Un arbitru a fost batut in Liga a II-a

Miercuri, 29 Octombrie 2008, ora 18:18
2132 citiri
Un arbitru a fost batut in Liga a II-a

Arbitrul Marius Bocaneala, care a condus la centru partida din Liga a II-a dintre Cetate Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1, a fost batut la sfarsitul meciului, dupa ce a acordat un penalty controversat pentru oaspeti in prelungirile partidei, conform NewsIn.

Marius Bocaneala a fost ajutat de asistentii Catalin Savu si Catalin Teodor, tot meciul fiind unul cu probleme.

In minutul 40 al partidei, jucatorul de la Cetate Suceava, Martin, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, iar acesta l-a imbrancit pe arbitru, fotbalistii celor doua echipe fiind foarte aproape de a se lua la bataie. Centralul a acordat o lovitura de la 11 metri, pentru nemteni, la inceputul reprizei secunde, dar imediat a revenit asupra deciziei, dupa ce si-a dat seama ca infractiunea s-a petrecut in afara careului. Apoi, in ultimul minut al partidei, centralul a mai eliminat un sucevean, Celpan, tot pentru cumul de cartonase galbene.

Meciul a fost prelungit cu sase minute, doar ca dupa expirarea celor sase minute partida a continuat, iar in minutul 90+7, Bocaneala a acordat penalty pentru nemteni. Au urmat aproximativ patru minute tensionate, in care jucatorii suceveni Stiubei si Cotolan au fost eliminati pentru proteste. De asemenea, presedintele echipei Cetate Suceava, Dumitru Moldovan, a coborat din tribuna oficiala pe gazon pentru a discuta cu arbitrul, dar in cele din urma decizia a ramas aceeasi.

Dupa marcarea golului de catre Cebotaru, spiritele s-au incins, iar jucatorii celor doua echipe au inceput sa se imbranceasca pe teren. La mijloc a cazut arbitrul Marius Bocaneala, care a fost trantit la pamant si lovit de catre jucatorii echipei gazda. A fost nevoie de interventia fortelor de ordine, care au calmat spiritele si l-au luat pe centralul Bocaneala din mijlocul jucatorilor si l-au dus la cabine.

Ceahlaul Piatra Neamt a castigat miercuri partida cu Cetate Suceava, din etapa a 12-a a Ligii a II-a, prin golul marcat de Cebotaru din penalty in minutul 90+7.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
După ce a fost ”umilită” în cazul Halep, ITIA joacă tare: interdicție pe viață din tenis!
Arbitrul de scaun bulgar Pavel Atanasov a primit interdicţie pe viaţă din tenis după ce şi-a retras apelul pentru încălcări legate de pariuri şi acuzaţii de corupţie, a anunţat vineri...
Presa catalană n-are milă de Istvan Kovacs: ”S-a terminat! A fost începutul sfârșitului”
Presa catalană n-are milă de Istvan Kovacs: ”S-a terminat! A fost începutul sfârșitului”
Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a...
#Liga II, #arbitru, #batut, #Bocaneala , #stiri Ceahlaul