Rezultatele 1 - 15 din 222 (0.054 secunde)

Articole despre "thassos"

Rugămintea unui grec care i-a topit pe români: "Caut afinată. Dacă ai, vino la Papu Beach"

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 04:30
Rugămintea unui grec care i-a topit pe români: "Caut afinată. Dacă ai, vino la Papu Beach"
Numărul românilor care și-au petrecut vacanța în Grecia a crescut anul acesta. Turiștii sunt cuceriți de peisaje, de culoarea si limpezimea apei, dar și de mâncarea tradițională.

Aproape toți românii se întorc cu bagajele pline de produse din Grecia pe care le adoră. Se pare că și grecii au descoperit delicatesele românești.

Este cazul unui grec care li s-a adresat românilor într-o postare pe un grup dedicat vacanțelor pe tărâm elen.

"Bună ziua! Sunt Tasos și caut afinată. Dacă ai, vino la PÁPU Beach", a scris acesta pe Forum Thassos.

"Cea mai amuzantă postare de vara asta"

Solicitarea grecului a fost primită cu simpatie de români și mulți i-au promis că o vor onora.

"Îți voi aduce săptămâna viitoare!"

"O poți prepara singur."

"O vreau pe cea adevărată, din munți", a răspuns autorul postării.

"Dacă am fi știut când am venit! Dacă ai ocazia, încearcă și trandafirată, e făcută din trandafiri."

"La anul îți aduc, promit!"

"Pălincă nu dorești?"

"Pălinca poate muta mașinile", a răspuns grecul.

"Afinata și vișinata sunt mai bune decât tzipouro. Dar putem schimba impresii anul viitor".

"O să facem mojito cu afinată, mojito cu vișinată și pălincă cu lime", a promis grecul.

"Prietene, dacă venim la anul în Thassos, sigur îți aduc niște afinată de casă."

"La anul toată lumea o să-ți aducă afinată și vișinată. Pregătește-te!"

"Papu Beach...

Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO

Luni, 12 Septembrie 2022, ora 22:10
Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu alimente pentru a găti: "Taverna Aragazum.greek" FOTO
Sezonul estival se apropie de final, însă mulți români se bucură în continuare de vacanțele în Grecia. Apa este în continuare caldă, vremea bună, nu mai este la fel de aglomerat, iar prețurile au mai scăzut.

Un român care se află în această perioadă în Thassos a ales să vină cu provizii din România și să se ocupe singur de prepararea mâncării.

"Și am sosit în Thassos. Am luat la all inclusive", a scris românul în textul care însoțește poza în care se vede mașina plină cu alimente.

Ceea ce părea o glumă s-a dovedit a fi real, după ce turistul a revenit cu o nouă postare în care precizează ce a gătit.

"Partea a doua. Mâncare adusă cu portbagajul.
Taverna Aragazum.greek
Vă las adresa? Meniul respectiv:

Ostropel de pui.
Legume făcute la aburi cu ulei de măsline de Thassos.
Salată cu roșii din grădina mea.
Vișinată de la congelator.
Și șpriț alb de Drăgășani.
( corespondență preț restaurant aproximativ 100€)", a scris românul pe Forum Thassos.

În comentarii, acesta a precizat că este chef bucătar."Fiecare face ce crede că e de cuviință să se simtă bine"

Nu sunt puțini cei care au manifestat simpatie pentru opțiunea românului.

"În sfârșit un "ignorant" ...refuză să îi mulțumească Otiliei sau să posteze farfurii pline cu cartofi prăjiți...specific grecești ...bineînțeles. 10 puncte pentru asumare".

"O să te tragă bogații grupului în țeapă, mă...

Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90"

Marti, 30 August 2022, ora 17:06
Limba oficială a "județului" Thassos care îți întrerupe firul gândurilor: "Seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii \'90"
Spre finalul celui mai aglomerat sezon din Grecia, românii împărtășesc în continuare impresii din vacanță.

Toată lumea este de acord că zonele populare de pe tărâmul elen au fost pline de turiști, mai ales români, însă cei mai mulți anunță că vor reveni și anul următor.

Un român aflat zilele acestea în Thassos a comparat plaja pe care se afla cu cea din Eforie, referindu-se la numărul mare de conaționali, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

"Observ aici cu oarecare amuzament o încercare de auto-ierarhizare în funcție de "vechimea" în vizitarea acestei insule. A povesti despre zilele în care românii prezenți în Thassos erau la paritate cu englezii, germanii, sârbii, turcii sau bulgarii, seamănă cu povestirile nostalgice despre cum era în Vamă înainte de anii '90. Acum pe plajă e ca la Eforie... am văzut fix trei cupluri de nemți, două de englezi, câțiva turci, câțiva bulgari, sârbi, unguri, albanezi și greci... în rest, numai RO.

Am avut o revelație, în urma acestui episod: Lângă noi, o familie cu un copil. Fetița, 4-5 ani, cânta: "O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă...O broscuuțăă minunatăăăă..." timp de 5-7 minute... 🥹 vine tăticul, implicat, completând cântecelul pe muzica din...

Româncă provocată să găsească asemănări Thassos cu Eforie: „România e țara mea și o iubesc, dar nu se compară deloc”

Duminica, 17 Iulie 2022, ora 11:40
Româncă provocată să găsească asemănări Thassos cu Eforie: „România e țara mea și o iubesc, dar nu se compară deloc”
Dezbaterea stârnită în mediul online de Dan Negru, care a spus că „litoralul grecesc pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90” continuă să aibă ecouri în mediul online.

Pe grupul de Facebook Forum Thassos, un român a postat o fotografie cu aglomerația de pe o plajă din Eforie, cerându-le internauților să spună care sunt diferențele dintre Eforie și Thassos.

„Am observat destul de des aici pe grup comparații între Thassos și Eforie. Azi mi-a apărut pe wall poza asta care înțeleg că e de la Eforie, de azi. Să mă iertați dar eu personal nu prea văd asemănările. Deloc.

Mă interesează să aflu de exemplu cum e peisajul, cum e mâncarea, cum e ospitalitatea, calitatea aerului, calitatea apei...Că din poza asta repet, mi se pare o greșeală să afirmi că "în Thassos este ca la Eforie". Sigur, poza nu are nicio legătură cu Thassos, doar că mulți dintre voi tot repetați obsesiv comparația...Poate mă ajutați să înțeleg de ce?”, a scris autorul postării.Comentariile nu au întârziat să apară, iar cele mai multe spun că nu poate fi făcută o comparație între Thassos și Eforie.

„Sunt asemănări destule, de exemplu lumea poartă slipi, și la Thassos și la Eforie. Româna e cea mai vorbită limbă. Apa e udă și acolo...etc”, a scris, ironic, o membră a grupului.

„Grecia este unică prin frumusețea peisajelor iar turiștii mereu revin în vacanțe în locurile frumoase...

10 locuri din Thassos cunoscute doar de localnici. Comorile ascunse ale insulei de smarald

Vineri, 15 Iulie 2022, ora 22:29
10 locuri din Thassos cunoscute doar de localnici. Comorile ascunse ale insulei de smarald
Thassos este o insulă din Grecia care a fermecat românii ce aleg țara elenă pentru concediul de vară, fiind cunoscută și drept ”insula de smarald”.


Deși este greu de crezut că mai există locuri care să nu fi fost descoperite de turiști, există 10 destinații pe care le cunosc doar localnicii, potrivit hotels.com.


10 locuri din Thassos cunoscute doar de localnici

1. Plantațiile de măslini din Rachoni

Rachoni este un sat pitoresc din partea de nord-vest a insulei Thassos. Clădirile vechi ale satului, precum și frumoasa sa biserică din secolul al XIX-lea dedicată Maicii Domnului, îl fac să merite o vizită. Rachoni este faimos pentru măslinii săi, majoritatea fiind printre cei mai vechi de pe insulă.

Puteți vizita Muzeul Uleiului de Măsline și sunt organizate inclusiv excursii pe plantații. Măslinele sunt culese de comunitatea locală în intervalul noiembrie - ianuarie. Puteți petrece timp cu localnicii învățând cum să culegeți celebrele măsline Throuba.


2. Fabrica de Miere

Fabrica de miere colectivă a apicultorilor este situată lângă Skala Prinou, în partea de nord a orașului Thassos. Insula este cunoscută pentru mierea sa deoarece clima nu este afectată de vânturile puternice de vară Meltemi care mătură insulele sudice ale Greciei. În timp ce vă plimbați prin satul Prinos, veți auzi un zumzet constant de albine și veți observa stupii care se întind pe trasee.

Peste o sută de...

Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

Marti, 30 August 2022, ora 11:34
Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"
Sezonul estival se apropie de final. Unii români au planuri să meargă în Grecia și în septembrie, când nu mai este la fel de aglomerat, iar prețurile scad. Alții merg cu gândul mai departe și se interesează cum ar fi să petreacă sărbătorile de iarnă pe tărâm elen.

Este cazul unei românce care și-a anunțat intenția de a merge în Thassos în decembrie, într-o postare pe Facebook.

"Aș dori să fac Revelionul în Thassos, mai exact în Theologos! Cum este insula în perioada aceea?", a scris aceasta pe grupul Forum Thassos.

"Insula este a ta"

Postarea a adunat peste 100 de comentarii, unii o încurajează, alții cred că e cam frig.

"Insula e aproape pustie. Doar localnici. Câteva taverne deschise pe toată insula, supermarketuri. O să simți că insula e a ta. Magazine cu suveniruri, nu. Evenimentele principale sunt meciurile de fotbal și poate ce mai organizează centrele culturale din fiecare sătuc."

"Am vizitat anul acesta în Ianuarie 2-3 zile insula (21-23 ianuarie). Doar Angelica Hotel era deschis și restaurantul Mesogiogs, nu cred că este o “destinație de revelion.”

"Adevărat, insula este a ta!"

"Pustiu."

"Să întrebi dacă au căldură și apă caldă electric, nu doar solar."

"Noaptea e frig, ajungem și la 0 grade uneori. Ziua ajungem la 10 grade, poate 15."

"Din acest an turistic și insula trebuie să învețe. A fost un az grozav pentru turism. Turiști mulți, peste așteptări, prețuri...

Mărturiile emoționante ale românilor surprinși de incendiu în Thassos. „Sper să ne trezim din coșmarul ăsta și să fie focul stins cumva”

Joi, 11 August 2022, ora 08:38
Mărturiile emoționante ale românilor surprinși de incendiu în Thassos. „Sper să ne trezim din coșmarul ăsta și să fie focul stins cumva”
Un incendiu forestier a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi pe Insula grecească Thassos, una dintre atracțiile principale ale românilor în sezonul estival.

Turiștii români aflați pe insulă au povestit prin ce au trecut pe rețelele sociale.


Evoluția incendiului poate fi urmărită live pe rețelele sociale.Dan Adrian Drăgan, român stabilit în Thassos și unul dintre administratorii grupului de Facebook Forum Thassos a povestit, într-o postare pe rețeaua socială, clipele prin care a trecut de când a aflat despre incendiul de pe insulă. El spune că localnicii s-au implicat și au ajutat cum au putut pentru stingerea incendiului, iar turiștii nu ar trebui să intre în panică pentru că focul va fi stins.

„E 4:24. M-am trezit ultima oară miercuri, la 07:30. Părea o zi normală. Pe seară, puțin după ora 21, am aflat că arde prin Potamia. Și cu fiecare oră de trecea, părea și mai mare incendiul. Primeam tot mai multe poze, informații, întrebări de la vecini, turiști, prieteni și străini. Pe la 00:30 am plecat din Limenaria și nu știam dacă să mergem spre Potamia sau spre Theologos, acasă. Am decis amândoi că e mai bine să mergem spre casă, pentru că nu suntem pregătiți și apți să stingem incendii de pădure. Am decis să ajutăm cum putem, și anume să ne facem treaba. Am construit rapid o celulă de criza cu echipa și am stabilit procedura de urmat pe termen scurt, în ceea ce privește pașii...

Un incendiu în Thassos a băgat panica printre românii aflați în vacanță. „Vedem focul. Oare ar trebui să plecăm acasă?” VIDEO

Joi, 11 August 2022, ora 07:28
Un incendiu în Thassos a băgat panica printre românii aflați în vacanță. „Vedem focul. Oare ar trebui să plecăm acasă?” VIDEO
Un incendiu de amploare a stârnit panică printre românii aflați în vacanță pe Insula Thassos din Grecia, în noaptea de miercuri spre joi, 11 august.

Incendiul are loc în pădurea din Potamia. Pompierii s-au luptat cu flăcările întreaga noapte, iar de dimineață au intervenit și elicopterele.

Turiștii au anunțat pe grupurile de Facebook și s-au întrebat dacă ar trebui să plece acasă.

„Vedem focul. Oare ar trebui sa plecăm acasă? Vă întreb pentru că nu știm ce să facem”, a întrebat cineva.

