Ziare.com

CCR numeste USL, in aviz, "Uniunea Social Democrata"

Vineri, 06 Iulie 2012, ora 15:47

   

CCR numeste USL, in aviz, "Uniunea Social Democrata"
Curtea Constitutionala mentioneaza in avizul dat ca acuzele ca Traian Basescu a declarat ca nu va numi un prim-ministru al USL sunt nerelevante, intrucat Victor Ponta detine aceasta pozitie, documentul precizand insa ca premierul apartine "Uniunii Social Democrate" in loc de USL.

USL a reclamat ca "presedintele a incalcat in mod grav prevederile Constitutiei si principiul fundamental al democratiei reprezentative, atunci cand declara ca nu va numi un Prim-ministru din partea USL, chiar daca aceasta formatiune politica va obtine majoritatea absoluta in Parlament".

Basescu, fata in fata cu suspendarea: Urmareste pe Ziare.com desfasurarea evenimentelor

"Cu privire la aceste sustineri, Curtea constata ca sunt nerelevante, in situatia in care primul ministru al Romaniei este presedintele Uniunii Social Democrate (Uniunea Social Liberala - n.red.), desemnat de presedintele Romaniei", considera CCR.
Sursa: rNews

Articol citit de 1518 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ei ...na !

Mai lipsesc ghilimelele !

 

N-au gresit

Urmatorul pas al mentorului spiritual al aliantei, oracolul din grivco, mama tuturor parlamentarilor sicanati de justitie, formatorul de opinii si mai nou al istoriei ante si post nastase, ...noul tatuc, va schilodi definitiv partidul liberal pana la o consistenta egalata doar de frecventa prezentei crinului la servici (sub 5%)

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor