Rezultatele 1 - 15 din 1000 (0.641 secunde)

Articole despre "zbor"

Comandant rus lovit de soldații revoltați, după ce i s-a suflat fum de țigară în față. ”Te nenorocesc chiar acum, îți zbor capul!” VIDEO

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 19:59
Comenteaza acest articol | 11 comentarii
Comandant rus lovit de soldații revoltați, după ce i s-a suflat fum de țigară în față. ”Te nenorocesc chiar acum, îți zbor capul!” VIDEO
La două luni de la debutul mobilizării în Federația Rusă, recruții care se pregătesc să fie trimiși pe front au început să folosească forța fizică împotriva ofițerilor.

„O să mergem în formație la război? Dar ce naiba facem aici?! De ce dracu scrieți rapoarte, adunați mulțimea aici, organizați profanări, imitații de tragere, imitații de exerciții?!”, a strigat un soldat la un ofițer, scenă surprinsă cu un telefon mobil de camarazii săi.

Potrivit acestuia, mobilizaților li se dau 15 cartușe și li se ordonă să tragă într-un inamic imaginar la poligon.

"De ce tragem în infanterie inamică imaginară? Unde sunt țintele care se ridică, mergând înainte? De ce facem antrenament de tragere la un poligon de tancuri?”.

La un moment dat, ofițerul s-a decis să răspundă, dar asta nu a făcut decât să înrăutățească situația.

Soldatul l-a împins pe superiorul în grad, spunând că trupa de soldați susține o astfel de atitudine față de conducerea militară.

”Te nenorocesc chiar acum, îți zbor capul!... Îți spun cine ești, dracului!”, a strigat soldatul care suflă fumul de țigară în fața ofițerului.

Ofițerul l-a amenințat cu pedeapsa, la care a primit următorul răspuns: "Te-ai văzut în oglindă? Stai cu mâinile în buzunare! La dracu'! Am dreptate!”.

Militarii Federației Ruse care asistau la ”spectacol” susțineau discursul soldatului adresat ofițerului.S-a anulat zborul Tarom? Află ce drepturi ai în această situație!

Joi, 27 Octombrie 2022, ora 17:05
S-a anulat zborul Tarom? Află ce drepturi ai în această situație!
Progresul tehnologic a dus la o adevărată revoluție în tot ceea ce privește călătoriile, vacanțele și mijloacele de transport în general. Dacă în urmă cu câteva decenii doar cei înstăriți aveau acces la zboruri, iar regula generală era aceea că transportul dura foarte mult, în secolul vitezei putem oricând să ne programăm un zbor sau o călătorie îndepărtată cu costuri mai mult decât decente.

În aceste condiții, numărul zborurilor a crescut considerabil, iar odată cu acesta și numărul problemelor. Fie că vorbim despre zboruri întârziate, fie că vorbim despre zboruri anulate, pasagerii trebuie să își cunoască drepturile și să ceară despăgubiri și compensații pentru situațiile neplăcute în care sunt puși din vina companiei de zbor. Aceste reguli se aplică, evident, și pentru situațiile particulare. Cereți despăgubire pentru întârzierea unui zbor Tarom oricând sunteți puși într-una dintre situațiile descrise de legislația în vigoare.

Ce despăgubiri poți primi pentru un zbor întârziat sau anulat?

Drepturile pasagerilor aerieni sunt bine stabilite prin Regulamentul Uniunii Europene nr. 261/2004, iar cetățenii români sunt protejați de acest regulament din momentul în care țara noastră a aderat la UE.

Situațiile în care se oferă despăgubiri și compensații și sumele stabilite prin acest regulament sunt următoarele:

1. Cursă anulată pe distanță mai mică de 1500km
Ai primit...

Ce faci dacă ai un zbor anulat sau întârziat. Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a primi compensaţii

Duminica, 21 August 2022, ora 23:34
Ce faci dacă ai un zbor anulat sau întârziat. Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a primi compensaţii
Situaţia halucinantă din toate aeroporturile lumii, care se perpetuează de câteva luni, nu se va îmbunătăti prea curând, sunt de părere specialiştii din industria aeroportuară.

