Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.163 secunde)

Articole despre "spital"

Spitalul Fundeni și sute de blocuri din București au rămas fără apă caldă din cauza unei avarii

Marti, 04 Octombrie 2022, ora 13:29
Spitalul Fundeni și sute de blocuri din București au rămas fără apă caldă din cauza unei avarii
Spitalul Fundeni din București, dar și sute de blocuri din sectoarele 1, 2 și 4 nu vor avea apă caldă până vineri din cauza unei avarii care s-a produs la sistemul de termoficare.


Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că la acest moment se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele din rețeaua primară, în sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală.

Astfel, vor fi efectuate lucrări pe:
1. Conducta Magistralei DN 500, din zona Calea Griviței din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până în data de 05.10.2022, ora 24.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Pajura şi din cartierul Bucureştii Noi.

2. Conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona D-na Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din această unitate teritorial administrativă va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022, ora 24.00.

3. Conducta Magistralei II SUD, DN 700, în zona străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri și Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, 07.10.2022 ora 24.00.

4. Conducta DN 600 în zona Calea Văcărești din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri,...

Inundație în secția ATI Covid a spitalului județean Sibiu. Apa atinge 20 de centimetri VIDEO

Luni, 03 Octombrie 2022, ora 16:31
Inundație în secția ATI Covid a spitalului județean Sibiu. Apa atinge 20 de centimetri VIDEO
Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale. În secţie se află în acest moment internaţi şase pacienţi.Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale. În unele locuri, apa a ajuns şi la 20 de centimetri. Angajaţii spitalului au folosit găleţi pentru a aduna apa.

Şase pacienţi sunt în acest moment internaţi pe secţia COVID a spitalului.

Probleme majore pentru Rică Răducanu: ”Da, sunt la spital”. Afecțiunea de care suferă fostul mare portar

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 18:17
Probleme majore pentru Rică Răducanu: ”Da, sunt la spital”. Afecțiunea de care suferă fostul mare portar
Fostul portar Rică Răducanu a fost internat în spital, sâmbătă, după ce a acuzat probleme de respiraţie în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Problemele respiratorii sunt cauzate de o apnee în somn, cu care fostul portar a fost diagnostic în 2018.

”Da, sunt la spital”, a spus Rică Răducanu, conform Playsport.

În vârstă de 76 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa naţională. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. El a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

În ianuarie 2021, el a fost internat în spital, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Teama de facturi stinge lumina în spitalele din România. Ce li se interzice pacienților și medicilor în sezonul rece

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 10:42
Teama de facturi stinge lumina în spitalele din România. Ce li se interzice pacienților și medicilor în sezonul rece
Facturile la energie au crescut de câteva ori în multe dintre spitalele din țara noastră. Unii manageri au luat măsuri pentru a face economii la curent.


În cel mai mare spital din Gorj, factura la curent a crescut deja cu câteva zeci de mii de lei față de anul trecut, scrie Observatornews.ro.

Aici au fost deja modernizate cinci secții. Prima grijă a fost eficienţa energetică. Becurile vechi au fost înlocuite cu altele economice, uşile şi ferestrele din lemn acum sunt cu termopane. În total, o notă de plată de patru milioane de lei.

Cu toate acestea, ”nu poţi să te aştepţi să faci o foarte, foarte mare economie pentru că e aparatura medicală, care e tot timpul în priză. Sunt secţiile ATI, acolo unde consumul este categoric mai mare şi nu ai ce să faci”, a explicat Mihaela Ţicleanu de la SJU Târgu Jiu.

Pe de altă parte, li s-a interzis medicilor şi pacienţilor să-şi mai aducă de acasă calorifere electrice. Sunt şi periculoase, şi consumă prea mult curent. Faţă de anul trecut, factura la curent a crescut deja cu câteva zeci de mii de lei.

Tot în Gorj, la 40 de kilometri distanţă, la spitalul din Novaci, factura este de aproape patru ori mai mare faţă de ultimii ani. Deşi toate becurile au fost înlocuite cu unele moderne, e greu să faci economie în spital.

”Sunt aparate care trebuie să funcţioneze. Nu ştii niciodată când îţi vine cineva. Ce să faci, să opreşti monitorul, să-l porneşti....

Gândacii colcăie prin paturilor copiilor internați la Spitalul din Dorohoi. Șeful DSP: “Li s-a recomandat să încerce și alt tip de insecticid” VIDEO

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 18:50
Gândacii colcăie prin paturilor copiilor internați la Spitalul din Dorohoi. Șeful DSP: “Li s-a recomandat să încerce și alt tip de insecticid” VIDEO
O anchetă a fost declanșată la Spitalul Municipal din Dorohoi, după ce o pacientă a filmat gândaci pe pereți și pe cearceafuri.


