Tipuri decantoare ceară pentru saloanele profesionale de epilat

Advertorial
Joi, 30 Iunie 2022, ora 18:37
3848 citiri
Tipuri decantoare ceară pentru saloanele profesionale de epilat
FOTO: freepik.com

Decantoarele de ceară de calitate sunt ustensile esențiale pentru orice cosmetician. Dacă vrei rezultate profesionale în ceea ce privește epilarea, nu te poți lipsi de aceste dispozitive. Există diferite tipuri când vine vorba de decantoare ceară.

Aceste ustensile sunt ușor de utilizat și de îngrijit și pot fi folosite mulți ani dacă sunt folosite corespunzător.

Tipuri decantoare ceară profesionale

Există diferite tipuri de decantoare ceară pe care le vom prezenta în acest articol. Mai mult decât atât, în continuare vor fi prezentate câteva dintre tipurile de decantoare ceară care au devenit un must have pentru orice salon de înfrumusețare profesional.

Decantoare ceară tradiționale

Decantoarele de ceară tradiționale pot avea unul sau două cuve. De cele mai multe ori, acestea sunt însoțite de o sită în care poate fi adăugată ceară solidă sau batoane de ceară pentru topire. Acest vas este de obicei detașabil, astfel încât să poată fi curățat corespunzător. Unele decantoare ceară tradiționale nu vin cu o sită suplimentară, dar orice recipient de aluminiu este potrivit atunci când vine vorba de topirea cerii.

Cutiile cu ceară moale pot fi încălzite și în decantoare ceară tradiționale, cu sau fără adaptor special, conform producătorului. O opțiune excelentă este reprezentată de decantoarele de ceară pe care le regăsiți în magazinele care furnizează produse profesioniste, într-o gamă diversă de dimensiuni. Aceste dispozitive sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au un design modern.

Pentru cei care urmăresc calitatea, decantoarele de ceară sunt absolut necesare pentru saloanele de înfrumusețare. Pentru rezultate excelente, mulți cosmeticieni combină diferite tipuri de ceară în funcție de tipul pielii și a firului de păr. Decantoarele de ceară profesionale te ajută în acest sens, beneficiind de una sau două cuve cu sită în care se pot realiza diverse mixuri. Avantajul major al acestor decantoare de ceară este capacitatea cuvei, care poate varia de la 1 litru până la 12 litri.

Decantoare ceară + ibric

Decantoarele de ceară de dimensiuni mici pot fi însoțite și de un ibric pe care îl poți utiliza atunci ai nevoie să încălzești o cantitate redusă de ceară tare. Aceste dispozitive sunt ideale dacă îți dorești să încălzești ceara la cutie.

Pentru încălzirea cerii clasice, ibricul este ideal deoarece se curăță cu ușurință, iar materialul calitativ menține temperatura constantă.

Decantoare ceară + Roll-on

Decantoarele de ceară + Roll-on sunt extrem de utile, deoarece permit diferite tipuri de ceară să fie încălzite simultan. Au una sau două cuve pentru ceară tare, care pot fi adaptate și pentru a încălzi cutiile cu ceară moale. În plus, conțin mai multe spații pentru dispozitive de ceară roll-on.

Cum să folosiți un decantor de ceară?

În general, decantoarele de ceară au un mecanism de bază în comun: un buton pornit/oprit, o cuvă de aluminiu pentru încălzire și adesea un ibric cu mâner și un buton de control al temperaturii gradabil. Aplicatoarele de încălzire roll-on au aceeași formă dreptunghiulară ca și cartușele roll-on și sunt căptușite cu foi de metal pe interior. Acestea se încălzesc și topesc ceara din roll-on.

La o temperatură mai scăzută, încălzitorul de ceară va ajuta să mențină ceara la o temperatură adecvată de aplicare. Majoritatea cutiilor de ceară se încadrează, de obicei, direct în decantorul de ceară. Spațiile dedicate pentru roll-on sunt la fel de ușor de utilizat ca și un dispozitiv roll-on de ceară standard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#ceara, #decantoare ceara, #salon , #stiri afaceri