Comunicat oficial Mozzart Bet

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2023, ora 17:47
2436 citiri
Comunicat oficial Mozzart Bet
FOTO: mozzartbet.ro

Ca urmare a articolelor apărute în presa online din România, considerăm că este necesar să facem anumite precizări, spre buna și corecta informare a publicului.

Compania Mozzart își desfășoară activitatea pe teritoriul României de peste 15 ani. La nivel de grup suntem prezenți în 10 țări, pe trei continente și ne supunem legilor fiecărui stat în parte. Ca și restul companiilor cu investitori sau patronat din afara statului, contribuim la buget, având peste 280 de angajați, toți cu forme legale și taxe plătite la zi.

Informația conform căreia am avut închiriat un spațiu într-un depozit din județul Timiș, depozit care ulterior a ars în urma unui incendiu, este adevărată, sediul administrativ al companiei noastre fiind în Timișoara. Colaborarea dintre noi și proprietarul spațiului și-a produs efectul legal, prin intermediul unui contract de închiriere încheiat în condițiile legii.

Compania New Mozzart a fost surprinsă însă de suspiciunile de evaziune fiscală și grup infracțional organizat și respinge orice acuzație adusă. Din momentul intrării pe piața din România, compania a respectat cu strictețe legislația în vigoare, raportând în mod corect informațiile de natură financiară legate de activitatea operațională către organele abilitate. De altfel, toate informațiile pot fi probate, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc având acces la aceste date în timp real în serverele Mozzart.

Pentru orice fel de informații și spre buna soluționare a oricăror anchete, colaborăm cu organele de cercetare și vom pune la dispoziție toate elementele necesare, pentru că este în interesul companiei ca această situație să se rezolve cu celeritate și corectitudine.

#cazino, #cazino mozzart , #stiri life style