Rezultatele 1 - 15 din 1001 (0.096 secunde)

Articole despre "raed arafat"

Raed Arafat

Raed Arafat

Data nasterii: 24 mai 1964Cariera: medicEvenimente importante: fondatorul SMURD

Raed Arafat, initiatorul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare - SMURD, s-a nascut la 24 mai 1964, in Damasc, capitala Siriei. A copilarit in orasul Nablus, aflat in nordul Cisiordaniei. In anul 1981, la varsta de 16 ani, a...

Personalitati: Raed Arafat

Cum a primit Raed Arafat daune morale pentru „bombele” de la România TV. Titlurile „explozive”, luate la puricat de judecători

Vineri, 27 Mai 2022, ora 03:05
Cum a primit Raed Arafat daune morale pentru „bombele” de la România TV. Titlurile „explozive”, luate la puricat de judecători
Tribunalul București a obligat, printr-o sentință care nu este definitivă, postul de televiziune România TV să îi plătească lui Raed Arafat daune morale de 5.000 de euro. Sentința arată motivele pentru care judecătorii au considerat că postul i-a creat șefului DSU un prejudiciu moral.

„Spulberat în instanţ㔄A luat bătaie în instanţă de la carantinaţi””Justiţia a anulat restricţiile”„Cea mai mare lovitură pentru Arafat””Înregistrări din puşcăria medicală a lui Arafat””Comandourile lui Aarafat în centrul unui nou scandal””Maşinile lui Arafat iau tineri de pe plaj㔄Bomba serii. Dosar exploziv la DNA pe achizițiile lui Arafat”

Sunt doar câteva dintre titlurile pentru care Raed Arafat a dat în judecată postul de televiziune România TV, cerând daune morale de 500.000 de lei.

În procesul deschis la Tribunalul București, Raed Arafat a reclamat o campanie dusă în timpul pandemiei împotriva sa de postul de televiziune România TV, pentru a-l discredita.

„Obiectivul campaniei a fost creşterea audienţei postului România TV pe baza compromiterii imaginii reclamantului, prin utilizarea numelui acestuia în cadrul unor comunicări legate de pandemia de coronovirus, realizate într-o manieră care nu era necesară pentru informarea publicului, urmărindu-se, în acelaşi timp, să se creeze o reacţie negativă din partea publicului împotriva reclamantului”, a arătat Arafat în instanță....

Arafat continuă disputa cu Rafila pe tema medicinei de urgență: „ Nu poți compara mere cu pere. Comparația este făcută tendențios”

Luni, 09 Mai 2022, ora 09:36
Arafat continuă disputa cu Rafila pe tema medicinei de urgență: „ Nu poți compara mere cu pere. Comparația este făcută tendențios”
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Rafat, continuă disputa cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pe tema medicinei de urgență. Distribuind filmul intervenției SMURD în cazul a doi copii căzuți cu ATV-ul într-o râpă, Arafat a spus că Ministerul Sănătății a prezentat date nereale referitoare la intervențiile SMURD.

„Trei ani a durat pregătirea colegilor piloți și a echipelor medicale împreună și cu salvamontiștii că să coboare cu troliul și să execute astfel de misiuni extrem de delicate. Trei ani și o implicare directă a Serviciului de Salvare Aeriană REGA din Elveția, printr-un proiect finanțat de Confederația Elvețiană.

Și ne lasă de înțeles într-un comunicat al Min. Sănătății că SMURD este neseminficativ pentru că rezolva doar 9%. Lăsând la o parte că procentul este unul greșit și comparăția este făcută tendențios, chiar dacă am vorbi de 9%, fiecare viață contează. SMURD nu intervine la codul verde ci intervine la cazurile de cod roșu și eventual galben. Nu poți compara mere cu pere”, a scris Arafat, pe Facebook.