Motiv pentru care este indicat să cunoşti ce anume ai putea face în anumite cazuri cu totul speciale. Spre exemplu, în cazul în care ai avut un zbor anulat, modificat sau întârziat cu mai mult de 4 ore, poți fi eligibil pentru o compensație de până la 600 de euro, potrivit unei analize recente vola.ro!

Pandemia continuă să afecteze zborurile călătorilor din Uniunea Europeană. Chiar dacă majoritatea restricțiilor au fost ridicate, operatorii de zbor continuă să aibă probleme operaționale, de data aceasta cauzate în mare parte de lipsa de personal, atât navigant (piloți, stewarzi), cât și la sol (operatori de trafic aerian, companii de handling, personal la ghișee).

"Regulamentul 261/2004 al Uniunii Europene (UE) stipulează că ai dreptul la o compensație pentru oricare dintre aceste cazuri: anulare de zbor, modificare sau întârziere mai mare de 2 ore.

Aceste sume variază de la 250 euro până la 600 euro, pentru fiecare pasager, la care se adaugǎ rambursarea suplimentară a cheltuielilor. Acestea includ hrană, cazare și transport pasagerilor în cazul în care zborul are loc cu o întârziere de două sau mai multe ore decât era programat.

În cazul în care companiile aeriene nu respectǎ prevederile legale, rambursarea și/sau...

Ce se întâmplă dacă nu îți dai telefonul pe mod avion când zbori. Motivul pentru care te poți trezi cu bateria complet descărcată

Sambata, 12 Noiembrie 2022, ora 23:23
Ce se întâmplă dacă nu îți dai telefonul pe mod avion când zbori. Motivul pentru care te poți trezi cu bateria complet descărcată
Este o rutină familiară: te îmbarci în avion, te așezi pe scaun și trimiți rapid ultimele mesaje înainte de anunțul însoțitorului de zbor care solicită pasagerilor să dea telefoanele pe mod avion.

Dar totuși, de ce există această cerință și de ce este important ca funcțiile precum datele mobile să fie dezactivate în timp ce sunteți în aer?

Telefoanele mobile sunt concepute pentru a trimite semnale suficient de puternice pentru a ajunge la distanțe mari. Potrivit Comisiei Federale de Comunicații (FCC), care a introdus inițial interdicția la începutul anilor 1990, frecvența radio emisă de acestea și de alte dispozitive electronice ar putea interfera cu rețelele de turnuri celulare de la sol, potrivit smarttravel.com.

Ce se întâmplă dacă nu îți dai telefonul pe mod avion?

Dacă nu treceți în modul avion, atunci telefonul mobil va continua să încerce să facă conexiuni cu fiecare turn celular de pe terenul peste care trece avionul.

Nu numai că semnalele vor provoca interferențe cu navigația avioanelor, dar telefonul va face un efort considerabil pentru a continua scanarea la viteza cu care zboară avionul, astfel că îți va epuiza bateria și tot nu va menține un semnal constant.

Aproape toate companiile aeriene oferă în prezent Wi-Fi în timpul zborului, ceea ce este posibil deoarece este bazat pe satelit și nu depinde de conexiunile turnurilor celulare.

Pedeapsa uriașă pe care ar putea-o primi un bărbat care a lovit cu pumnul un însoțitor de zbor, pentru că nu primise o cafea VIDEO

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 18:55
Pedeapsa uriașă pe care ar putea-o primi un bărbat care a lovit cu pumnul un însoțitor de zbor, pentru că nu primise o cafea VIDEO
Un bărbat ar putea fi condamnat la 20 de ani de închisoare după ce, în timpul unei curse American Airlines, a lovit un însoțitor de zbor care a întârziat să-i aducă o cafea, relatează Daily Mail.

Incidentul a avut loc în 21 septembrie, într-un avion care decolase de la San Jose del Cabo (Mexic) spre Los Angeles.

Momentul în care pasagerul - Alexander Lee, în vârstă de 33 de ani, din Westminster - l-a agresat pe însoțitorul de zbor a fost filmat. Potrivit martorilor, înainte de conflict, el a amenințat și că ”sunt zece ucigași în avion”.