„Priviți Spitalul Municipiului Dorohoi ce frumos are tot felul de gândaci pe aici în spital, mizerie cât de mult se poate, condiții nu sunt, apă caldă nici nu se pune vorba...”, a scris pe Facebook femeia de 20 de ani care a ajuns la spital cu bebelușul său de un an și a fost nevoită să se interneze.

În imaginile video și în fotografiile publicate de femeie pot fi văzuți gândacii cum mișună peste tot, inclusiv pe așternuturile paturilor, chiar pe lângă mâinile copilașului care doarme pe patul de spital.

Conducerea spitalului se apără spunând că unitatea medicală funcționează într-o clădire veche care este în curs de reabilitare și că dezinsecție se face periodic, ba chiar în urmă cu două zile ca imaginile să fie surprinse de mama copilașului fusese aplicată o substanță dezinfectantă prin saloane.
"Acest bloc materno-infantil este într-un proces de reabilitare total, are 37 de ani. Avem doi angajați care acționează conform protocoalelor și care fac dezinsecție ori de câte ori este nevoie sau când sunt solicitați de șefii de secție", a declarat pentru Știrile ProTv Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Șeful DSP îl îndeamnă pe directorul spitalului să schimbe insecticidul folosit cu unul mai eficient. "Au constatat că cele...

Ce spital va depune un proiect de peste 6 milioane de euro prin PNRR. Cu banii primiți se vor reabilita unele secții

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:34
Ce spital va depune un proiect de peste 6 milioane de euro prin PNRR. Cu banii primiți se vor reabilita unele secții
Un spital cunoscut din Timișoara anunţă că depune un proiect de aproape 30 de milioane de lei (6 milioane de euro) pentru modernizarea unităţii sanitare, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Acesta vizează reabilitarea, modernizarea şi extinderea unor secţii din spitalul Clinic CF Timișoara, modernizarea laboratoarelor şi achiziţionarea de echipamente destinate reducerii infecţiilor intraspitaliceşti (nosocomiale).

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Spitalului Clinic CF Timişoara, vor fi înfiinţate inclusiv saloane cu confort hotelier.

“Practic, vrem să înfiinţăm mai multe saloane cu confort hotelier, încăperi prevăzute cu sisteme de presiune negativă, în care să fie internaţi pacienţi având infecţii cu Clostridium difficile, una dintre cele mai frecvente infecţii ce pot fi dobândite intraspitalicesc, care provoacă o inflamaţie la nivelul colonului.

Formele severe de boală pot duce la deces. De ce este nevoie de izolarea acestor pacienţi? Pentru că transmiterea se poate face inclusiv prin folosirea în comun a unor obiecte contaminate. De aceea, având o structură funcţională de boli infecţioase pentru izolarea şi tratarea pacienţilor cu o asemenea infecţie, putem reduce riscul de transmitere a bacteriei şi la alţi pacienţi internaţi.

Tot în cadrul acestui proiect, ne-am propus să realizăm controlul biologic al aerului din blocul operator şi din ATI. Vrem să modernizăm blocul...

Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. Peste 80 de minori și părinți au fost evacuați. Pacienții au fost transferați și la alte unități medicale UPDATE VIDEO

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 07:07
Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara. Peste 80 de minori și părinți au fost evacuați. Pacienții au fost transferați și la alte unități medicale UPDATE VIDEO
Pompieri ai ISU Timiş au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, de unde au fost evacuaţi 42 de copii şi 41 de părinţi.

UPDATE 9.33 Cei 42 de copii care au fost evacuaţi în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, în urma degajării de fum la două etaje ale clădirii, au fost transferaţi pe alte secţii ale unităţii sanitare şi la mai multe spitale din oraş.

Începând cu ora 2,20, a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie.

"Cei 42 de copii au fost transferaţi la alte unităţi sanitare din Timişoara cu ajutorul a trei autosanitare SMURD, şapte ambulanţe SAJ, două autospeciale de transport personal şi victime multiple şi un microbuz de transport persoane din cadrul ISU Timiş, astfel: 17 copii au fost transferaţi pe Secţia de Chirurgie pediatrică a aceluiaşi spital, dintre care un pacient intubat transferat de către personalul spitalului; 16 copii au fost transferaţi la Maternitatea Bega, dintre care cinci au necesitat administrarea de oxigen pe timpul transportului; şapte copii transferaţi pe Secţia de prematuri a Spitalul de Copii Louis Ţurcanu; doi copii au fost transferaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie 'Dr. Victor Babeş' Timişoara, dintre care, un pacient cu COVID-19 şi un pacient cu insuficienţă respiratorie. Din fericire,...

