Ziare.com

CCR: Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de "viata de familie", asemenea unui cuplu heterosexual

de Alexandra Sandru
Joi, 27 Septembrie 2018, ora 17:22

   

CCR: Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de "viata de familie", asemenea unui cuplu heterosexual
Curtea Constitutionala a Romaniei a publicat, joi, motivarea deciziei in cazul Coman-Hamilton, cei doi barbati casatoriti in Belgia care au cerut Romaniei sa le recunoasca statutul de soti.

In motivare, judecatorii CCR precizeaza clar ca familiile bazate pe cupluri de acelasi sex sunt recunoscute si protejate de Constitutia Romaniei.

"In aceasta lumina, aplicand cele dispuse de instanta europeana in interpretarea normelor europene, Curtea Constitutionala constata ca relatia pe care o are un cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de viata privata, precum si a notiunii de viata de familie, asemenea relatiei stabilite intr-un cuplu heterosexual, fapt ce determina incidenta protectiei dreptului fundamental la viata privata si de familie, garantat de art.7 din Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene, de art.8 din Conventia europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si de art.26 din Constitutia Romaniei.

Bucurandu-se de dreptul la viata privata si de familie, persoanele de acelasi sex, care formeaza cupluri stabile, au dreptul de a-si exprima personalitatea in interiorul acestor relatii si de a beneficia, in timp si prin mijloacele prevazute de lege, de o recunoastere legala si judiciara a drepturilor si indatoririlor corespunzatoare (a se vedea, in acest sens, si hotararea Curtii Constitutionale din Italia - Ordinanza n.4/2011, publicata in Gazzetta Ufficiale nr.2 din 12 ianuarie 2012) ", se arata in motivarea publicata de CCR.

Citeste aici, integral, motivarea CCR a deciziei in cazul Coman-Hamilton


Romanul Adrian Coman a salutat motivarea CCR: "Curtea Constituionala a Romaniei recunoaste, in sfarsit, ca familia noastra este la fel de valoroasa ca orice alta familie. Multumim ACCEPT, avocatelor noastre, parintilor si prietenilor nostri si tututor celor care ne-au sprijnit".Accept: Referendumul devine total inutil, din orice punct de vedere

O reactie a dat rapid Romanita Iordache, vicepresedinte al asociatiei Accept, care a spus ca aceasta motivare face din referendum un demers si mai inutil decat era inainte.

"Decizia de astazi confirma inca o data ca familia gay este egal valoroasa cu orice alta familie. Referendumul devine total inutil, din orice punct de vedere, intrucat Constitutia Romaniei pune deja semn de egalitate, in lumina articolului 26, intre familia heterosexuala casatorita si cuplurile de acelasi sex, chiar daca acum nu exista o forma juridica de inregistrare a acestor relatii de familie. Parteneriatul civil trebuie reglementat de urgenta de Parlament", a declarat Iordache, potrivit paginii de Facebook a Asociatiei Accept.

Povestea celor doi barbati care au reusit sa faca Romania sa le recunoasca casatoria

Relu Adrian Coman, cetatean roman, si Robert Claibourn Hamilton, cetatean american, au locuit impreuna timp de 4 ani in Statele Unite inainte de a se casatori la Bruxelles, in 2010.

In 2012, cei doi au solicitat autoritatilor romane eliberarea documentelor necesare pentru ca Relu Adrian Coman sa poata lucra si locui cu caracter permanent in Romania impreuna cu sotul sau.

Autoritatile romane au refuzat insa sa ii acorde lui Robert Claibourn Hamilton acest drept de sedere, printre altele pentru motivul ca el nu putea fi calificat in Romania drept "sot" al unui cetatean al Uniunii, intrucat statul nu recunoaste casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Citeste pe larg: Povestea a doi homosexuali, casatoriti de 6 ani, care vor sa le fie recunoscuta uniunea si in Romania

In noiembrie 2016, CCR a decis sa transmita intrebari preliminare catre Curtea de Justitie a UE, pentru a clarifica daca notiunea de "soti" din dreptul european privind libera circulatie include si sotii de acelasi sex.