Violence in the air: a friend was travelling from Cabo to LAX, when a passenger hit a flight attendant for not letting use him the first class bathroom. He was later restrained by other passengers and arrested upon touchdown. The video shot was by Barrie Livingstone pic.twitter.com/PntVqWyWs9— Saad Mohseni (@saadmohseni) September 22, 2022

Agresorul a fost reținut de poliție la aterizarea pe aeroportul din LA pentru ultraj asupra echipajului de zbor și, dacă va fi găsit vinovat de o infracțiune federală, riscă până la 20 de ani de închisoare.

În avion, bărbatul a fost imobilizat cu ajutorul pasagerilor.

Hey @AmericanAir just checking to see if the flight attendant that this guy king hit in the back of the head is ok #aa377 pic.twitter.com/Ouin9JN1qd— Smallzy 🎧 (@Smallzy) September 22, 2022

Agresorul va ajunge în fața instanței joi.

Conducerea companiei a anunțat...

Tânăra de 28 de ani moartă în accidentul aviatic din Giurgiu primise zborul cadou de la iubitul ei

Duminica, 28 August 2022, ora 11:02
Tânăra de 28 de ani moartă în accidentul aviatic din Giurgiu primise zborul cadou de la iubitul ei
În avionul care s-a prăbușit sâmbătă, 27 august, între Letca Nouă şi Letca Veche din judeţul Giurgiu, se aflau pilotul Valentin Anghel și o tânără de 28 de ani care primise un zbor de agrement cadou de la iubitul ei.

Cei doi au murit, iar anchetatorii iau în calcul o defecţiune tehnică şi eroare de pilotaj.

Un apel la 112 a anunţat prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni.

Se pare că pilotul era chiar proprietarul aerodromului din Letca Noua, iar cealaltă victimă era o tânără de 28 de ani căruia iubitul ei îi pregătise un zbor surpriză, din primele informații citate de Antena 3.

Aeronava a fost distrusă în totalitate, iar piesele din aparatul de zbor au fost carbonizate. Doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă.

Una dintre persoanele care a murit ar fi directorul Aerodromului, susţine primarul din Letca Nouă, Marian Negru.

"Poliţia, Pompierii, Jandarmeria, au venit foarte repede, o mobilizare mare. Cetăţenii din comună au ajutat, au venit şi au căutat şi au găsit până la urmă. E vorba de un avion de mici dimensiuni, de două locuri. Din ce am înţeles, ar fi avut o defecţiune tehnică la motor", a declarat primarul comunei Letca Nouă, în exclusivitate pentru Antena 3.

Motivul pentru care nu este indicat să bei sucuri acidulate în timpul zborului cu avionul. Ponturi de la turiști cu experiență

Marti, 16 August 2022, ora 06:15
Motivul pentru care nu este indicat să bei sucuri acidulate în timpul zborului cu avionul. Ponturi de la turiști cu experiență
Vacanța se poate transforma într-un coșmar pentru orice turist care nu este familiarizat cu toate secretele unei călătorii cu avionul, mai ales pentru cei care se tem de zbor, dar și pentru persoanele cu buget de vacanță limitat.

Nu este niciun secret că magazinele din terminalele aeroporturilor vând produse la prețuri mult mai mari decât cele din supermarket. Cum orice călător trebuie să aștepte ore bune până la îmbarcare, este nevoit la un moment dat să cumpere fie din zona terminalului, fie din avion, măcar o sticlă cu apă sau o cafea. Există, însă, unele mici ponturi pe care nu oricine le cunoaște. Este adevărat că în aeroport, dincolo de zona de control de securitate, nu este permis accesul cu lichide din afara aeroprtului, dar există o portiță totuși.

Ca să nu plătiți pe o cafea mai mult decât face, puteți să vă aduceți de acasă un plic de nes sau de ceai și o cană de călătorie și să cereți la bar sau însoțitorului de bord doar apă fierbinte și să vă preparați singur băutura dorită. Procedând astfel puteți economisi câteva zeci de euro.

O greșeală pe care o fac mulți dintre turiștii care călătoresc cu avionul este să consume băuturi acidulate în timpul zborului, fără să conștientizeze la ce ”riscuri” se expun. Băuturile carbogazoase nu sunt o combinație deloc plăcută cu altitudinile ridicate pentru că pot provoca umflarea tractului intestinal, un real disconfort, crampe și...