Operaţii suspendate la Spitalul Județean Constanţa din cauza lipsei unui medicament. Anunțul producătorului

Duminica, 25 Septembrie 2022, ora 14:08
Operaţii suspendate la Spitalul Județean Constanţa din cauza lipsei unui medicament. Anunțul producătorului
Zentiva a transmis duminică, 25 septembrie, că a oprit producţia medicamentului Miostin din cauza unor neconformităţi în calitatea produsului finit şi a informat Ministerul Sănătăţii, distribuitorii şi unităţile medicale.

S-au făcut demersuri pentru ca producţia să poată fi reluată în cel mai scurt timp, în condiţii de siguranţă, iar între timp s-au produs 51.000 de cutii de Neostigmină care au ajuns în depozite şi vor fi distribuite spitalelor.

”În calitate de producător al medicamentului Miostin (cu substanţa activă neostigmină), vă comunicăm că, imediat ce am luat decizia opririi producţiei medicamentului din cauza unor neconformităţi în calitatea produsului finit, am informat autorităţile din domeniul sănătăţii, ANMDMR şi Ministerul Sănătăţii, precum şi profesioniştii din domeniul medical. Am tratat cu toată seriozitatea problema legată de întreruperea temporară şi am făcut toate demersurile pentru a urgenta reînceperea producţiei, în cele mai bune condiţii de siguranţă, pentru a asigura necesarul pacienţilor”, a trasmis, duminică, Zentiva, într-un comunicat de presă.

Compania a precizat că a finalizat producţia a 51.000 cutii de Neostigmină care au ajuns în depozitele proprii la finalul săptămânii trecute.

”Am informat distribuitorii de disponibilitatea medicamentului şi sperăm ca în cel mai scurt timp medicamentele să ajungă la spitalele care au nevoie. Conform...

Cauza incendiului de la spitalul de copii din Timișoara a fost identificată. Unde au izbucnit flăcările

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 13:28
Cauza incendiului de la spitalul de copii din Timișoara a fost identificată. Unde au izbucnit flăcările
A fost stabilită cauza degajărilor de fum de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, acesta provenind de la un aparat de purificare a aerului cară s-a defectat în timp ce era folosit.


O comisie formată din pompieri şi poliţişti a stabilit cauza producerii degajării de fum de la Spitalul de Copii din Timişoara.

„Astăzi, la ora 10:00, o comisie formată din reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, împreună cu echipa CFL din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, s-a deplasat la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timişoara pentru a stabili cauza probabilă a evenimentului din cursul nopţii”, a precizat ISU Timiş.

Incendiul s-a produs la primul etaj al spitalului.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul s-a produs în camera tehnică, situată la etajul 1 al imobilului, din cadrul compartimentului transplant medular, iar cauza probabilă a incendiului care a dus la degajări mari de fum la nivelul etajelor 1 şi 2 ale spitalului, a fost defectarea pe timpul exploatării a unui aparat electric de purificare a aerului”, mai transmite ISU Timiş.

Planul roşu de intervenţie a fost activat duminică noaptea, la Timişoara, după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul de copii ”Louis Turcanu”, zeci de copii şi mamele lor fiind evacuaţi.

Spitalul Judeţean Constanţa a suspendat operaţiile care nu sunt urgente. Stoc limitat dintr-un medicament folosit la anestezie

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 17:25
Spitalul Judeţean Constanţa a suspendat operaţiile care nu sunt urgente. Stoc limitat dintr-un medicament folosit la anestezie
Spitalul Judeţean Constanţa a suspendat operaţiile care nu sunt urgente din cauza stocului limitat dintr-un medicament folosit după realizarea anesteziilor, care are rol în decontractarea musculaturii pacientului.

Managerul Spitalului Judeţean Constanţa, Ionuţ Cornel Ionescu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că unitatea spitalicească are în stoc medicamentul Miostin, dar pentru că acesta lipseşte momentan de pe piaţă din cauza unor probleme ale producătorului a decis să fie folosit doar în cazul operaţiilor urgente.