„Cu siguranță focul nu va ține o veșnicie, dar poate ar fi bine să vă "plimbați" puțin mai încolo câteva ore”, a raspuns cineva.Alte persoane vorbesc despre faptul că au primit alerte pe telefon să evacueze zona și să meargă în Limenaria.

„Nu ați primit alerta prin telefon? Se pare că da, e de plecat spre Limenaria”, scrie altcineva.

Și reprezentanții Forum Thassos au emis un set de recomandări:

„Până la stingerea sau până când focul va putea fi ținut sub control, VĂ RUGĂM să limitați deplasările pe insulă, astfel încât circulația mașinilor de pompieri și ale voluntarilor să fie prioritizate.

Întreaga comunitate locală cât și autoritățile în măsură sunt mobilizate pentru stingerea incendiului. Mașini de pompieri și echipamente au sosit deja de pe continent pentru a ajuta.

Următoarele ore sunt foarte importante, până la ivirea zorilor, când elicopterele vor...

Cum a ajuns o familie de români să fie amenințată cu poliția, la o tavernă din Thassos. "Ulterior a venit și nota de plată, șoc și groază"

Sambata, 06 August 2022, ora 15:39
Cum a ajuns o familie de români să fie amenințată cu poliția, la o tavernă din Thassos. "Ulterior a venit și nota de plată, șoc și groază"
Mulți români își documentează și pregătesc cu atenție vacanțele în Grecia, aleg locul în care vor fi cazați, obiectivele turistice, plajele și tavernele la care vor merge.

O alegere spontană poate aduce experiențe neplăcute. Este cazul unei familii de români care a început cu stângul vacanța în Thassos încă din prima zi.

La capătul unui drum lipsit de incidente, românii au mers pe plajă, iar după o baie au ales să mănânce la o tavernă mică din vecinătatea imediată, unde au au fost nemulțumiți de mâncare și au avut un incident cu patronul, după cum a relatat o româncă pe Facebook.

"Ziua 1 - Jurnal Sejur 7 nopți în Thassos

Astăzi am revenit după 3 ani în Thassos.

Drumul a fost acceptabil, timpi mici la ambele vămi, fără incidente, urcat rapid pe ferry (prea rapid chiar, abia ne-am dezmeticit și ne-au cam luat pe sus cu pasagerii jos din mășina, luat de bilete, urcat mașina pe ferry, cărat copil de 3 ani în brațe până pe ferry pt că dormea), ajuns la cazare fără probleme.

De ce acceptabil? Drumurile din Bulgaria s-au cam deteriorat și ne-au cam zgâlțâit.
Cazarea, deloc ok, dar despre asta voi povești în ultima zi, că să fie să sperăm și cu rele, dar și cu bune.

Acuma fiind bine încinși de pe drum și fiind destul de târziu am zis să ne răcorim spre cea mai apropiată plajă așa că am decis să mergem la plajă Aliki.

Ajunși acolo am găsit o apă curată, călduță,...

Focar de coronavirus în Thassos. ”Se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate”

Luni, 18 Iulie 2022, ora 11:25
Focar de coronavirus în Thassos. ”Se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate”
Directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, atrage atenția cu o postare pe Facebook legată de izbucnirea cazurilor de coronavirus pe insula Thassos.

În postare se precizează:

„Din cauza unui focar mare de incidente Covid-19 pe insulă, deși nu este obligatoriu, se recomandă purtarea măștii în toate locurile aglomerate. Să fim atenți pentru că virusul este aici și pândește.”

Unitățile de cazare din Thassos și Halkidiki au rate de ocupare peste așteptări în luna iulie, iar turiștii români se află în fruntea clasamentului.

”Thassos se îneacă în turiști, traficul este foarte bun de la jumătatea lunii iunie, cu rate foarte bune de ocupare a hotelurilor”, a declarat Paris Paraschoudis, președintele uniunii hotelierilor din insulă, potrivit Thess Economy.

Luna iulie vine cu un procent de ocupare de 90%, iar cea mai mare parte a turiștilor din Thassos sunt români.

”Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scrie presa elenă.

Paranghelie ca în România pe o barcă închiriată în Thassos. "Muzică de birt sătesc. Sublim!" VIDEO

Miercuri, 13 Iulie 2022, ora 12:47
Paranghelie ca în România pe o barcă închiriată în Thassos. "Muzică de birt sătesc. Sublim!" VIDEO
Administratorii unei pagini de Facebook dedicate închirierilor de bărci pe insula Thassos au publicat un filmuleț realizat de un grup de clienți din România.