Șeful DSU a promis că o să vină cu date concrete despre sistemul de urgență „unde fiecare componentă din acest sector are importanța ei și nu poate fi inlocuită”.Disputele dintre Raed Arafat și Alexandru Rafila s-au amplificat după ce Ministerul de Interne a supus dezbaterii publice un proiect de lege care vizează reorganizarea...

Raed Arafat acuză DNA că i-a transformat ultimele șase luni din viață „într-un coșmar”: „Veţi afla întreagă poveste cu documente şi cu date precise”

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 10:04
Raed Arafat acuză DNA că i-a transformat ultimele șase luni din viață „într-un coșmar”: „Veţi afla întreagă poveste cu documente şi cu date precise”
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, şeful DSU, a scris joi, pe Facebook, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de redeschidere a unui anchete pe numele său, că urmează să iasă astăzi sau mâine cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care l-a vizat şi i-a transformat ultimele 6 luni din viaţă într-un coşmar.

”Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativă să, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru > ”, spune Arafat.

Secretarul de stat afirmă că va ieşi cu explicaţii despre acest dosar.

”Urmează să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţă opiniei publice, şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţă mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţinta unui abuz. Veţi afla întreagă poveste cu documente şi cu date precise în cursul zilei de azi, sau cel târziu mâine!”, mai spune Arafat.

Potrivit G4media, Tribunalul Bucureşti a decis, joi dimineaţă, să respingă cererea formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat. Decizia este definitivă. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o...

Suspans pentru Raed Arafat. Un judecător tot amână să tranșeze soarta dosarului legat de achizițiile din pandemie

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 03:05
Suspans pentru Raed Arafat. Un judecător tot amână să tranșeze soarta dosarului legat de achizițiile din pandemie
Tribunalul București este așteptat să se pronunțe, miercuri, 27 aprilie, cu privire la o cerere de redeschidere a urmăririi penale formulată de procurorii DNA pe numele lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) în legătură cu nereguli descoperite de inspectorii Curții de Conturi în perioda de început a pandemiei, când România era în stare de urgență.

Magistrații Tribunalului București au a amânat deja pronunțarea în acest dosar de 5 ori. Procesul s-a desfășurat în cameră de consiliu, iar dezbaterile nu au fost publice. Instanța a rămas în pronunțare pe data de 28 martie pentru ziua următoare, apoi a amânat soluția pentru 11 aprilie, 18 aprilie, 19 aprilie și 27 aprilie, conform portalului instanțelor de judecată. Deși soluția era programată pentru miercuri, ora 12.30, în cursul după-amiezii decizia încă se lăsa așteptată.

Achizițiile din perioada stării de urgență au făcut obiectul mai multor sesizări trimise de către inspectorii Curții de Conturi la DNA. Sesizările au la bază un raport intitulat „Gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgență”, care poate fi consultat integral aici.

Într-un document distinct publicat pe site-ul Curții de Conturi, denumit „Situația sesizărilor penale adresate organelor de urmărire penală de către Curtea de Conturi în anul 2020”, apar la pozițiile 76-81, urmatoarele instituții unde inspectorii au găsit...

Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial din Capitală: "Clădirea nu avea autorizație de incendiu. Ultimul control a fost în 2021. Există risc de prăbușire"

Marti, 22 Martie 2022, ora 23:07
Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial din Capitală: "Clădirea nu avea autorizație de incendiu. Ultimul control a fost în 2021. Există risc de prăbușire"
Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a declarat, la Prima TV, că centrul comercial din Sectorul 5 al Capitalei, mistuit de flăcări, nu avea autorizație de securitate la incendiu. Raed Arafat a confirmat că nu s-au înregistrat victime.

”Există un risc pentru pompieri să lucreze din interior, fiind o clădire metalică, supusă unor temperaturi foarte mari, există risc să se prăbușească. Vor rămâne echipe în cursul nopții acolo și am cerut să fie evaluată clădirea de un inginer structurist, ca să ne spună dacă exist risc de prăbușire. Din cauza aceasta, drumul ar putea rămâne blocat o perioadă”, a explicat Raed Arafat, într-un interviu pentru Prima TV.

Întrebat dacă a fost identificată cauza incendiului, șeful DSU a răspuns: „E prea devreme de spus despre o cauză. Singurul lucru pe care îl știm la acest moment: clădirea nu avea autorizație (de securitate la incendiu – n.r.). Ultimul control a fost în 2021, dar lipsa autorizației nu înseamnă că nu poate funcționa. Depinde de motivele lipsei autorizației. Unele pot să însemne închidere, altele pot să însemne doar amendă și să funcționeze”.

Raed Arafat a confirmat că nu au fost înregistrate victime, pompierii reușind ”să evacueze persoanele de acolo”.

Raed Arafat, despre relaxarea restricțiilor: ”Ca să ridici măsuri, trebuie prima dată să vezi că impactul pe sistemul sanitar într-adevăr a scăzut”

Luni, 14 Februarie 2022, ora 22:13
Raed Arafat, despre relaxarea restricțiilor: ”Ca să ridici măsuri, trebuie prima dată să vezi că impactul pe sistemul sanitar într-adevăr a scăzut”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat luni, 14 februarie, că ne apropiem de momentul în care se vor ridica o parte dintre restricţii, dar acest lucru trebuie făcut după o analiză serioasă.

”Ca să ridici măsuri, trebuie prima dată să vezi că impactul pe sistemul sanitar într-adevăr a scăzut”, a declarat Arafat la B1TV, precizând că numărul cazurilor din ATI este în creştere.

”Ca să ridici măsuri, trebuie prima dată să vezi că impactul pe sistemul sanitar într-adevăr a scăzut. Noi astăzi am avut în plus 14 persoane în terapiile intensive din ţară, adică, chiar dacă numărul total al cazurilor este în scădere, pe secţiile de terapie intensivă încă vedem o continuă creştere a numărului cazurilor”, a declarat Raed Arafat.

Acesta a adăugat: ”Ne apropiem de un moment în care se vor lua măsuri de relaxare, fără nicio discuţie, cum au luat toate celelalte ţări din jurul nostru, dar acest moment va fi corelat, bineînţeles, cu scăderea impactului pe partea de spitale, de secţie de terapie intensivă”.

Secretarul de stat a apreciat că este necesară o analiză.

”Vedem o scăderea numărului de cazuri, asta nu poate fi negat, scade semnificativ numărul cazurilor, dar în continuare avem un număr semnificativ la terapie intensivă şi cu o uşoară creştere zilnică. Va mai dura puţin timp până vom vedea că începe să scadă şi numărul cazurilor...

Intenția lui Alexandru Rafila de reorganizare a SMURD a stârnit revoltă printre medicii de urgențe. Nici Raed Arafat nu e de acord

Sambata, 16 Aprilie 2022, ora 07:09
Intenția lui Alexandru Rafila de reorganizare a SMURD a stârnit revoltă printre medicii de urgențe. Nici Raed Arafat nu e de acord
Intenţia ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, de a trece SMURD la Ministerul Sănătăţii a generat un val de reacţii dure din partea specialiştilor din sistem, oameni care lucrează de peste 20 de ani doar în medicina de urgenţă.

”Sistemul de urgenţă este unul complex, integrează mai multe structuri, medicale şi nemedicale. SMURD este doar o parte din acest sistem şi nu are cum să funcţioneze separat de restul structurilor. Puterea sistemului nostru este în modul în care este organizat şi in modul în care integrează personalul şi resursele din cadrul UPU-SMURD, IGSU, IGAv, Ambulanţă şi SALVAMONT”, a scris, vineri, pe Facebook, Raed Arafat.

