Rezultatele 1 - 30 din 103

Articole despre "preturi litoral romania"

Surprizele turiștilor care caută oferte de Paște în România: "6.000 de lei în care era inclusă doar cazarea pentru 2 persoane, 3 nopți"
27 Ianuarie 2023 - Surprizele turiștilor care caută oferte de Paște în România: "6.000 de lei în care era inclusă doar cazarea pentru 2 persoane, 3 nopți"
Oferta de infarct primită de un român pentru sejurul all-inclusive pe litoralul românesc: "Cred că am greșit țara!"
18 Ianuarie 2023 - Oferta de infarct primită de un român pentru sejurul all-inclusive pe litoralul românesc: "Cred că am greșit țara!"
Cum arată acum plaja de la Mamaia: ”Hai, că a rezolvat marea și sezonul estival 2023” VIDEO
24 Ianuarie 2023 - Cum arată acum plaja de la Mamaia: ”Hai, că a rezolvat marea și sezonul estival 2023” VIDEO
Românii au început deja să facă rezervări în Grecia și Bulgaria: "Aceeași cazare, în aceeași perioadă acum este mai scumpă"
16 Ianuarie 2023 - Românii au început deja să facă rezervări în Grecia și Bulgaria: "Aceeași cazare, în aceeași perioadă acum este mai scumpă"
Vacanță în România sau în străinătate? "Mă duc tot în Bulgaria, deși mi-am luat țeapă"
07 Ianuarie 2023 - Vacanță în România sau în străinătate? "Mă duc tot în Bulgaria, deși mi-am luat țeapă"
John Englezu, celebru interlop din Constanța, asasinat în Malta. Membrii unui clan din București, implicați în sângeroasa crimă
08 Decembrie 2022 - John Englezu, celebru interlop din Constanța, asasinat în Malta. Membrii unui clan din București, implicați în sângeroasa crimă
Românii nu renunță la vacanțe sub amenințarea crizei economice: ”A scăzut puțin numărul înnoptărilor”
11 Noiembrie 2022 - Românii nu renunță la vacanțe sub amenințarea crizei economice: ”A scăzut puțin numărul înnoptărilor”
Prețuri amețitoare pe Transfăgărășan. Ce a consumat un român de 88 de lei: "Să mai mâncați în România!” VIDEO
12 Septembrie 2022 - Prețuri amețitoare pe Transfăgărășan. Ce a consumat un român de 88 de lei: "Să mai mâncați în România!” VIDEO
Care este cel mai ieftin oraș din Europa pentru un city beak. Destinația este deja una populară pentru români
03 Septembrie 2022 - Care este cel mai ieftin oraș din Europa pentru un city beak. Destinația este deja una populară pentru români
Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"
01 Septembrie 2022 - Insula din Grecia pe care românii revin ani la rând: "Când am plecat, proprietarul m-a strâns în brațe ca pe un fiu"
Româncă scandalizată după vacanța de mii de euro în Turcia, la un hotel de 5 stele. „Stări de vomă, diaree și iritații pe piele”
18 August 2022 - Româncă scandalizată după vacanța de mii de euro în Turcia, la un hotel de 5 stele. „Stări de vomă, diaree și iritații pe piele”
Replica unei românce pentru nemulțumiții după vacanțe în Bulgaria: "Cei care se plâng nu știu să enumere 5 capitale europene"
30 August 2022 - Replica unei românce pentru nemulțumiții după vacanțe în Bulgaria: "Cei care se plâng nu știu să enumere 5 capitale europene"
Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"
18 August 2022 - Turist care merge de 7 ani pe litoralul elen: "Este evident că s-a schimbat ceva. Românii au trăit deja dezamăgirea litoralului românesc"
Există și români fericiți după vacanța la Mamaia: "Am plătit la restaurant pentru două meniuri de adulți undeva la 50 de lei"
20 Iulie 2022 - Există și români fericiți după vacanța la Mamaia: "Am plătit la restaurant pentru două meniuri de adulți undeva la 50 de lei"
Disperarea unui proprietar român de pensiune în fața dezastrului lăsat de clienți: "Sunt curioasă dacă acești oameni se poartă tot așa și în Grecia, Turcia"
19 Iulie 2022 - Disperarea unui proprietar român de pensiune în fața dezastrului lăsat de clienți: "Sunt curioasă dacă acești oameni se poartă tot așa și în Grecia, Turcia"
Primarul Constanţei reclamă o campanie împotriva litoralului românesc. Cauzele ”obiective” ale scăderii numărului turiștilor invocate de Vergil Chiţac
15 Iulie 2022 - Primarul Constanţei reclamă o campanie împotriva litoralului românesc. Cauzele ”obiective” ale scăderii numărului turiștilor invocate de Vergil Chiţac
Turiștii români care se declară mulțumiți de litoralul românesc: "Experiența noastră a fost mai mult decât plăcută"
17 Iulie 2022 - Turiștii români care se declară mulțumiți de litoralul românesc: "Experiența noastră a fost mai mult decât plăcută"
Vacanțele românilor, dincolo de Grecia și Turcia: "Eu nu mai calc în țara asta. Prețuri foarte mari și mâncare de slăbești"
01 August 2022 - Vacanțele românilor, dincolo de Grecia și Turcia: "Eu nu mai calc în țara asta. Prețuri foarte mari și mâncare de slăbești"
Jurnalist din Banat, după ce a ajuns la Mamaia: „Plăcut impresionat. Televiziunile chiar ne mint”
22 Iulie 2022 - Jurnalist din Banat, după ce a ajuns la Mamaia: „Plăcut impresionat. Televiziunile chiar ne mint”
Cu cât se vor scumpi vacanțele pe litoral de la 1 iulie. O noapte de cazare va costa cu 40% mai mult
21 Iunie 2022 - Cu cât se vor scumpi vacanțele pe litoral de la 1 iulie. O noapte de cazare va costa cu 40% mai mult
Vara declinului litoralului romanesc. Ce scufunda turismul de la Marea Neagra?