Imaginile arată cum grupul de români dansează pe muzică populară specifică zonei Olteniei. Barca pare a fi oprită foarte aproape de țărm, iar clienții nu arată remușcări pentru faptul că deranjează liniștea zonei.

Grupul de români dansatori din Thassos VIDEO Facebook/ Thassos private cruising & sportfishing

Comentariile la postare vin în principal din partea clienților români cu experiență în Grecia, care critică decent sau furibund acțiunea.

"Aș fi înțeles dacă încercau un sirtaki zorba că erau în concediu într-o țară minunată pe care vrei să o cunoșți. Nu zice nimeni că trebuie să-ți uiți dansurile, muzică și obiceiurile de acasă, dar era bine dacă vă bucurați de asemenea momente acasă, în curtea privată. Să aveți o vacanță frumoasă și nu pierdeți din frumusețile Greciei, tradiționalismul local pe care îl veți întâlni la tot pasul, dar mai ales să cunoașteți oamenii din zonele pe care le veți vizita!", scrie unul dintre comentatori.

"Mwaii ce frumos, greieri în călcâie și muzică de birt sătesc! Sublim!".

"Urât, te duci în Grecia să asculți ca la cârciuma din sat, când ei muzica mult mai frumoasă...", scrie un altul.

Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”

Sambata, 16 Iulie 2022, ora 11:01
Noua „afacere” românească pe plajele din Thassos: „Germanii făceau același lucru de dimineață”
Un român aflat în vacanță în Thassos, Grecia, susține că mai mulți români au rezervat, folosind niște prosoape, șezlonugurile aflate în primul rând pe plajă. Mai mulți oameni care au comentat postarea bărbatului susțin că obiceiul nu este specific românesc.

„Au venit românii la mare în Thassos! Primul rând de șezlonguri "rezervat" de seara de români (vorbeau românește)!”, a postat românul pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Postarea a stârnit sute de comentarii. În timp ce unii i-au dat dreptate bărbatului, alții l-au acuzat că îi batjocorește pe români. De asemenea, au fost unii care au spus că „rezervarea șezlongurilor” nu este un obicei specific românesc.

„Fac și românii multe, dar eu am văzut și in Grecia, și în Turcia multe nații care fac asta. De data asta, nu doar românii sunt miezul, probabil i-ați remarcat pentru că în Thassos acum sunt 90% români”, a scris un comentator.

„Am pățit-o și noi acum 2 ani...și nu, nu erau rezervate de români. Explicația tipului de la Paradise Beach a fost că în ziua anterioara au consumat foarte mult și de aia le au rezervate”, a comentat o altă persoană.

O româncă de pe grup a intervenit în discuție spunând că „lipsa educației este prezentă la toate națiile și, din păcate, cei nesimțiți sunt majoritari”.

„Serios, i-ați așteptat și ați văzut că sunt români? Aaa, stați că și dvs tot român sunteți, înseamnă...

Grecii au dispus evacuarea zonei din Thassos, puternic afectate de incendiu. Recomandările MAE pentru turiștii români de pe insulă

Joi, 11 August 2022, ora 12:47
Grecii au dispus evacuarea zonei din Thassos, puternic afectate de incendiu. Recomandările MAE pentru turiștii români de pe insulă
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) recomandă românilor aflați în vacanță pe Insula Thassos, unde pompierii încearcă să stingă un incendiu de pădure, să evite deplasările în zona Limenaria, afectată de flăcări.

Reprezentanții MAE mai precizează că autorităţile elene au dispus evacuarea persoanelor din zonă, în timp ce pompierii luptă pentru stingerea incendiului.

”Într-un comunicat de presă, MAE informează că, până la acest moment, la nivelul misiunii diplomatice şi al oficiului consular nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă. În context, MAE recomandă cetăţenilor români care se află pe Insula Thassos să evite deplasările în zona afectată de incendiu şi să informeze de îndată Consulatul General al României la Salonic dacă sunt afectaţi de efectele acestui incendiu.

Ambasada României la Atena şi Consulatul General al României la Salonic continuă monitorizarea cu atenţie a situaţiei şi menţin permanent contactul cu autorităţile locale, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară, conform competenţelor legale, în funcţie de solicitări”, se arată în comunicatul citat.

Oficialii mai amintesc că turiștii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879, +30 210 6744544, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS)...

Costi Ioniță, dezgustat de plajele din Thassos: "Uitați ce mizerabilă este apa"/ "Îți doresc să mergi doar în România și noi restul, doar în Grecia!" VIDEO

Marti, 28 Iunie 2022, ora 16:39
Costi Ioniță, dezgustat de plajele din Thassos: "Uitați ce mizerabilă este apa"/ "Îți doresc să mergi doar în România și noi restul, doar în Grecia!" VIDEO
Printre românii care au ajuns în vacanță în Grecia este și Costi Ioniță. Acesta a postat în urmă cu 4 zile, pe 24 iunie, filmări de la malul mării, din Thassos, în care își exprimă nemulțumirea față de mizeria pe care ar fi găsit-o acolo.

Costi Ioniță precizează că a ajuns în Grecia din cauza conjuncturii și că ar fi preferat litoralul românesc.

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, altfel, tot la noi, la România aș fi venit. Forță, România!"

@costi Mizerie in apa “curată” a Greciei 🇬🇷 Tot Romania e Fortza 🇷🇴💪💥 #greece #costi #fortza #romania #fy #fyp #viral ♬ LUANA Faydee x Costi - CostiOfficial

"E mizerabilă tare de tot, mi-e și silă să intru în ea", spune într-o altă filmare, referindu-se la apa mării.

@costi Reply to @lucaciusabina Cam asta e Grecia 🇬🇷 ROMANIA E MARE FORTZA 🔝🇷🇴 #viral #costi #fortza #fy #fyp #greece ♬ LUANA Faydee x Costi - CostiOfficial

"Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță”, a spus Costi Ioniță pe Tik Tok.

@costi Reply to @marcelcostin2 #viral #fortza #costi #fy #fyp Mizerie in Grecia #thassosgreece ♬ Monalisa - Costi & Faydee & Marra


Ce reacții a stârnit

În comentarii, cei mai mulți îl contrazic, iar unii spun că este posibil să fi fost o...

Românii au dat năvală în nordul Greciei. Presa de la Atena: ”Thassos și Halkidiki se îneacă în turiști”

Sambata, 09 Iulie 2022, ora 13:37
Românii au dat năvală în nordul Greciei. Presa de la Atena: ”Thassos și Halkidiki se îneacă în turiști”
Unitățile de cazare din Thassos și Halkidiki au rate de ocupare peste așteptări în luna iulie, iar turiștii români se află în fruntea clasamentului.


”Thassos se îneacă în turiști, traficul este foarte bun de la jumătatea lunii iunie, cu rate foarte bune de ocupare a hotelurilor”, a declarat Paris Paraschoudis, președintele uniunii hotelierilor din insulă, potrivit Thess Economy.

Luna iulie vine cu un procent de ocupare de 90%, iar cea mai mare parte a turiștilor din Thassos sunt români.

”Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scrie presa elenă.

Majoritatea turiștilor din Halkidiki care se cazează în hoteluri sunt britanici, germani, olandezi, români, francezi și italieni, în timp ce sârbii preferă să închirieze apartamente.
  1. Motivul pentru care Regele Charles umblă cu scaunul de toaletă, hârtia igienică și patul după el
  2. Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"
  3. România, poziție tranșantă în fața Comisiei Europene: scrisoarea comună în care reclamă cel mai scump gaz metan din lume
  4. CTP, nemilos după decesul lui Arșinel: "A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu. S-a legat cu lanțuri de scaunul de director"
  5. Strângere de mână rece la finalul partidei dintre Ana Bogdan și Irina Begu: "N-a știut cum să fugă mai repede" VIDEO
  6. Fostul cancelar german Angela Merkel rupe tăcerea: Avertisment în privința lui Vladimir Putin VIDEO
  7. A fost sau nu Arșinel amantul Stelei Popescu? Adevărul despre relația dintre cei doi regretați actori
  8. „Cât voi fi eu aici, homosexualul ăsta nu o să intre”. Maurice Munteanu, noi dezvăluiri în scandalul sexual din industria cinematografică
  9. Loredana Groza a petrecut un weekend fierbinte cu un tinerel. "Tu ești copilul ei, nu?" VIDEO
  10. O româncă va fi prezentă la Turneul Campioanelor din tenis