Acesta anunţă că a cerut colegilor din cadrul DSU să înceapă o campanie de informare pentru a elimina ”concepţiile eronate şi informaţiile greşite despre cum funcţtionează sistemul al cărui rol principal este salvarea de vieţi”.

După apelul şefului DSU, mulţi dintre specialiştii din medicina de urgenţă au reacţionat, explicând că UPU-SMURD trebuie să rămână împreună, având şi argumente solide în acest sens.

”Contrar a ceea ce afirmă domnul ministru al Sănătăţii, în cadrul SMURD activează şi asistenţi medicali şi medici - medici foarte bine pregătiţi, cu specialitate de 5 ani de zile în Medicina de Urgenţă (România fiind una dintre ţările avansate in Europa in acest domeniu, cu specialitate de sine stătătoare) sau Anestezie-Terapie...

Raed Arafat anunță că primul val de refugiați ucraineni este în scădere. La ce se așteaptă autoritățile în perioada următoare

Miercuri, 16 Martie 2022, ora 22:31
Raed Arafat anunță că primul val de refugiați ucraineni este în scădere. La ce se așteaptă autoritățile în perioada următoare
Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat miercuri, 16 martie, că numărul refugiaților ucraineni este în scădere.

Dacă bombardamentele asupra civililor se intensifică, autoritățile se așteaptă la un val chiar și mai mare de refugiați decât cel precedent, a precizat acesta.

”La acest moment nu putem să spunem că numărul refugiaților este în creștere. La un moment dat a fost un flux mai mare din zona Ucrainei mai mic prin Moldova, după care s-a inversat. La Isacea, numărul celor care vin pe bac a fost mai mic decât a fost de obicei”, a declarat Arafat, potrivit Gândul.

Dacă, săptămânile trecute, în jur de 700 de persoane treceau pe un bac, acum numărul acestora este de 300.
”Este un val care a trecut. Avem informații că sunt mulți refugiați la graniță la Cernăuți, la Ismail, în zona Odesa care pot trece foarte repede granița în România, dacă încep bombardamentele și acolo.
În primul val au fost mulți care au avut capabilități și au plecat cu mașini, dar ne așteptăm la următorul val de refugiați care pleacă fără nimic la ei, fără bani, fără posibilități.
Tratatele internaționale, în cadrul unui război, trebuie să fie respectate și anume: sigla Crucii Roșie, sigla Protecției Civile, Instituțiile Medicale, Instituțiile de cult. În momentul în care este atacat un spital, înseamnă că s-au încălcat drepturi și tratatele internaționale”, a adăugat Arafat.

Șeful DSU a mai spus că,...

Raed Arafat are Covid-19. Anunțul șefului DSU după rezultatul testului rapid

Luni, 18 Aprilie 2022, ora 22:55
Comenteaza acest articol | 10 comentarii
Raed Arafat are Covid-19. Anunțul șefului DSU după rezultatul testului rapid
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat luni seară că s-a infectat cu SARS-CoV-2.

”După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieşit Covid pozitiv. Acesta după ce dimineaţa testul a fost negativ, eu purtând mască FFP2 tot timpul”, a scris Arafat pe Facebook, luni seară.

Șeful DSU a precizat că va sta în izolare și că are simptome ușoare.

”Simptomele pe care le am la acest moment sunt uşoare. Voi continua să lucrez de la domiciliu în următoarele zile!”, a adăugat el.

Fake news la România TV despre ”un blackout pregătit de Raed Arafat”. DSU: scenariu inventat despre o pană de curent națională

Luni, 21 Martie 2022, ora 22:46
Fake news la România TV despre ”un blackout pregătit de Raed Arafat”. DSU: scenariu inventat despre o pană de curent națională
Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis luni seară, 21 martie, un mesaj în care avertizează în legătură cu un fake news privind o viitoare pană de curent simulată în toată țara, timp de patru zile.

Reacția vine după ce pe site-ul România TV a apărut informația că șeful DSU, Raed Arafat, ar pregăti un scenariu de blackout.

”Ca urmare a unor informații false diseminate opiniei publice de către site-ul România Tv, conform cărora, instituția noastră ar pregăti un scenariu care vizează o pană de curent simulată pentru a vedea “cum ar reacţiona spitalele şi populaţia dacă România ar rămâne fără curent electric timp de patru zile”, precizăm că ne DELIMITĂM FERM de aceste informații date “pe surse” care pot crea panică în rândul populației.

Asigurăm întreaga opinie publică că informațiile prezentate de site-ul televiziunii amintit anterior se înscriu în spectrul informațiilor false, de tip FAKE NEWS”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a DSU.Instituția face apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Potrivit informațiilor de pe site-ul postului TV, care citează surse medicale, ”Raed Arafat ar pregăti un scenariu de blackout în toată ţara. Şeful DSU vrea să vadă cum ar reacţiona spitalele şi populaţia dacă România ar rămâne fără curent electric timp de patru zile”.

Cât timp mai este obligatorie masca în spațiile publice deschise după decizia CCR. Anunțul lui Raed Arafat

Marti, 15 Februarie 2022, ora 21:13
Cât timp mai este obligatorie masca în spațiile publice deschise după decizia CCR. Anunțul lui Raed Arafat
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a făcut precizări marți, 15 februarie, privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, în contextul în care CCR a declarat OUG neconstituțională.

Medicul a explicat că decizia vizează procedura și că măsura rămâne valabilă până la publicarea motivării CCR în Monitorul Oficial, subliniind că masca a avut rol de prevenire în locurile aglomerate.

Ulterior, guvernul va avea la dispoziție 45 de zile în care va putea corecta legea.

”Este o decizie asupra procedurii (...) lipseşte avizul Consiliului Legislativ care este aviz consultativ, dar obligatoriu să fie luat (...) Până se publică, măsurile rămân valabile, cât va trebui să rămână. După ce se publică, există 45 de zile perioadă de corectare, timp în care se suspendă, asta dacă nu se corectează înainte. La acest moment, până la publicare, măsurile rămân valabile. După publicare, 45 de zile este timpul în care trebuie corectat ce spune CCR şi trebuie adus în legalitate şi apoi măsurile”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Raed Arafat.

Potrivit acestuia, în momentul în care se publică în Monitorul Oficial decizia CCR nu mai purtăm masca în spaţii deschise, dar în spaţii închise rămâne valabilă măsura.

Întrebat despre renunţarea la masca de protecţie în spaţii închise, Arafat a afirmat: ”Riscăm să ajungem din nou la...

Microfon suspect descoperit în biroul lui Raed Arafat. Parchetul General a început verificările

Marti, 03 Mai 2022, ora 11:42
Microfon suspect descoperit în biroul lui Raed Arafat. Parchetul General a început verificările
Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a anunțat marţi, 3 mai, că în urma găsirii unui microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

"Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu - poate da Parchetul General", a precizat Bode, în cadrul unei conferinţe de presă.

Raed Arafat anunță când ar putea să expire certificatul de vaccinare, fără booster: „Trebuie să ne aliniem regulilor europene”

Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 15:28
Raed Arafat anunță când ar putea să expire certificatul de vaccinare, fără booster: „Trebuie să ne aliniem regulilor europene”
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat luni, 31 ianuarie, că România se va alinia „curând” regulii europene care prevede că certificatul verde de vaccinare COVID îşi pierde valabilitatea la nouă luni de la completarea schemei de vaccinare dacă posesorul acestuia nu face şi aşa-numita doză booster.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, reaminteşte că la nivel european, persoanele care au mai mult de nouă luni de la completarea schemei de vaccinare anti-COVID şi nu au făcut a treia doză de ser, aşa-numitul booster, nu mai au un certificat valabil la nivel european. În acest context, Afarat anunţă că în curând autorităţile române vor reglementa acest aspect, în aşa fel încât legislaţia naţională să fie în concordanţă cu ea de la nivel european.