CCR a intreabat CJUE daca lui Hamilton, in calitate de sot al unui cetatean al Uniunii care si-a exercitat libertatea de circulatie, trebuie sa i se acorde un drept de sedere permanenta in Romania.

Audierile la CJUE au avut loc in noiembrie 2017, Comisia Europeana intervenind in favoarea lui Adrian si Clai, cu argumentul ca o familie deja creata si consolidata in ani de zile nu poate disparea atunci cand trece o granita.

Si CJUE le-a dat dreptate celor doi pe 5 iunie 2018: "Statele membre ale Uniunii Europene nu pot impiedica libertatea de sedere a unui cetatean al Uniunii prin refuzul de a acorda sotului sau de acelasi sex, cetatean al unei tari non-UE, un drept de sedere derivat pe teritoriul lor". Ulterior, CCR a admis in iulie anul acesta sesizarea cu privire la dreptul de libera circulatie si sedere a persoanelor casatorite de acelasi sex.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 41515 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
63 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ahaaa :) CCR si-a adus aminte de

"art.7 din Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene, de art.8 din Conventia europeana pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si de art.26 din Constitutia Romaniei."

Am impresia ca referendumul familiei traditionale a lui Tariceanu sau Dragnea are nisip in angrenaje :)))

Doar ca smecheria este transparenta :)
Intrebarea referendumului este: "Sunteti de acord sa schimbam Constitutia asa cum vrea Parlamentul?" Ceea ce este cu totul altceva decat intrebarea: "Sunteti de acord ca familia sa fie compusa NUMAI dintr-un barbat si o femeie".

Dragnea crede ca este destept si ca vi-o mai trage odata :)

S-a dus naibii si ultima ineptie a sobolanilor rosii :)

 

Isus Cristos a murit ca dovada a dragostei lui Dumnezeu!

Acesta este un avertisment adresat vouă, tuturor celor care va credeți creștini dar sunteți impotriva legii lui Dumnezeu. Să nu vă mirați atunci cand vor veni nenorocirile peste voi.

Să nu vă intrebati "Unde este El?". Să nu indrăzniti să murmurați. Ați stiut! Vi s-a spus! Dumnezeu ii lasă pe cei ce nu ii dau ascultare in voia minții lor blestemate...

"[...] Mania lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea si peste toată nedreptatea oamenilor care tin nedreptatea drept adevăr.

Pentru că ceea ce se poate cunoaste despre Dumnezeu este cunoscut de către ei; fiindcă Dumnezeu le-a arătat lor.

Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, intelegandu-se din făpturi, adică vesnica Lui putere si dumnezeire, asa ca ei să fie fără cuvant de apărare, pentru că, cunoscand pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au multumit, ci s-au rătăcit in gandurile lor si inima lor cea nesocotită s-a intunecat.

Zicand că sunt intelepti, au ajuns nebuni. Si au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios si al păsărilor si al celor cu patru picioare si al taratoarelor.

De aceea Dumnezeu i-a dat necurătiei, după poftele inimilor lor, ca să-si pangărească trupurile lor intre ei, ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu in minciună si s-au inchinat si au slujit făpturii, in locul Făcătorului, Care este binecuvantat in veci, amin!

Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci si femeile lor au schimbat fireasca randuială cu cea impotriva firii; asemenea si bărbatii lăsand randuiala cea după fire a părtii femeiesti, s-au aprins in pofta lor unii pentru altii, bărbati cu bărbati, săvarsind rusinea si luand cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.

Si precum n-au incercat să aibă pe Dumnezeu in cunostintă, asa si Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.

Plini fiind de toată nedreptatea, de desfranare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de inselăciune, de purtări rele, barfitori, grăitori de rău, uratori de Dumnezeu, ocăratori, semeti, trufasi, lăudărosi, născocitori de rele, nesupusi părintilor, neintelepti, călcători de cuvant, fără dragoste, fără milă; acestia, desi au cunoscut dreapta oranduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le si incuviintează celor care le fac."

Scrisoarea Sf. Apostol Pavel catre biserica din Roma,
cap. I, versetele 18 la 32.

 

Ce cckt au mai facut KKR-aii!!! Adica aici se poate implementa...