“Cele mai multe spitale au probleme cu acest medicament care lipseşte din cauza producătorului. Noi avem un stoc, dar dacă facem toate operaţiile care nu sunt urgenţe într-o săptămână rămânem fără el. Am luat în calcul suspendarea operaţiilor care nu sunt urgente şi care pot fi amânate pe o perioadă de o săptămână, o săptămână şi jumătate şi să ţinem stocul de medicament pe care îl avem pentru operaţiile urgente în cazul unor accidente, traumatisme.

În cazul unui accident cu victime multiple suntem obligaţi să intervenim. Din această cauză am amânat operaţiile urgente, cezarienele”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Constanţa, care a precizat că această problemă este una la nivel naţional.

El a precizat că Miostinul, care are neostigmină substaţa de bază se foloseşte după anestezie. “Miostinul este un medicament care se foloseşte după anestezie pentru...

Un om de afaceri român a donat un teren de 2,4 hectare pentru construirea unui spital: „Nu vrea să își facă reclamă”

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 09:45
Un om de afaceri român a donat un teren de 2,4 hectare pentru construirea unui spital: „Nu vrea să își facă reclamă”
O fundaţie care aparţine unui om de afaceri din municipiul Buzău va ajuta cu bani şi va dona municipalităţii o suprafaţă de teren de peste 24.000 de metri pătraţi pentru construirea unui spital municipal, la ieşirea din municipiul Buzău, proioectul de parteneriat între fundaţie şi municipalitate fiind aprobat marţi de Consiliul Local. Condiţia impusă autorităţilor locale este ca spitalul să fie ridicat în termen de 7 ani, în caz contrar, urmând ca terenul să se întoarcă la donator. Primarul Buzăului Constantin Toma a dat asigurări că ”omul de afaceri are intenţii onorabile”.

Aleşii locali au aprobat un proiect de parteneriat între municipalitate şi Fundaţia Umanitară Agrinvest prin care cea din urma ar urma să doneze terenul dar şi să ajute cu bani la construirea unui spital municipal şi a unui centru de sănătate pe respectivul teren. Condiţia pusă de conducerea fundaţiei este ca spitalul să fie ridicat în termen de 7 ani, în caz contrar terenul urmând să revină în proprietatea omului de afaceri.

„Omul de afaceri are intenţii onorabile. Este cetăţean român de 30 de ani, aici şi-a făcut facultatea, doctoratul s-a căsătorit şi stabilit la Buzău şi are cea mai importantă firmă în agricultură din partea asta de ţară şi este hotărât să ne ajute atât cu bani cât şi cu terenul pe care să construim viitorul spital municipal. Nu vrea sa îşi facă reclamă pe chestia asta, a zis doar că vrea...

Femeie ajunsă la spital cu cinci boli grave simultan. Printre altele, a fost diagnosticată cu meningită, cancer și mucormicoză

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 15:00
Femeie ajunsă la spital cu cinci boli grave simultan. Printre altele, a fost diagnosticată cu meningită, cancer și mucormicoză
O pacientă de 65 de ani internată în spitalul Clinic de Boli Infecțioase” Sf. Paracheva” Iași se zbate între viață și moarte la ATI, având nu mai puțin de cinci afecțiuni grave. Medicii spun că femeia și-a neglijat sănătatea în ultima perioadă, iar acest caz nu este singular.

Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Sf. Parascheva din Iași spune că este vorba despre un fenomen periculos ce-i vizează pe pacienții care de teama COVID-19 au preferat să stea departe de unitățile medicale deși necesitau intervenții urgente.

În această situație se află și o femeie de 65 de ani care a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii au descoperit că are cel puțin cinci afecțiuni extrem de grave.

Inițial a ajuns la un spital dintr-un alt județ apoi a fost transferată la Iași.

Meningita, cancer și mucormicoză la o singură pacientă

”Un caz deosebit de grav pe care îl tratăm în Compartimentul de Terapie Intensivă al spitalului Clinic de Boli Infecțioase” Sf. Paracheva” Iași ne determină să atragem atenția asupra unui fenomen periculos care se păstrează deși spitalul nostru funcționează în sistem hibrid și chiar și în perioada pandemiei COVID patologiile grave au avut regim prioritar.

Este vorba de neglijarea sănătății și a afecțiunilor cronice existente care slăbesc imunitatea organismului lăsându-l fără apărare în fața infecțiilor rare și extreme de periculoase.

Acesta este și...

Anchetă la Spitalul de Urgență din Cluj, după ce un bărbat internat la Psihiatrie a căzut de la etaj

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 23:06
Anchetă la Spitalul de Urgență din Cluj, după ce un bărbat internat la Psihiatrie a căzut de la etaj
Un bărbat de 35 de ani, internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, a căzut miercuri seară, 28 septembrie, de la primul etaj al unităţii medicale, pe un plafon.

