cu șapca albă trasă peste ochelari.

Dânsul face exact ce credeți că face. Fără nicio jenă.

Este un cetățean român care își golește vezica în apa mării pe o plajă virgină din Bulgaria.

De ce? Cum a ajuns acolo?
Povestea mi-a fost spusă de cineva care spune că s-a lovit de cea mai clișeistică nesimțire omenească. O redau mai jos cu scuzele de rigoare pentru aceste momente fiziologice neplăcute.

Persoana care mi-a spus ce s-a întâmplat nu este genul care să meargă la mare în locurile aglomerate.

Nu-i place “ciorba de oameni” de pe litoralul românesc, când sute de trupuri se...

Plaja din Grecia care este aglomerată și după mijlocul lunii octombrie: "Abia am găsit loc de parcare, nici vorbă de șezlonguri libere"

Miercuri, 19 Octombrie 2022, ora 23:41
Plaja din Grecia care este aglomerată și după mijlocul lunii octombrie: "Abia am găsit loc de parcare, nici vorbă de șezlonguri libere"
Sezonul estival s-a încheiat, însă unii români sunt chiar și după mijlocul lunii octombrie în vacanță în Grecia.

O româncă a relatat că a găsit aglomerată plaja Matala Beach pe care a mers cu familia, dintr-o zonă din Creta.

"Iată că încă o dată ni s-a confirmat faptul că imediat cum se trec munții la sud, e cu totul altă climă.
Bine te-am regăsit, vară!
Plaja era super full, abia am găsit loc de parcare, nici vorbă să mai găsim șezlonguri libere, dar nu-i problemă, nouă ne place și pe nisip!

Sit-ul arheologic este foarte interesant, mai ales pentru copii! Labirintul de peșteri e ca un puzzle.

Ne-am copt acolo pe pietre, nici nu vreau să îmi imaginez cum e vara. Un sfert din plajă este închisă pentru că erau filmări.

P.s: La noi în Gouves erau 19 grade și burniță, la plajă erau 25 de grade, ne-am și roșit pe piele, că nah, soare de octombrie mai slab, dar se pare că nu!
Abia așteptăm să vedem ce ne mai rezerva această minunată insulă", a scris turista într-o postare pe Forum Creta.

Tragedie pe o plajă din Tasmania. Peste 200 de balene au eșuat, iar mai bine de jumătate au murit deja VIDEO

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 23:34
Tragedie pe o plajă din Tasmania. Peste 200 de balene au eșuat, iar mai bine de jumătate au murit deja VIDEO
Sute de balene-pilot, denumite şi globicefale, au fost găsite miercuri eşuate pe coasta de vest a insulei australiene Tasmania şi doar jumătate dintre ele par să fie încă în viaţă, au anunţat oficialii locali. De asemenea, 14 caşaloţi au murit după ce au eşuat pe o plajă din Insula King, situată la nord de Tasmania, informează AFP.

"Un grup de aproximativ 230 de cetacee au eşuat în apropiere de portul Macquarie", a anunţat Ministerul pentru Resurse Naturale şi Mediu din statul australian Tasmania. "Se pare că aproximativ jumătate dintre aceste animale sunt în viaţă", au transmis oficialii australieni.

Imagini filmate de la bordul unor vehicule aeriene arată un peisaj dezolant, marcat de zeci de mamifere marine dispersate de-a lungul unei plaje vaste.

Autorităţile australiene au anunţat că mai mulţi experţi în conservare marină, precum şi o echipă ce dispune de materiale şi dispozitive de salvare a cetaceelor, au pornit deja spre acea zonă.

De asemenea, biologii şi medicii veterinari din Australia s-au mobilizat miercuri pentru a descoperi cauzele care au dus la eşuarea unui grup de 14 caşaloţi descoperiţi morţi pe o plajă a Insulei King, situată la nord de Insula Tasmania.

Cele 14 mamifere marine au fost descoperite la începutul acestei săptămâni.

