Cezar Preda: Am avut mari emotii sa nu fiu eu dat afara din partid, din cauza numelui

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 20:50
2464 citiri
Cezar Preda: Am avut mari emotii sa nu fiu eu dat afara din partid, din cauza numelui
Foto: Arhiva

Democrat-liberalul Cezar Preda a marturisit, luni, ca a avut "mari emotii" sa nu fie dat el afara din partid dintr-o confuzie a numelui sau cu cel al europarlamentarului Cristian Preda.

"Astazi (luni - n. red) am avut mari emotii sa nu se faca confuzie intre numele meu si al domnului Cristian Preda. Am avut emotii sa nu fiu dat eu afara din partid", a precizat Cezar Preda, transmite Realitatea TV.

Cristian Preda, despre excluderea sa: Este un abuz pus la cale de Elena Udrea!

Liderul PDL a adaugat ca nu este un om care sa iubeasca plecarile sau excluderile din partid, dar crede ca "Biroul Permanent National (BPN) e suveran".

"Nu sunt un om care iubeste plecarile din partid sau excluderile din partid, dar BPN e suveran", a spus Cezar Preda.

Excluderea lui Cristian Preda, decisa in PDL - vezi reactiile

Reactia lui Cezar Preda vine pe fondul excluderii din PDL a europarlamentarului Cristian Preda. Biroul permanent al PDL a votat excluderea lui Preda din partid.

Excluderea lui Cristian Preda din PDL a fost aprobata, luni, de conducerea partidului, au declarat surse din conducerea partidului. Conform surselor citate, decizia a fost luata cu 30 de voturi "pentru" si doua voturi "impotriva".

#Cezar Preda emotii excludere PDL, #Cristian Preda exclus PDL, #europarlamentar Cristian Preda exclus PDL, #Cristian Preda excludere abuz Elena Udrea , #PDL