... norma europeana, dar in materie de independenta a magistratilor, Nu!
- Pai, de ce mai arunca pesederastii banii pentru referendum daca oricum nu se poate modifica legea tarii???!!!

 

"face din referendum un demers și mai inutil decat era inainte"

Ce faci Dornene, muști mana care te-a hrănit???

La loc comanda, inapoi la denigrat Justiția și beștelit procurorii care au "nenorocit 'jde mii de oameni nevinovați care vroia și iei să fure ceva acolo"... (sic).

Veorica și peștele sunt cei mai tare din parcare...

l-ati speriatara voi,cu Dide al vostru si Marin

Ceausescu....!

Nu. Acesta era planul socialistilor de la inceput.

Socialistii sunt atei. Nu au cum sa sustina asa ceva. Peste tot in lume neo-marxismul foloseste miscarile minoritatilor pentru a crea tensiuni sociale si a distruge societatea si democratia Occidentala care au fost fondate pe standardele crestine care au fost si liantul ideologic. Numai ca ignoranta nu va lasa sa vedeti acest lucru!!!

Socialismul va disparea!!!

...

Cată bucurie la ziare.com, așa ceva ...., Oare de ce?!?

:)))) nu stiu fa fetica,ce ie cu astia ! cre ca mi-am carat

*** degeaba peste 6 decenii !!!!.....te mariti,cu mine ???

Mi-ai placut intotdeauna si stiu ca si tu oftezi..

... "dupe mine". Rotofei si rumenel, asa tare imi placi. Ce zici: te intorci primu'?

- Hai, pana nu devine obligatoriu si cine stie cu cine ma "uneste gobernu'": cu mernov, cu habarnaibii sau cu masorucoceanului!

 

Va tot intrebati ce cautati in Uniunea Europeana?

este forte clar ca sunteti 50-100 de ani in urma din
toate punctele de Privința!
Nu știu cum sa indurat CCR fosti PCR sa ia o asemenea decizie??
Dar ce are de spus Penalul Porkar de Teleorman??
tot mai vrea referendum pe "Familia Traditionala Manelista Sudista"???
El 55 si soția 25 de ani??
Milioanele de €€€€€€€€ le putea da pe un Vapor de lux in Prazilia!!!
P.S. Ce candaci ati ramas :))))

CCR a pierdut contactul cu realitatea.

Un cuplu homosexual nu poate procrea. Punct.

Acum se vede cat de "creștină" este Romania. Toti cei care sunt IMPOTRIVA familiei traditionale sunt orice numai creștini nu, intrucat un creștin nu poate sa actioneze contrar standardelor și invățăturii Mantuitorului Isus Hristos si Sfinților Apostoli asa cum sunt ele cuprinse in Biblie.

Intelectual vorbind, CCR sunt total depășiti de situație, mustind de neo-marxism care se ascunde după fustele post-modernismului și al corectitudinii politice.

Am studiat suficienta teologie (care a fost pe vremuri supranumită "regina stiintelor") ca să văd clar marile lacune ce le are majoritatea vis a vis de acest subiect. Intr-o fractiune de secunda CCR a distrus mii de ani de civilizatie!

Pentru un creștin adevărat, Biblia este cuvantul revelat al lui Dumnezeu și este deci autoritatea supremă. Sigur că unii o folosesc pentru manipulare dar aceasta poate avea loc doar cu aceia care nu citesc Scripturile. Biblia spune despre cei care manipulează folosind Biblia asa: "sangele lor să cadă asupra capetelor lor".

Deși urăsc PSD si sunt sigur ca in toate cultele religioase din Romania au fost infiltrați agenți ai Secutitatii si mai apoi SRI, nu am de ales. Nu pot sa merg impotriva legii lui Dumnezeu. Sunt creștin. Studiez Biblia de cand aveam șaisprezece ani. Am multe dispute teologice cu preoți ortodocși, insă aici Biblia este fara echivoc iar eu nu am dreptul să mă abțin sau să mă opun in acest caz.

Aceasta este și tragedia situatie in care ma aflu. PSD face ce face și acum mă face să trec peste sila mea impotriva lor. Nu imi e rusine. Sunt doar oripilat văzand cat succes are parsivitatea și ipocrizia unor atei precum socialiștii PSD.