„Acest lucru urmează să fie reglementat în România în curând. Deci în acest moment, la noi încă certificatul este pe cele două doze, dar urmează să fie reglementat şi acest aspect, să intre în concordanţă cu regulile europene. (...) Normal că trebuie să ne aliniem şi regulilor europene, aşa că la un moment cei care au peste nouă luni de la a doua doză şi nu au făcut a treia doză vor trebui să aibă test”, a anunţat, luni după amiază, Raed Arafat, la finalul şedinţei CNSU.

Acesta a explicat că în momentul în care România se va alinia regulii europene, certificatul COVID îşi va...

Când ar putea fi ridicate restricțiile în România. Data estimată de Raed Arafat

Joi, 10 Februarie 2022, ora 16:48
Când ar putea fi ridicate restricțiile în România. Data estimată de Raed Arafat
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a vorbit joi, 10 februarie, despre condițiile care trebuie îndeplinite pentru renunțarea la restricții.

Arafat a precizat că există discuții în guvern pe această temă și a dat de înțeles că revenirea la normalitate ar putea avea loc înainte de 6 martie.

”Clar că sunt discuţii şi sunt discuţii pentru că se doreşte să ajungem să relaxăm măsurile, adică să revenim la normalitate. Acest lucru depinde de evoluţie. Dacă va continua scăderea şi dacă vedem că impactul pe secţiile de Terapie Intensivă tot se stabilizează, nu mai avem probleme, cu certitudine deciziile potrivite vor fi luate la momentul respectiv. Că va fi înainte sau va fi la momentul în care atingem finalul acestei perioade de stare de alertă, care va fi în jur de 6 martie, asta urmează să vedem după modul în care evoluează şi decizia este la un nivel mai înalt, adică la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi bineînţeles pe baza analizelor care se fac la nivelul Ministerului Sănătăţii, INSP şi alte structuri care sunt de specialitate”, a declarat medicul.

Întrebat dacă există posibilitatea ca până de Paşte să nu mai purtăm masca în interior, şeful DSU a răspuns: ”Paştele este în aprilie, dacă nu mă înşel în 24, 25. Până atunci eu sper să fim în faza pe care o spuneţi dumneavoastră, dacă nu sunt surprize, eu sper să fim în faza...
  1. Unde ascundea o funcționară banii din șpagă. Surpriză de proporții în timpul unor percheziții la birourile DGASPC Tulcea.
  2. Previziuni sumbre despre noua ordine globală. Care este țara fostă comunistă cu șanse să devină o mare putere europeană
  3. Avionul A-36 ținut secret: Bombardierul proiectat să lovească Rusia cu arme nucleare VIDEO
  4. Cine compune "pătura sulfuroasă" a României care o atacă pe Simona Halep: "Știe tot despre tot, de la cipuri la viruși și planete plate"
  5. Insula Șerpilor s-a umplut de vehicule militare și este înconjurată de nave rusești. Reacția Ucrainei este neclară: "Prea puține unități de artilerie cu rază lungă"
  6. Avocat Dr. Daniel MOREANU: Codul Urbanismului şi Construcţiilor: principalele modificări pe care le va aduce!
  7. Adevăratul motiv pentru care guvernul dă 700 de lei pensionarilor. Specialist: ”Cu jumătate din sumă ar fi putut să-i scoată pe toți din sărăcie”
  8. A exagerat Bianca Drăgușanu cu operațiile? "Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat..."
  9. Mafia taximetriștilor s-a întors la Aeroportul Otopeni. Cine este Mecanicul, co­or­donatorul ”reţelei de băieţi un­suroşi ce ştie bine tabla împărţirii cu au­torităţile”
  10. Putin recurge la Planul C pentru câștigarea războiului din Ucraina: Lovitură grea pentru întreaga lume