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitaţi în această seară să acorde sprijin unei persoane căzute de la înălţime pe un plafon al Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Persoana în cauză este un bărbat de 35 de ani. La o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Pentru a ajunge la aceasta, salvatorii au utilizat autoscara. Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SAJ, fiind conştient”, a transmis, miercuri seară, ISU Cluj.

În acest caz au fost sesizaţi şi poliţiştii, care au stabilit că bărbatul a căzut de la etajul 1 al Secţiei de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, pe un plafon din curtea interioară.

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău, se afla internat în cadrul unităţii medicale la o secţie cu regim deschis”, a arătat IPJ Cluj.

Accident cu 9 răniți în nordul țării. Trei persoane, printre care două minore, au ajuns la spital UPDATE

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 10:40
Accident cu 9 răniți în nordul țării. Trei persoane, printre care două minore, au ajuns la spital UPDATE
Nouă persoane au fost accidentate în urma unei eveniment rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Seini, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

UPDATE 14.08 Zece cetăţeni ai Republicii Moldova, între care şi copii, au fost răniţi, duminică dimineaţă, după microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Maramureş. Toate cele zece victime au fost transportate la spital, arată news.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, accidentul a avut loc la ora 5:00, pe drumul european 58, în oraşul Seini.

„Poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, a condus o autoutilitară, având direcţia de deplasare spre judeţul Satu Mare, a intrat în şanţul din partea stângă a sensului de mers, a lovit un podeţ din beton, iar ulterior s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a zece persoane, inclusiv a conducătorului autoutilitarei, cu vârste cuprinse între un an şi jumătate şi 63 de ani, toţi din Republica Moldova”, informează IPJ Maramureş.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au testat pe şoferul autoutilitarei cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Știre...

Patru noi focare de COVID-19 raportate la două spitale din județul Timiș. Trei dintre ele sunt la Spitalul Judeţean

Joi, 25 August 2022, ora 14:26
Patru noi focare de COVID-19 raportate la două spitale din județul Timiș. Trei dintre ele sunt la Spitalul Judeţean
Patru noi focare de COVID-19 au fost raportate de DSP Timiș în două spitale din judeţ, respectiv la Spitalul Judeţean Timişoara şi la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

Două dintre aceste focare au fost declarate în ultimele 24 de ore, în timp ce alte două sunt de câteva zile. La Spitalul Judeţean Timişoara sunt active, în prezent, 3 astfel de focare de COVID-19.

Potrivit DSP Timiş, la Spitalul Judeţean Timişoara sunt focare la Secţia Neurologie I (9 cazuri confirmate), Secţia Pediatrie II Bega (6 cazuri confirmate) şi la Secţia Neurochirurgie (4 cazuri confirmate). Un al patrulea focar este la Spitalul de Psihiatrie Jebel (24 cazuri confirmate).

În judeţul Timiş. în ultimele 24 de ore au fost raportate 188 de noi cazuri de COVID-19, după efectuarea a 849 de teste, dintre care 640 teste rapide. Nu a fost raportat niciun deces, iar 16 dintre noile infectări sunt în rândul copiilor.

În spitalele din judeţul Timiş sunt internaţi 104 pacienţi diagnosticaţi cu SARS CoV-2, dintre care 13 sunt în Terapia Intensivă.

În Timiş, rata de infectare cu coronavirus este de 4,85 la mie.
  1. Motivul pentru care Regele Charles umblă cu scaunul de toaletă, hârtia igienică și patul după el
  2. Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"
  3. Cine a cumpărat celebra cabană Caraiman. "Nu vreau hotel de 5 stele, nu vreau să fac un business"
  4. "Alexandru Arșinel, un simbol al parvenitismului, al zgârceniei, al imposturii și al corupției"
  5. CTP, nemilos după decesul lui Arșinel: "A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu. S-a legat cu lanțuri de scaunul de director"
  6. „Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică
  7. A fost sau nu Arșinel amantul Stelei Popescu? Adevărul despre relația dintre cei doi regretați actori
  8. O șoferiță lăsată fără permis a învins Poliția printr-o metodă folosită fără succes de mulți mai vitezomani
  9. Ce faci dacă ai băgat bani în criptomonede care s-au ”prăbușit”. Analist: ”Este o greșeală să te căsătorești cu portofoliul tău”
  10. Povestea de dragoste dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru Arșinel: ”Ea era Miss în liceu”. Cât de mult a suferit Tudor Chirilă