Experţii din cadrul Agenţiei de conservare a naturii din Tasmania s-au deplasat pe acea plajă pentru a realiza o anchetă. Niciun caşalot nu a fost...

Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 11:43
Munți de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Grecia: "Ambalajele sunt de la produse românești"
Numărul românilor care au ales anul acesta să petreacă vacanța în Grecia a crescut. Unii au mers pentru prima dată în aceasta țară, în timp ce alții au schimbat locul, dar au păstrat obiceiurile proaste din România.

De-a lungul verii au circulat nenumărate postări pe grupurile dedicate vacanțelor în Grecia în care românii s-au plâns unii de alții.

Printre temele frecvente au fost muzica care bubuie din boxe portabile pe plajă, mâncarea și băutura aduse de acasă, în ciuda interdicțiilor ferme, dar și gunoaiele lăsate la malul mării.

O româncă a postat mai multe imagini vineri, 2 septembrie, în care apar grămezi de gunoaie pe o plajă foarte cunoscută din Thassos.

Turista a precizat în textul care însoțește pozele că ambalajele sunt de la produse românești.

Poza postată de tânara turistă din România FOTO Facebook/ Alexandra Iacob

"Cam așa arăta astăzi plaja Livadi. Ambalajele sunt produse românești. Păcat de plaja asta atât de frumoasă, nesimțirea este foarte mare", a scris turista pe Forum Grecia.

La începutul lunii august, un turist a relatat pe Facebook cum i-au stricat niște conaționali o zi la plajă:

"Relaxare pe plajă sub umbreluță, o carte, un rebus, un Mythos, muzică în surdină de la băruletul de pe plajă. Deodată, pornește o mini boxă portabilă, care acoperă toate zgomotele din jur.

După mai multe rugăminți, nu se dă volumul mai mic, dar proprietarul pleacă în...

Partea nevăzută a turismului de masă în Grecia: "Cum poți plăti pentru a merge pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume și a-ți lăsa gunoiul acolo"

Marti, 09 August 2022, ora 10:02
Partea nevăzută a turismului de masă în Grecia: "Cum poți plăti pentru a merge pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume și a-ți lăsa gunoiul acolo"
O fotografie de la faimosul naufragiu din Zakynthos a făcut turul internetului în ultimele ore, deoarece arată partea adesea nevăzută a turismului de masă și problemele pe care le provoacă în comunitățile locale.

Fotografia a fost publicată de ecologistul Michaael Bakas pe profilul personal de Facebook, acesta exprimându-și indignarea față de cei care aruncă gunoiul fără să aibă grijă de mediu și de frumusețea lui naturală.

„Vara greacă 2022.. Nu înțeleg cum poți plăti pentru a merge câteva ore pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume și a-ți lăsa gunoiul acolo”, a scris acesta.


În comentarii, urmăritorii i-au aplaudat abordarea.

"Zakynthos are în general o problemă cu gunoiul. Toată insula."

"Măcar nu-i aruncă în epavă".

Epava Zakynthos este o plajă renumită, mai cunoscută sub numele de plaja Navagio, pe partea de est a insulei, lângă satul montan Anafonitria.

Apele cristaline, nisipul alb, stâncile abrupte impresionante și epava pe jumătate scufundată a unei nave alcătuiesc un decor fantastic.

Călătorul german EL Salvatos menționa în 1901, despre zona Navagio, că era o plajă foarte mică cu pietre negre.

Bătrânii din zonă spun că până în 1920 a existat acolo o plajă foarte mică numită Spirili.

După 1922, alunecările de teren au creat prima plajă semnificativă, care a fost aproximativ până la punctul în care se află barca astăzi. Ultima alunecare de...

Plaja din Eforie Sud, modificată radical. ”În 12 săptămâni ar trebui să terminăm lucrarea”

Marti, 06 Septembrie 2022, ora 16:14
Plaja din Eforie Sud, modificată radical. ”În 12 săptămâni ar trebui să terminăm lucrarea”
Autoritățile române vor să-i atragă pe turiști pe malul Mării Negre. Iar una dintre strategii se referă la mărirea plajelor.