Socialismul va disparea!!!

oripilat, neoripilat, te duci la vot si votezi DA

votezi pentru... in rest nu conteaza partidul pe care-l sustii... asta cu familia este o problema suprapartinica.

DACA procreerea este la baza familie atunci putem

autoriza drept familii cuplurile de bovine, ovine, porcine si chiar insecte.
Este dreptul bisercii sa nu oficieze casatoriile homo- sexuale.
Din punct de vedere administrativ insa, atata timp cat homosexualitatea este considerata normala atunci homosexualii au drepturi egale cu toti cetatenii unei tari.

Nu ai studiat suficienta teologie, nici dogmatica

Pentru ca nu ai inteles esenta crestinismului. Ai inteles litera legii lui Dumneazeu, dar nu sensul ei si nici cum se aplica ea si nici cand se aplica sanctiunile. Tu vrei sa le aplici acum, din ce vad din marele citat din primul tau comentariu.

Intelegi tu, oare, ca liberul arbitru e esential pentru mantuire?

Ce fel de liber arbitru mai e ala daca aparatorii traditiei ortodoxe nu mai lasa gay-ii sa greseasca? Esenta crestinismului e tocmai faptul ca ai voie (in lumea aceasta) sa gresesti, si nu trebuie sa te opreasca nimeni – doar ca vei fi pedepsit in cealalta.

Daca tu crezi ca gay-ii trebuie opriti sau descurajati in ce fel te deosebesti de inchizitia medievala? Doar ca nu le dai foc si le permiti existanta cata vreme stau linistiti la ei in dormitor si nu fac mare valva? Asta este marea diferenta?

Daca da, esti in erezie si ai pierdut esenta crestinismului la fel cum a pierdut-o si inchizitia…
Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci indreptarea lui.
Dumnezeu nu doreste eliminarea raului din lume (ar fi facut-o chiar el, ca este atotputernic), ci doreste sa rezistam in fata pacatului si a tentatiilor – in baza liberului arbitru cu care ne-a inzestrat. Dumnezeu VREA sa traim intr-o lume pacatoasa, DAR sa urmam regulile sale, sa ne ferim de pacate sa rezitem tentatiilor acestei lumi, astfel incat sa meritam raiul pentru ca am trecut testul pacatului. Adica am fost expusi pacatului, dar am rezistat. Nu e prea mare lucru sa nu pacatuiesti daca nici nu esti expus tentatiei.
Toata lupta asta ca fenomenul gay sa nu se extinda, de fapt este o lupta nedreapta cu pactul.
Cu pactul nu lupti prin eliminarea lui de la altii, astfel incat sa nu fi tentat (tu sau ai tai)! Cu pactul lupti rezistand (tu ca individ) tentatiei. Nu poti spune altora: bai nu mai pacatuiti ca ma faceti si pe mine sa pacatuiesc…
Nu salvezi in niciun fel pe gay de la pacat daca le interzici stilul de viata. Ei nu se mantuiesc in fel acesta. Se mantuiesc numai daca reusesti sa-i convingi ca ceea ce fac este gresit si numai daca ii convingi (nu daca ii obligi) sa nu mai pacatuiasca. Asta este credinta crestina adevarata (cel putin la catolici si la ortodocsi).
Angajata in lupta cu fenomenul gay, biserica este impotriva propriilor precepte despre cum trebuie luptat cu pacatul. Inca odata subliniez, nu trebuie sa eradichezi pacatul (pt ca afectezi liberul arbitru), ci trebuie sa rezisti pacutului si sa ajuti si pe altii (prin cuvinte) sa revina la calea cea dreapta.

RE: . aplicand cele dispuse de instanta europeana in interpretarea

normelor europene
Aloooooo …. Tovii de la Curtea cea mai Constitutzionala! Noi sintem …. Bizantini, nu Romei!!!! Noi avem legile lu’ Justinian, da’ mai ales amendamentele Theodorei! ....................................................................................................................................................................................................................

 

PENSULO,

Unde scrie ca votezi pentru sau impotriva "familiei traditionale"? Unde iti apare tie aceasta intrebare, pusa clar si indubitabil???