Zborul lui Nancy Pelosi în Taiwan, cel mai urmărit din istoria Flightradar24: 780.000 de persoane, în momentul aterizării la Taipei

Marti, 02 August 2022, ora 23:10
Zborul lui Nancy Pelosi în Taiwan, cel mai urmărit din istoria Flightradar24: 780.000 de persoane, în momentul aterizării la Taipei
Zborul care a adus-o pe preşedinta Camerei Reprezentanţilor americane Nancy Pelosi în Taiwan marţi a fost cel mai urmărit zbor din istoria site-ului Flightradar24,, potrivit acestui site de urmărire a zborurilor, relatează AFP.

”La momentul în care a aterizat la Taipei, (zborul) SPAR19 era observat de peste 708.000 persoane, în lume, ceea ce face din el cel mai urmărit zbor în direct din istoria Flightradar24”, anunţă într-un comunicat serviciul online.

Nancy Pelosi a rămas ambiguă asupra unei vizite în Taiwan în turneul său în Asia. Această vizită ar putea tensiona şi mai mult relaţiile Chinei cu Statele Unite, deoarece Beijingul îşi revendică suveranitatea pe această insulă.

”Vizita delegaţiei noastre parlamentare în Taiwan demonstrează susţinerea necondiţionată a Americiifaţă de democraţia vibrantă a Taiwanului”, declară ea într-un comunicat imediat după sosire.

Ministerul chinez de Externe a denunţat o ”gravă încălcare” a angajamentelor americane faţă de China, care ”atige grav pacea şi stabilitatea” regionale. Pelosi este aleasa americană de cel mai înalt rang care vizitează insula în ultimii 25 de ani.

Avionul militar la bordul căruia călătoreşte era urmărit, după ce a decolat de la Kuala Lumpur, de 200.000 de persoane în timp ce survola Indonezia, iar acest număr ”a continuat să crească pe măsură ce aeronava se apropia de Taiwan”, scrie site-ul.

Serviciul citează...

Blocaje pe mai multe aeroporturi din Spania. Însoțitorii de zbor ai unei companii aeriene intră în grevă până în septembrie

Vineri, 26 August 2022, ora 21:58
Blocaje pe mai multe aeroporturi din Spania. Însoțitorii de zbor ai unei companii aeriene intră în grevă până în septembrie
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească înspre şi dinspre Spania pe cale aeriană că mai multe organizaţii sindicale au anunţat o grevă a însoţitorilor de zbor ai companiei aeriene Iberia Express în perioada 28 august - 6 septembrie, ceea ce va genera blocaje ale curselor operate de companie.

Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate, MAE le recomandă cetăţenilor români interesaţi să se informeze din timp cu privire la situaţia zborurilor contractate, consultând pagina web sau contactând direct operatorul de zbor.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al Românei la Madrid: +34917344004, apelul fiind redirecţionat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluat de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

MAE recomandă şi consultarea paginilor de Internet: https://www.easyjet.com/en, http://madrid.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs) care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Tot vineri, MAE a emis o atenționare de călătorie și pentru Portugalia.

Aeronavă cu 145 de pasageri la bord, interceptată deasupra Greciei de avioane de luptă. Zborul comercial, pilotat de fiul unui demnitar libanez VIDEO

Marti, 16 August 2022, ora 11:22
Aeronavă cu 145 de pasageri la bord, interceptată deasupra Greciei de avioane de luptă. Zborul comercial, pilotat de fiul unui demnitar libanez VIDEO
O aeronavă Airbus A321 aparținând companiei Middle East Airlines a fost interceptată deasupra Greciei cu două nave de luptă în urma unei alerte de pericol emisă de cartierul general aerian al NATO din Torrejón, Spania.

Militarii din baza NATO au lansat un așa numit Code Renegade, o alertă severă generată de faptul că pilotul aeronavei comerciale nu răspundea la apelurile venite din partea dispecerilor zborurilor comerciale, arată publicația Middle East Eye.

