Presedintele CCR, despre Legea Big Brother: Am vazut ca un politician imi cere demisia, se joaca cu vorbele

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 19:47
3915 citiri
Presedintele CCR, despre Legea Big Brother: Am vazut ca un politician imi cere demisia, se joaca cu vorbele
Foto: CCR

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a spus ca politicianul care ii cere demisia, dupa declararea Legii Big Brother ca fiind neconstitutionala, "se joaca cu vorbele", facand trimitere la deputatul Sebastian Ghita.

Intrebat, luni seara, in legatura cu delaratiile facute de politicieni pe marginea Legii Big Brother, Zegrean a raspuns: "Nu am auzit ce declaratii au facut, dar am vazut ca un politician imi cere demisia, se joaca cu vorbele".

Sebastian Ghita, atac la CCR: Nu poate Zegrean sa-mi interzica mie ceva. Ne incalzim sub acelasi soare

Deputatul Sebastian Ghita i-a criticat, joi, pe judecatorii Curtii Constitutionale pentru decizia luata in legatura cu Legea Big Brother, intreband retoric cine va raspunde, daca se va intampla ceva rau.

"Daca o sa se intample ceva rau, cine o sa raspunda, domnii de la Curtea Constitutionala? Ii aratam cu degetul? Ce putem sa le facem? Doamna Gorghiu, domnul Orban? Nu cumva sunt iresponsabili politicienii care au atacat la Curte aceasta lege?", a spus Ghita, membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

Deputatul independent i-a raspuns presedintelui CCR Augustin Zegrean, care afirmase anterior ca institutia pe care o conduce este supusa unor presiuni din partea politicienilor si nu numai: "Nu vad de ce domnul Zegrean poate face declaratii despre mine, dar eu despre el nu. Nu vad cum eu sunt un cetatean mai presus sau prejos ca acest domn Zegrean. Ne incalzim sub acelasi soare si trebuie sa ne respectam. Nu poate domnul Zegrean sa-mi interzica mie ceva si nici eu lui".

Presedintele CCR ii raspunde directorului SRI si asteapta declaratia de incompatibilitate a lui Grebla

Seful SRI, despre decizia CCR si pericolul unei catastrofe: Cineva se joaca cu lucruri foarte mari (Video)

De asemenea, intr-o emisiune difuzata sambata seara de B1 Tv, directorul SRI, George Maior, a tras un semnal de alarma dupa ce legea Big Brother a fost declarata neconstitutionala, subliniind ca "cineva se joaca cu lucruri foarte mari". In plus, a vorbit si despre primul sau obiectiv, dupa ce a ajuns seful Serviciului.

Legea Big Brother 3, neconstitutionala - decizie CCR

Magistratii Curtii Constitutionale a Romaniei au stabilit, miercuri, ca Legea securitatii cibernetice, cunoscuta sunt numele de "legea Big Brother", este neconstitutionala, admitand astfel exceptia de neconstitutionalitate ridicata de liberali.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Augustin Zegrean lege Big Brother, #CCR decizie Big Brother , #decizii