Deja zona de nisip din stațiunea Mamaia a fost lărgită cu până la 150 de metri față de spațiul de promenadă. Acum a venit rândul plajelor din Eforie Sud.

Proiectul cu fonduri europene vizează reducerea eroziunii costiere pe litoralul românesc. Din decembrie 2022, plajele lărgite vor avea lăţimi între 100 şi 140 de metri pe o lungime de aproape 6 kilometri, potrivit Europafm.ro.

Plaja de la Eforie Sud și alte trei loturi de pe litoral fac parte din același proiect cu fonduri europene, iar valoarea investiției se ridică la 600 de milioane de lei.

Lucrările sunt efectuate de o companie olandeză.

Cât va dura lărgirea plajei


„Viteza cu care se lucrează acum este una bună, în 12 săptămâni ar trebui să terminăm această lucrare. Este un termen scurt, dar se poate realiza obiectivul pentru că se lucrează cu utilaje de mare capacitate”, a declarat la Europa FM ministrul Mediului, Barna Tanczos.

Lucrările se fac cu protejarea biodiversităţii. Se are în vedere menținerea habitatelor marine pentru două specii de scoici, aflate sub protecție, potrivit oficialului.

„Se vor muta speciile care trebuie protejate temporar şi vor fi readuse după finalizarea lucrărilor. Aceste specii autohtone, caracteristice zonei, trebuie protejate”, a mai spus acesta

Ulterior, în primăvara...

Faimoasa plajă Navagio din Zakynthos a devenit extrem de periculoasă. Stâncile din jurul epavei se pot prăbuși oricând peste turiști

Marti, 06 Septembrie 2022, ora 14:50
Faimoasa plajă Navagio din Zakynthos a devenit extrem de periculoasă. Stâncile din jurul epavei se pot prăbuși oricând peste turiști
Un seismolog grec și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faimoasa plajă Navagio din Zakynthos, care atrage ca un magnet mii de turiști anual veniți să admire peisajul, dar și să fotografieze nava contrabandiștilor, eșuată în urmă cu patru decenii pe țărm.

Turiștii se înghesuie pe stânci și sub peretele abrupt de piatră.

"Sute de turiști sunt transportați în masă și înghesuiți chiar sub pantele verticale suspendate. La un cutremur se vor prăbuși", a scris Gerasimos Papadopoulos pe Facebook.„Dar chiar și fără cutremur, așa cum s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 4 ani, când o parte a versantului - din fericire mică - s-a prăbușit, provocând un tsunami local și vizitatorii au fugit panicați pentru a se salva", a adăugat Papadopoulos, amintindu-și incidentul petrecut în septembrie 2018.

„Data viitoare nu va fi din fericire, ci din păcate. Nu am coborât, nu am vrut să particip la o asemenea „experiență”, a adăugat seismologul, scrie greekcitytimes.com.


Plaja Navagio, lăudată prin faptul că epava ar fi cea mai fotografiată din lume

Plaja Navagio este unul din obiectivele importante ale insulei Zakynthos și atrage anual sute de mii de turisti. Ghizii locali laudă plaja Navagio prin faptul ca epava vasului Panagiotis ar fi cea mai fotografiată epavă din lume.


Povestea naufragiului din Zakynthos

În 2 octombrie 1980, vasul comercial de coastă Panagiotos naviga în apropiere de...

Proprietarii de plaje din Grecia exasperați de românii care vin cu pachet: "S-a aruncat asupra lui ca un uliu și i-a vărsat sticla cu vin"

Marti, 16 August 2022, ora 09:59
Proprietarii de plaje din Grecia exasperați de românii care vin cu pachet: "S-a aruncat asupra lui ca un uliu și i-a vărsat sticla cu vin"
Mulți români au abandonat litoralul din România, însă unii au mers pe plajele din Grecia cu obiceiurile de acasă.

Deși este interzis accesul cu mâncarea sau băutura care nu sunt cumpărate de pe plajă, sunt turiști care le strecoară în bagajul cu care vin la malul mării.

Spre finalul sezonului, proprietarii plajelor dau semne că și-au pierdut răbdarea în astfel de cazuri și au reacții dure. este relatarea unui turist român aflat cu familia în vacanță în Thassos, care a fost mulțumit de condiții, îns= puțin deranjat de proprietar, descris ca un "Sherlock Holmes" care își urmărea clienții, după cum a scris bărbatul pe Facebook:

"Citind pe acest forum diverse întâmplări, m-am hotărât și eu să vă prezint întâmplările familiei mele în Thassos.

Am petrecut un sejur între 2 -8 august în Limenaria. Cazarea a fost relativ în regulă, micul dejun diversificat și gustos, amplasarea perfectă, chiar lângă plajă. Ce ni s-a părut nepotrivit, faptul că proprietarul George era un fel de Sherlock Holmes, adică de dimineața și până noaptea îi simțeai răsuflarea în ceafă.

Observa ce consumi pe plajă, cât ai comandat la barul său, ce ai mâncat la restaurantul său, ce duci sau ce aduci de la mașină. Oriunde te întorceai, dădeai nas în nas cu George. La un moment dat ni s-a părut frustrant. Când am rezervat ni s-a spus că este inclusă și plaja. George însă avea pretenție să comanzi totul la barul...

Ciprian Marica, dezamagit că plaja din Mamaia în care a investit o avere este pustie: "Toată lumea își face nevoile în mare pentru că nu poți să mai ajungi!"

Luni, 15 August 2022, ora 10:55
Ciprian Marica, dezamagit că plaja din Mamaia în care a investit o avere este pustie: "Toată lumea își face nevoile în mare pentru că nu poți să mai ajungi!"
Ciprian Marica a investit 500.000 de euro într-o plajă din Mamaia, însă zona este pustie în plin sezon estival.

Fostul internațional român a tras un semnal de alarmă și a făcut apel la autorități să găsească soluții, într-o postare video pe pagina sa de pe Facebook.


„Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.

Ce prețuri sunt pe plaja lui Marica

Pe de altă parte, prețurile de pe plaja lui Ciprian Marica sunt extrem de mari.

Un șezlong costă în weekend 80 de lei, în timp ce pentru o șampanie trebuie să plătești 800 de lei, potrivit prosport.ro.

Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat pe plajă. Pachetele valorează peste 100 de milioane de euro

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 22:17
Descoperirea uluitoare făcută de un bărbat pe plajă. Pachetele valorează peste 100 de milioane de euro
Un bărbat care a ieșit să se plimbe pe o plajă din Țara Galilor a făcut o descoperire uluitoare, în weekend, relatează Cambrian News.

Inițial, bărbatul, care se plimba pe o plajă de lângă Aberystwyth, în vestul Țării Galilor, a crezut de la distanță că vede un animal marin eșuat la țărm.

Când s-a apropiat, a văzut însă mai multe pachete legate între ele cu bidoane de plastic și ambalate în celofan negru. Și-a dat seama că este vorba despre un transport de droguri și a anunțat imediat poliția.

”Eram la plimbarea de dimineață, când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat. Aproape imediat am știut ce este. Poliția a venit după o jumătate de oră. Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”, a povestit el.

Polițiștii au anunțat că încearcă acum să afle de unde provin drogurile.

Dacă se va dovedi că în pachete este cocaină pură, valoarea transportului depășește 100 de milioane de euro, au mai transmis oamenii legii, potrivit Digi24.

Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO

Duminica, 07 August 2022, ora 04:46
Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO
Lefkada este o insulă greacă populară, cunoscută pentru plajele sale, în special pentru Porto Katsiki și Egremni. Cu toate acestea, în apropiere de Lefkada există o plajă pe care nu vrei să o ratezi și aceasta este Agios Nikolaos, o insulă uluitoare care constă dintr-o singură plajă.