PenSulic sau PIlulica este pe INVERS ...

motivul pentru care comentează abureli:))))
Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de "viata de familie", asemenea unui cuplu heterosexual

Asadar,referendumul se va tine DEGEABA,

Va fi doar CONSULTATIV.
Bani aruncati in vant de pomana,platiti tot de NOI!
Puie MSD.

Ha, ha, ha ! Ce mai decizie a luat ccr ! Acum vor

fi contre la votarea in parlament a problemei casatoriei daca acest referendum pus aiurea va avea 30% participare ... In plus, contradictia dintre presupusul amendament al constitutiei cu familia "traditionala" va veni in contradictie cu legile de la UE ! Singura solutie pe care o vad este caderea guvernului si plecarea lui drakknea la puscarie ... Astea doua chestii vor rezolva complet problema !

Iesi frate din Europa ...si nu mai injura degeaba!

Contracte ati semant fara sa cititi??ß
Afară din U.E....faceți o mare bucurie celor 26 tari ramase!!
3 milioane de Manelisti revin in Romania!

iaca ca corectez... mai cu perdea, sa nu se supere

cinstitele fete... hai, cautati insultele si aici:

acuma stim si ce-i aia CCR... o comunitate de LGBTisti si #rezististi...

CCR: Relatia unui cuplu format din...bla, bla, bla...

Ati luat-o razna, rau de tot, in tara aia.

Deci

la taxe, impozite si alte obligatii civice , cuplurile gay sunt bune de plata ( la fel si familiile monoparentale). Ce ne facem cu ei daca nu respecta traditia atat de bine inplementata de cel mai celebru cuplu din politica:zdraknea si tradiceanu?

 

RE: .. cuplurile gay ..

Adica ... cuplurile homosexuale … right? Gay insemna .. vesel .. si este un cuvint furat de homosexuali din vocabular. Homosexualii fura ... fura simboluri dragi oamenilor ... Rainbow, Family, marriage, ..... exact ca Draknea! Nu stiai? Eh, .. acuma stii!

Vrei sa punem de-o familie "vesela"?

Trimite poza si raspunde: ce avere ai, ce salariu ai, varsta etc. Hai, pana nu gasesc ceva mai tentant!

Diversiunea lui Dragnea .

Programul de guvernare al lui Dragnea este :
"Sa se dea ceva, orice !"

Este singura sansa de a scapa de Dragnea inainte de parlamentare.
Singura sansa de a da mafiei o palma peste rat este la referendum.
Ce conteaza mai mult ?
Cei 20 de homosexuali, sau sutele de hotzi PSD ?
Dragnea o sa puna iar cimitirele la vot!
Iesiti toti la vot si puneti NU.
Eliminarea lui Dragnea este mai importanta decit problema homosexualilor.
Problema homosexualilor nu e urgenta. A mafiei este urgenta.
Parlamentul viitor va putea face ceva, daca e cazul.
Daca iese DA cu participarea cimitirelor, Dragnea o sa zica ca romanii l-au votat pe el.
Homosexualii sunt inofensivi. Mafia distruge.

Auzi, da' de ce trebuie sa fie doar cupluri? Tripluri nu se...

... poate? Sau "patruli"? Sau "cinci.uli"? Ah?
- Ma cam simt asa stramtorat doar sa fiu o juma de cuplu,, cand pot sa fiu juma' de mai multe cupluri.

Un bārbat si o caprā

Cuplu ultramodern "humovi" de la human/ovinā. Pe cand legalizarea?

Tov.Ispas daca capra ar face bani atunci si ea ar

cere dreptul la familie :).

Voi confundati familia cu dragostea si cununia civila cu cea religioasa!!

Poti fi casatorit civil dar nu religios dupa cum poti intemeia o familie cu o persoana pe care nu o vei vedea nici o data in afara de starea civila. Familia iti da niste drepturi si avantaje reglementate de stat.

 

 

Bah, stai cuminte acuma, ca esti la casa ta, nu te mai uita ..

... in Cuuurtea alora! Suntem cuplu stabil. Ce masina ai? Ai bani la banca? Ma vezi ca sunt serios, ce ***!

