Arbitrii implicati in scandalul de coruptie au fost retrasi din primul esalon valoric

Vineri, 10 Iulie 2009, ora 17:49
2159 citiri
Arbitrii implicati in scandalul de coruptie au fost retrasi din primul esalon valoric

CCA a refacut vineri lista cu arbitrii care vor face parte din Lotul A pentru sezonul 2009-2010, iar printe acestia nu se mai regasesc cei implicati in scandalul de coruptie, decizia fiind luata dupa ce echipa FC Arges a fost retrogradata in Liga a II-a.

"Dupa ce Comisia de Disciplina a LPF a decis retrogradarea clubului FC Arges, membrii CCA au considerat normal ca toti cei implicati in acest dosar sa nu mai faca parte din Lotul A de arbitri. Ei nu au fost dati afara sau altceva de genul acesta, au fost doar retrasi din arbitraj si nu vor mai conduce niciun joc indiferent de nivelul la care se va disputa acesta. Cand justitia se va pronunta, se va lua o decizie in ceea ce ii priveste", a declarat purtatorul de cuvant al CCA, Vlad Enachescu.

Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Laurentiu Dansa, Lucian Dan, Tiberiu Lajos si Marius Martis au facut parte initial din primul esalon valoric al arbitrilor, dar pentru ca numele lor au aparut in dosarele DNA Pitesti in legatura cu coruptia din arbitraj, au fost retrasi de pe lista centralilor din Lotul A.

De asemenea, numele asistentilor Marcel Savaniu, Florin Buzarnescu, Sorin Caia, Daniel Demetrescu, Dan Rosu, Florin Stanescu si Mircea Toderici au aparut in dosarul de coruptie, iar situatia in cazul lor a fost ca si in cel al arbitrilor de centru implicati in acelasi dosar.

Lotul A este format din 20 de centrali, iar dintre acestia 4 au fost promovati din Lotul B, si anume Marian Balaci, Ciprian Dansa (n.r. fratele lui Laurentiu Dansa, arbitru implicat in scandalul de coruptie), Paul Unimatean si Catalin Busi. In cazul asistentilor, Lotul A are 33 de componenti, dintre care 31 barbati si doua femei.

Lista completa a Lotului A de arbitri de centru: Cristian Balaj (ecuson FIFA), Augustus Constantin (FIFA), Alexandru Deaconu (FIFA), Ovidiu Hategan (FIFA), Alexandru Tudor (FIFA), Marius Avram, Marian Balaci, Victor Berbecaru, Marian Bordean, Catalin Busi, Sebastian Coltescu, Teodor Craciunescu, Ciprian Dansa, Mugurel Draganescu, Robert Dumitru, Andrei Ionita (indisponibil intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2009), Georgian Ionescu, Istvan Kovacs, Radu Petrescu si Paul Unimatean.

Lista completa a Lotului A de arbitri asistenti: Eduard Dumitrescu (ecuson FIFA), Sebastian Gheorghe (FIFA), Miclos Nagy (FIFA), Cristian Nica (FIFA), Aurel Onita (FIFA), Ionel Popa (FIFA), Octavian Sovre (FIFA), Zoltan Szekely (FIFA), Adrian Vidan (FIFA), Mihai Artene, Ionut Babadag, Liviu Ciubotariu, Eduard Crangasu, Radu Ghinguleac, Daniel Hulubei, Dragos Iliescu, Vasile Marinescu, Nicolae Meghesan, Dorin Mudura, Ioan Onicas, Mircea Orbulet, Florin Paunescu, Iulian Radu, Catalin Savu, Stelian Slabu, Sebastian Stoianov, Gero Szabo, Iulian Szekely, Eduard Ungureanu, Vladimir Urzica, Bogdan Velicu, Irina Mart si Monica Rigo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Liga I, #arbitri scandal coruptie, #cca , #Liga I