Buzau: Deputatul Cezar Preda respinge speculatiile privind plecarea sa din PDL

Duminica, 21 August 2011, ora 15:15
771 citiri

Presedintele organizatiei judetene PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a respins, duminica, intr-o conferinta de presa, speculatiile privind plecarea sa la un alt partid.

"Eu sunt un om ales de organizatia locala si stiu ce responsabilitate am fata de militantii nostri", a declarat liderul democrat-liberal.

Cezar Preda considera ca la mijloc "este dorinta unora de a se mai prelungi campania electorala din interiorul PDL".

"Ii anunt cu tristete pentru ei ca s-a incheiat de mult campania electorala interna a PDL-ului. Nimeni nu sta sa ia capul cuiva sau sa vina sa faca o organizare de care noi suntem responsabili", a mentionat Cezar Preda precizand ca nu a fost contactat niciodata de absolut nimeni.

"Nu vad cum cineva de la PNL sau de la PSD ar putea sa ma contacteze pe mine. Cei din presa centrala mi-au spus ca toate aceste lucruri au fost generate de presa locala si ca informatia pe surse a venit de la Buzau", a mai spus deputatul Cezar Preda.

Acesta sustine ca "este vorba de simple speculatii, informatii care vin din frustare sau din neputinta de la anumite surse din Buzau".

"Eu am fost PD-ist de la inceput si o sa fiu PD-ist cat voi face politica, iar treaba mea este sa castig alegerile, nu sa ma justific unor oameni din presa sau sa ma razboiesc cu presa".

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Cezar Preda PDL, #schimbare partid Cezar Preda , #PDL