Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Dar noi, cei 11 milioane?

Marti, 21 August 2012, ora 16:09
8789 citiri
Invitatii Ziare.com Stefan Vlaston: Dar noi, cei 11 milioane?

Multi politicieni, ziaristi si analisti politici ii caineaza si ii plang pe cei 7,4 milioane care au votat impotriva lui Basescu. Dar noi, cei 11 milioane, pe noi de ce nu ne bagati in seama?

Scopul nostru, politic si electoral, a fost invalidarea referendumului si ramanerea presedintelui Basescu la Cotroceni. Ne-am indeplinit scopul in mod legal, asa cum am crezut noi ca e mai bine. Am si anuntat ante-factum aceasta optiune.

Si nu ne-a legat nimeni cu lanturi de locuinte sa nu votam. Nu, a fost decizia noastra, perfect legala si legitima.

Este fals sa spuneti ca pe noi nu ne intereseaza ce se intampla in tara asta. Chiar daca de multe ori n-am votat in trecut, s-a intamplat pentru ca n-am avut ce alege, doar raul cel mai mic, la care n-am vrut sa fim partasi.

Dar asta nu inseamna sa fim partasi la demiterea unui presedinte care n-a incalcat grav Constitutia, care a numit un premier de la USL, (nu l-ar mai fi numit), care s-a supus deciziilor Parlamentului si CCR.

Ce s-ar intampla daca la fiecare schimbare de majoritate parlamentara, provocata de parlamentari puscariabili, cumparabili, glisabili, care s-ar duce si in iad, daca ciolanul de mai gros, sa schimbam un presedinte ales direct de popor. Va dati seama de gravitatea acestui precedent, daca s-ar fi intamplat?

Inca o data ratiunea a triumfat, inclusiv cu pozitia clara, certa si uneori vehementa a societatii, a elitei intelectuale si jurnalistice din Romania.

Si cu sprijinul oficialilor UE, fara de care am fi devenit un al doilea Belarus.

Asa ca, domnilor politicieni, mai suntem si noi, cei 11 milioane, prin Romania. Care n-au vrut sa plece presedintele Basescu. Pe noi cand ne bagati in seama?

Sectiunea de invitati a Ziare.com gazduieste o serie de editoriale scrise de personalitati ale vietii publice din Romania.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.#referendum invalid, #CCR referendum invalid, #referendum demitere Traian Basescu invalid, #Traian Basescu revine Cotroceni , #decizii
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Noi cei 11 mil. din respect pt. Băsescu am stat acasă!