Bāi Tragic-comicarule

Dacā nu "face capra bani" atunci ia-te cu o slot-machine cā aia face bani la trei de 7.

in Germania familia e familie, formata din barbat si femeie... orice

altceva este "Eheähnlichegemeinschaft" adica o comunitate asementoare unei familii, nu o familie.

 

Bah, noi suntem in RO!!! N-auzi ca-i obligatoriu!

Hotararile CCR sunt obligatorii si executorii!
- Ia zi, cand ne intalnim ac vreau sa incepem viata de cuplu mai repede? Da-mi adresa si trimite si niste bani prin email.

@Tov.Ispas(de pripas) 20.57

- tu cred ca folosesti o capra de lemne ! :o)))

"CCR: Relatia unui cuplu format din persoane de acelasi sex intra in sfera notiunii de "viata de familie", asemenea unui cuplu heterosexual"

familia este doar o reuniune administrativa pentru ca 2

persoane sa poata beneficia de niste avantaje fiscale.

Viata de cuplu si-o traieste fiecare cum doreste iar biserica oficiaza doar legaturile pe care le considera crestine!

Daca iubesti o femeie nu esti obligat sa te insori decat in masura in care vrei sa imparti averea si drepturile cu ea!! Nici daca faci un copil nu-i musai sa te casatoresti!!! Poti ramane necasatorit si s-o iubesti toata viata. Acelasi lucru este si la parteneriii homosexuali. Se vor casatori doar cei care au interes finaciar sau cei care acumuleaza bunuri impreuna!

da, dar avantajele fiscale sunt numai pentru famil

iile care pot procrea... cine crezi ca-ti va plati pensia? urmasii ***?

Nu, se vor casatori ca sa...

...adopte copii sa le-o "dea" pe la spate. Asta va doriti, romani?

Ei, aici ai pus bine degetul pe rana! Avantaje!

Fiscale, locative, educative, sociale, economice, drepturi si libertati, etc.
- O familie normala are de bagat bani in copii, strang cureaua, sufera de foame, isi mai pun o talpa la pantofi, inghit toate rahaturile la serviciu doar ca sa-si vada copiii "realizati". De aia, traditional, statul trebuie sa incurajeze familia sa procreeze oferind programe de asistenta, subventii si ajutoare financiare.
- Doi "ficiori din lume alarga" vor beneficia de aceleasi avantaje: ipoteca cu dobanda mica (deh! garantata de stat), subventii pentru demararea unei afaceri familiale, programe regionale si municipale pentru familii etc. Iata unde se vor duce banii!

cu CFR sau fara CFR, rezultatul la referendum va f

i acelasi: o familie se bazeaza pe relatia dintre un barbat si o femeie.

 

NU,io m-am schimbat,comedia si tragedia,tre sa perpetueze !

....asa ca aicea !!!....ca nici nu stii,daca sa razi,sau sa plangi !!!!.....in orice caz,sunt unii,care ma face sa vomitez....

Lasa, bah. copiii: toti bagati chestia asta. Da'..

... cu "iuberea" ce faci, ah? Ce conteaza sexu' sau specia cand e vorba de iubire, ah?
- Ia zi, ce-ai prin frigider? Cu cine tii? Cu Steaua sau cu Dinamo? Ai caine, pisica?!

cbucur Biserca le-o da pe la spate fara casatorie

si n-o desfiinteaza nimeni!

Abuzuri sexuale sunt facute atat de hetero cat si de homo, de inalti prelati dar si de oameni fara adapos. Nu inseamna ca interzicand casatoria heresexuala/homosexuala nu vor mai fi abuzuri. Credeti ca datorita abuzurile sexuale comise de tati asupra fiicelor minore ar trebui interzise casatoriile heterosexuale??

Abuzurile ar trebui pedepsite oricum dar.... in Ro inca nu este recunscut abuzul ca act penal

Cronos: Biserica ortodoxa....

....face sex cu copii? Este uzual ca tatii sa-si violeze fiicele si asta nu e incriminat in Romania? Nene, fa-ti o programare la psihiatru!