Uimitoarea „insula Sikelianos” sau Agios Nikolaos este, în întregime, o singură plajă. Fâșia subțire și aurie se extinde în apele curate ale Mării Ionice, făcând din Agios Nikolaos o locație unică.

Insula prezintă o fâșie îngustă de nisip cu ape turcoaz care leapădă țărmurile de fiecare parte a plajei.

Singura structură pe care o veți găsi pe Agios Nikolaos este o capelă cu același nume. În fiecare prima duminică a lunii după 10 mai, biserica sărbătorește trecerea Sfintei Treimi a lui Agios Nikolaos din Lefkada în 1087.

Mulți oameni vin în Lefakada în fiecare an pentru a participa la diferite sporturi nautice. Nu ar fi un ocol grozav să vezi Agios Nikolaos și să te relaxezi la plajă?

Insula greacă Lefkada, care găzduiește plaje uimitoare

Situată în Marea Ionică, Lefkada este o insulă uimitoare chiar și după standardele grecești. Este legată de continent printr-un pod mic și este ușor accesibil cu mașina.

Cu localnici ospitalieri și multe activități de oferit, insula se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase peisaje naturale și unele dintre cele mai pitorești plaje din Grecia.

Lefkada,...

Plaja sălbatică din România unde marea are nuanțe spectaculoase: "Cât de frumoasă poate fi!"

Duminica, 28 August 2022, ora 15:01
Plaja sălbatică din România unde marea are nuanțe spectaculoase: "Cât de frumoasă poate fi!"
Mulți turiști care frecventează litoralul românesc caută locuri izolate și plaje sălbatice pentru a se bucura în liniște de soare și de natură.

Plaja Tuzla este una dintre destinațiile preferate de aceștia, fiind adăpostită sub coasta sălbatică a mării, iar are o culoare verde-albăstruie.

Un turist român care a fost în zonă a surprins în poze nuanțele spectaculoase ale mării și le-a postat pe grupul Vama Veche, de pe Facebook.

Unde se află

Plaja Tuzla este situată la numai 5 km de șoseaua principală care face legătura între Constanța și Mangalia.

Tuzla este o localitate mică, cu aproximativ 7.000 de locuitori aflată între orașele Constanța și Mangalia, la o distanță de 2 km pe șoseaua DN39, imediat după Eforie Sud. Față de Costinești se află la 9 kilometri distanță.

Cu trenul se poate ajunge până la strada Nicolae Titulescu, apoi o distanță de 30 de minute de mers pe jos, scrie infoghidromania.com.

Drumul către plaja Tuzla este pavat până la marginea satului, apoi continuă cu un drum prăfuit.

Pe plajă există mai multe corturi, cazemate și câteva barăci de pescari. Aici puteți găsi mâncăruri de pește simple și delicioase.
  1. Ponturi de aur pentru a crește eficiența caloriferelor și a economisi bani: "Tehnica este deosebit de utilă dacă sunt poziționate direct sub o fereastră"
  2. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  3. Locul care a impresionat-o pe una dintre miliardarele lumii: „Am fost peste tot, dar n-am văzut așa ceva!”
  4. 7 milioane de români sunt obligaţi să îşi schimbe contorul: O parte din cost va fi plătită de ei. De la cât pornesc prețurile
  5. Frica i-a intrat în oase lui Putin: Ce face Rusia cu adevărat în Crimeea, dezvăluit de sateliți FOTO
  6. Cea mai tare glumă care a apărut după eliminarea Germaniei de la Mondiale FOTO
  7. Cum a cerut șpagă o doctoriță de la pacienta pusă pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”
  8. Ucraina a anunțat numărul uriaș de militari care au murit în război. Diferență dramatică față de ceea ce s-a știut până acum
  9. Horoscop zilnic. Vineri, 2 decembrie. Zodia care va primi în sfârșit schimbarea pe care o dorește de mult timp
  10. Telecabina lui Adrian Sârbu de la Sinaia a fost vândută. Cine a cumpărat-o și pe câți bani: ”Negocierea a durat ani de zile” VIDEO