11 Iulie 2022 - Vara declinului litoralului romanesc. Ce scufunda turismul de la Marea Neagra?
Destinația idilică la Marea Ionică. Cuplul care a plătit doar 345 de euro pentru zece nopți: "Apa este în nuanțe de la bleu la turcoaz"
13 Iulie 2022 - Destinația idilică la Marea Ionică. Cuplul care a plătit doar 345 de euro pentru zece nopți: "Apa este în nuanțe de la bleu la turcoaz"
Cât te costă o vacanță în Mykonos, insula bogaților. O cameră cu un pat și fără vedere sare de 200 de euro pe noapte
28 Iulie 2022 - Cât te costă o vacanță în Mykonos, insula bogaților. O cameră cu un pat și fără vedere sare de 200 de euro pe noapte
Droguri în magazinul cu jucării? Supradoza face ravagii printre tineri! Cât de adevărat este motivul unei posibile legalizări a canabisului în scop medicinal?
01 August 2022 - Droguri în magazinul cu jucării? Supradoza face ravagii printre tineri! Cât de adevărat este motivul unei posibile legalizări a canabisului în scop medicinal?
Nota de plată virală de pe litoral. Cât a ajuns să coste o pizza la Mamaia: "De asta multă lume alege Bulgaria, Grecia și Turcia"
29 Iunie 2022 - Nota de plată virală de pe litoral. Cât a ajuns să coste o pizza la Mamaia: "De asta multă lume alege Bulgaria, Grecia și Turcia"
Care este cea mai mare problemă a litoralului românesc: "Nu mai poate genera amintiri frumoase”
18 Iulie 2022 - Care este cea mai mare problemă a litoralului românesc: "Nu mai poate genera amintiri frumoase”
Cel mai ieftin drum spre Grecia și Bulgaria. Costurile cu mașina personală după scumpirea carburanților
12 Iunie 2022 - Cel mai ieftin drum spre Grecia și Bulgaria. Costurile cu mașina personală după scumpirea carburanților
Cât costă biletul până la mare cu ''Trenurile soarelui''. Vom avea legătură directă și cu Delta Dunării
07 Iunie 2022 - Cât costă biletul până la mare cu ''Trenurile soarelui''. Vom avea legătură directă și cu Delta Dunării
Nordis Group deschide sezonul estival cu un eveniment Open House la Nordis Mamaia
28 Aprilie 2022 - Nordis Group deschide sezonul estival cu un eveniment Open House la Nordis Mamaia
Vacanțele verii au reduceri de până la 30%. Un sejur în Grecia costă de la 239 de euro de persoană
23 Ianuarie 2022 - Vacanțele verii au reduceri de până la 30%. Un sejur în Grecia costă de la 239 de euro de persoană
  1. Câți bani primește o româncă pentru o antenă de telefonie amplasată pe terenul său: "Puteți cere majorarea cu 50%"
  2. Filmul românesc care a detronat toate mega-producțiile de pe Netflix
  3. Eforturile unei familii pentru a salva casa de la țară: "Nu am vrut să se năruie munca părinților de o viață" FOTO
  4. Șirul de tuneluri construit într-o zonă montană din România. Proiectul spectaculos va permite viteze de 160 de km/oră VIDEO
  5. Când va fi gata autostrada din România care va lega Orientul Mijlociu de vestul Europei. Traseul pe unde va trece A5 HĂRȚI
  6. Teza de doctorat a fetei lui Ceauşescu, scoasă la licitaţie. Ce îl revoltă pe fostul ginere: "Am atâtea lucruri de la Zoia, cum să le vând?"
  7. Israelul a atacat Iranul cu drone. Explozia unui depozit subteran de muniție a generat un cutremur cu magnitudinea de 5,9 VIDEO
  8. Vârsta de pensionare a femeilor s-a majorat discret în ianuarie 2023. Momentul când vor fi obligate să muncească până la 65 de ani
  9. Bancul zilei: Bărbatul pleacă câteva zile de acasă
  10. Horoscop zilnic. Joi, 26 ianuarie. Zodia care va primi o veste foarte bună