TVR a suspendat inscrierile la Festivalul Cerbul de Aur

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 15:53
1834 citiri
TVR a suspendat inscrierile la Festivalul Cerbul de Aur

Inscrierile la Festivalul International de Muzica Cerbul de Aur 2010 au fost suspendate de Televiziunea Romana pana la o data care va fi comunicata ulterior, din cauza faptului ca televiziunea nu are in prezent un Consiliu de Administratie, informeaza reprezentantii TVR.

Potrivit reprezentantilor TVR, Comitetul Director al institutiei a decis ca finalizarea discutiilor privind bugetul pentru Festivalul Cerbul de Aur sa fie realizata de noul Consiliu de Administratie. Organizarea festivalului Cerbul de Aur 2010 este blocata in prezent din cauza faptului ca postul public functioneaza fara CA, iar discutiile cu privire la fondurile pentru realizarea evenimentului vor fi incheiate atunci cand va fi numit un nou consiliu.

"Intrucat, in acest moment, Televiziunea Romana functioneaza fara un Consiliu de Administratie, discutiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate. Comitetul Director a considerat ca este de competenta noului Consiliu de Administratie sa decida daca Cerbul de Aur 2010 se mai poate organiza in bune conditii", spun reprezentantii TVR.

In luna mai organizatorii Cerbului de Aur anuntau ca editia cu numarul XVIII a festivalului urmeaza sa aiba loc anul acesta intre 1 si 6 septembrie la Brasov, iar castigatorii preselectiei vor fi anuntati pe 30 iunie. Inscrierile pentru preselectie au debutat pe 12 aprilie si urmau sa se incheie pe 25 iunie.

Anul acesta premiile concursului sunt, potrivit site-ului festivalului, in valoare de 28.000 de euro - 10.000 de euro pentru Trofeul Cerbul de Aur, 7.000 de euro pentru Cerbul de Argint, 5.000 de euro pentru Cerbul de Bronz si cate 3.000 de euro pentru premiul special al juriului si premiul publicului.

Conducerea Parlamentului a decis ca sedinta comuna in care vor fi numite noile conduceri ale SRR si SRTV sa se desfasoare pe 29 iunie.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Cerbul Aur TVR, #inscrieri Cerbul Aur TVR , #festival