Iulia Motoc, suparata, isi apara rochia neon: Am fost pe pagina de style a New York Times

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 20:55
6108 citiri
Iulia Motoc, suparata, isi apara rochia neon: Am fost pe pagina de style a New York Times

Iulia Motoc, membra a Curtii Constitutionale, a raspuns, pe o retea de socializare, criticilor la adresa rochiei pe care a purtat-o la cea mai recenta ceremonie de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni. Evenimentul a avut loc in luna iunie dar judecatoarea Motoc a decis abia acum sa reactioneze.

Motoc a explicat motivul pentru care a decis sa apara la acel eveniment oficial intr-o rochie in culori neon, portocaliu si galben, in timp ce toti ceilalti particpanti erau imbracati in costume negre. Judecatoarea CCR spune ca a fost luata prin surprindere de faptul ca a aflat in ultima clipa ca nu este necesar sa poarte roba de judecator la eveniment. Drept urmare, Iulia Motoc a ales sa se prezinte in aceasta rochie.

Cine a creat rochia judecatoarei Iulia Motoc si cat a costat

"Sa lamuresc si eu un subiect care a fost atat de speculat: De regula, la ceremoniile oficiale de la Cotroceni, cand noii judecatori depun juramantul, judecatorii CCR sunt in roba. Cand am depus eu juramantul, toti ceilalti judecatori erau in roba, cu exceptia celor care depuneau juramantul. Asa ni s-a comunicat si noua. Am aflat ca nu era vorba de roba atunci cand am ajuns la Cotroceni", a scris Iulia Motoc pe reteaua de socializare.

Iulia Motoc continua cu explicatiile si subliniaza faptul ca fiind sotie de ambasador, cunoaste foarte bine regulile de vestimentatie la diferite evenimente. Mai mult, pentru a-si demonstra gusturile fine in ceea ce priveste ultimele tendinte in moda, judecatoarea aminteste ca a aparut in paginile prestigioasei publicatii New York Times.

"Pentru cei care ma mai considera sau m-au considerat mult timp, 'sotie de ambasador'. Cine isi poate imagina ca o sotie de ambasador, obisnuita cu 'dress-code' la Haga, New York, Bruxelles etc., l-ar putea incalca? Si pentru jurnalistii care nu mai stiu ce sa mai 'investigheze' adica sa inventeze la adresa mea.. le dau un hint. Am fost, impreuna cu sotul, pe pagina de style la New York Times", a scris judecatoarea pe reteaua de socializare.

In final, cu o evidenta stare de nervozitate, Iulia Motoc si-a varsat si ultima picatura de necaz intr-o a doua postare pe Internet.

"Pentru ' jurnalistii de investigatii' care mi-au consacrat zeci de articole minicinoase si eronate juridic pana acum... care ma suna dupa 10 seara sau imi trimit mesaje pe care nu le pot reproduce aici, am mai spus le dau un hint: in 2004 am fost fotografiata impreuna cu sotul meu la o expozitie de arta bizantina la MET in New York. Fotografia a aparut in New York Times la pagina de style impreuna cu cea a lui Kofi Annan si a sotiei. Intrebare: in aceste conditii, mai pot fi judecator CCR? Trebuie cautat in arhiva New York Times, nu sunt pe net... Pentru cei care nu o inteleg ca atare: este o ironie...", a incheiat judecatoarea CCR.

A.C.

Citeste si:
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia sărbătorii evreiești Hanuca
Tradiţia de Hanuca, transmisă de-a lungul generaţiilor, întăreşte în sufletele membrilor comunităţii evreieşti din România şi de pretutindeni credinţa şi speranţa, a transmis...
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...