Iulia Motoc: Am inceput din nou sa primesc amenintari pe e-mail

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 10:15
2795 citiri
Iulia Motoc: Am inceput din nou sa primesc amenintari pe e-mail

Judecatoarea Curtii Constitutionale a Romaniei Iulia Motoc a anuntat, luni seara, ca primeste mesaje de amenintare pe contul sau de e-mail.

"Am inceput din nou sa primesc amenintari prin e-mail. Nu stiu cine le-a comunicat ca judecatorii Curtii Constitutionale vor fi exterminati", a scris Iulia Motoc pe contul sau de Facebook.

Aceasta sustine ca "mesajele provin de la membrii USL". In urma cu trei luni, in cadrul unui interviu televizat, Iulia Motoc a fost intrebata daca a fost amenintata, asa cum i s-a intamplat judecatoarei Aspazia Cojocaru, raspunsul fiind legat de procesul de incompatibilitate ce i-a fost intentat.

"Oricine face o actiune cu rea credinta ar trebui sa suporte consecintele. Reflectez la acest lucru", a spus, atunci, judecatoarea.

Candidatura Iuliei Antoanella Motoc pentru un post de judecator CCR, din partea Senatului, a fost asumata de UNPR. Judecatoarea ocupa acest post, potrivit legii, pentru un mandat de noua ani, incepand din 2010.

Afirmatia Iuliei Motoc vine in contextul in care un alt membru CCR, judecatoarea Aspazia Cojocaru a fost audiata la Parchetul General in legatura cu dosarul amenintarilor cu moartea pe care le-ar fi primit inainte de referendumul pentru demiterea presedintelui, din 29 iulie.

In 27 iulie, persoanele care au amenintat-o cu moartea pe judecatoarea Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala (CCR), au fost identificate. Acestea sunt un detinut condamnat pentru omor, incarcerat la Giurgiu, precum si doi politisti - unul de la Politia Capitalei si un altul de la IJP Olt.

Citeste si:
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Deși am părăsit serviciul militar activ acum 18 ani și deși am fost și înainte de acel serviciu, dar și pe timpul lui și altceva decât doar un simplu ofițer de comandă și de stat...
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Propunerea de guvern minoritar cu ex-ministrul apărării, Ciucă, în frunte, nu e decât încă o nouă tergiversare a soluționării crizei guvernamentale și, implicit, a crizei de stat...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
MosGerila
rank 5
Nu imi vine sa cred ca parsivii uslamisti pot cobori atit de jos !