Incidentul a avut loc pe data de 10 august, iar imagini cu unul dintre avioanele de luptă care a interceptat zborul comercial au fost publicate luni, 15 august, pe canalul de Twitter IntelSky.

Code Renegade set Greek authorities on alert following a relevant signal by the NATO air control center in Spain (CAOC Torrejón), to intercept a non-responsive civil aircraft Airbuss A321 with 145 passengers onboard that had taken off from Madrid and was bound for Beirut. pic.twitter.com/qwecsgpz0v— IntelSky (@Intel_Sky) August 15, 2022

În ciuda mai multor încercări de a contacta aeronava, nu a fost primit niciun răspuns la radio, ceea ce a făcut ca autoritățile să intre în alertă cu privire la starea avionului comercial care decolase din Madrid și se îndrepta spre Beirut.

Oficialii greci au ridicat apoi de urgență două avioane de vânătoare F-16 în zona Souda și s-au apropiat de aeronava Airbus deasupra localității Argolida, în nord-estul Peloponezului.

Cele două...

Ce despăgubiri puteți primi pentru un zbor anulat sau întârziat. Toate drepturile pe care le au călătorii

Luni, 20 Iunie 2022, ora 10:41
Ce despăgubiri puteți primi pentru un zbor anulat sau întârziat. Toate drepturile pe care le au călătorii
În ultima vreme, după ridicarea restricțiilor, tot mai multe zboruri au avut întârzieri sau au fost anulate în întreaga lume, inclusiv în România.

Paul Anghel, directorul general al ANPC a explicat, într-o postare pe Facebook, ce despăgubiri pot cere clienții companiilor aeriene.

Anghel spune că oamenii au dreptul să solicite până la 600 de euro despăgubire pentru un zbor anulat.

„Acest lucru este valabil chiar în condițiile în care compania aeriană a asigurat un zbor alternativ. Dacă nu rezolvați amiabil problema cu operatorii de la care ați cumpărat biletele, puteți face o sesizare la ANPC, dar și la eccromania”, a spus Anghel.

La achiziția unui pachet de servicii turistice consumatorii trebuie să solicite toate informațiile legate de destinație, cazare, transport, serviciile de masă precum și de modalitățile de plată.

Directorul ANPC spune că agenția de turism are obligația să furnizeze turiștilor, în scris, în vederea încheierii contractului, informații referitoare la:

- localitatea de destinație;- rută de parcurs;- mijlocul/mijloacele de transport utilizat/utilizate, caracteristicile și categoria acestuia/acestora;- tipul unităților de cazare, adresele și categoriile de clasificare a acestora;- serviciile de masă oferite și categoria de clasificare a unităților de alimentație;- durată programului, cu indicarea datei sosirii și a plecării;- informații generale privind regimul...

Stewardesă intrată în Cartea Recordurilor. Este cea mai vârstnică însoțitoare de zbor din lume

Sambata, 16 Iulie 2022, ora 13:15
Stewardesă intrată în Cartea Recordurilor. Este cea mai vârstnică însoțitoare de zbor din lume
Bette Nash, o femeie de 86 de ani din Boston, SUA a doborât recordul ca însoțitor de bord cu cel mai lung mandat din lume, confirmat de Cartea Recordurilor Guinness, arată b1tv.ro.

Bette Nash a început să lucreze ca însoțitor de bord în 1957, la vârsta de 21 de ani pentru Eastern Airlines. Pe tot parcursul cariererei sale longevive, Bette a lucrat pentru aceeași companie aeriană.

Guinness a confirmat recordul mondial pe 1 iulie.

„Bette este o însoțitoare de zbor activă pentru compania American Airlines. Ea și-a început cariera pe 4 noiembrie 1957 și în prezent este tot însoțitoare de bord”, transmite guinnessworldrecords.com.

Una din cursele memorabile pentru Bette Nash este cea în care a servit-o pe Jackky Kennedy, soţia lui John F. Kennedy, şi fostă Primă Doamnă a Statelor Unite (1961-1963).

Compania aeriană care le-a dat câte 10.000 de dolari mai multor pasageri pentru a renunța la un zbor. Cum a fost primită oferta

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 17:25
Compania aeriană care le-a dat câte 10.000 de dolari mai multor pasageri pentru a renunța la un zbor. Cum a fost primită oferta
Compania americană Delta Air Lines le-a făcut pasagerilor o ofertă inedită pentru a renunța la un zbor, din cauza supraaglomerării unei curse.

Luni, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare înainte de o cursă spre Michigan, compania a anunțat că opt dintre aceștia vor primi câte 10.000 de dolari dacă renunță la locurile lor.

Printre pasageri s-a aflat și un jurnalist, care a povestit pentru Insider care a fost reacția oamenilor.

Inițial, pasagerii nu au înțeles despre câți voluntari este vorba și, când și-au dat seama, era deja prea târziu. ”Dacă am fi știut că este vorba despre opt persoane, am fi coborât. Până ne-am dat seama, patru sau cinci persoane plecaseră deja”, a spus jurnalistul, potrivit Digi24.

Oferta companiei a fost la început de 5.000 de dolari, însă ea a fost dublată ulterior. Suma urma să fie plătită fie prin Apple Pay, fie sub forma unui card cadou Visa.

Potrivit jurnalistului, cel puțin patru pasageri au renunțat la zbor.

Despăgubirea neobișnuită vine în contextul haosului de pe aeroporturi, creat de cererea mare, care a revenit la nivelul dinainte de pandemie. Companiile aeriene se confruntă însă cu lipsa de personal și a piloților.

Incident la baza Mihail Kogălniceanu: o aeronavă MiG-21 LanceR a avut probleme în timpul unui zbor de antrenament. Precizările MApN

Marti, 12 Aprilie 2022, ora 20:36
Incident la baza Mihail Kogălniceanu: o aeronavă MiG-21 LanceR a avut probleme în timpul unui zbor de antrenament. Precizările MApN
Ministerului Apărării Naționale a informat marți, 12 aprilie, că o aeronavă MiG-21 LanceR a înregistrat o problemă minoră legată de funcţionarea trapelor trenului de aterizare, în timpul unui zbor de instrucţie.

Aeronava, care aparține Bazei 86 Aeriene Borcea, a decolat de pe aerodromul Mihail Kogălniceanu în jurul orei 17:50, precizează sursa citată.

După decolare, pilotul a raportat că senzorii de la bord indică închiderea incompletă a trapelor trenului de aterizare.

Ca urmare, pilotul a aplicat procedurile standard de soluţionare a cazului special, în concordanţă cu manualele de exploatare a aeronavei, şi a aterizat în siguranţă pe aerodromul Mihail Kogălniceanu în jurul orei 18:50.

O comisie numită de comandantul Bazei 86 Aeriană cercetează cauzele acestui eveniment, anunţă MApN.
  1. Șpăgară angajată la ANAF, către patroana protejată: Nu mă suni și-mi zici: „Mi-a venit controlul”, ci „Bă!... Mi-e dor de tine rău!”
  2. Fotografia din vremea comunismului care a stârnit nostalgii și revoltă: "Ce ne mai distram! Doamne, ce tinerețe frumoasă și vie am avut!"
  3. Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament cu 3 camere de la A la Z: "Îți cumperi teren și ridici casă la roșu, la ce prețuri au meseriașii"
  4. Soluțiile românilor pentru a evita costurile cu bagajul de cală în avion: "Nu mai aștept nici la coadă la check in și după zbor să îl colectez"
  5. O șoferiță care a parcat pe locul altcuiva s-a trezit cu parbrizul spart: "Unii numai așa se educă. Fac pariu că de acum încolo nu vei mai repeta figura"
  6. Modul inedit în care doi români, soț și soție, au ales să câștige bani în Germania. „Pur și simplu nu există nimic de muncă în România”
  7. Un val de aer tropical ajunge în România. Zonele în care temperaturile vor depăși 15 grade Celsius
  8. Nouriel Roubini, supranumit ”profetul crizei”, avertizează: „Mama tuturor crizelor economice se profilează”
  9. Frica i-a intrat în oase lui Putin: Ce face Rusia cu adevărat în Crimeea, dezvăluit de sateliți FOTO
  10. Vestea finalului de an pentru Simona Halep. ”Clasamentul adevărului” din tenis spune totul despre româncă