Finta din dormitorul tau ce mesteca la salteaua din

foi de porumb ....Numești TU femeia ta???:))))
Rezita cu tine sau behăie??

Aici e dichisul.

Ca Dragnea vrea modificarea Constitutiei, ceea ce este cat se poate de democratic si legal din toate punctele de vedere.
Ca exemplu:
Actuala Constitutie interzice orice referendum pe tema divizarii teritoriale a statului Roman.
Deci nimeni nu poate face astazi un referendum prin care sa se supuna la vot autonomia teritoriala a Harghitei si Covasnei.
Dar Constitutia nu poate interzice un referendum care sa modifice insasi Constitutia, in sensul ca, o noua Constitutie ar putea sa prevada dreptul romanilor de a decide divizarea teritoriala a Romaniei.
Exact asta urmareste Dragnea prin referendumul anuntat. El vrea modificarea Constitutiei, iar pt asa ceva nu are nevoie de aprobare de la CCR!

 

@Tragic ! Fa,tu iesti nebuna ? vine copiii,dupa mine...ma iei,fara

pensie ????....:))))...cu prenuptial !

 

Prenuptial? Asta-i pentru alea neserioase. Ma faci sa lacrimez

Te iau asa cum esti, fara copii. Copiii sa mearga la munca, ca io m-am deselat spetele toata veata, of mie! Ai plasma sau LCD?
- Cand iti zisei ca-i obligatoriu, radeai! Acuma e musai sa faci sex cu toata lumea, al'fel te amendeaza!

:))))) Te Iubesc !!!!....fiream ale dreacului !!!

.....:))))))...2 ratze boshoroage !!!!!....tre sa ne catam paharnic ...

Breaking News .. Taica Belcu se indreapta minios spre CCR

Maretzul El So.domizador va lectura CCR’ului, in ..profunzime, in maaaaare .. profunzime, de o sa le iasa ochii ca la melc, care’i chestia cu ..famiglia! O sa ia citeva ore bune!

 

VAI DE CUMANUL

turcit, l-a lasat fara painea de la gura, in spatele careia trebuia sa semneze Legea insolventei si a resurselor energetice ale Romaniei, pe urmatorii ani, a redeventelor!!! Ce se face el, fara Fondul Suveran, acum, in prag de puscarie? Cand nimeni nu vrea sa-i schimbe completul de 5 judecatori?! Ce se face el cu fraierii care l-au votat pentru "patriotismul" si "romanismul" lui, promise in campania electorala? Acum, dupa ce analfabetul demisionar, de la Educatie, a explicat fraierilor "socialistilor caviar", cum stiu romaneste, elevii din secuime? Si cum vor avea ungurii absolventi de medicina in limba maghiara, numai buni de export in Ungaria haverului Orban? Pe banii slugutei romancute! Decizie asumata de "romancuta in iie", analfabeta de la schela de petrol a securistilor veseli, din Videle, la comanda sefului de partid! Vai de mama voastra...ce final veti avea!!!

 
 

 

Fac ceva pe hotararile ccr,ale politrucilor,

pe legile lor,pe referendumurile lor,pe ongeurile homosexualilor,etc.Eu mi-am educat copilul de mic ca hererosexual,imi educ nepotii la fel,iar daca sunt agresati de gastile astea de anormali in viziunea mea voi lua masuri.Eu vreau ca informatia mea genetica,poate de milenii, sa se duca mai departe si nu se poate decat heterosexual.Pot sa faca ce vor pe la ei pe acasa,in societate,in scoli,in spitale,in administratiile publice,ciocul mic cu exchibitionismul fantasmelor sexuale proprii.Eu nu ma iau dupa politrucii impotenti care nu au copii indiferent din ce motive.

 

Un comentariu rational

Intoxicare maximā cu deviationistii sexuali/curvāsārie/adulter/violuri. Rezultatul acestei poluāri morale se va face simtit peste o generatie sau douā. Vor avea de lucru urmasii nostri sā readucā omenirea la normalitate. Acum traversām o perioadā abjectā cand niste lichele au pus mana pe bātul cu care ne dirijeazā.

 

 

Am vesti noi.

Se spune ca Stanciu s-a decis sa-i infieze pe...amandoi dragalasii.


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor